Jouluaatto 2021, tarkempi versio

 Perjantai 24.12.2021



Yle TV1


23.25 Savuava ase
Maksun aika. Morgan häipyy kuvioista ja sarjamurhaajan etsintä muuttuu yhä intensiivisemmäksi. Mikä tekijää ajaa ja ehtiikö hän viedä karmivan kostonsa päätökseen? S02E06
07.00 Yle Live: Club for Five
Huippusuosittu lauluyhtye Club for Five esittää studiokonsertissa rakastetuimpia joululauluja. Mukana on sekä klassikoita että uudempia tuttavuuksia. Konsertti taltioitu 2018. (U)
08.00 Avara luonto: Pohjolan lumo
1/2. Pohjolan päivä. Pohjoinen pallonpuolisko kaamoksineen ja yöttömine öineen on haastava elinympäristö sekä eläimille että kasvillisuudelle. Karussa ympäristössä eläimet ovat kehittäneet ainutlaatuiset ominaisuudet selviytyä pimeässä ja kylmässä sekä hyödyntää valoisan kesän antimia. T: Marco Polo Films, Saksa
08.52 Ylen joulutervehdys: Sylvian joululaulu
Ylen joulutervehdyksessä esiintyvät mm. Jemina Haukka ja joulupukki sekä muusikkoina basso Markus Suihkonen ja pianisti Noora Ylönen. Katso Sylvian joululaulun pitkä versio Areenasta!
08.55 Historia: Fabergén tarina
Carl Fabergé oli pietarilainen kultaseppä, josta tuli Venäjän tsaarin hovihankkija. Miten syntyivät Fabergén lumoavat pääsiäismunat, joita keisarinnat saivat pääsiäislahjaksi? Uransa aikana Fabergén liikkeessä valmistettiin yli 200.000 ainutlaatuista esinettä, joista valtaosa katosi vallankumouksen aikana.
09.47 Yle uutisten joulutervehdys
Uutisorkesteri U1 esittää sikermän joululauluja Ylen 95-vuotisjuhlan hengessä.
09.50 Svengaava Joulu
Svengaavan Joulun tähtinä loistavat Maria Ylipää, Waltteri Torikka ja Sami Pitkämö. Tampere-talon lavalla joulun iloisissa tunnelmissa mukana myös Tampere Big Band johtajanaan Juha Untala. (U)
11.05 Ekumeeninen joulu
Kirkkokunnat vetoavat joulurauhan puolesta Turun Tuomiokirkossa. Sopraano Helena Juntunen, Turun kamarikuoro Nova ja Turun filharmoninen orkesteri kapellimestarina Olli Mustonen. Humanitaarisen viestin tuo Petteri Taalas
11.55 Joulurauhan julistus
Turun Vanhalta Suurtorilta julistetaan perinteisin menoin joulurauha kaikkialle Suomeen ja ulkomaillekin. Julistuksen lukee Turun kaupungin protokollapäällikkö Mika Akkanen. Suora lähetys.
12.10 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
13.00 Estradilla: Maailman kauneimmat joululaulut
Suomen Lähetysseuran juhlakonsertissa mukana Jari Sillanpää, Tarja Turunen ja Mikko Kuustonen. Konsertti on vuodelta 2009. (U)
14.20 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
15.05 Joulun tähdet Helsingissä
Pepe Willberg, Diandra, Aili Ikonen ja Osmo Ikonen tulkitsevat jouluista musiikkia UMOn säestyksellä, johtajanaan Sonny Heinilä. Konsertin juontaa Jussi-Pekka Rantanen. Taltiointi on tehty 16.12.14 Savoy-teatterissa (U).
16.30 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
16.45 Novosti Yle
16.50 Yle Uutiset viittomakielellä
16.55 Yle Uutiset
17.00 Kotikadun joulut
Mirja selaa päiväkirjaansa ja muistelee menneitä jouluja. Muistot nähdään kohtauksina Kotikadun vanhoista osista vuosilta 1995 - 1999. (2004) (U)
18.00 Yle Uutiset
18.10 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
18.45 Joulu Savoyssa: Dallapé
Konsertissa esiintyy Juha Hostikka ja Dallapé-orkesteri ja vierailevina solisteina ovat Mari Palo ja Maria Lund. Konsertti on taltioitu Savoy-teatterissa, Helsingissä 10.12.2020. Juontajana on Jussi-Pekka Rantanen. (U)
20.13 Ylen joulutervehdys: Sylvian joululaulu
Ylen joulutervehdyksessä esiintyvät mm. Jemina Haukka ja joulupukki sekä muusikkoina basso Markus Suihkonen ja pianisti Noora Ylönen. Katso Sylvian joululaulun pitkä versio Areenasta!
20.15 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
20.29 Yle Uutiset
20.45 Kuusijuhla
Jouluaattoa vietetään parhaassa seurassa Susanna Laineen ja Totti Toivosen kanssa! #ylekuusijuhla
21.00 Elämäni Biisi
Uusinta viime kaudelta: Jouluisessa erikoisjaksossa arvuutellaan joululauluja Elämäni Biisi -solistien kanssa. Kappaleita esittämään saapuvat Waltteri Torikka, Samuli Edelmann, Laura Voutilainen ja Vesa-Matti Loiri! (U)
22.20 Jouluyön messu
Paavi Franciscus toimittaa perinteisen Jouluyön Pyhän messun Pietarinkirkosta Roomasta. Selostus: veli Gabriel Salmela OP. Tuotanto: Vatikaanin televisio.
00.00 Anna laulu lahjaksi
Paula Koivuniemi, Antti Ketonen, Arja Saijonmaa, Aste, Irina, Kyösti Mäki-Mattila ja Mira Luoti esittävät uusia ja vanhoja joululauluja. Juontajana on Tarja Närhi ja kapellimestareina Marzi Nyman ja Lenni-Kalle Taipale. (U)



Yle TV2


23.05 War on Everyone
Uuteen-Meksikoon sijoittuva toimintakomedia kahdesta umpikierosta poliisista, jotka eivät epäröi hyötyä rikollisten kustannuksella. Mutta siepatessaan suuren ryöstösaaliin he saavat vastaansa heitä itseään vaarallisemman vihollisen. Pääosissa Alexander Skarsgård, Michael Peña, Theo James, Tessa Thompson ja Paul Reiser. Ohjaus John Michael McDonagh. (USA 2016)
00.40 Avoimena
Sophien on vaikea käsittää, että hänen 14-vuotias siskonsa on kuollut. Äiti ja isäpuoli surevat, mutta Sophie lohduttaa omia ystäviään. Hän tietää silti, ettei tuskaa voi kieltää ja piilottaa loputtomiin.
06.50 Nimipäiväonnittelu: 24.12.
Onnea, Aatami, Eeva, Eevi ja Eveliina!
06.51 Arvaa kuinka paljon sinua rakastan: Kaikkien aikojen joulu
Niityn asukkaat ovat keränneet kasapäin herkkuja joulujuhlaan, mutta vahinko herkkuvarastolla päästää kaikki herkut virran vietäväksi. Ennen herkkujen jäljittämistä on kuitenkin etsittävä uuden eläinystävän kadonnut äiti.
07.18 Nallen talvilaulut
Onpa onpa. Musiikkinumero Nallen talvi -sarjasta. Säv. Soili Perkiö, san. Eppu Nuotio, sov. Matti Kallio.
07.20 Hopotikopoti ja joulukuusi
Hopotikopoti ystävineen valmistautuu joulun juhlintaan. Kaikkien on määrä kokoontua Pipsan kotiin aattoiltana. Sitä ennen on kuitenkin vielä löydettävä joulukuusi.
07.44 Kujeilevat eläimet
Kausi 2. Riikinkukon tanssi.
07.48 Joulukalenteri: Korvatunturin Pulmapiste
24/24. Viimeinen pulma. On jouluaatto ja puutarhatonttujen työharjoittelun viimeinen päivä. Miten Myrsky ja Vimma ovat suoriutuneet harjoittelusta ja kenet Joulupukki valitsee mukaansa tärkeään tehtävään?
08.00 Joulupukin Kuuma linja
Osa 1/4. Joulupukki tonttuapulaisineen ottaa vastaan lasten puheluita suorassa lähetyksessä numerossa 020 697 855. Soitto-ohjeet löytyvät osoitteesta: yle.fi/joulupukinkuumalinja.
08.20 Musifanttien joulu
Asuntoautossaan asustelevat musikaaliset norsut Kari ja Kyösti-pappa kaipaavat kotiinsa joulukuusta. Kuinka käykään kuusenhaussa ja mitä sattumuksia matkalle mahtuukaan, kun mikä tahansa kuusi ei heille kelpaakaan.
08.45 Joulupukin Kuuma linja
Osa 2/4. Joulupukki tonttuapulaisineen ottaa vastaan lasten puheluita suorassa lähetyksessä numerossa 020 697 855. Soitto-ohjeet löytyvät osoitteesta: yle.fi/joulupukinkuumalinja.
09.20 Helskyn tarina
Helsky on ihana pieni huskypentu, joka etsii jouluksi kotia joulukuusia myyvältä tilalta, mutta ihastuukin tilalla perheensä kanssa vierailleeseen Arttu-poikaan. Seikkailu alkaa, kun Helsky päättää etsiä pojan.
09.41 Joulupukin Kuuma linja
Osa 3/4. Joulupukki tonttuapulaisineen ottaa vastaan lasten puheluita suorassa lähetyksessä numerossa 020 697 855. Soitto-ohjeet löytyvät osoitteesta: yle.fi/joulupukinkuumalinja.
10.25 Reppu-Hepun ja Botin joulu
Reppu-Heppu pelkää jäävänsä ilman lahjoja ja päättää ryhtyä superkiltiksi. Onnistuuko seikkailija Botin ja Kummitädin avustamana ennen kuin ovelle kolkutetaan? Mukana kolme uutta joululaulua!
10.47 Joulupukin Kuuma linja
Osa 4/4. Joulupukki tonttuapulaisineen ottaa vastaan lasten puheluita suorassa lähetyksessä numerossa 020 697 855. Soitto-ohjeet löytyvät osoitteesta: yle.fi/joulupukinkuumalinja.
11.28 Lumiukko
(The Snowman) Koskettava tarina pikkupojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja yhteisistä leikeistä. Animaatioelokuva Raymond Briggsin kertomuksen mukaan. Kuvailutulkkausmahdollisuus TV-esityksessä.
11.55 Joulukalenteri: Korvatunturin Pulmapiste
24/24. Viimeinen pulma. On jouluaatto ja puutarhatonttujen työharjoittelun viimeinen päivä. Miten Myrsky ja Vimma ovat suoriutuneet harjoittelusta ja kenet Joulupukki valitsee mukaansa tärkeään tehtävään?
12.05 Kujeilevat eläimet
Kausi 1. Krokotiilin koti-ilta.
12.10 Lumiukko ja lumikoira
Lumiukko-tarinan jatko-osa. Ensimmäisen tarinan tavoin katsojan tempaa mukaansa taianomainen seikkailu, jossa yhdistyvät rakkaus, menetys sekä ystävyys. (U)
12.35 Jarin ja Karin joulutarina
Osa 1/3: Merimatka majakkasaarelle. Jari ja Kari tutustuvat pitkän merimatkan päässä sijaitsevaan Hurjaluodon majakkaan joulun alla. Radion sääennuste myrskystä uhkaa Jarin ja Karin kotiinpaluuta ja joulusuunnitelmia.
13.00 Jarin ja Karin joulutarina
Osa 2/3: Myrskyn saartamat. Jari ja Kari tutustuvat Hurjaluodon majakan salaisuuksiin sekä saarella oleviin erikoisiin ihmisiin. Vanhaa majakkaa tarvitaan.
13.25 Jarin ja Karin joulutarina
Osa 3/3: Yllätysten joulu. Jarille ja Karille selviää monta Hurjaluodon salaisuutta. Jouluaattoa varjostaa Karin katoaminen ja vaarassa on muutakin kuin joulumieli.
13.52 Albi Lumiukko pelastaa joulun
Albi Lumiukko pelastaa joulun piirtämällä ja rakentamalla joulupukille uuden menopelin rikkoutuneen joulureen tilalle. (U)
14.10 Kujeilevat eläimet
Lonkeroleipuri.
14.15 Kadonnut: Joulupukki -elokuva
Neljä lasta on saanut kutsun tapaamiseen Joulupukin kanssa. He päätyvät mystiseen Joulumaahan, jossa heille selviää, että Joulupukki on kadonnut! Ehtivätkö lapset löytää Joulupukin ajoissa ja pelastuuko joulu? (U)
15.45 Viiru ja Pesonen - paras joulu ikinä
Viirun ja Pesosen jouluvalmistelut ovat ihan kesken vaikka jouluun on enää kaksi päivää. Kun Pesonen vielä loukkaa jalkansa kuusenhakureissulla, on joulu menossa ihan pipariksi. Vai löytyykö joulun taika ja tuleeko siitä paras ikinä? Äänirooleissa Johanna Viksten, Jukka Voutilainen, Jarmo Koski, Inkeri Wallenius, Katja Aakkula ja Eeva Soivio. Ohjaus Ali Samadi Ahadi. (Pettersson und Findus - Das schönste Weihnachten überhaupt, Saksa 2016)
17.05 Pikku Kakkosen joulukonsertti
Nalle, Pikku Kakkosen juontajat, Pikku Papun Orkesteri ja vikkelä tonttujengi jännittävät ja juhlivat joulua tuttujen ja uusien joululaulujen tahdissa. Taltiointi Lahden Kaupunginteatterista 20.11.2019. (U)
17.50 Ailo - pienen poron suuri seikkailu
Pienen, villinä syntyneen poron ensimmäinenä vaellus Lapin henkeäsalpaavissa maisemissa on täynnä koettelemuksia, mutta äidin rakkauden turvin utelias Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden villieläinten kanssa. Ranska-Suomi 2018.
19.15 Gordon Ramsay tien päällä
Huippukokki Gordon Ramsayn matkaseurue on saapunut Suomen Lappiin. Gordon järjestää uintireissun Jerisjärvelle vapaasukeltaja Johanna Nordbladin kanssa. Saunan jälkeen on aika hypätä hyisiin vesiin. Kaverukset vierailevat Luoston lähellä sijaitsevalla Jaakkolan porotilalla, jossa hoidetaan poroja ja nautitaan ylellinen saamelainen ateria. Miehet yöpyvät luksusteltassa, näkevätkö he revontulia? Matkaan mahtuu vielä puiden halimista, kokkausta ja paljussa löhöilyä. Lopulta saavutaan Rovaniemelle joulupukkia tapaamaan. S03E01
20.15 Luottomies jouluspeciaali
Tommia harmittaa kun sukulaiset ovat tulossa pilaamaan mukavan perhejoulun. Muuttuuko mieli isosta yllätyksestä? Joulun erikoisjakson on ohjannut Jalmari Helander. Rooleissa Kari Ketonen, Antti Luusuaniemi ja Maria Ylipää. (U)
20.40 Jopet-show: Haikeaa joulua
Oikein haikeeta joulua kansalle Jopen sketsien ja joulumakupalojen parissa. R: Jope Ruonansuu, Mika Räinä, Jukka Toivonen. O: Rike Jokela. T: Filmiteollisuus. (2006) (U).
21.05 Gogin kantabaari
Joulun tunnelma laskeutuu kantabaariin! Gogi ei meinaa jaksaa joulun hössötystä, mutta kantiksen vieraat ovat täysin eri tunnelmissa. Vieraina laulaja-lauluntekijät Elias Kaskinen sekä Blind Channel -yhtyeen Niko.
21.35 Siskonpeti
Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen ja Sanna Stellan pistävät vuoden synkimpään ajankohtaan sijoittuvan juhlan halki, poikki ja pinoon. Siskonpedin joulussa haisee vahva glögi, pipari ja joulupukin henki. (U).
22.21 Kummelin joulu
Aika karua joulumeininkiä näin Kummelihenkeen. Karuu tietoo joulusta ja kaikkee sen ympäriltä. (U)
23.02 Kätevän emännän juhlat
Joulu aiheuttaa suurimman stressin, sillä joulu ei tule istumalla ja kimalleliima on kallista. Kokonaisuus ratkaisee. (U)
23.27 Rare Exports
Jalmari Helanderin vinksahtaneen huumorin täyttämä jännitysfantasia ja uusi tulkinta joulun myyteistä. Tänä jouluna jokainen uskoo joulupukkiin. N: Jorma Tommila, Tommi Korpela, Rauno Juvonen, Onni Tommila, 2010. (U)



MTV3


23.35 Murha Helsingörissä: Rakkautta vain, osa 2
Dan ja Flemming tutkivat jo toista kansanopiston työntekijän surmaa. Dan ryhtyy kunnostamaan venettään, ja ongelmat hänen äitinsä kanssa jatkuvat. Marianne tapaa Thomasin. Tanskalainen rikossarja, jossa ratkotaan murhia ja ihmissuhdekoukeroita. S02E04
00.35 Masked Singer USA: Liikuttavaa lahjakkuutta
Julkisuuden henkilöt esiintyvät naamion takaa, ja panelistit yrittävät annettujen vihjeiden perusteella arvata, keitä naamioiden takana on. Luvassa on jälleen kuusi ällistyttävän upeaa esitystä. Vähiten ääniä saanut laulaja joutuu riisumaan maskinsa ¿ kenen loru loppuu? Amerikkalainen viihdeohjelma. Uusinta. S02E04
01.35 Perttu - tehtävä Kiinassa: Pelastetaan Hjallis
Hjallis Harkimo lähettää Pertun tiimeineen Kiinaan etsimään pelastusta Jokereiden fanituotebisnekselle. Yhtäkkiä vuoristokiipeilyksi muuttunut matka saa Pertun pelkäämään pahemman kerran. S01E07
02.25 Neljän tähden illallinen
Viikon ensimmäisen illallisen teemaksi nousee ystävyys. Iltaa isännöi näyttelijä Heikki Slåen, joka paljastuu pahemman luokan kauppahaahuilijaksi ja illallisvierasta lainaten 'hänellä on myös tarjoilijan ja hovimestarin taju'. Lämminhenkisen illan vietossa mukana toimittaja Essi Lamppu, somepersoona Karoliina Tuominen ja kirkkoherra Kari Kanala. S02E37
02.55 Neljän tähden illallinen
Somepersoona Karoliina Tuominen loihtii illallisen vahvasti äitinsä lähettämillä kuvallisilla neuvoilla. Siinäkö syy hilpeään tunnelmaan, joka äityy ohjelmanumeron myötä jo lähes hulvattomaksi? Ilakoivan illallisseurueen muut jäsenet ovat toimittaja Essi Lamppu, kirkkoherra Kari Kanala ja näyttelijä Heikki Slåen. S02E38
03.25 Jäinen planeetta: Kevät
Keväällä jäiden sulaessa napa-alueiden luonto herää, ja monet lintulajit palaavat alueelle pesimään. Jaksossa seurataan jääpingviinien taidokasta pesänrakennusta, jääkarhuemoa poikasineen ja jättiläisalbatrossin lentoonlähtöä. Brittiläinen dokumenttisarja napa-alueiden koskemattomista seuduista ja niiden eläimistöstä. S01E02
04.30 Poliisit UK: Ajojahti: Teillä tietymättömillä
Poliisit päätyvät keskelle peltoa takaa-ajon jälkeen, ja heillä on vaikeuksia löytää pois sieltä. Koirapartio kadottaa murtovarkaan. Poliisit kohtaavat myös kaikkien aikojen kohteliaimman epäillyn huumeratsiassa. Brittiläinen poliisisarja. Uusinta. S10E07
08.00 Aamusää
08.10 Muumilaakson tarinoita: Kohta tulee joulu
Muumiperheen on aika käydä talviunille, mutta sitä ennen syödään yhdessä juhla-ateria. Yllättävä vieras saapuu mukaan juhlimaan. Kun vihdoin kaikki ovat syvässä unessa, Muumipeikko herää ja kuulee että joulu on tulossa. S01E16
08.30 Muumien maailma
Joulujuhla. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.
08.45 Myyrän seikkailut: Myyrä ja joulu
Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille.
08.50 Taskuvaari
Joulun taika. Jason ja vaari päättävät todistaa isotäti Lorettalle, että joulussa on taikaa. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.
09.05 Horseland - heppajengi: Ei ole tyttöä limusiiniin katsominen
Uusi animaatiosarja hevosten ystäville. Sarja kertoo neljän nokkelan kaveruksen seikkailuista jännittävässä hevosten laaksossa. Kaikilla heillä on tavoitteena tulla parhaiksi ratsastajiksi, mutta heppajengi joutuu kohtaamaan myös hankalia tilanteita, joissa rohkeus, rehellisyys ja ystävyys testataan.
09.25 Horseland - heppajengi: Aina ei voi voittaa
Uusi animaatiosarja hevosten ystäville. Sarja kertoo neljän nokkelan kaveruksen seikkailuista jännittävässä hevosten laaksossa. Kaikilla heillä on tavoitteena tulla parhaiksi ratsastajiksi, mutta heppajengi joutuu kohtaamaan myös hankalia tilanteita, joissa rohkeus, rehellisyys ja ystävyys testataan.
09.45 Myyrän ystävät: Koiranpentuni
3/3. Hassunkurisen pikku Koiranpennun päivä on aina täynnä touhua. Pieni temmeltäjä löytää isoja seikkailuja - omasta kotipiiristäänkin!
10.00 Emmerdale: Muuttumisen vaikeus, osa 2/2
Paul uhkailee Liviä, mutta asetelmassa tapahtuu yllätyskäänne. Jai hermostuu Rishin hääyllätyksestä. Moira sulattelee Cainin painavia sanoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.30 Kauniit ja rohkeat: Auvoisia avioeroja
Finn ei voi olla vastaamatta äitinsä tekstiviestiin ja sitoo tämän yhdellä sydänemojilla elämäänsä pitkäksi aikaa. Quinnista tulee vapaa nainen, kun hänen avioeronsa virallistetaan viimein. Kariutuneen liiton toinen osapuoli uppoutuu katselemaan ensimmäisen vaimonsa muotokuvaa eikä näe mitä ympärillä tapahtuu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
11.00 Joulu Kuutamolla
Hyvää joulua! Jos joulurauha on julistettu, ruuat syöty ja löylyt lyöty, on aika käydä joulun lämminhenkisimmän viihdeohjelman äärelle. Moderni takkatuli viihdyttää Janne Katajan johdolla. Miitta Sorvali, Pekka Pouta ja Kiti Kokkonen ovat aivan Kuutamolla.
12.00 Game of Games Suomi
Voittopottiin kiinni päästäkseen kilpailijoiden tulee muun muassa osallistua lentoharjoituksiin, harrastaa omenanmetsästystä sekä välttää hammastahnatykkiä. Se kaikki on kuitenkin turhaa, mikäli illan semifinaalissa ei tiedä vaan tippuu. S01E04
13.30 Joulukulkuset soivat
Romanttisessa koko perheen elokuvassa yksinhuoltajaäiti Laurel saa tehtäväkseen pikkukaupungin jouluparaatin järjestämisen tiukassa aikataulussa. Onnistunut työ voi poikia ylennyksen. Laurel löytää Scarlett-tyttärensä kanssa täydellisen joulupukin reen paraatia varten. Reki vaatii kunnostusta ja apuun astuu Laurelin nuoruudenrakastettu Alex. Reessä vaikuttaa olevan taianomaisia piirteitä. Ohjaus: Marita Grabiak. USA 2016 (83). Pääosissa Erin Cahill, David Alpay ja Dakota Guppy. Uusinta.
15.20 Näin tehtiin Jäinen planeetta: Keisaripingviinejä kuvaamassa
Kuvausryhmä seurasi keisaripingviinejä vaarallisissa oloissa merijään reunalla. Tarkoitus oli saada kuvattua pingviinien näyttävä jään päälle tulo, mutta se osoittautui yllättävän haastavaksi. Myös myrsky ja vaikeakulkuinen maasto koettelivat kuvausryhmää. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan "Jäinen planeetta" -sarjan kuvauksia. S01E04
15.30 Kauniit ja rohkeat: Ensimmäinen valhe
Finn ja Paris löytävät yhteisen sävelen jakaessaan tarinoita kamalista vanhemmistaan. Sekä Parisin isä että Finneganin äiti ovat tehneet hirveitä asioita Forrestereille. Quinn on jo allekirjoittamassa eropapereita, kun Eric kääntääkin kelkkansa ja haluaa tämän yhtäkkiä takaisin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
16.00 Emmerdale: Nuo onnettomat
Eric ja Brenda palaavat maisemiin, ja Brenda järkyttyy kun Nicola on kahvilan tiskin takana. David kyselee Manpreetiltä Meenasta. Paul haluaisi kertoa Aaronille Livin kohtauksesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
16.25 Vikke Viikinki: Joulupukki
On keskitalvi ja viikingit odottavat joulupukin saapumista. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu.
16.35 Muumien maailma
Joulujuhla. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.
16.50 Muumien maailma
Pikku Myyn mäenlasku. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.
17.00 Muumien maailma
Jäärouva. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.
17.10 Muumilaakson tarinoita: Kohta tulee joulu
Muumiperheen on aika käydä talviunille, mutta sitä ennen syödään yhdessä juhla-ateria. Yllättävä vieras saapuu mukaan juhlimaan. Kun vihdoin kaikki ovat syvässä unessa, Muumipeikko herää ja kuulee että joulu on tulossa. S01E16
17.35 Muumilaakson tarinoita: Kuka asuu kelon sisällä?
. Jakso 103/104, Muumipeikko lähtee ystäviensä kanssa leikkimään piilosta metsään. Keskellä metsää on vanha kelopuu, jonka sisältä kuuluu ääni.
18.00 Muumilaakson tarinoita: Pikku Myyn karmea syntymäpäivä
Jakso 104/104, On Pikku Myyn syntymäpäivä, mutta kaikki näyttävät unohtaneen sen. Pettyneenä Pikku Myy päättää valmistaa itselleen juhla-aterian ja päätyy viettämään syntymäpäiväänsä Haisulin seurassa.
18.25 Muumilaakson tarinoita: Hurja merirosvo
Jakso102/104, Merirosvolaiva uppoaa Muumilaakson edustalle. Laivan kapteeni ottaa Niiskuneidin panttivangiksi ja vaatii uutta laivaa sekä miehistönsä vapauttamista.
18.45 Tanhupallon oma extra: Loppukevennys
Katsojat ovat toivoneet Tanhupallon uutisiin enemmän loppukevennyksiä. Mika Tommola saapuu Tanhupallon vieraaksi ja auttaa roskien keräämisessä ja lajittelussa. S01E03
19.00 Seitsemän uutiset
19.05 Samu-Sirkan joulutervehdys 2021
Rakastettu Samu-Sirkka ystävineen tuo jälleen iloisia jouluterveisiä kaikenikäisille.
20.10 Joulu Kuutamolla
Hyvää joulua! Jos joulurauha on julistettu, ruuat syöty ja löylyt lyöty, on aika käydä joulun lämminhenkisimmän viihdeohjelman äärelle. Moderni takkatuli viihdyttää Janne Katajan johdolla. Miitta Sorvali, Pekka Pouta ja Kiti Kokkonen ovat aivan Kuutamolla.
21.05 Dalgliesh: Valepotilas, osa 2
Komisario Adam Dalgliesh jatkaa tutkimuksia sairaanhoito-oppilaitoksessa, jossa tulee lisää kuolemantapauksia. Eräs oppilaitoksen henkilökunnan jäsen tunnistetaan saksalaiseksi hoitajaksi, joka osallistui sodan aikana puolalaisten vankien surmaamiseen. P.D. Jamesin suosittuihin kirjoihin perustuvassa brittiläisessä rikosdraamasarjassa seurataan komisario Dalglieshin (Bertie Carvel) uran alkupuolta 1970-luvun puolivälin Britanniassa. S01E02
22.05 Vihreä maili
Entinen vanginvartija Paul Edgecomb muistelee vanhainkodissa vuotta 1935, kun hänen osastolleen tuotiin kaksi lasta murhannut järkälemäinen mies. Kuolemaantuomittu pystyi ihmetekoihin ja sai vartijansa epäilemään syyllisyyttään. Ohjaaja: Frank Darabont, USA 1999. (181') Pääosissa: Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse.
01.50 Fort Boyard Suomi: Semifinaali
Finaalipaikasta taistelee harmaan joukkueen Pete Lattu, Henriikka Roo ja Alexander Eklund ja violetin joukkueen Emilia Nyström, Vellu Saarela ja Herbalisti. S02E10
03.15 Neljän tähden illallinen
"Voita, voita, enemmän voita"-teemalla illallisia valmistelee juontaja-toimittaja Essi Lamppu. Kodin putkiremontti ajaa illan emännän kokkaamaan työpaikallaan, jossa syntyykin aplodien arvoinen pääruoka. Ruokapöydän ääressä suosiota osoittamassa näyttelijä Heikki Slåen, somepersoona Karoliina Tuominen ja kirkkoherra Kari Kanala. S02E39
03.45 Neljän tähden illallinen
Viimeinen ehtoollinen. Kauden viimeisen illallisen loihtii kirkkoherra Kari Kanala. Illan isäntä julistautuu snägäritason kokiksi häärätessään ravintolatason keittiössä. Pyhä luku 3 on vahvasti läsnä ja sitä kokemassa ovat näyttelijä Heikki Slåen, somepersoona Karoliina Tuominen ja juontaja-toimittaja Essi Lamppu. S02E40



Nelonen


22.00 Juice
(Juice 2018). Väkevä henkilökuva taiteilija Juice Leskisestä, joka kuului Suomen tunnetuimpiin muusikoihin. Elokuva keskittyy niin Juicen yksityiselämään kuin hänen uraansakin, ja se palkittiin kolmella Jussilla vuoden 2019 gaalassa. Pääosissa: Riku Nieminen, Iida-Maria Heinonen, Antti Tuomas Heikkinen, Pekka Strang, Silmu Ståhlberg. Ohjaus: Teppo Airaksinen (99') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
00.15 Arman Pohjantähden alla
Hautausyrittäjä: viimeinen matka. .Tässä jaksossa seurataan hautausyrittäjän työtä ja vainajan matkaa viimeiseen leposijaan. Ruumiin näkeminen saa Armanin pysähtymään ja pohtimaan kuolemaan liittyviä tabuja. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S04E04
01.15 El Chapo: Nuevo Laredon herruus
El Chapo miehineen taistelee Raciel Cárdenasia vastaan Nuevo Laredon alueen herruudesta, mutta hinta on kova. Sota El Canoa ja Los Emesiä vastaan alkaa. Amerikkalainen draamasarja. (39') S02E04
02.15 Amerikan rajavartijat: Suojelupyhimys
Eräs mies tulee Meksikosta, ja hänellä on mukanaan tunnettu suojelupyhimys. Pari kanadalaista herättää epäilyksiä, sillä heidän autossaan on yllättävän monta rekisterikilpeä. Amerikkalainen realitysarja. (21') S01E27
02.45 Amerikan rajavartijat: Väärään suuntaan
Eräs mies kääntyy vahingossa rajalle, mutta tarkastuksessa paljastuu jotain yllättävää. Erään naisen laukusta löytyy jotain isoa, joka voisi olla huumeilla täytetty patsas. Amerikkalainen realitysarja. (21') S01E28
03.15 4D: Luksusseuralaispalvelu
Chelsea on Lontoon vauraimpia kaupunginosia. Dokumentissa tutustutaan alueella työskentelevien luksusseuralaisten elämään. Heistä moni on löytänyt kodin Chelsea Cloisters -nimisestä kerrostalosta. Dokumentti. (45')
04.15 Astral-TV
05.00 Astral-TV
06.00 Bing
Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. .Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S02E13
06.05 Bing
Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. .Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S02E14
06.15 Rusty Rivets
Rusty Rivets -animaatiosarjan taustalla ovat supersuositun Ryhmä Haun luojat! .Sarjassa keksiliäs Rusty ja hänen paras kaverinsa Roosa ratkaisevat teknologian avulla erilaisia ongelmia. Yhdistelemällä asioita ja keksimällä luovia uusia käyttötapoja esineille tämä kaksikko ratkaisee pulman kuin pulman! Amerikkalais-kanadalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S02E25
06.40 Halinallet: Tervetuloa Halimaahan: Tervetuloa Halimaahan!
Nallet kutsuvat mukaan jännittäviin seikkaailuihin, jossa opimme tärkeitä taitoja! Joku järjestää kuitenkin pieniä jekkuja matkan varrelle... Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S01E02
07.00 Pyjamasankarit
Kaveruskopla Kolli, Pöllö ja Gekko muuttuvat yön pimeinä tunteina rohkeiksi pyjamasankareiksi, jotka taistelevat ilkeitä pahiksia vastaan. .Pahikset aikovat pilata ihmisten päivät, jos pyjamasankarit eivät tartu toimeen! Lastenohjelma. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S01E05
07.25 Sunny Bunnies
Viisi ihanan pörröistä pallokaverusta ilmestyvät kaikkialle, missä vain valoa riittää! .Jokaisella Sunny Bunniella on oma hauska persoonansa eikä kikatuksesta tule loppua! Lastenohjelma. (3') S01E20
07.30 Kindi Kids
Supersuositun lelusarjan ikioma ohjelma koostuu näppäristä viiden minuutin jaksoista, joissa seurataan värikkäiden hahmojen koomisia seikkailuja. .Lastenohjelma. (5') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S03E01
07.35 LEGO Friends: Tyttöjen tärkeä tehtävä
Tapaa Andrea, Mia, Emma, Olivia ja Stephanie. .He ovat viisi parasta ystävystä ja heidän sankarillinen tehtävänsä on pelastaa Heartlake City vilpillisiltä huijareilta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (10') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S02E10
07.45 LEGO Ninjago
Tervetuloa upouuteen Ninjagon kaupunkiin! .Rauha on maassa ja ninjat toimivat opettajina Wun akatemiassa. He eivät vielä tiedä, että vaaraa vaanii jo kulman takana... Lastenohjelma. (10') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S03E02
07.55 Tobot Galaxy Detectives
Tohtori X keksii uuden suunnitelman Tobotien tuhoamiseksi ja yhdistää Sorto-tiimin ja oman galaksiaseensa voimat. .Sorto-tiimi hyökkää kaupunkiin ja Tyler ryntää hätiin komentaja Universumin ja Tankkimiehen kanssa. Lastenohjelma. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S01E20
08.10 Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien nousu
Raphael, Leonardo, Donatello ja Michelangelo ovat täällä taas! .Syvältä New Yorkin viemäristöstä veljesnelikko lähtee uusiin seikkailuihin, joissa he löytävät itsestään mystisiä ninjavoimia ja kohtaavat karmeita vastustajia. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S01E14
08.35 LEGO Friends: Jouluspesiaali
Luisteluradalla alkanut hölmö riita meinaa pilata ystävysten joulunvieton. Kaupunkiin saapuva hurja lumimyrsky saa kuitenkin porukan järkiinsä ja he muistavat mikä on oikeasti tärkeää. Lastenohjelma. (21')
09.00 Huisi hai
(Shark Bait/USA 2006). Suomeksi puhuttu animaatioelokuva kertoo pienen Panu-kalan suuresta seikkailusta. Panun vanhemmat jäävät kalastajan haaviin, ja pikkukalan on lähdettävä tutuilta kotivesiltä kaukaiselle koralliriutalle Helmi-tätinsä luo. Riutalla Panu kohtaa kauniin Cordelian ja rakastuu, mutta Cordelialla on myös toinen, suurikokoinen ja pahansisuinen ihailija. Suomeksi puhutun version äänirooleissa Max Ovaska, Sanna Majuri, Joonas Saartamo, Ella Pyhältö. Ohjaus: Howard E. Baker ja John Fox. (74') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
10.30 Sintit sopassa
Koko perheen animaatioseikkailu, jossa bambuhai Pup päättää laittaa lopun mätien varastamiselle, ja lähtee pelastamaan siskonsa takaisin kotiin. Pääosissa: Josef Aarskov, Elias Strube, Pauline Rehné, Peter Røschke, Hans Henrik Bærentsen, Michael Blomqvist, Carla Abrahamsen, Gunilla Orvelius. Ohjaus: Aun Hoe Goh. (88') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
12.20 Hauskat kotivideot - jouluspesiaali
Kausi huipentuu pikkujouluhengessä, kun Arja Koriseva osuu samaan raitiovaunuun hämmentävien piparimiesten kanssa. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
13.15 Elliot - Pikkuisin poro
(Elliot the Littlest Reindeer 2018). Suomeksi puhutussa koko perheen animaatioelokuvassa yksi joulupukin poroista jää eläkkeelle juuri ennen joulua, ja pukin pitää löytää sille seuraaja. Tehtävästä kiinnostuu miniatyyrihevonen Elliot, mutta pukin porot eivät uudesta tulokkaasta innostu. Ohjaus: Jennifer Westcott. (86') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
15.00 Rölli ja metsänhenki
(Rölli ja metsänhenki 2001). Toisessa Rölli-satuelokuvassa röllit valtaavat rauhaa rakastavien menninkäisten kylän. Sisuuntuneet menninkäiset ryhtyvät sotaan röllejä vastaan, mutta Röllin ja menninkäistyttö Millin välille syntyvä ystävyys auttaa ratkaisemaan ongelmatilanteen. Elokuva voitti Jussi-palkinnot parhaasta kuvauksesta, parhaasta lavastuksesta ja parhaasta puvustuksesta. Pääosissa: Allu Tuppurainen, Maria Järvenhelmi, Peter Franzén, Kari Hietalahti, Jussi Lampi. Ohjaus: Olli Saarela (87') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
16.50 Vain elämää: Pelastakaa lapset
Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso. .Tänään tehdään yhdessä hyvää! Artistit tutustuvat Pelastakaa Lasten monipuoliseen työhön ja kutsuvat katsojat auttamaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria Suomessa. Tärkeän ja ainutlaatuisen illan esityksillään ja myös täysin uusilla kappaleilla säestävät Chisu, Suvi Teräsniska, ABREU, Anssi Kela, Jukka Poika, Arttu Wiskari ja Pyhimys. Kotimainen musiikkiohjelma. (91') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S12E11
18.50 Frozen: huurteinen seikkailu
(Frozen 2013). Suomeksi puhutussa animaatioseikkailussa Arendelin vastakruunattu kuningatar Elsa käyttää vahingossa taikavoimiaan, jotka on pidetty salassa hänen lapsuudestaan asti. Kun valtakuntaa uhkaa ikuinen talvi, prinsessa Anna lähtee etsimään sisartaan, apunaan karski erämies Kristoff, hänen Sven-poronsa sekä hulvaton lumiukko Olaf. Suomenkielisen version äänirooleissa: Saara Aalto, Katja Sirkiä, Axl Smith, Tuukka Leppänen, Tero Koponen, Vesa Hämes. Ohjaus: Chris Buck, Jennifer Lee. (98') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.58 Keno ja Synttärit
Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen visailuohjelma. (2')
21.00 Raskasta Joulua 2021
Raskasta Joulua on rockhenkinen hyvän joulumielen musiikkiohjelma koko perheelle! Kotimainen pisteohjelma. (85')
23.00 Vain elämää: Joulu 1/2
Joulupukki ja tanssivat tontut. Suvi Teräsniska istuu juhlavan pöydän päässä ja vie tämän kauden artistiystävät mukanaan jouluisiin tunnelmiin. Tänään kuullaan hyvin erilaisia joulumuistoja samoin kuin hyvin erilaisia jouluisia kappaleita. Pyhimys, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Chisu, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen ja Anssi Kela vastaavat illan musiikillisesta annista. Kotimainen musiikkiohjelma. (64') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S12E12
00.30 Vain elämää: Joulu 2/2
Lahjat ja laatikot. Jokainen artisti on tuonut jouluiseen pöytään oman perinneherkkunsa. Kauden viimeisessä jaksossa tunnelmoidaan niin musiikin, lahjojen kuin ystävyyden merkeissä. Kuusijuhlassa esiintyvät Suvi Teräsniska, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Anssi Kela, Arttu Wiskari, Jukka Poika ja Chisu. Kotimainen musiikkiohjelma. (67') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. S12E13
02.00 4D: Shokeeraavat vartalot
Dokumentti esittelee päästä varpaisiin ihmiskehon äärimmillään. Luvassa on verikyyneleitä, käärmeihmisiä ja mykistävää kehonmuokkausta. Dokumentti. (44')
03.00 4D: Syön itseni hengiltä
Dokumentissa seurataan kolmea brittiä, joiden sairaalloinen ylipaino hankaloittaa heidän jokapäiväistä elämäänsä ja aiheuttaa vakavia terveysongelmia. Huolestuneet läheiset yrittävät parhaansa mukaan auttaa heitä terveellisempien elämäntapojen pariin, mutta ruoka-addiktion selättäminen ei ole helppoa. Dokumentti. (44')




MTV Sub/SUB/SubTV


23.15 RAW
00.15 eLiiga
00.40 Exodus - Gods and Kings
Raamatun kertomukseen pohjautuvassa mestariohjaaja Ridley Scottin eeppisessä toimintaseikkailussa uhmakas kapinallisjohtaja Mooses johdattaa satojentuhansien orjien joukon pakoon Egyptistä. Raivostunut farao Ramses II ei kuitenkaan aio katsoa pakoa läpi sormien. Ohjaus: Ridley Scott, USA 2014 (144') Pääosissa Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Aaron Paul, María Valverde, Ben Kingsley ja Sigourney Weaver. Uusinta.
03.50 Suurmestari UK
Uusinta.
04.45 Baywatch: Paineita kerrakseen
Kaveripiirin painostuksessa niin Summer kuin Hobiekin yrittävät epätoivoisesti päteä muiden silmissä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään. Uusinta. S03E05
06.30 Monchhichi: Värikkäät unet
Tule mukaan Monchhichin ja ystävien taianomaisiin uniseikkailuihin! Kauniiden unien luominen onkin aika mutkikasta ja jännittävää puuhaa. S02E15
06.40 Monchhichi: Lehvyn monchhirohto
Tule mukaan Monchhichin ja ystävien taianomaisiin uniseikkailuihin! Kauniiden unien luominen onkin aika mutkikasta ja jännittävää puuhaa. S02E16
06.50 Muumilaakson tarinoita: Hattivatteja ja aarteenetsintää
Hattivatit kerääntyvät Muumien teltan ympärille. Hemulin vastustuksesta huolimatta ilmapuntari palautetaan alkuperäisille omistajilleen. Myrskyn jälkeen rannalta löytyy aarteita. S01E06
07.15 Muumilaakson tarinoita: Ninni on näkymätön
Tuu-tikki tuo Muumiperheen luokse tytön, joka on muuttunut näkymättömäksi. Tuu-tikki toivoo, että Muumiperheen luona Ninni uskaltaisi taas tulla näkyväksi. S01E07
07.45 Paavo Pesusieni: Suoseikkailu / Paavon korttitemppu
Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. 12. tuotantokausi.
08.10 Lucky Luken uudet seikkailut
Daltonien joulu. Daltonit pakenevat vankilasta ja päättävät ryöstää pankit joulun kunniaksi joulupukeiksi pukeutuneina.
08.35 Muumilaakson tarinoita: Kohta tulee joulu
Muumiperheen on aika käydä talviunille, mutta sitä ennen syödään yhdessä juhla-ateria. Yllättävä vieras saapuu mukaan juhlimaan. Kun vihdoin kaikki ovat syvässä unessa, Muumipeikko herää ja kuulee että joulu on tulossa. S01E16
09.00 Paavo Pesusieni: Planktonin perkeet / Myrsky
Palkittu animaatiosarja merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. 12. tuotantokausi. Uusinta.
09.25 Tilt Esports
09.30 Fresh Off the Boat: Tarpeetonta apua
Louisin täytyisi pitää Evanille aikuistumispuhe, mutta Evan vaikuttaa olevan liian nuori puhumaan kukista ja mehiläisistä, joten Eddie tarjoutuu auttamaan. Honey auttaa Emeryä valitsemaan valinnaisaineen, mutta saa Jessican vihat niskoilleen, mistä seuraa koston kierre. Amerikkalainen komediasarja. S06E01
10.00 Ostoskanava Tvins.com
11.00 Home and Away
11.30 Koiralle koti: Gryffin
Toisen takajalkansa menettänyt Gryffin viruu eläinsuojassa, ja sen aika on käymässä vähiin. Brandon löytää sille kyllä perheen, mutta ensin sen pitää toipua kuntoon ja päästä eroon aggressiivisuudestaan. Amerikkalainen koiraohjelma. S07E14
12.00 Emmerdale
12.30 Salatut elämät: Jakso 4114: Sori siitä
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
13.00 Simpsonit: Lisa eläinlääkärinä
Kun Lisa pelastaa pesukarhun hengen, hän löytää kutsumuksensa eläinlääkärinä. Myös Marge keksii uuden, sotkuisen työpaikan. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta. S27E15
13.30 Simpsonit: Marge hyökkää!
Marge yrittää saada Lisaa luopumaan aikeestaan lähteä Mars-siirtolaiseksi. Amerikkalainen piirrossarja. Uusinta. S27E16
14.00 Simpsonit: Pop-taiteilija
Kun Homer oppii tuulettamaan äkeitä mielentilojaan maalaamisella, hän alkaa katsella taidekauppiaan suuntaan. - Vieraileva ääni: Isabella Rossellini. S10E19
14.30 Ella ja kaverit
Kotimainen koko perheen komediaseikkailu perustuu samannimiseen kirjasarjaan. Tokaluokkalainen Ella kavereineen järkyttyy kuullessaan, että heidän koulunsa uhataan lakkauttaa. Luokan hömelö opettaja saa tehtäväkseen kirjoittaa kouluvirastolle selvityksen koulun toiminnasta, mutta hän siirtääkin tehtävän eteenpäin Ellalle. Tytön värikäs kirjoitus saa aikaan väärinkäsitysten sarjan, joka pistää kouluviraston virkailijoihin vipinää. Ohjaaja: Taneli Mustonen, Suomi 2012 (81'). Pääosissa: Eero Milonoff, Freja Teijonsalo, Kari Ketonen, Armi Toivonen, Ville Myllyrinne.
16.05 Riemukas joulu
Riemukas joulu.
17.50 Best of Posse
18.00 Game of Games Suomi
Voittopottiin kiinni päästäkseen kilpailijoiden tulee muun muassa osallistua lentoharjoituksiin, harrastaa omenanmetsästystä sekä välttää hammastahnatykkiä. Se kaikki on kuitenkin turhaa, mikäli illan semifinaalissa ei tiedä vaan tippuu. S01E04
19.30 Mr. Bean
Tukka Lontoon tyyliin, Mr. Bean. 14/14. Parturi on kovin kiireinen, joten Mr. Bean ottaa sakset omiin käsiinsä. Mr. Bean osallistuu myös lasten lemmikkikilpailuun. Rautatieasemalla Mr. Bean on pulassa, koska junalippu on kadonnut. Miten hän pääsee tarkastajan ohitse? Brittikomedia.
20.00 Simpsonit: Paksukaisten peli
Rikosaalto Springfieldin italialaisfestivaaleilla ajaa sekä Homerin, Wiggumin että Läski-Tonyn pulaan. Amerikkalainen animaatiosarja. S31E03
20.30 Simpsonit: Kauhujen talo, osa 30
Tämänkertaisessa Kauhujen talossa parodioidaan Stranger Thingsiä, kokeillaan uusia kroppia ja seurustellaan avaruusolioiden kanssa. Amerikkalainen animaatiosarja. S31E04
21.00 A Bad Moms Christmas
Uusperheen äiti Amy (Mila Kunis), kiltti äiti Kiki (Kristen Bell) ja yksinhuoltaja Carla (Kathryn Hahn) ovat jälleen kerran saaneet tarpeekseen ja päättävät vallata joulun takaisin. On aika vetää jouluostosten lomassa kännit ja pistää ranttaliksi. Tällä kertaa heitä kuitenkin koetellaan, kun heidän omat äitinsä tulevat kyläilemään. Rooleissa nähdään Cheryl Hines (Kikin äiti), Christine Baranski (Amyn äiti) ja Susan Sarandon (Carlan äiti) Ohjaus: Jon Lucas, Scott Moore. USA 2017.
23.10 Red
Frank, Joe, Marvin ja Victoria olivat ennen CIA:n huippuagentteja. Nyt he itse ovat CIA:n ykköskohde, koska tietävä liian monta salaisuutta. Ohjaaja: Robert Schwentke, USA 2010. Pääosissa: Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Bruce Willis. Uusinta.
01.30 Game of Games Suomi
Voittopottiin kiinni päästäkseen kilpailijoiden tulee muun muassa osallistua lentoharjoituksiin, harrastaa omenanmetsästystä sekä välttää hammastahnatykkiä. Se kaikki on kuitenkin turhaa, mikäli illan semifinaalissa ei tiedä vaan tippuu. S01E04
02.55 Taskmaster UK: Champion of Champions
Suurmestari UK: Champion of Champions. Uusinta.
03.50 Vaimot vaihtoon Uusi-Seelanti: Vähemmän ruutuaikaa
Virolaissyntyisen äidin ja kolumbialaistaustaisen isän perheessä vietetään hyvin aktiivista elämää mm. tenniksen ja tanssin parissa. Saako tämä vaihtoäiti toisen perheen kaksi poikaa irti liiallisesta pelaamisesta ja television katselusta? Entä onnistuuko näiden kokkiäiti tuomaan makua toisen perheen ruokiin, joissa tärkeää on ollut vain terveys? Uusiseelantilainen tositelevisiosarja. S01E06




Yle Teema & Fem


22.25 Jouluksi kotiin
Maailmalla menestynyt tähti Simon saapuu kotimaahansa Ruotsiin joulunviettoon. Hänen veljensä Anders järjestää lapsuuden pikkupaikkakunnalla vuosittain joulukonsertin, ja Simon ylipuhutaan mukaan. Menestyneen veljensä varjossa kasvanut Anders ei ole tästä mielissään, mutta Simon suhtautuu tilanteeseen kevyesti - kunnes vanhat muistot heräävät henkiin ja hänen on kohdattava haudatut perhesalaisuudet. Rooleissa: Peter Jöback, Johannes Kuhnke, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm. Ruotsalainen elokuva vuodelta 2019.
07.38 Lumimaa
24/24. Jouluaatto. On lopultakin jouluaatto, mutta onnistuuko joulupukki lähtemään MUhun joulumieltä tuomaan? Nyt Selman täytyy päättää, jääkö hän Lumimaahan vai palaako MUhun Ruthin luokse.
08.02 BUU- klubbenin joulukalenteri 2021
Malin rauhoittelee Lotusta, ja Martha-täti tuntee lipeäkalan tuoksun. Tänään katsotaan myös viimeinen osa sarjasta Tähtipölyä.
08.32 Gordon & Paddy
Metsässä on tapahtunut pähkinävarkaus. Rikosta ratkoessaan Komisario Gordon tapaa nimettömän hiiren, josta tulee hänen apulaisensa. Hiiri saa nimen Paddy, ja yhdessä kaksikko ratkaisee tapauksen. Kun Gordon jää eläkkeelle, Paddysta tulee hänen seuraajansa. Ensin riittää, että Paddy noudattaa Gordonilta saamiaan neuvoja, mutta kun kaksi pientä lasta katoaa ja pelätty kettukin on liikkeellä, Paddy joutuu kutsumaan Gordonin apuun. Mutta onko kettu niin vaarallinen kuin huhutaan? Entä pelastuvatko lapset? Ruotsalainen lasten salapoliisitarina. (U)
09.35 Kauneimmat joululaulut Lucian kanssa
Kauneimmat joululaulut vuoden 2021 Lucia-neidon kanssa. Ohjelma on tallennettu 13.12.2021 Lucian kruunajaisjuhlassa Helsingin tuomiokirkossa.
10.00 Jumalanpalvelus
Kauneimmat ruotsinkieliset joululaulut kajahtavat tänä vuonna Mustasaaren Koivulahden kirkosta. Tilaisuuden juontavat Ann-Katrin Store ja Amanda Audas-Kass. Kanttorina, urkurina ja kirkkokuoron johtajana toimii Rodney Andrén. Simon Granlund johtaa seurakunnan mieskuoroa ja Kvevlax Sångkör -kuoroa. Karolin Wargh soittaa urkuja ja pianoa. Myös Roger Holmlund soittaa pianoa, ja Yngve Lithén soittaa saksofonia. Lapsikuoro ja seurakunnan päiväkerho esiintyvät Åsa Österbackan johdolla. Hartaushetken pitää seurakuntapastori Emilia Kontunen. Tv-ohjaus: Rufus Hedengren.
11.00 Strömsö
On aika latautua jouluun, yksinkertaisesti ja rennosti. Luvassa on mukavaa lahjojen paketointia, joulukoristeluja, juhlajuomia ja nopeasti valmistuvia jälkiruokia. The Heartbeat Band esiintyy, ja Kylli Kukk kertoo stressinhallinnasta. (U)
12.00 YLE TEEMA
12.00 BBC:n Proms-festivaalin 2021 päätösilta
Proms-festivaalien päätösilta Lontoon Royal Albert Hallista. Sakari Oramo johtaa BBC:n sinfoniaorkesteria. Solisteina australialainen tenori Stuart Skelton ja latvialainen harmonikkataituri Ksenija Sidorova.
14.42 Ylen joulutervehdys: Sylvian joululaulu
Ylen joulutervehdyksessä esiintyvät mm. Jemina Haukka ja joulupukki sekä muusikkoina basso Markus Suihkonen ja pianisti Noora Ylönen. Katso Sylvian joululaulun pitkä versio Areenasta!
14.45 Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas
Rakastettu Tšaikovskin klassikkobaletti kuuluu joulunajan perinteisiin. Tuttu musiikki, ihanat lavasteet ja upeat puvut vievät meidät taikamaailmaan. Musiikinjohto Mikhail Agrest. Taltiointi Kansallisbaletti 27.11.2021.
16.30 Syötävät sävelet: Suffragettitaistelija Smyth
Naisasiaa ja lentäviä kookospähkinöitä. Mieltään osoittavat ja Ethel Smythin äänioikeussalaatin kokoavat Susanna Välimäki ja Janne Koskinen. (U) S02E04
16.47 Design 200
Thure Öberg (1872 - 1935): maljakko (1927). Tuotanto: Långfilm Productions Finland Oy, 2012.
16.50 Tobias leipoo joulutarinan
Osa 3/3. Lumiukko. Kakkutaituri Tobias Hamann-Pedersen leipoo jouluherkkuja H. C. Andersenin satujen pohjalta. Tarinan lumiukosta kertoo näyttelijä Ole Thesrup. Millainen on Tobiaksen lumiukko? (U)
17.20 YLE FEM
17.20 Joulukuume
24/24. Tonttu auttaa avun tarpeessa olevaa. Bjørn ei kuitenkaan ole vieläkään varma, onko hän sittenkään oikea tonttu. Hän syöksyy balettikoulun joulujuhlaan puhumaan Freden kanssa, mutta ei olekaan ainoa, joka on siellä tunnustamassa rakkauttaan tyttöön. Uusia salaisuuksia paljastuu. Jouluaatto ei kuitenkaan ole täydellinen ennen kuin perhe auttaa vielä yhtä yllättävää henkilöä.
17.55 Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
18.00 BUU- klubbenin joulukalenteri 2021
Malin rauhoittelee Lotusta, ja Martha-täti tuntee lipeäkalan tuoksun. Tänään katsotaan myös viimeinen osa sarjasta Tähtipölyä.
18.30 Ötökkätalli
Norjalainen Tord tutkii autotallissaan hyönteisiä ja muita pikkuotuksia. Tänään hän ihmettelee meritähtiä.
18.35 Gen Z
Franz, Lukas ja Beppe soittavat ahvenanmaalaisessa punkbändissä. Basisti Franz yrittää kirjoittaa uusia biisejä pandemiakeväänä 2020, mutta sekä hän että Lukas kärsivät ahdistuksesta, tosin eri tavoin. Ohjaaja: Lucas Åsbacka. Parad Media, 2021.
18.48 Farmarit
4/8. Ilmiantaja. Marwan muistelee menneitä. Neljä hämäräperäistä oslolaiskaverusta muuttaa maatilalle maalauksellisen kauniiseen Telemarkiin. He ovat olevinaan innoissaan maalaiselämästä, mutta todellisuudessa maallemuutolle on aivan toiset syyt. Norjalainen draamasarja.
19.29 Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.
19.40 Hemmalive
Artistit Tomas ja Maria Höglund, Mikael Svarvar sekä Maja Mannila ovat kokoontuneet Kansjerfin Kulttuuritilalle Bromarviin esittämään tunnelmallisia kappaleita ja pohtimaan elämää ja joulun merkitystä itselleen. Tuotanto: Perfect Monday Media, 2020.
20.00 YLE TEEMA
20.00 Jonas Kaufmannin joulukonsertti
Saksalainen tenoritähti Jonas Kaufmann vie meidät joulutunnelmiin Itävaltaan., Oberndorfin Pyhän Nikolauksen kirkkoon ja Jouluyön kappeliin sekä läheisen Salzburgin kaupungin Joulumuseoon.
21.16 Ennen elokuvaa: Chaplinin poika
Satavuotias Chaplinin poika on hymyn ja kyyneleen alkemistinen yhdistelmä. Geoffrey Erista astuu kulkurin kenkiin. Anna Möttölä ja elokuvaohjaaja Taru Mäkelä pohtivat elokuvan suhdetta vanhemmuuteen.
21.25 Kino: Funny Girl
Barbra Streisand Oscar-palkitussa esikoisroolissaan lahjakkaana mutta epäsovinnaisena, tanssitytöstä tähdeksi nousevana laulajana 1900-luvun alun New Yorkissa. N: Omar Sharif. O: William Wyler. (USA 1968)
23.50 Värttinä 30-vuotisjuhlakonsertti
Suomalaisen nykykansanmusiikin kansainvälisesti menestynein yhtye Värttinä juhli 30-vuotista uraansa konserttikiertueella vuonna 2013. Kiertueen päätyttyä se taltioitiin 3.5.2013 televisiolle studiotallenteena.




JIM


23.05 Vuorien sankarit: Biisoni tähtäimessä
Morgan etsii omille teilleen lähteneitä hevosiaan, Hawkit pääsevät vihdoin muuttamaan, ja Tomin tähtäimessä on biisoni. Amerikkalainen sarja. (42') S06E16
00.05 Muinaiset avaruusoliot: Druidien matka
Muinaisastronauttitutkijat uskovat, että eurooppalaiset druidit vierailivat Pohjois-Amerikassa jo kauan ennen Kolumbusta. Mitä todisteita Yhdysvaltain koillisosista löytyy ja miten avaruusoliot liittyvät asiaan? Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40') S12E07
01.05 Kanadan rajalla: Laitonta materiaalia
Tullin rahakoira merkkaa Kiinasta saapuneen miehen. Tyttärensä kanssa autokaupoille tullut isä ei pääsekään Kanadan puolelle. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') S03E11
01.35 Kanadan rajalla: Epäilyttävä ostosreissu
Jumalan sanaa levittävän pariskunnan matkailuautosta etsitään rahaa ja aseita. Elinikäisen ajokiellon saanut amerikkalaismies ajaa raja-asemalle. Kanadalainen dokumentaarinen sarja. (22') S03E12
02.05 Australian rajalla: Savukelasti
Kolumbiasta Melbourneen saapuvan amerikkalaisnuorukaisen laukun epäillään sisältävän kokaiinia. Kiinalaismiehen matkalaukkujen sisältö ällistyttää Brisbanessa, ja bioturvallisuustarkastajalla on kädet täynnä töitä Sydneyssä. Australialainen realitysarja. (21') S14E13
02.35 Australian rajalla: Salaiset saksiniekat
Melbournessa rajakoira haistaa jotain Vietnamista palaavan naisen tavaroissa ja ulkomaanpostikeskuksessa tutkitaan epäiltyä kätköä lasten turvaistuimessa. Australialainen realitysarja. (24') S14E14
03.05 Poliisit: Helsinki
Max ja Jarkko joutuvat käyttämään luovia keinoja asiakkaan putkaan saattamisessa. Nuoret pojat pahoilla teillä. Kerrostaloasunnossa riehutaan puukon kanssa. Kotimainen realitysarja. (21') S05E37
03.35 Poliisit: Oulu
Perheriidat osoittautuvat yön teemaksi. Tomppa ja Rampe kohtaavat harvinaista siviilirohkeutta, joka osoittaa, että loppujen lopuksi jokaisessa asuu pieni poliisi. Päihtyneet koettelevat partion hermoja. Kotimainen realitysarja. (21') S05E38
04.05 Astral-TV
05.00 Astral-TV
06.00 LIVE: Astral-TV
09.00 Napakymppi: Hoitsu etsii hoivaajaa
Neiti X:n vaihtoehtoina ovat sidontaleikit tai vaakamambo. Herra X kohtaa vaativat neidit. Janne joutuu kahden esiliinan loukkuun. Kotimainen viihdeohjelma. (41') S04E15
10.00 Naurun historia: Politiikkaa
Poliitikot ovat aina olleet ehtymätön huumorinlähde. Koomikot pohtivat haastatteluissa, kuinka oivaltava vitsailu voi näyttää totuuden tai ainakin asioiden toisen puolen ja vaikuttaa jopa ihmisten äänestyskäyttäytymiseen. (40') S01E08
10.55 Tulossa: Nyt jos koskaan
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
11.00 Suomen huutokauppakeisari: Suomen huutokauppakeisarin joulu
.Joulu on taas ja Hirvaskankaalla kaikki hyvin! Aki, Heli ja Markku nauttivat joulun taiasta täysin rinnoin. Eli huutokaupan merkeissä, totta kai! Kotimainen realitysarja. (42') S11E17
12.00 Burgerimies Suomessa
Burgerikeisari Akseli Herlevi lähtee löytömatkalle halki kotimaan etsien täydellisen burgerin reseptiä. .Kotimainen ruokareality. (43') S02E06
12.55 Radio Suomipop – Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa
Radio Suomipop on ollut suomalaisuuden soundtrack jo 20-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Evelina ovat esittäneet uuden version Suomipoppia-kappaleesta ja musiikkivideolla esiintyvät kaikki Radio Suomipopin juontajat. Kotimainen musiikkiohjelma. (3')
13.00 Tulossa: Koti koiralle
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
13.05 Napakymppi: Pelaajat
Neiti X tapaa sokeria hamstraavan The Rockin. Lenni haluaa olla sana-seppo Hovi. Herra X tekee deittipelin ja saa Jannelta pusuja. Kotimainen viihdeohjelma. (41') S04E16
14.00 Haapasalo ja kaverit: Sankarin paluu
Ville Haapasalo vie mäkilegenda Matti Nykäsen Sarajevon olympiamaisemiin. Matin tunteet nousevat pintaan mäkimontussa, jossa hän ei ole käynyt yli 30 vuoteen. Nostalgiaa huokuvien muistojen lisäksi Matti kertoo suhteestaan musiikkiin, mediaan sekä perheeseen. Kotimainen matkailuohjelma. (41') S01E02
14.55 Tulossa: The Voice of Finland
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (3')
15.00 Australian rajalla: Annaa etsimässä
Amerikkalaismies on matkalla Tasmaniaan tapaamaan ensimmäistä kertaa naista, jonka kanssa hänellä on ollut etäsuhde 10 vuoden ajan. Odottaako perillä onni vai onko kaikki pelkkää huijausta? Kanadalaisnaisen epäillään salakuljettavan huumeita lentorahtina lähettämissään koneen osissa. Australialainen realitysarja. (23') S14E15
15.30 Australian rajalla: Virolainen vaikeuksissa
Häämatkalaisten suuri matkatavaramäärä ja Intiasta lähetetyt lahjarasiat herättävät epäilyksiä Sydneyssä. Hengellisellä maailmanmatkalla oleva virolaismies yrittää päästä maahan ilman rahaa. Australialainen realitysarja. (22') S14E16
16.00 Suomen huutokauppakeisari: Suomen huutokauppakeisarin joulu
.Joulu on taas ja Hirvaskankaalla kaikki hyvin! Aki, Heli ja Markku nauttivat joulun taiasta täysin rinnoin. Eli huutokaupan merkeissä, totta kai! Kotimainen realitysarja. (42') S11E17
17.00 4D: Luksuslomien kauhutarinat
Luksusloma voi mennä yllättävillä tavoilla pahasti pieleen. Selviytyjät kertovat tarinansa myrskyn silmään joutuneelta risteilyalukselta, lasten henkeä uhanneesta sairaalahuijauksesta ja monesta muusta käänteestä, jotka tekivät unelmalomasta painajaisen. Dokumentti. (44')
18.00 Tulossa: Koti koiralle
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
18.05 The Voice of USA: Viimeinen näytön paikka
Kilpailun finaali käynnistyy, ja finalistit esittävät sekä cover-kappaleen että kullekin varta vasten kirjoitetun sinkun. Esityksiä hiotaan nimekkäiden tuottajien avustuksella. Amerikkalainen realitysarja. (83') S19E16
19.55 Tulossa: Nyt jos koskaan
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
20.00 MM 95: Takaisin Leijonaksi: Mika Strömberg
Hyvinvointivalmentaja Jenni Levävaara on kutsunut Leijonat tilalleen rentoutumaan ja kokkaamaan terveellisesti. Osalla uudet elämäntavat hakevat vielä muotoaan, mutta osa ottaa asian vakavammin. Joukon nuorimpana Mika Strömberg on asettanut itselleen kovat tavoitteet kuntoprojektin ja tulevaisuuden suhteen. Kotimainen lifestyleohjelma. (42') S01E04
21.00 Poliisit 2021: Ansa viritetty
Oulun murre aiheuttaa ymmärtämisvaikeuksia ulkopaikkakuntalaiselle ja Hyvinkään partio virittää pyörävarkaalle ansan. Kouvolassa alkoholi ja autoilu yhdistyvät epäonnisella tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') S13E07
22.00 Tulossa: Poliisit 2022
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (3')
22.05 Stand Up!: Stand Up!
-ohjelman neljäs kausi! Illan jaksossa Peacock Klubin lavalle nousevat Anders Helenius, Lasse Oikarinen, Saana Peltola, Jaakko Antila, Robert Pettersson sekä Jacke Björklund. Illan isäntänä Heikki Vilja. Kotimainen viihdeohjelma. (42') S04E06
23.05 Arman ja Suomen rikosmysteerit: Riskibisnes
Maaliskuussa 2014 poliisi sai vihiä huumeliigasta, joka käynnisteli kovien huumeiden salakuljetusta Hollannista Suomeen. Kansainvälinen poliisiyhteistyö viritettiin täyteen iskuun liigan kiinni saamiseksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') S03E05
00.05 4D: Syön 3000 kaloria minuutissa
Dokumentissa tutustutaan Englannin kilpasyöjien arkeen. Adam on kokenut konkari, joka tekee läpimurtoa Amerikassa. Leah tavoittelee Adamin asemaa maan parhaana kilpasyöjänä. 20-vuotias Kyle on nouseva tulokas, joka on valmis haastamaan kokeneet kilpailijat. Mitä valtavat annokset tekevät kilpailijoiden terveydelle? Dokumentti. (47')
01.05 Poliisit - kotihälytys: Kosto elää
Mikon ja Hannan työvuorossa Porissa oikeus otetaan omiin käsiin ja tunteet kuumenevat. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41') S03E15
02.05 Australian rajalla: Annaa etsimässä
Amerikkalaismies on matkalla Tasmaniaan tapaamaan ensimmäistä kertaa naista, jonka kanssa hänellä on ollut etäsuhde 10 vuoden ajan. Odottaako perillä onni vai onko kaikki pelkkää huijausta? Kanadalaisnaisen epäillään salakuljettavan huumeita lentorahtina lähettämissään koneen osissa. Australialainen realitysarja. (23') S14E15
02.35 Australian rajalla: Virolainen vaikeuksissa
Häämatkalaisten suuri matkatavaramäärä ja Intiasta lähetetyt lahjarasiat herättävät epäilyksiä Sydneyssä. Hengellisellä maailmanmatkalla oleva virolaismies yrittää päästä maahan ilman rahaa. Australialainen realitysarja. (22') S14E16
03.05 Poliisit: Vantaa
Jannen ja Mikon hyväntuulisuus ei vähene asiakkaiden promilletilojen myötä. Nuorison vandalismi mietityttää poliiseja. Kesäyön tehtävät vaihtuvat lennossa. Kotimainen realitysarja. (21') S05E39
03.35 Poliisit: Pori
Tainan puheenlahjoja tarvitaan mielenterveyspotilaan hoitoon saattamisessa. Jätskitauollakin täytyy toisinaan tehdä töitä. Partio etsii aserikollista ja pesäpallomailan kanssa riehujaa. Baarissa häiriköineen miehen ystävät purkavat kiukkuaan poliiseihin. Kotimainen realitysarja. (21') S05E40



MTV Ava/AVA


22.00 Agatha Christie: Eipä aikaakaan...
Tommy ja Tuppence Beresford vierailevat Ada-tädin luona vanhainkodissa, jossa on outoa käytöstä ja levottomia puheita. Kun täti yllättäen kuolee ja toinen hoidokki katoaa, epäilykset heräävät. Liittyykö perinnöksi saatu taulu tapahtumiin jotenkin? Tuppence alkaa selvitellä neiti Marplen kanssa, mitä oikein on tapahtunut. Tv-elokuva perustuu Agatha Christien romaaniin. Ohjaus: Peter Medak, Britannia 2006 (93'). Pääosissa: Geraldine McEwan, Greta Scacchi, Anthony Andrews.
00.01 Botched: Mokatut kauneusleikkaukset: New Jerseyn täydelliset tissit
Tosi-tv-ohjelma New Jerseyn täydellisistä naisista tuttu Kim D. on tyytymätön useampaan kertaan leikattujen rintojensa ulkonäköön, ja tapaus osoittautuu haastavaksi. Christinan nenä on murtunut liikenneonnettomuudessa, mutta korjausleikkaus ei mennyt aivan nappiin. Joey haluaa korjauttaa jo kertaalleen leikatun nenänsä ja vaihtaa pakaraimplantit isompiin. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa plastiikkakirurgit auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa. S04E13
00.56 New Yorkin luksuslukaalit: Uusinta
01.50 Los Angelesin luksuslukaalit: Viraalihittiä tekemässä
Flagg saa toimeksiannon sillä ehdolla, että lupaa hankkia kohteelle huomiota somessa. Bobby pääsee ohjaamaan mainosvideon, jonka tähtinä Josh ja Hilary saavat kunnian esiintyä. Tracy etsii uutta kotia vanhalle ja hieman vaativalle ystävälleen. Amerikkalainen realitysarja luksuskiinteistöjä myyvistä kiinteistönvälittäjistä. Uusinta. S11E05
02.45 Emmerdale
03.10 Remontilla rahoiksi: Yksiöiden ja autotallien paljastus
Kaikkien aikojen suurimmat tilat paljastetaan pian, ja kisaajat joutuvat venyttämään voimansa äärimmilleen saadakseen yksiöt ja autotallit valmiiksi. Toisilta puuttuu huonekaluja, ja toiset kaatuvat flunssaisina petiin. Kun paljastus viimein koittaa, tuomarit ovat vaikuttuneita kilpailijoiden aikaansaannoksista ja sinnikkyydestä. Moni pari onkin saanut aikaan parhaan huoneensa tähän asti, ja voitosta käydään tiukka kamppailu. Ennätyksiäkin rikotaan. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. S11E45
04.25 Home and Away: Kohtalokas veneretki
Roo tekee Mattille houkuttelevan tarjouksen. Hunter järkyttyy kuullessaan Andyn tunnustuksesta. Justin päätyy töihin Alfin veneelle, mutta veneilyllä on kohtalokkaat seuraukset. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
04.50 Yön AVA
06.00 Aamun AVAus
06.30 Valitut Palat Collection
07.00 Suomen kaunein koti: Modernit omakotitalot
Savonlinnassa, Liedossa ja Littoisissa tuomarikolmikkomme vierailee vastavalmistuneissa lapsiperheiden tarpeisiin suunnitelluissa käytännönläheisissä kodeissa. Savonlinnasta löytyy tutkittavaksi skandinaavisen maanläheisesti sisustettu selkeälinjainen koti riemastuttavilla yksityiskohdilla. Liedossa sijaitsevassa persoonallisessa hirsitalossa nähdään kaunis kodinhoitohuone ja vierastilana palveleva pihasauna. Littoisissa tuomareita odottaa kauniin pelkistetty u-muotoinen puutalo atrium-pihoineen. Tuomareina Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen. S07E05
08.00 Ostoskanava Tvins.com
10.00 Nigellan jouluherkut
Uusinta.
11.05 Unelma-asunto auringon alta: Talvea pakoon: Kreeta
Jackie ja Warren Sumner ovat käyneet Kreetalla lukuisia kertoja sitten häämatkansa 23 vuotta sitten ja saaneet kreikkalaisiakin ystäviä. Pariskunta haluaa ostaa saarelta loma-asunnon, jonne vetäydyttäisiin myöhemmin eläkepäiviksi. Danni Menzies esittelee heille erilaisia vaihtoehtoja 75 000 punnan budjetilla. Brittiläinen lifestyleohjelma. S04E20
12.05 Kauniit ja rohkeat
12.35 Home and Away
13.05 Koko Suomi leipoo joulun
Uusinta.
14.05 Koko Suomi leipoo joulun
Uusinta.
15.05 Koko Suomi leipoo joulun
Uusinta.
16.00 Koko Britannia leipoo: jouluerikoinen
Oispa joulu ainainen. 1/2. Neljä edellisten tuotantokausien leipuria astelee leivontatelttaan kisaamaan kolmessa jouluisessa haasteessa. Ensimmäisessä haasteessa leipurit valmistavat jouluhalon ja teknisessä haasteessa leivotaan brittiläisiä hedelmäpiiraita. Suurhaasteessa leipureiden tulee valmistaa lumisadepallokakkuja. Lopuksi tuomareiden on päätettävä, kuka ansaitsee himoitun joululeipurin tittelin. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa.
17.00 Suomen kaunein koti: Modernit omakotitalot
Savonlinnassa, Liedossa ja Littoisissa tuomarikolmikkomme vierailee vastavalmistuneissa lapsiperheiden tarpeisiin suunnitelluissa käytännönläheisissä kodeissa. Savonlinnasta löytyy tutkittavaksi skandinaavisen maanläheisesti sisustettu selkeälinjainen koti riemastuttavilla yksityiskohdilla. Liedossa sijaitsevassa persoonallisessa hirsitalossa nähdään kaunis kodinhoitohuone ja vierastilana palveleva pihasauna. Littoisissa tuomareita odottaa kauniin pelkistetty u-muotoinen puutalo atrium-pihoineen. Tuomareina Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen. S07E05
17.55 Tunturin tarina - luontotrilogian huipennus
18.00 Rakkaudella, Joulu
TV-ENSI-ILTA!
20.00 Jamie Oliver: Kaikki kokkaamaan: Kaappien aarteita
Jamie kaivaa varastoistaan ainekset helppoon ja herkulliseen perunalla höystettyyn kalapiiraaseen. Lisäksi leivotaan itse kahdenlaista leipää. Englantilainen ruokaohjelma. Uusinta. S01E02
20.30 Emmerdale
21.00 Frendit: Rossin kirjastokirja
Ross löytää väitöskirjansa kirjaston peränurkasta, jossa opiskelijoilla on tapana käydä muhinoimassa. Ross alkaa vartioida nurkkausta. Rachel ja Phoebe ihastuvat Joeyn yövieraaseen niin, että yrittävät pakottaa Joeyn suhteeseen. Monica ja Chandler saavat yllätysvieraan häihinsä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E07
21.30 Frendit: Chandlerin koirakammo
Phoebe salakuljettaa koiran huoneeseensa. Chandler teeskentelee allergiaa. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E08
22.00 Frendit: Makeisia
Ross yrittää opettaa Phoebea ajamaan polkupyörällä. Monican käsintehdyillä makeisilla on kiistaton menestys. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E09
22.30 Frendit: Vyötiäinen
Pyhien lähestyessä Ross yrittää muuttaa skenaariota. Jouluaattona syntyy tungos, kun paikalle saapuvat joulupukki, Teräsmies sekä valtava vyötiäinen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E10
23.00 Frendit: Juustokakkuja
Monica ei ole saanut kutsua serkkunsa häihin - Ross on. Phoebe törmää vanhaan ihastukseensa. Chandler ja Rachel sortuvat naapurin juustokakkuun kiusallisin seurauksin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E11
23.30 Frendit: Yöpöllöt
Ross ja Joey joutuvat loukkuun omalla katollaan ihasteltuaan meteoriparvea. Chandlerilla ja Monicalla on nukahtamisvaikeuksia, joten he pitävät toisiaan hereillä. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E12
00.00 Frendit: Rositan viimeiset hetket
Rachel rikkoo Joeyn lempinojatuolin. Ross saa kateuskohtauksen, kun sisko perii isän Porschen. Vierailijana Elliott Gould. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E13
00.30 Frendit: Kolmekymppiset
Rachel täyttää 30, mikä herättää laajaa keskustelua synttäreillä. Monika tulee juovuksiin ja vielä vanhempiensa nähden... Rossin itsetunto vaatii, että hän ostaa urheiluauton. - Vierailijana Elliott Gould. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Uusinta. S07E14
01.00 Kotoisa: Kuplintaa ja hyönteishotelli
Kuplintaa ja hyönteishotelli. Suvi ja Niko toteuttavat lapsiperheen haaveet oman pihan porealtaasta ja inspiroivasta leikkitilasta. S01E09
01.55 Los Angelesin luksuslukaalit: Rahalla saa ja hevosella pääsee
Tracy lähtee laajentamaan toimintaansa yli kahden tunnin matkan päähän, missä odottaa arkkitehtipariskunnan hulppeaksi muokkaama historiallinen talo. Myyntityöhön haetaan potkua läheiseltä laukkaradalta. Flagg saa maistuvan lahjan, jolle hän keksiikin hyvää käyttöä. Amerikkalainen realitysarja luksuskiinteistöjä myyvistä kiinteistönvälittäjistä. Uusinta. S11E06
02.50 Emmerdale
03.20 Remontilla rahoiksi: Puutteiden kimppuun
Viimeistä viikkoa viedään. Samalla kun julkisivuja ja etupihoja laitetaan kuntoon, Keith ja Dan panevat kilpailijat korjaamaan talojensa virheitä ja puutteita - ja niitähän riittää. Kilpailijat pääsevät myös tutustumaan toistensa valmiisiin yksiöihin, ja Ronnien ja Georgian voittoisa luomus herättää muissa närää työnjälkensä osalta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. S11E46




LIV


23.10 Liv D: Harrodsin joulu
Kurkistus maailmankuulun lontoolaistavaratalon joulun ajan historiaan. Harrods vetää puoleensa rikkaita, kuuluisia ja ylellisyydestä pitäviä ihmisiä kaikkialta maailmasta, ja pitkän historiansa aikana se on saavuttanut aivan erityisen aseman ja maineen. Kuulemme mm. Harrodsin työntekijöiden mietteitä ja paljastuksia, ja tapaamme jopa itse joulupukin, joka ottaa vastaan innokkaita lapsia Harrodsin joulumaailmassa. Dokumentti. (45')
00.10 Sinkkuillallinen: Sushia ja sarkasmia
Tänään illallisia syödään Skotlannissa. Ensihoitaja John etsii tumma- tai punahiuksista naista, jolla on tatuointeja. Hän saa maistaa muun muassa kasvissushia, paellaa ja karitsankaretta. Löytääkö mies suosikkiaan blondien joukosta? Englantilainen realitysarja. (44') S09E25
01.10 Remppa vai muutto Vancouver: Toddien taistelu
Karalyn ja Todd asuvat 70-luvun talossa, jonka pohja on vähintäänkin kehno. Todd uskoo Jillin kykyihin, mutta yllättävä kattokriisi pysäyttää remontin kriittisessä vaiheessa. Karalyn taas toivoo toisen Toddin löytävän avaran, muuttovalmiin talon. Varmaa on vain se, että toinen Toddeista voittaa. Kanadalainen realitysarja. (43') S05E25
02.10 Resident: Auringonkukka
Jessie on vaarassa kuolla ilman uutta munuaista, joten Nic lähtee taivuttelemaan isäänsä. Sairaalaan tuodaan iäkäs potilas, joka ei pysty kommunikoimaan. Tohtori Bell yrittää etsiä ratkaisua sairaalan talousongelmiin. Amerikkalainen draamasarja. (42') S02E23
03.05 Martina ja hengenpelastajat: Finaalipäivä
Viimeinen päivä aiheuttaa pelkoa. Aamun kilpailussa yksi on ylitse muiden. Finaalissa kilpailijoilta tarvitaan niin voimaa, älyä kuin sydäntäkin. Yksi finalisteista epäonnistuu pahasti. Kotimainen realitysarja. (42') S02E10
04.05 Astral-TV
05.00 Astral-TV
06.00 LIVE: Astral-TV
09.00 Sinkkuillallinen: Sushia ja sarkasmia
Tänään illallisia syödään Skotlannissa. Ensihoitaja John etsii tumma- tai punahiuksista naista, jolla on tatuointeja. Hän saa maistaa muun muassa kasvissushia, paellaa ja karitsankaretta. Löytääkö mies suosikkiaan blondien joukosta? Englantilainen realitysarja. (44') S09E25
09.55 Tulossa: Koti koiralle
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
10.00 Remppa vai muutto Vancouver: Toddien taistelu
Karalyn ja Todd asuvat 70-luvun talossa, jonka pohja on vähintäänkin kehno. Todd uskoo Jillin kykyihin, mutta yllättävä kattokriisi pysäyttää remontin kriittisessä vaiheessa. Karalyn taas toivoo toisen Toddin löytävän avaran, muuttovalmiin talon. Varmaa on vain se, että toinen Toddeista voittaa. Kanadalainen realitysarja. (43') S05E25
11.00 Lätkävaimot: Pettymysten matka
Raskauden onnea hehkuva Emilie odottaa innolla matkaa miehensä Jonin luo Vladivostokiin, mutta matka ei täytäkään odotuksia. Martinen taas on vaikea sopeutua elämään San Josessa rakkaan Quebecin jälkeen. Kanadalainen realitysarja. (44') S03E05
12.00 The Wall Suomi
Sairaanhoitajakaverit testaavat tietonsa. .Ville ja Mikko ovat sairaanhoitajia ja parhaita ystäviä. Heidän haaveenaan on voittaa Seinältä rahaa perustamalleen miessairaanhoitajien yhdistykselle. Jos voittoa tulee paljon, niin miksei vähän vaimoillekin. Kotimainen viihdeohjelma. (42') S01E08
13.00 Annan herkulliset leivonnaiset: Ihanat kuorrutukset
Tällä kertaa Anna keskittyy kuorrutuksiin. Hän tekee cookiepaloja nonparelli-voikreemillä, suklaakääretorttua tuorejuustokuorrutuksella ja elegantin chai-täytekakun vaahtera-marenkikuorrutuksella. (21') S04E20
13.30 Jaksa paremmin
Vierailemme Kim ja Mari Sainion luona tarkistamassa pariskunnan nukkumisolosuhteet. .Tutustumme kirjailija ja toimittaja Leeni Peltosen ratkaisuihin unettomuuden taltuttamisessa ja otamme selvää Uniopisto-verkkovalmennuksesta. Kotimainen lifestyleohjelma. (22') S10E08
14.00 Sinkkuillallinen: Sushia ja sarkasmia
Tänään illallisia syödään Skotlannissa. Ensihoitaja John etsii tumma- tai punahiuksista naista, jolla on tatuointeja. Hän saa maistaa muun muassa kasvissushia, paellaa ja karitsankaretta. Löytääkö mies suosikkiaan blondien joukosta? Englantilainen realitysarja. (44') S09E25
15.00 Huikeat kakkutaiturit: Oma pala maailmaa
Päivänsankari saa kotikylästään muistuttavan syntymäpäiväkakun, ravintolan avajaisiin tilataan syötävä Vapaudenpatsas, ja työn alla on matkatoimistolle räätälöity maapallokakku kaikkine yksityiskohtineen. Englantilainen realitysarja. (23') S01E11
15.30 Huikeat kakkutaiturit: Kakun kruunaa nalle
Kakusta syntyy uskomattoman oikean näköisiä kissoja sekä vauvantarvikkeita. Hääpari toivoo tarinaansa juhlistettavan suklaisessa hääkakussa. Englantilainen realitysarja. (22') S01E12
16.00 Remppa vai muutto Vancouver: Toddien taistelu
Karalyn ja Todd asuvat 70-luvun talossa, jonka pohja on vähintäänkin kehno. Todd uskoo Jillin kykyihin, mutta yllättävä kattokriisi pysäyttää remontin kriittisessä vaiheessa. Karalyn taas toivoo toisen Toddin löytävän avaran, muuttovalmiin talon. Varmaa on vain se, että toinen Toddeista voittaa. Kanadalainen realitysarja. (43') S05E25
16.55 Tulossa: Koti koiralle
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
17.00 Tankkaustarinat: Faneja ja mainosvideo
Liikennemyymälän henkilökunnan ja asiakkaiden elämää kuvaavassa realitysarjassa ollaan tänään Varkaudessa, jossa kuvataan somevideo ja tavataan kovan luokan faneja, joiden mukana päästään jääluolaan. Kotimainen realitysarja. (20') S02E09
17.30 Tankkaustarinat
Asuntomyyntiä ja leivontavinkkejä. .Liikennemyymälän henkilökunnan ja asiakkaiden elämää kuvaavassa realitysarjassa ollaan tänään Lahdessa, jossa tavataan Suomen nuorin asuntomyyjä, taidokas amatöörimaskeeraaja sekä lasten leivontakerho. Kotimainen realitysarja. (19') S02E10
18.00 Sinkkuillallinen: Joulun taikaa
Sinkkuillallisia syödään tällä kertaa jouluisissa tunnelmissa. Abi etsii miestä, joka saisi hänet nauramaan. Miehet pistävät parastaan keittiössä ja sen ulkopuolella, mutta alkaako vanha suola janottaa Abia? Englantilainen realitysarja. (44') S09E29
19.00 Liv D: Harrodsin joulu
Kurkistus maailmankuulun lontoolaistavaratalon joulun ajan historiaan. Harrods vetää puoleensa rikkaita, kuuluisia ja ylellisyydestä pitäviä ihmisiä kaikkialta maailmasta, ja pitkän historiansa aikana se on saavuttanut aivan erityisen aseman ja maineen. Kuulemme mm. Harrodsin työntekijöiden mietteitä ja paljastuksia, ja tapaamme jopa itse joulupukin, joka ottaa vastaan innokkaita lapsia Harrodsin joulumaailmassa. Dokumentti. (45')
20.00 Remppa vai muutto Vancouver: Liian suuri lukaali
Amanda on kyllästynyt valtavaan kotiinsa, mutta Derek ei haluaisi muuttaa taas. Todd löytää pariskunnalle kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, mutta myös Jillianin kädenjälki on loistavaa. Mikä on pariskunnan ratkaisu? Kanadalainen realitysarja. (43') S05E26
21.00 Remppa vai muutto Suomi: 60-luvun koti juhlakuntoon
Alkuperäisessä kunnossa oleva rivitalokoti Tuusulassa kaipaa kipeästi kasvojenkohotusta perheen tyttären rippijuhlia varten. Mihin kaikkeen budjetti riittää, se jää nähtäväksi. Kotimainen realitysarja. (42') S01E08
22.00 Tulossa: Syke
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma. (2')
22.05 Syke
Potilaan antamat varoitukset askarruttavat Lenitaa. .Nikke kilahtaa. Jannica ottaa kovat keinot käyttöön. Kotimainen draama. (22') S09E23
22.35 Syke
Jannica ei ymmärrä rikkeensä vakavuutta. .Totuus Jarmosta valkenee Lenitalle. Johannan valmistujaiset saavat kaamean päätöksen. Kotimainen draama. (23') S09E24
23.05 Kumman kaa: Rakkautta ilmassa
Ellulle etsitään baarista härkä-miestä ja Annen poikaystävä saa opetuksen. Vesan suhdetta Marjoon analysoidaan ja Ellu kertoo Marjolle muutamia faktoja Vesasta. Kotimainen komediasarja. (23') S02E05
23.40 Kumman kaa: Synttärit
Anne ja Ellu tulevat laivalta mukanaan tuliaisjuomat Ellun synttäreitä varten. Yllättävä putkiremontti uhkaa järjestelyitä, ja Ellun synttärijuhlat ovat vaarassa peruuntua! Kotimainen komediasarja. (24') S02E06
00.10 Sinkkuillallinen: Joulun taikaa
Sinkkuillallisia syödään tällä kertaa jouluisissa tunnelmissa. Abi etsii miestä, joka saisi hänet nauramaan. Miehet pistävät parastaan keittiössä ja sen ulkopuolella, mutta alkaako vanha suola janottaa Abia? Englantilainen realitysarja. (44') S09E29
01.10 Remppa vai muutto Vancouver: Liian suuri lukaali
Amanda on kyllästynyt valtavaan kotiinsa, mutta Derek ei haluaisi muuttaa taas. Todd löytää pariskunnalle kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, mutta myös Jillianin kädenjälki on loistavaa. Mikä on pariskunnan ratkaisu? Kanadalainen realitysarja. (43') S05E26
02.05 Liv D: Marilyn Monroe - harvinainen huutokauppa
Liv D: Marilyn Monroe ? harvinainen huutokauppa. Hollywoodin suurimman seksisymbolin Marilyn Monroen elämää kerrataan hänen omaisuutensa kautta, kun huutokaupassa on tarjolla kautta aikain eniten Monroen esineitä. Tarjolla on niin ikonisia leninkejä kuin Monroen kirjoittamia arkisia tehtävälistoja. Dokumentti. (46')
03.05 Häät sulhasen tapaan: Häät aikojen alussa
Lapsenmielinen Phil saa vapaat kädet järjestää häät Ellelle, joka on tarkka tyylistään. Elle toivoo tyylikkäitä perinnehäitä, joissa kaikki on valkoista ja hillittyä. Philillä on hieman toisenlainen näkemys: hän aikoo järjestää dinosaurusteemaiset häät. Tuleeko häistä historiallinen huti, vai heltyykö Elle idealle? Englantilainen realitysarja. (46') S13E10




TV5


21.55 Riddickin aikakirja
Pimeän uhka -tieteiselokuvan jatko-osassa palkkionmetsästäjiä pakeneva vankikarkuri Riddick saa vastaansa koko universumia uhkaavat nekromongerit. 106 min. Ohjaus: David Twohy. Pääosissa: Alexa Davalos, Colm Feore, Judi Dench, Karl Urban, Keith David, Nick Chinlund, Thandie Newton, Vin Diesel. (Chronicles of Riddick, The, Toiminta, Yhdysvallat, 2004)
00.05 Kukkoilijat
SUOMEN ENSI-ILTA Syyllisyyden vaivaamana epäonnistuneen työn jälkeen palkkamurhaaja Ray ja hänen kumppaninsa odottavat armottoman pomonsa käskyjä Bruggessa, Belgiassa, viimeisessä paikassa maailmassa, missä Ray haluaa olla. 107 min. Ohjaus: Martin McDonagh. Pääosissa: Colin Farrell, Brendan Gleeson ja Ciarán Hinds. (In Bruges, Rikos, Iso-Britannia, 2008)
02.00 Asunnon metsästäjä: Remontti
Monet uutta asuntoa etsivät toivovat löytävänsä muuttovalmiin asunnon mutta tässä ohjelmassa asianlaita on päinvastoin. .(House Hunters Renovation, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018) S11E13
02.55 Huutokauppataisto
Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. .Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? (Baggage Battles, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2013) S02E05
03.20 Kiinteistöveljekset
Kanadalaiskaksoset Jonathan ja Drew Scott auttavat pariskuntia ostamaan täysremonttia vaativa taloja, joista kuoriutuu veljesten osaavissa käsissä todellisia unelmakoteja. .(Property Brothers, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2011) S02E21
04.20 Rantataloa etsimässä: Alkaa uusintana
Sarjassa seurataan tavallisia perheitä, jotka etsivät kotia meren läheisyydestä mahdollisimman kustannustehokkaasti. (Beachfront Bargain Hunt, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S19E01
04.45 Rantataloa etsimässä
Sarjassa seurataan tavallisia perheitä, jotka etsivät kotia meren läheisyydestä mahdollisimman kustannustehokkaasti. .(Beachfront Bargain Hunt, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S19E02
05.15 discovery+ tarjoaa: Arktiset Vedet
Jäämeren äärellä, isojen asioiden äärellä. .Juhani Henrikssonin johtama Arktiset Vedet-retkikunta Pohjois-Norjassa. Matkassa mukana norjalainen kalanainen Regine Emilie Mathiesen ja poppamies Marko Suksi. Ohjelmasarja juhlii tällä kaudella 10:n vuoden mittaista taivaltaan. (Arktiset Vedet, Tosi-tv, Suomi, 2021) S10E11
06.15 Extreme Homes
Sarjassa tehdään retkiä maailman omituisimpien, suurimpien ja kauneimpien kiinteistöjen ja niiden kotien ympärillä. .(Extreme Homes, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2012) S03E09
07.15 Arktiset vedet
Jäämeren äärellä, isojen asioiden äärellä. .Juhani Henrikssonin johtama Arktiset Vedet-retkikunta Pohjois-Norjassa. Matkassa mukana norjalainen kalanainen Regine Emilie Mathiesen ja poppamies Marko Suksi. Ohjelmasarja juhlii tällä kaudella 10:n vuoden mittaista taivaltaan. (Arktiset vedet, Tosi-tv, Suomi, 2021) S10E11
07.40 Arktiset vedet
Kaukaisella Pohjois-Norjan saarella - arktisilla vesillä. .Juhani Henrikssonin johtama retkikunta Skarsvågin vesillä, Nordkappin maisemissa. Matkassa mukana norjalainen kalanainen Regine Emilie Mathiesen ja poppamies Marko Suksi. Ohjelmasarja juhlii tällä kaudella 10:n vuoden mittaista taivaltaan. (Arktiset vedet, Tosi-tv, Suomi, 2021) S10E12
08.10 Alaskan rakentajat
Kekseliäät huippurakentajat haastavat erämaan karut olosuhteet rakentaessaan unelmien asuntoja Alaskan syrjäseuduille. .(Building Alaska, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2017) S07E08
09.00 TV Shop
(, )
10.00 Extreme Homes
Sarjassa tehdään retkiä maailman omituisimpien, suurimpien ja kauneimpien kiinteistöjen ja niiden kotien ympärillä. .(Extreme Homes, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2012) S03E10
11.00 Asunnon metsästäjät: Remontti
UUSI KAUSI Monet uutta asuntoa etsivät toivovat löytävänsä muuttovalmiin asunnon mutta tässä ohjelmassa asianlaita on päinvastoin. .(House Hunters Renovation, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018) S12E01
11.55 Rantataloa etsimässä
Sarjassa seurataan tavallisia perheitä, jotka etsivät kotia meren läheisyydestä mahdollisimman kustannustehokkaasti. .(Beachfront Bargain Hunt, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S19E03
12.20 Rantataloa etsimässä
Sarjassa seurataan tavallisia perheitä, jotka etsivät kotia meren läheisyydestä mahdollisimman kustannustehokkaasti. .(Beachfront Bargain Hunt, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S19E04
12.45 Kiinteistöveljekset
Kanadalaiskaksoset Jonathan ja Drew Scott auttavat pariskuntia ostamaan täysremonttia vaativa taloja, joista kuoriutuu veljesten osaavissa käsissä todellisia unelmakoteja. .(Property Brothers, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2011) S02E22
13.40 Extreme Homes
Sarjassa tehdään retkiä maailman omituisimpien, suurimpien ja kauneimpien kiinteistöjen ja niiden kotien ympärillä. .(Extreme Homes, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2012) S03E06
14.35 Huutokauppataisto
Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. .Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? (Baggage Battles, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2013) S02E06
15.05 Huutokauppataisto
Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. .Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? (Baggage Battles, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2013) S02E07
15.30 Alaskan erakot: Joulu erämaassa
Erikoisjakso. Tänä jouluna Alaskan sydänmailla asuvat Brownit eivät lähde sukuloimaan sivistyksen pariin, vaan jäävät erämaahan. Ruoat ja koristeet takaavat täydellisen joulun. (Alaskan Bush People: A Browntown Christmas (Holiday Special), Tosi-tv, Yhdysvallat, 2016)
16.25 Get Santa
Isä ja poika tekevät yhteistyötä pelastaakseen joulun. He löytävät joulupukin nukkumassa autotallistaan kaaduttuaan reellään ja poliisit hänen kannoillaan. 102 min. Ohjaus: Christopher Smith. Pääosissa: Jim Broadbent, Rafe Spall ja Kit Connor. (Get Santa, Komedia, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2014)
18.15 Supertähtien yllätysremontit Suomi: Alkaa uusintana
Luvassa on suuria tunteita ja koskettavia yllätyksiä, kun suomalaiset eturivin tähdet kiittävät heille tärkeitä ihmisiä ainutlaatuisella tavalla. Anna Puu kiittää yllätysremontilla luottostylistiään, sydänystäväänsä Vesa Silveriä. Vesan työhuone on tällä hetkellä ennemmin varasto ja läpikulkupaikka, kuin luovuutta ja käytännöllisyyttä henkivä käyntikortti. Remontti ratkaisee säilytys- ja valaisuratkaisut, sekä tuo työhuoneeseen kaivattua rauhaa. (Celebrity IOU Finland, Kotimainen tosi-tv, Suomi, 2020) S01E01
19.10 The Grinch
SUOMEN ENSI-ILTA Äkäpussi Grinch asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia. Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Suomeksi puhuttu. 90 min. Ohjaus: Scott Mosier, Yarrow Cheney. (Dr. Seuss' The Grinch, Animaatio, Ranska, Japani, Yhdysvallat, 2018)
21.00 The Last Christmas
SUOMEN ENSI-ILTA Kate on nuori nainen, joka on tehnyt huonoja päätöksiä. Ympärivuotisessa joulukaupassa tonttuna työskentely ei ole hyvää wannabe-laulajalle. Siellä hän kuitenkin tapaa Tomin. Hänen elämänsä saa uuden käänteen. Kate näyttää liian hyvältä ollakseen totta. 103 min. Ohjaus: Paul Feig. Pääosissa: Madison Ingoldsby, Emma Thompson ja Boris Isakovic. (The Last Christmas, Komedia, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2019)
22.55 10 suomalaista sarjamurhaajaa
Joulukuussa 1964 ilmoitettiin poliisille asunnosta löytyneestä nuoren naisen ruumiista. .Vainajan kaulalle oli sidottu nailonsukat. Pian kaupungissa paljastui toinenkin samankaltainen rikos. (10 Finnish Serial Killers, Rikostarina, Suomi, 2020) S01E04
23.55 Almost Christmas
Walter on eläkkeelle jäänyt autonasentaja, jonka vaimo on kuollut vuosi sitten. Luvassa on tilanteita joka lähtöön, kun Walter kutsuu kaikki neljä aikuista lastaan ja muun perheen kotiinsa viettämään joulua. 120 min. Ohjaus: David E. Talbert. Pääosissa: Danny Glover, Denijs Glovers, Gabrielle Union, Kimberley Elise, Romany Malco, Mo'Nique, JB Smoove, Jessie T. Usher, Omar Epps. (Almost Christmas, Draamakomedia, Yhdysvallat, 2016)
01.55 Asunnon metsästäjät: Remontti
UUSI KAUSI Monet uutta asuntoa etsivät toivovat löytävänsä muuttovalmiin asunnon mutta tässä ohjelmassa asianlaita on päinvastoin. .(House Hunters Renovation, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018) S12E01
02.50 Huutokauppataisto
Sarjassa kierretään maailmalla huutamassa kilpaa noutamatta jääneitä matkalaukkuja, lunastamattomia tilauksia ja alkuperäisten omistajiensa unohtamia löytötavaroita. .Mitä sokkona ostetuista laukuista ja paketeista paljastuu? Kuka huutokauppakonkareista onnistuu huutamaan itselleen arvokkaimman sisällön? (Baggage Battles, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2013) S02E07
03.20 Kiinteistöveljekset
Kanadalaiskaksoset Jonathan ja Drew Scott auttavat pariskuntia ostamaan täysremonttia vaativa taloja, joista kuoriutuu veljesten osaavissa käsissä todellisia unelmakoteja. .(Property Brothers, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2011) S02E22




Kutonen


21.00 Jurassic World: Kaatunut valtakunta
On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa. Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen ja Claire aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. 116 min. Ohjaus: J.A. Bayona. Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, BD Wong, Ted Levine, Rafe Spall, Jeff Goldblum, Geraldine Chaplin, Justice Smith, Robert Emms, Daniella Pineda, James Cromwell, Isabella Sermon. (Jurassic World: Fallen Kingdom, Seikkailu, Yhdysvallat, 2018)
23.25 Hellboy 2: Kultainen armeija
Punainen kummajainen Hellboy ja hänen yliluonnolliset ystävänsä ovat ihmiskunnan ainoa toivo, kun myyttisestä maailmasta nouseva paha prinssi uhkaa vallata maailman. 110 min. Ohjaus: Guillermo del Toro. Pääosissa: Anna Walton, Brian Steele, Doug Jones, James Dodd, Jeffrey Tambor, John Alexander, John Hurt, Luke Goss, Ron Perlman, Selma Blair, Seth MacFarlane. (Hellboy II: The Golden Army, Toiminta, Yhdysvallat, 2008)
01.35 Maistissa maailmalla: Alkaa uusintana
Matkailusarjassa Jack Maxwell kiertää maailmalla tutustumassa paikalliseen alkoholikulttuuriin ja juomatapoihin. Kauden avausjaksossa päästään Australiaan ja paikallisten matkaan rennon juomakulttuurin pariin. (Booze Traveler, Dokumenttisarja, Yhdysvallat, 2016) S03E01
02.30 Maailman oudoimmat ruuat
Amerikkalainen tv-kasvo, kokki ja ruokatoimittaja Andrew Zimmern makumatkailee nyt maailman kuuluisimmilla reiteillä. .(Bizarre Foods with Andrew Zimmern, Lifestyle, Yhdysvallat, 2017) S09E04
03.25 Maistissa maailmalla
Matkailusarjassa Jack Maxwell kiertää maailmalla tutustumassa paikalliseen alkoholikulttuuriin ja juomatapoihin. .Intiassa Jack pääsee mukaan Bollywood-juhliin ja tutustuu myöhemmin paikalliseen tapaan parantaa krapula. (Booze Traveler, Dokumenttisarja, Yhdysvallat, 2015) S02E16
04.20 Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard matkustaa ympäri Britanniaa etsiessään upeita ja ihmeellisiä antiikkiesineitä. .Mitä isompi saalis, sitä onnellisempi mies. (Salvage Hunters, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2017) S11E09
05.15 Euroopan rajavartijat
Sarja seuraa rajavalvontaviranomaisten työtä eri puolilla Eurooppaa. .(Border Control: Europe, Dokumenttisarja, Espanja, 2020) S01E12
06.15 Miten kaikki tehdään?
Nykymaailma on täynnä monimutkaisia tuotanto- ja valmistusprosesseja. .Nopeatahtisessa sarjassa avataan eri alojen asiantuntijoiden kanssa, miten kaikki oikein tehdään. (How Do They Do It?, Dokumenttisarja, Iso-Britannia, 2013) S11E15
06.45 Autopaja Goblin Works
The Goblin Works Garage -autokorjaamon kysyntä kasvaa, joten se avaa isomman työpajan pysyäkseen kyydissä mukana. .Suunnittelutyö ja entisöinti kehittyvät entistäkin rohkeammiksi! (Goblin Works Garage, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2019) S02E08
07.40 Wheeler Dealers: Citroen 2CV
Mike löytää 56-vuotiaan Citroen 2CV:n eläkkeeltä Etelä-Ranskan auringosta. Ikä on kuitenkin tuonut mukanaan vaivoja, kuten vanhuuttaan savuavan moottorin. (Wheeler Dealers, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2013) S11E04
08.35 Miten kaikki tehdään?
Nykymaailma on täynnä monimutkaisia tuotanto- ja valmistusprosesseja. .Nopeatahtisessa sarjassa avataan eri alojen asiantuntijoiden kanssa, miten kaikki oikein tehdään. (How Do They Do It?, Dokumenttisarja, Iso-Britannia, 2013) S11E16
09.05 Miten kaikki tehdään?
Nykymaailma on täynnä monimutkaisia tuotanto- ja valmistusprosesseja. .Nopeatahtisessa sarjassa avataan eri alojen asiantuntijoiden kanssa, miten kaikki oikein tehdään. (How Do They Do It?, Dokumenttisarja, Iso-Britannia, 2013) S11E17
09.30 Barnwood Builders
Mark Bowe ja hänen porukkansa Länsi-Virginiasta pelastavat antiikkisia latoja ja mökkejä. .(Barnwood Builders, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2017) S06E06
10.25 Arvokaman etsijät
Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard matkustaa ympäri Britanniaa etsiessään upeita ja ihmeellisiä antiikkiesineitä. .Mitä isompi saalis, sitä onnellisempi mies. (Salvage Hunters, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2017) S11E10
11.25 Vegas Rat Rods
Steve Darnell ja hänen omaperäiset ystävänsä tunnetaan autontuunaamisen Picassoina. .Tiimi painaa hommia Las Vegasin liepeillä sijaitsevalla tallilla ja fiksaavat asiakkaiden menopeleistä uniikkeja Mad Max -henkisiä Rat Rodeja. (Vegas Rat Rods, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018) S04E04
12.20 Uljas universumi
Kosmoksen käyttöopas aina isosta alkuräjähdyksestä galakseihin, tähtiin, planeettoihin ja kuihin. .Mitä tapahtui alkuräjähdystä seuranneen ensimmäisen sekunnin aikana? (How the Universe Works, Dokumenttisarja, Yhdysvallat, 2014) S03E04
13.15 TV Shop
(, )
14.15 Alaskan erakot
Neljä perhettä päättää elää erakkoina, kaukana toisistaan, kovissa arktisissa olosuhteissa ja villieläinten ympäröimänä yhdessä maailman viimeisimmistä suurista erämaista. .(The Last Alaskans, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2015) S01E08
15.15 Fast n' Loud: Ei härkää Bonnevillessa
Richard ja Aaron ostavat 1959-vm Bonnevillen ja kunnostavat sen Richardin australialaiskavereille. Valmistuuko menopeli jo kolmen päivän päästä saapuville vieraille? (Fast N' Loud, ) S01E23
16.10 Wheeler Dealers: Citroen 2CV
Mike löytää 56-vuotiaan Citroen 2CV:n eläkkeeltä Etelä-Ranskan auringosta. Ikä on kuitenkin tuonut mukanaan vaivoja, kuten vanhuuttaan savuavan moottorin. (Wheeler Dealers, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2013) S11E04
17.05 Alaska: Viimeinen rintama
Kilcherien perhettä koettelevat sää, luonnonolosuhteet ja yhdessäolo, mutta he vetävät kaikesta huolimatta yhtä köyttä ja jatkavat omavaraistilansa rikasta perinnettä. .(Alaska: The Last Frontier, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S10E20
18.00 Diners, Drive-Ins and Dives: A North Pole Christmas
Guy Fieri vierailee Pohjoisnavalla Alaskassa maistaakseen paikallisia joulusuosikkeja, kuten lomakinkkua villien Alaskan karpaloiden kanssa ja joulupukin hampurilaisia. (Diners, Drive-Ins and Dives: A North Pole Christmas, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2009)
19.00 Alaska: Viimeinen rintama
Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. .Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta. (Alaska: The Last Frontier, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2019) S09E12
20.00 Alaska: Viimeinen rintama
Kilcherin perhe elää maatilalla Alaskan takamailla täysin eristyksissä yhteiskunnasta. .Ääriolosuhteissa selviytyminen vaatii jokaisen perheenjäsenen panosta. (Alaska: The Last Frontier, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018) S08E12
21.00 Merirosvoradio
Vuoteen 1966 sijoittuva brittiläinen komediaelokuva kertoo laittomasta radioasemasta, joka soitti kuulijoilleen rock-musiikkia mereltä käsin. Seksi, viina ja monenlaiset kommellukset kuuluivat huippusuosittujen juontajien arkeen. 123 min. Ohjaus: Richard Curtis. Pääosissa: Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost. (The Boat that Rocked (aka Pirate Radio), Komedia, Iso-Britannia, 2009)
23.35 Term Life
Epätoivoinen mies ottaa itselleen henkivakuutuksen Cate-tyttärensä hyväksi, mutta se astuu voimaan vasta 21 päivän kuluttua. Pystyykö Nick säilyttämään henkensä niin pitkään? 84 min. Ohjaus: Peter Billingsley. Pääosissa: Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Bill Paxton. (Term Life, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2016)
01.15 Top Gear: Alkaa uusintana
Auto-ohjelmaklassikkoa juontavat Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May. (Top Gear, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2009) S14E01
02.15 Maailman oudoimmat ruuat
Amerikkalainen tv-kasvo, kokki ja ruokatoimittaja Andrew Zimmern makumatkailee nyt maailman kuuluisimmilla reiteillä. .(Bizarre Foods with Andrew Zimmern, Lifestyle, Yhdysvallat, 2017) S09E05
03.05 Maistissa maailmalla: Alkaa uusintana
Matkailusarjassa Jack Maxwell kiertää maailmalla tutustumassa paikalliseen alkoholikulttuuriin ja juomatapoihin. Kauden avausjaksossa päästään Australiaan ja paikallisten matkaan rennon juomakulttuurin pariin. (Booze Traveler, Dokumenttisarja, Yhdysvallat, 2016) S03E01





Hero


23.55 Paratiisihotelli Ruotsi: Hulluus iskee
Villin lännen viikolle saapuu uusi seriffi, jonka pitää selvittää hotellissa tapahtuneet sieppaukset. Tehtävä käy kaikkien voimille, joten juhlissa mopo karkaa käsistä lopullisesti. Ruotsalainen realitysarja. (41') S12E26
00.55 Pientä pilaa
Piilokamerakuvauksen parhaimpia paloja.
01.00 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Risteilyemäntä Varpun aamu alkaa valtavalla halausten tulvalla. Aiemminkin laivalla matkanneet karaokekuningattaret Pirkko ja Tuula haaveilevat laulajan urasta ja ihailevat Arja Korisevaa. Kylmäkkö Sadulla on keittiössä draamaa siikojen perkaamisen kanssa. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E35
01.25 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Ari ja Veijo löytävät marketista naistenkaatotuoksun. Kylmäkkö Sadun työkaveri Hanna yrittää tehdä Sadulle kepposen, mutta Satu onkin askeleen edellä. Entiset naapurit tyttärineen näkevät toisiaan pitkästä aikaa. Vieläkö ystävyys on tallella? Dj Vesku saa uutta puhtia keikkaansa risteilyemännän kanssa esitetystä yllätysduetosta. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E36
10.55 Kiinteistöveljekset: Rempalla uuteen kotiin: Täyttä elämää
Jennifer ja Alex etsivät perheelleen unelmataloa Jenniferin toivuttua rintasyövästä. Ulkoileva perhe haluaa nauttia elämästä luonnon keskellä, ja luonto on heidän vanhankin talonsa valtti. Kanadalainen lifestyleohjelma. (42') S06E02
11.40 Kiinteistöveljekset: Rempalla uuteen kotiin: Outouksien talo
Ada ja James haluavat uuden talon, jonne myös iäkkäät vanhemmat mahtuvat asumaan. Vanhan talon myyntiä vaikeuttavat eriskummalliset rakennus- ja remonttiratkaisut, joita on joka puolella. Kanadalainen lifestyleohjelma. (42') S06E03
12.25 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Käsityöläisryhmä on lahjonut katkarapuleivällä joukkoonsa kunniakäsityöläisen Severin, mutta leipää ei meinaa kuulua. Shoppailevat neidot Virpi ja Jonna vannovat, että tanssilattialle ei päädytä, vaan pitävätkö lupaukset? Kylmäkkö Sadun päiväretki ei ota onnistukseen, mutta purseri Widi rentoutuu välimerellisin sävelin. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E29
12.50 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Dj Vesku villitsee yleisöä Bohemian Rhapsody -tulkinnallaan. Anja ja Veijo viettävät rakkautensa vuosipäivää, muistellen kuinka toinen tanssi jalat alta ja toinen vei sydämen. Vauhtirouvat haluavat rokata ja fanittavat karaokekilpailuun osallistuvaa Reijoa. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E30
13.15 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Laivalla vietetään äiti-tytär teemapäivää. Päivän teemaan sopivasti Leena Sarvi vetää korkokenkäkoulua, joka jännittää erityisesti juuri ensimmäiset korkokenkänsä ostanutta Susannaa. Minna viettää äitinsä syntymäpäiviä ja tunnelmoi tämän laulun tahdissa karaokessa. Purseri Widi pohtii filosofisia kysymyksiä. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E31
13.40 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Miesporukka esittelee itsensä Muppet shown vanhoina ukkoina ja vitsejä kaivellaan innokkasti muistin sopukoista. Armi on valtavan lapsikatraan kanssa laivaretkellä ja ohjaamossa kysellään kummallisia kysymyksiä. Floor manager Nisse saa marketissa haastavan tehtävän ratkottavakseen. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E32
14.05 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Laivaan nousevat kevään abiturientit Minttu ja Hanna. Hanna etsii päättäjäismekkoa ja Minttu haaveilee tanssiseurasta. Suunnitelmissa on myös miesten iskeminen marketin hajuvesien huumaavilla tuoksuilla. Mikael Konttista fanittavat rouvat Kaarina ja Sirpa laittavat Tallinnassa räpsyripset, joista ei kuitenkaan seuraa pelkkää hyvää mieltä. Purseri Widin tiskille ilmaantuu mystinen hahmo. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E33
14.30 Rempalla tuloja: Vettä kellarissa
Pat on asunut talossaan 20 vuotta, mutta hänellä ei ole siihen enää varaa ilman vuokratuloja. Niinpä kellariin rakennetaan vuokra-asunto, mutta remonttia hankaloittavat pahat kosteusongelmat. (20') S10E19
14.55 Rempalla tuloja: Kalliit harrastukset
Opettajapari Sherin ja Danin lapsilla on niin paljon kalliita harrastuksia, että niiden kustantamiseen tarvitaan vuokratuloja. Remontti uhkaa kuitenkin kallistua, kun seinien sisältä ja lattioiden alta löytyy erinäisiä ongelmia. (20') S10E20
15.20 Häät sulhasen tapaan: Kuninkaalliset häät
Charlotte haaveilee hillityistä juhlista, mutta Harryllä on mielessään kuninkaalliset häät. Saako kuningas kuningattarensa? Englantilainen realitysarja. (46') S14E12
16.10 Häät sulhasen tapaan: Villin lännen tyyliin
Steve pitää lännenelokuvista, joten hän haluaa samaa teemaa häihinsä. Lisäksi hän haluaa, että vihkiminen suoritetaan yläilmoissa. Yllättävät ongelmat uhkaavat pilata suunnitelmat. Englantilainen realitysarja. (46') S14E13
17.00 Remppa vai muutto UK: Kissat ja koirat
Eläinrakkaat Matt ja Luce pyysivät vuonna 2015 Kirstien ja Philin apuun kiistellessään talonsa kohtalosta. Luce halusi kauniimman talon, mutta Mattille vanha talo oli täydellinen. Kirstie lähtee katsomaan, mitä parille eläimineen nykyään kuuluu. Englantilainen lifestyleohjelma. (46') S04E09
18.00 Remppa vai muutto: Lomakodit: Mökki muistojen järveltä
Kiropraktikkopariskunta haluaa mökin, jossa lasten on turvallista leikkiä ja jossa on tilaa kestitä vieraita. Kelly tahtoo ehdottomasti jäädä lapsuusmaisemiinsa, mutta Michael olisi valmis muuttamaan kauemmaksi, kunhan mökkiä ei tarvitse korjailla jatkuvasti. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44') S01E01
19.00 Midnight in Paris
(Midnight in Paris/Espanja-USA 2011). Neljällä Oscar-ehdokkuudella huomioitu ja vuoden parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin sekä Golden Globen voittanut komedia Gilistä (Owen Wilson, mm. Kuokkavieraat), joka saapuu Pariisiin tulevan vaimonsa Inezin (Rachel McAdams) ja tämän vanhempien kanssa. Ensimmäisen romaaninsa kanssa taisteleva Gil ihastuu rakkauden kaupunkiin ja löytää sen sinisistä öistä korvaamatonta inspiraatiota, jonka luonnetta hän yrittää turhaan selittää muille. Inez ei liioin vakuutu Gilin aikeista muuttaa Pariisiin heidän purjehdittuaan avioliiton satamaan. Midnight in Paris kohosi elokuvateatterikierroksellaan käsikirjoittaja-ohjaaja Woody Allenin kaikkien aikojen menestyneimmäksi elokuvaksi. Pääosissa: Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Tom Hiddleston, Carey Stoll, Kathy Bates, Michael Sheen. Pääosissa: Ohjaus: Woody Allen. (90')
21.00 Cast Away - tuuliajolla
(Cast Away/USA 2000). Tom Hanks on seikkailun pääosassa rahtifirman työntekijä Chuck Nolan, jota kuljettava lentokone tekee pakkolaskun eteläisellä Tyynellämerellä. Mies ajautuu yksin autiolle saarelle, jossa käynnistyy monivaiheinen selviytymistaistelu. Hanksin huikea roolisuoritus huomioitiin Oscar-ehdokkuudella ja palkittiin vuoden parhaan miespääosan Golden Globella. Ohjaaja Robert Zemeckis ja Tom Hanks työstentelivät yhdessä myös huippumenestyksessä Forrest Gump. Pääosissa: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, Chris Noth. Ohjaus: Robert Zemeckis. (137')
23.55 Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!: Timo Soini & Toni Nieminen
Onko ex-mäkikotka Toni Niemisellä Oulun suunnalla pulla uunissa, ja miten ihmeessä rahaongelmat voivat alkaa autosta? Entä houkuttaako perussuomalaisen Jytkyn isää, Timo Soinia, paluu Arkadianmäelle? Myös se, mitä jäi uran aikana hampaankoloon selviää Sipoon saunaillassa. Kuka on jumbo illan tikkakisassa? Kotimainen keskusteluohjelma. (41') S01E04
00.55 Pientä pilaa
Piilokamerakuvauksen parhaimpia paloja.
01.00 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Rakkautta on ilmassa. Uudenkarheassa suhteessa olevat Marjo ja Markku nauttivat yhdessä risteilyistä ja osalllistuvat aktiivisesti risteilyisäntä Ramin peleihin. Innokkaita ovat myös toinen tuore pari Oili ja Raimo, jotka muistelevat rakkaustarinansa alkua. Pirjo puhuu väsytystaktiikalla siskonsa Sadun karaokeen, mutta miten show sujuukaan? Tänään nähdään myös millainen on kapteeni Strömbergin työpäivä. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E37
01.25 Laiva
Ohjelma on kuvattu vuonna 2012. .Purseri Widi hurmaa serenadilla ja pohtii merirosvojuttuja. Oopperaa rakastavan pariskunnan miehestä löytyy vaimollekin uusi puoli karaoken mikin varressa. Tyttöporukalla on laulamisen kanssa yllättäviä ongelmia. Kotimainen realityohjelma. (21') S01E38




STAR Channel/FOX


23.30 Miehen puolikkaat: Tyttö-poika-juhlat
Jake valmistautuu ensimmäisiin kotibileisiinsä Alanin ja Charlien neuvoessa poikaa matkalla kohti miehuutta. Amerikkalainen komediasarja. S03E22
00.00 CSI: Miami: Muistijäljet
Myyräjupakan jäljiltä Ryan herää syyttäjä Averyn ruumiin vierestä. Tiimin on selvitettävä, ketkä ovat heidän puolellaan, ketkä vastaan. Amerikkalainen rikosdraama. S10E19
00.55 Ihmemies MacGyver: Paineen alla
Yliopistolla on käynnissä Fysiikkarieha, ja MacGyver on kutsuttu tuomaristoon. Yhdelle finalisteista paineet ovat käydä ylivoimaisiksi. Amerikkalainen toimintasarja. S03E09
01.50 Family Guy
Osa 17. Järjen jättiläinen. Raivostunut Lois haukkuu miehensä idiootiksi, minkä johdosta Peter alkaa sivistää itseään yllättävin seuraamuksin. Amerikkalainen komediasarja.
02.15 Family Guy
Osa 18. Mustaa lempeä. Chris alkaa seurustella baarimikko Jeromen tyttären kanssa, mutta nuorten erilainen etninen tausta aiheuttaa ongelmia. Amerikkalainen komediasarja.
02.40 Simpsonit: Sikin sokin sanoissa
Lisa innostuu sararistikoiden ratkomisesta ja päättää osallistua ristikkoturnaukseen. S20E06
03.05 Simpsonit: Terroriuhka
Homer epäilee Bartin uutta muslimikaveria terroristiksi, joka suunnittelee Springfieldin ostoskeskuksen tuhoamista. Lisa saa MyPodin. S20E07
03.30 9-1-1
Bobby ja 118 ryhmä saa tehtävän, kun hylätty öljylähde purkautuu ja aiheuttaa massiivisen vajoaman. Athena tutkii 30 vuotta vanhaa casinoryöstöön liittyvää tapausta.
04.15 The Walking Dead: Noutajat metsästävät Maggien ryhmää
.Carolin ryhmä pyydystää hevosia. S11E03
04.55 The Orville: Patrioottien veri
Krillien vankilasta paenneiden miehen ja tyttären saapuminen Orvillelle vaarantaa orastavat rauhanneuvottelut krillien kanssa. Amerikkalainen scifi-komediasarja. S02E10
05.45 Family Guy
Osa 15. Tupakkamies. Peter tajuaa tupakoinnin tekevän elämästä yhtä juhlaa. Stewie auttaa Chrisiä pääsemään eroon kiusaajista yllättävin seurauksin. Amerikkalainen komediasarja.
06.00 Moderni perhe: Kausi 9
Jakso 5/22. Phil ja Claire yrittävät todistella lapsilleen, että halloween on aikuisia varten.
06.20 Bless This Mess: Pöytä
Miken perhe yllättää syntymäpäivävierailulla – ja vanhoilla salaisuuksilla. Connie ja Clara auttavat Brandonia deittisivustolla. Amerikkalainen komediasarja. S02E18
06.40 Simpsonit: Harmaa joulu
Marge potkaisee Homerin ulos talosta juuri ennen joulua tämän lohdutettua ystäväänsä Moeta sen sijaan, että olisi viettänyt jouluaaton kotona vaimonsa seurassa. S26E09
07.05 Simpsonit: Herkku-Homer
Simpsonit joutuvat avaruusolioiden ruokapöytään. S26E10
07.25 Simpsonit: Bartin uusi ystävä
Homer hypnotisoidaan uskomaan, että hän on kymmenenvuotias. Hypnotisti katoaa, ja Homer jää hypnoosiin. Homerilla synkkaa Bartin kanssa, eikä hän suostu enää kantamaan vastuuta aikuisen lailla. S26E11
07.45 Moderni perhe: Kausi 9
Jakso 6/22. Claire järjestää Jaylle ja Glorialle juhlat kymmenvuotishääpäivän kunniaksi korvatakseen huonon käytöksensä heidän häissään.
08.05 Bless This Mess: Tornado
Myrskyn lähestyessä kaikki vetäytyvät suojaan sattumanvaraisessa seurassa. Jännitystä lisää, että joku pitäjän naisista on raskaana. Amerikkalainen komediasarja. S02E20
08.30 Pelastajat Lappi
Jakso 12. Sydänkipuja. Rovaniemellä palomiehet tutkivat savuavaa taloa, kunnes tilanteen vakavuus selviää. Sodankylän ensihoidossa on useita hengenahdistuksesta kärsiviä potilaita ja vakavasti sairastuva varusmies.
08.50 Kymppitonni
Selityksiä ei tältä porukalta puutu, sillä Kymppitonnin finaalipaikkaa on tavoittelemassa Sauli Koskinen, tankotanssija Oona Kivelä, radiojuontaja Heidi Suomi, toimittaja Kimmo Ohtonen ja pastori, kirjailija Teemu Potapoff. .Ohjelman juontaa aina yhtä poreileva Cristal Snow. S03E08
09.40 Ensisilmäyksellä: Pylväät
Ted yrittää epätoivoisesti antaa potkut entiselle pomolleen, ja Barney löytää Marshallista tehdyn kyseenalaisen maalauksen. Amerikkalainen komediasarja. S02E13
10.05 Simpsonit: Sikin sokin sanoissa
Lisa innostuu sararistikoiden ratkomisesta ja päättää osallistua ristikkoturnaukseen. S20E06
10.30 Simpsonit: Terroriuhka
Homer epäilee Bartin uutta muslimikaveria terroristiksi, joka suunnittelee Springfieldin ostoskeskuksen tuhoamista. Lisa saa MyPodin. S20E07
10.55 Family Guy
Osa 17. Järjen jättiläinen. Raivostunut Lois haukkuu miehensä idiootiksi, minkä johdosta Peter alkaa sivistää itseään yllättävin seuraamuksin. Amerikkalainen komediasarja.
11.20 Family Guy
Osa 18. Mustaa lempeä. Chris alkaa seurustella baarimikko Jeromen tyttären kanssa, mutta nuorten erilainen etninen tausta aiheuttaa ongelmia. Amerikkalainen komediasarja.
11.45 Simpsonit: Harmaa joulu
Marge potkaisee Homerin ulos talosta juuri ennen joulua tämän lohdutettua ystäväänsä Moeta sen sijaan, että olisi viettänyt jouluaaton kotona vaimonsa seurassa. S26E09
12.10 Simpsonit: Herkku-Homer
Simpsonit joutuvat avaruusolioiden ruokapöytään. S26E10
12.35 Pelastajat Lappi
Jakso 13. Lumiset tiet, kutsuvat hanget. Torniossa uusi palomies Tuomas pääsee heti tositoimiin, kun luminen keli aiheuttaa vakavia onnettomuuksia liikenteessä. Lääkintähelikopteri lähtee kiireellä aivoverenkierron häiriöstä kärsivän potilaan avuksi.
13.00 Ensisilmäyksellä: Kausi 2
Osa 14. Maanantai-illan jalkapalloa..Hautajaiset pilaavat kaverusten suunnitelman katsoa Super Bowlia yhdessä,kuten aina ennenkin.Niinpä he päättävät katsoa sen seuraavana päivänä,ja vältellä tuloksen kuulemista.Amerikkalainen komediasarja.
13.25 Ensisilmäyksellä: Kaui 2
Osa 15. Onnen penni. Ted yrittää ehtiä lennolle, joka veisi hänet unelmien työpaikkahaastatteluun. Kenen syy oikeastaan onkaan, että hän uhkaa myöhästyä koneesta? Amerikkalainen komediasarja.
13.50 Ensisilmäyksellä: Tavaraa
Robin vaatii Tediä luopumaan tavaroista, jotka hän on saanut entisiltä tyttöystäviltä. Lily esiintyy näytelmässä, josta Barney ei pidä. Amerikkalainen komediasarja. S02E16
14.15 Ensisilmäyksellä: Arrivederci, Fiero
Marshallin auto hyytyy, ja sille on jätettävä jäähyväiset. Jokaisella tuntuu olevan erityisiä muistoja autosta. Amerikkalainen komediasarja. S02E17
14.40 Miehen puolikkaat: Mainoslaulujen gaalailta
Alan saa vastentahtoisen Charlien osallistumaan mainosmusiikin palkintogaalaan. Amerikkalainen komediasarja. S03E17
15.05 Miehen puolikkaat: Rakkaus käy kalliiksi
Alan saa huomata, että nuori tyttöystävä tulee kalliiksi, ja Charlie ottaa ilon irti veljensä ahdingosta. Amerikkalainen komediasarja. S03E18
15.35 Miehen puolikkaat: Kaunotar tuli taloon
Kandi on muuttanut veljesten luo asumaan, mutta Alan on unohtanut mainita Charlielle asiasta. Amerikkalainen komediasarja. S03E19
16.00 Simpsonit: Bartin uusi ystävä
Homer hypnotisoidaan uskomaan, että hän on kymmenenvuotias. Hypnotisti katoaa, ja Homer jää hypnoosiin. Homerilla synkkaa Bartin kanssa, eikä hän suostu enää kantamaan vastuuta aikuisen lailla. S26E11
16.30 Simpsonit: Hermostusta ja herhiläisiä
Lisa yrittää löytää uhanalaisille mehiläisille kodin. Johtaja Burns voittaa itselleen pokerissa koripallojoukkueen, jolle hän rakentaa uuden upean stadionin. S20E08
17.00 Simpsonit: Lisa ihmemaassa
Lisa ja hänen uusi ystävänsä Juliet keksivät fantasiamaailman, joka vie Lisan mennessään. S20E09
17.30 Family Guy
Osa 19. Isän tyttö. Megin epätoivoinen halu miellyttää isäänsä johtaa oudon parivaljakon syntymiseen. Brian joutuu kohtaamaan villin luonnon. Amerikkalainen komediasarja.
18.00 Family Guy
Osa 20. Clevelandin paluu. Cleveland palaa Quahogiin, mutta ystävyys Peterin kanssa on pian koetuksella kaverusten vaimojen erimielisyyksien takia. Amerikkalainen komediasarja.
18.30 Simpsonit: Tähti taivaalla
Keksijämiljonääri Elon Musk saapuu Springfieldiin, jossa hän saa Homerin höpinöistä uutta inspiraatiota ja ryhtyy uudistamaan Burnsin ydinvoimalaa. S26E12
19.00 Simpsonit: Iso ja ylpeä siitä
attumusten sarja pakottaa Homerin pohtimaan ruokailutottumuksiaan jälleen kerran. Laihduttamisen sijaan - ja Margen epätoivoksi - hän kuitenkin innostuu "iso on kaunista" -ajattelusta tonnikeijuryhmän karismaattisen johtajan ansiosta. Vierailevina ääninä Pharrell Williams ja Kevin Michael Richardson. S26E13
19.30 Simpsonit: Uusissa hommissa
Marge saa töitä kuljetussovellusfirmasta. Moe joutuu töihin ydinvoimalan vahtimestariksi Homerin saatettua baarin konkurssiin. S26E14
20.00 Ensisilmäyksellä: Polttarit
Barney haluaa välttämättä osallistua Marshallin polttareiden järjestämiseen. Robin taas ostaa Lilylle lahjan, joka ei ihan sovi tämän morsiusjuhlien henkeen. Amerikkalainen komediasarja. S02E19
20.30 Ensisilmäyksellä: Viimeinen peli
Lily ja Marshall päättävät asua häitä edeltävät viikot erossa. Barney puolestaan osallistuu television tietokilpailuun, ja hänellä on siihen tietty syy. Amerikkalainen komediasarja. S02E20
21.00 CSI: Miami: Ajan kulku
Ericin etsinnät tuottavat tulosta, mutta hän joutuu kamppailemaan hengestään. Näemme, kuinka CSI-yksikön taival alkoi vuonna 1997. Amerikkalainen rikosdraama. S08E01
22.00 CSI: Miami: Oikeutta etsimässä
Rikospaikkatutkinnan tiloissa syntyy panttivankitilanne, kun kaiken menettänyt mies janoaa oikeutta, Horatio Cainen avulla. Amerikkalainen rikosdraama. S08E02
23.00 Ihmemies MacGyver: Lanka palaa
Terroristit tahtovat pääpirunsa vapaaksi, mutta voivatko he pärjätä Feeniks-säätiölle, nyt kun Nikkikin on heidän palkkalistoillaan? Amerikkalainen toimintasarja. S03E10
23.55 Avaruusboltsit: Spaceballs, USA 1987
O: Mel Brooks. P: Bill Pullman, John Candy, Rick Moranis. Vauhdikas Star Wars -parodia Avaruusboltsi-planeetan pelastusoperaatiosta, jossa naapuriplaneetan prinsessa kaapataan pelinappulaksi. Hätiin saapuu palkkionmetsästäjä Lone Starr. Komedia.
01.45 Family Guy
Osa 20. Clevelandin paluu. Cleveland palaa Quahogiin, mutta ystävyys Peterin kanssa on pian koetuksella kaverusten vaimojen erimielisyyksien takia. Amerikkalainen komediasarja.
02.10 Family Guy
Osa 19. Isän tyttö. Megin epätoivoinen halu miellyttää isäänsä johtaa oudon parivaljakon syntymiseen. Brian joutuu kohtaamaan villin luonnon. Amerikkalainen komediasarja.
02.35 Simpsonit: Hermostusta ja herhiläisiä
Lisa yrittää löytää uhanalaisille mehiläisille kodin. Johtaja Burns voittaa itselleen pokerissa koripallojoukkueen, jolle hän rakentaa uuden upean stadionin. S20E08
03.00 Simpsonit: Lisa ihmemaassa
Lisa ja hänen uusi ystävänsä Juliet keksivät fantasiamaailman, joka vie Lisan mennessään. S20E09
03.25 Criminal Minds
Lindsey Vaughn on soluttautunut Reidin äidin hoitajaksi, ja hätääntynyt Reid pyytää BAU:ta tutkimaan asiaa. .Samalla hän yrittää selvitä kriittiset tunnit telkien takana ennen vapautusanomuksensa hyväksyntää. S12E21




FRII


00.00 Yhä mysteeri
Nuori Hollywood-julkkis juhlii syntymäpäiviään, ja samaan aikaan toisaalla toinen nuori nainen nauttii ystäviensä kanssa drinkkejä. .Vain muutama tunti myöhemmin he molemmat ovat kuolleita. Onnistuvatko valvontakamerat ratkaisevaan arvoituksen, mitä oikein tapahtui? (Still A Mystery, Rikostarina, Yhdysvallat, 2020) S05E26
00.55 Hengenvaarallinen rakkaus
Kielletty rakkaus kietoo pariskunnat pauloihinsa ympäristön vastustuksesta huolimatta. .Kun tilanne luisuu vaaralliseksi, on myöhäistä perääntyä. (Forbidden: Dying for Love, Draama, Iso-Britannia, 2018) S03E07
01.50 Kova laki: Erikoisyksikkö
Rikosdraamasarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta New Yorkissa. .(Law & Order: Special Victims Unit, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2007) S08E02
02.40 Kova laki: Erikoisyksikkö
Rikosdraamasarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta New Yorkissa. .(Law & Order: Special Victims Unit, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2007) S08E03
03.35 Aphrodite Jones ja kuuluisat rikokset
Toimittaja ja rikoskirjailija Aphrodite Jones tuo puhuttavimmat murhat suoraan kotisohvien ääreen. .Jones perehtyy tunnettuihin rikoksiin ja avaa tapahtumiin uusia näkökulmia ennennäkemättömän materiaalin ja haastatteluiden kautta. (True Crime with Aphrodite Jones, Rikostarina, Yhdysvallat, 2013) S04E13
04.30 Caribbean Life
Sarjassa seurataan perheitä, jotka haluavat jättää amerikkalaisen talven taakseen ja etsivät uutta kotia Karibialta. .(Caribbean Life, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S15E08
05.00 Caribbean Life
Sarjassa seurataan perheitä, jotka haluavat jättää amerikkalaisen talven taakseen ja etsivät uutta kotia Karibialta. .(Caribbean Life, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S15E09
05.25 Mediterranean Life
Sarjassa etsitään perheille uutta kotia Välimeren rannalta. .(Mediterranean Life, Lifestyle, Puola, 2021) S02E08
06.05 Enkelit joukossamme
Vilkaise Rosie Ceperon henkiseen maailmaan. .Rosiella on nuoresta asti ollut erityinen lahja, jonka avulla hän voi kommunikoida suojelusenkelien kanssa ja välittää heidän tärkeitä viestejään ihmisille, joita he suojelevat maan päällä. (Angels Among Us, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2014) S01E05
06.30 Enkelit joukossamme
Vilkaise Rosie Ceperon henkiseen maailmaan. .Rosiella on nuoresta asti ollut erityinen lahja, jonka avulla hän voi kommunikoida suojelusenkelien kanssa ja välittää heidän tärkeitä viestejään ihmisille, joita he suojelevat maan päällä. (Angels Among Us, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2014) S01E06
06.55 Joulupiparikisa
Viisi lahjakasta leipuria kilpailee toisiaan vastaan parhaan piparileipojan tittelistä. .Luvassa on mitä taidokkaampia piparkakkuluomuksia, mutta vain yksi voi voittaa. (Christmas Cookie Challenge, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E04
07.50 Christmas: Ultimate Christmas Front Yard
Eeppinen viimeinen taistelu. Kahden viimeisen joukkueen on luotava jouluinen etupiha. Olympiakultamitalisti Kristi Yamaguchi erikoisvierailijatuomarina, ja yksi joukkue voittaa 50 000 dollaria. (Christmas: Ultimate Christmas Front Yard, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2016)
08.40 Caribbean Life
Sarjassa seurataan perheitä, jotka haluavat jättää amerikkalaisen talven taakseen ja etsivät uutta kotia Karibialta. .(Caribbean Life, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S15E10
09.05 Caribbean Life
Sarjassa seurataan perheitä, jotka haluavat jättää amerikkalaisen talven taakseen ja etsivät uutta kotia Karibialta. .(Caribbean Life, Lifestyle, Yhdysvallat, 2018) S15E11
09.35 Christmas Wishes, Mistletoe Kisses
Yksinhuoltaja ja sisustussuunnittelija Abbey on palkattu koristelemaan yksinhuoltaja NIckin kartanoa joulujuhlaa varten. 84 min. Ohjaus: D.J. Viola. Pääosissa: Jill Wagner, Matthew Davis, Donna Mills. (Christmas Wishes & Mistletoe Kisses, Perhe, Yhdysvallat, 2019)
11.15 Christmas Homecoming
Sotasantarin leski ottaa vastaan Afganistanista palanneen loukkaantuneen sotilaan. He auttavat toisiaan parantumaan yhdessä ja löytävät uuden kipinän elämään - sekä rakkauden. 85 min. Ohjaus: Paul A. Kaufman. Pääosissa: Julie Benz, Michael Shanks, Kirsten Robek. (Christmas Homecoming, Perhe, Yhdysvallat, 2017)
12.55 Joulujuhlista ensiapuun
Erikoisohjelmassa nähdään mitä uskomattomampia sairaalareissuun johtavia sattumuksia joulunajan tuoksinnassa. (Santa Sent Me To The ER, Viihde, Yhdysvallat, 2014)
13.50 TV Shop
(, )
14.50 Joulupiparikisa
UUSI KAUSI Isännät ja tuomarit Ree Drummond ja Eddie Jackson haastavat viisi Amerikan parasta keksinvalmistajaa esittelemään juhlapäivän koristelu- ja esittelytaitojaan 10 000 dollarin pääpalkinnolla. .(Christmas Cookie Challenge (Season 5), Tosi-tv, Yhdysvallat, ) S05E01
15.45 Dream of Christmas
Avioliitossa elävä nuori nainen esittää jouluenkelille toiveen siitä, että hän voisi olla jälleen sinkku. Pian hän kuitenkin huomaa, ettei ruoho ole yhtään vihreämpää aidan toisella puolella. Hän päättää tehdä kaikkensa saadakseen miehensä takaisin. 84 min. Ohjaus: Gary Yates. Pääosissa: Andrew W. Walker, Nikki Deloach, Lisa Durupt. (A Dream of Christmas, Perhe, Yhdysvallat, 2016)
17.20 Rakastaa, ei rakasta
Tapaamme ruotsalaisia, jotka ovat rakastuneet ulkomailla. .Nyt kumppani aikoo muuttaa Ruotsiin rakkauden vuoksi. Selviääkö rakkaus suuresta muutoksesta? (Älskar, älskar inte, Tosi-tv, Ruotsi, 2020) S01E16
18.20 Ensitreffit ulkomailla
Mikä on se tunne jota on niin vaikea selittää? .Tunteet syvenevät ja haikeus vaanii selän takana. Päivät kulkevat siivillä ja väkisinkin tulee mieleen eron hetki. Parit yrittävät olla miettimättä lähtöpäivää, mutta mitä tämän jälkeen? (Ensitreffit ulkomailla, Tosi-tv, Suomi, 2020) S01E05
19.15 Christmas Love Story
Nuorisokuoron johtajalle on annettu tehtäväksi kirjoittaa iso kappale jouluaaton esitystä varten. Kuoroon liittyy mahtavaääninen leskeksi jääneen isän poika. 84 min. Ohjaus: Eric Close. Pääosissa: Kristin Chenoweth, Scott Wolf, Kevin Quinn. (A Christmas Love Story, Perhe, Yhdysvallat, 2019)
21.00 Kapteeni Corellin mandoliini
Italialaiset sotilaat saapuvat Kefalonian saarelle Kreikkaan toisessa maailmansodassa. Joukon johtajana toimii kapteeni Corelli, joka ihastuu paikallisen lääkärin tyttäreen Pelagiaan, jonka sulhanen taas on rintamalla Kreikan armeijan joukoissa. 118 min. Ohjaus: John Madden. Pääosissa: Christian Bale, Nicolas Cage, Penelope Cruz, John Hurt, David Morrissey, Irene Papas. (Captain Corelli's Mandolin, Draama, Yhdysvallat, 2001)
23.30 Kova laki: Erikoisyksikkö
Rikosdraamasarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta New Yorkissa. .(Law & Order: Special Victims Unit, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2007) S08E09
00.20 Effie Gray
SUOMEN ENSI-ILTA Kertomus skandaalisesta rakkauskolmiosta taidekriitikko John Ruskinin, hänen teini-ikäisen morsiamensa Euphemia "Effie" Grayn ja taidemaalari John Everett Millais'n välillä. 104 min. Ohjaus: Richard Laxton. Pääosissa: Greg Wise, Dakota Fanning ja Tom Sturridge. (Effie Gray, Draama, Iso-Britannia, 2014)
02.20 Kova laki: Erikoisyksikkö
Rikosdraamasarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta New Yorkissa. .(Law & Order: Special Victims Unit, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2007) S08E04
03.10 Kova laki: Erikoisyksikkö
Rikosdraamasarja kertoo seksuaalirikoksia tutkivan poliisiosaston toiminnasta New Yorkissa. .(Law & Order: Special Victims Unit, Rikosdraama, Yhdysvallat, 2007) S08E05




TLC


23.55 Tohtori Paise
Dermatologian kirurgi, lääkäri Sandra Lee on erikoistunut puristelemaan ja poistamaan potilaidensa rasvapatteja, kystia, paiseita sekä erilaisia luomia ja näppylöitä. .Sandra auttaa työssään potilaita, joista monet ovat eläneet piiloteltua ja salattua elämää outojen pattiensa kanssa. (Dr. Pimple Popper, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S03E04
00.50 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen
Sarjassa seurataan amerikkalaisia, jotka ovat etsineet elämänsä rakkautta netistä ja matkustavat nyt ulkomaille kohdatakseen potentiaalisen sielunkumppaninsa ensimmäistä kertaa kasvokkain. .Osoittautuvatko kulttuurien väliset erot liian suuriksi vai löytyykö yhteinen sävel? (90 Day Fiance: Before the 90 Days, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E03
02.40 90 päivää morsiamena: Jälkipyykki
Aiemmilta kausilta tutut osallistujat seuraavat ja ruotivat kotisohvillaan neljättä 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -kautta. .(90 Day Fiance: Before the 90 Days (Pillow Talk), Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E03
03.35 Hengenvaarallisesti lihava
Sarja seuraa hengenvaarallisesti ylipainoisten, yli 300-kiloisten ihmisten elämää. .Kukin heistä on ajautunut tilanteeseen, jossa painonpudotus on ainoa vaihtoehto jatkaa eteenpäin. (My 600-lb Life, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2017) S07E08
05.25 Kakkukuningas
Carlo's Bakeryn henkilökunta pyöräyttää maistuvimmat ja näyttävimmät kakut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. .Leipomon nokkamiehena häärää Buddy Valastro. (Cake Boss, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2011) S04E23
06.15 Kakkukuningas: Jouluhaaste
Kakkumestari Buddy Valastro ja joukko kädentaitajia, kuten maaseutusuunnittelij, lasinpuhaltaja ja legorakentaja, kisaavat toisiaan vastaan loihtimalla jouluteemaisia luomuksia. .(Buddy vs. Christmas, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S01E03
07.05 Say Yes To The Dress: Britannia
Jokainen morsian ansaitsee täydellisen mekon tärkeänä päivänä. .David Emanuel palaa Essexiin auttamaan vaativia morsiamia löytämään unelmiensa puvun. (Say Yes To The Dress: UK, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2016) S03E29
07.35 Say Yes to the Dress
Morsiuspukuliike Kleinfeldin asiantuntijat opastavat vaativia morsiamia täydellisen hääpuvun löytämisessä. .Kun täydellinen morsiuspuku löytyy, se on saatava, oli hinta mikä hyvänsä. Sarjaa luotsaa Randy Fenoli. (Say Yes to the Dress, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S18E11
08.30 90 päivää morsiamena
Sarjassa seurataan kansainvälisten parien erikoista deittailua. .7. kaudella mukana on suomalainen 27-vuotias Jasmin! Aluksi ulkomaalaiset kumppanit matkustavat Yhdysvaltoihin K-1-viisumin turvin. Pariskunnalla on sen jälkeen 90 päivää aikaa tapailla. Sen päätteeksi heidän on joko mentävä naimisiin, tai suhteen ulkomaalainen osapuoli joutuu poistumaan maasta. (90 Day Fiance, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2019) S07E14
10.35 Tohtori Paise: Jouluspesiaali
Kystat saavat kyytiä ja rasvapatit paukkuvat! Tohtori Paise on elämänsä vedossa ja ottaa tiiminsä kanssa kuvottavahkon haasteen vastaan: tavoitteena on suorittaa 12 purskautusta. Joulun hengessä kutsuttakoon näitä joulupurskautuksiksi. (The 12 Pops of Christmas, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2018)
11.55 Say Yes To The Dress: Britannia
Jokainen morsian ansaitsee täydellisen mekon tärkeänä päivänä. .David Emanuel palaa Essexiin auttamaan vaativia morsiamia löytämään unelmiensa puvun. (Say Yes To The Dress: UK, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2016) S03E09
12.20 Hääpukuja kurvikkaille
Essexissä sijaitseva Curves and Couture -liike on erikoistunut pluskoon morsiuspukuihin. .Omistajat Alison ja Joe paitsi auttavat löytämään asiakkailleen täydellisen morsiuspuvun myös toimivat tukena ulkonäköpaineiden puristuksessa. Unelmien hääpäivää varten ei tarvitse laihtua, jokainen morsian on kaunis omana itsenään. (Curvy Brides Boutique, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2020) S04E10
13.35 Hengenvaarallisesti lihava: Mitä heille kuuluu?
Seurantajaksoissa päivitetään, mitä Hengenvaarallisesti lihava -sarjassa dramaattisesti painoaan pudottaneille kuuluu nyt. .Vaikka vaa'an lukema näytti urakan päätteeksi huomattavasti vähemmän, on moni heistä kohdannut takapakkeja ja uusia ongelmia. (My 600-lb Life: Where Are They Now?, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2019) S05E11
15.20 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen
Sarjassa seurataan amerikkalaisia, jotka ovat etsineet elämänsä rakkautta netistä ja matkustavat nyt ulkomaille kohdatakseen potentiaalisen sielunkumppaninsa ensimmäistä kertaa kasvokkain. .Osoittautuvatko kulttuurien väliset erot liian suuriksi vai löytyykö yhteinen sävel? (90 Day Fiance: Before the 90 Days, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E04
17.10 90 päivää morsiamena: Jälkipyykki
Aiemmilta kausilta tutut osallistujat seuraavat ja ruotivat kotisohvillaan neljättä 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -kautta. .(90 Day Fiance: Before the 90 Days (Pillow Talk), Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E04
18.00 Tohtori Paise
Lääkäri Sandra Lee on dermatologian kirurgi ja hänellä on ollut oma lääkärikeskus Los Angelesissa jo yli 15 vuoden ajan. .Hän on erikoistunut puristelemaan ja poistamaan potilaidensa rasvapatteja, kystia, paiseita sekä erilaisia luomia ja näppylöitä. Sarjassa seuraamme klinikan työntekijöiden työskentelyä ja tapaamme potilaita, joista monet ovat eläneet piiloteltua ja salattua elämää outojen pattiensa kanssa. (Dr. Pimple Popper, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2019) S02E08
19.00 Say Yes To The Dress Lancashire
Tällä kertaa Say Yes to the Dress -hääsarjassa etsitään elämän ainutkertaisinta asua Irlannin meren rannalla Lancashiren rannalla, Luoteis-Englannissa. .(Say Yes To The Dress Lancashire (Season 3), Tosi-tv, Iso-Britannia, 2020) S03E08
20.00 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen
Ulkomaalaiset morsiamet ja sulhaset ovat menneet naimisiin ja aloittaneet uuden yhteiselämän. .Osoite on vihdoin sama, mutta edessä on yhä haasteita kahden kulttuurin yhteensovittamisessa. (90 Day Fiance: Happily Ever After?, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2021) S06E04
22.00 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen: Jälkipyykki
Aiemmilta kausilta tutut hahmot seuraavat ja ruotivat kotisohvillaan 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen -sarjaa. .(90 Day Fiance: Happily Ever After? (Pillow Talk), Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S06E04
22.50 Say Yes To The Dress Lancashire
Tällä kertaa Say Yes to the Dress -hääsarjassa etsitään elämän ainutkertaisinta asua Irlannin meren rannalla Lancashiren rannalla, Luoteis-Englannissa. .(Say Yes To The Dress Lancashire (Season 3), Tosi-tv, Iso-Britannia, 2020) S03E09
23.50 Apua, mikä tauti!: Apua, mikä tauti!
vie matkalle ympäri maailmaa erikoisten ihmiskohtaloiden pariin. Sarja pureutuu verta itkevän naisen, jättimäisestä kasvojen kasvaimesta kärsivän miehen ja muiden äärimmäisen harvinaisia oireyhtymiä potevien ihmisten tarinoihin. Lääketiede ei pysty parantamaan heitä, mutta he eivät myöskään anna sairauden estää itseään elämästä täysillä. (Body Bizarre, Tosi-tv, Iso-Britannia, 2018) S06E04
00.45 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen
Sarjassa seurataan amerikkalaisia, jotka ovat etsineet elämänsä rakkautta netistä ja matkustavat nyt ulkomaille kohdatakseen potentiaalisen sielunkumppaninsa ensimmäistä kertaa kasvokkain. .Osoittautuvatko kulttuurien väliset erot liian suuriksi vai löytyykö yhteinen sävel? (90 Day Fiance: Before the 90 Days, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E04
02.30 90 päivää morsiamena: Jälkipyykki
Aiemmilta kausilta tutut osallistujat seuraavat ja ruotivat kotisohvillaan neljättä 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -kautta. .(90 Day Fiance: Before the 90 Days (Pillow Talk), Tosi-tv, Yhdysvallat, 2020) S04E04
03.25 Hengenvaarallisesti lihava
Sarja seuraa hengenvaarallisesti ylipainoisten, yli 300-kiloisten ihmisten elämää. .Kukin heistä on ajautunut tilanteeseen, jossa painonpudotus on ainoa vaihtoehto jatkaa eteenpäin. (My 600-lb Life, Tosi-tv, Yhdysvallat, 2017) S07E09




National Geographic


00.00 Rajasota
Ihmissalakuljettajat. Yhdysvaltain rajaviranomaiset etsivät meksikolaisia huumekuriireja ja pelastavat laittomien siirtolaisten ryhmän Sonoran aavikolta. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
00.55 Apocalypse: Maailmojen sota
Syyskuu 1950. Incheonin rannoilla, vähän alle 50 km:n päässä Soulista, kenraali MacArthur ottaa voiton, mutta sota ei ole ohi. Vaaralliset alueelliset konfliktit aina Indokiinasta Koreaan ja Vietnamista Afganistaniin saavat amerikkalaiset sotilaat liittolaisineen venymään äärimmilleen. Kylmän sodan kynsissä todellinen vihollinen on Stalin. Maailma pelkää ydinsotaa Stalinin ja Trumanin välillä.
01.45 Yukonin kultamaat
Ken ja Guillaume siirtyvät korkeampaan maastoon. Karlilla käy viimein onni, ja Cam yrittää saada kauden loppumaan positiivisissa merkeissä.
02.35 Australian rajalla: Oudot hedelmät
Matkustaja ei osaa selittää, mistä hänen matkalaukkuunsa on ilmestynyt hedelmiä. Innokkaan Ellemah’n loma voi jäädä lyhyeksi. Australialainen tosi-tv-ohjelma. S05E14
03.00 Lentoturmatutkinta
Kolmas kerta epäonnea. Kun lennonjohto antoi luvan Manx2-koneen laskeutua Irlantiin Corkin lentokentälle, kone joutui yllättäen kierteeseen ja syöksyi maahan.
03.45 Food Factory
Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Katso, miten pelletit poksautetaan historiallisessa Alphabits-tehtaassa Michiganissa, jossa tuotetaan päivittäin 60 000 laatikollista rouskuvia oppitunteja. Syvänmustaan, erittäin antioksidanttirikkaaseen fettucineen tarvitaan erää kohti 3 litraa mustekalan mustetta.
04.05 Food Factory
Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Jo kerran lopetettu jäinen herkku, joka tarjoaa mansikkajuustokakun makuja, on palannut yleisön pyynnöstä. Chicagolainen karkkiyritys on ylpeä käyttäessään vain terveellisiä raaka-aineita. Hullunkurinen vempele tuottaa pieniä eriä vastustamattoman hyviä merisuolakaramelleja.
04.30 Saari ilman lakeja
Pirunkerho. Gary lähtee pitkästä aikaa katkaravun pyyntiin, ja Timbi etsii luonnonlääkettä Hansin kipuihin ja särkyihin.
05.15 Vaarallisen valtatien pelastajat
Kuollutta painoa. Talvi iskee kovaa ja pistää pelastustiimin taidot koetukselle. Ken saa pakit yrittäessään värvätä Brandonin mukaan autoa hinaamaan. National Geographic Channel.
06.00 Vankilassa ulkomailla
Jakso 5/6. Oltuaan useita päiviä FSAN:n kapinallisten keskuudessa valokuvaaja Matthew Schrier joutuu Al Nusran rintaman eli Syyrian Al Qaidan sieppaamaksi.
06.45 Tonnikalan saalistajat: Pohjoinen vs Etelä
Kun tuuliolosuhteet muuttuvat Oregonin pahamaineisilla hiekka-alueilla vaarallisiksi, kapteenien on tehtävä kova päätös siitä, jatkavatko he vai kääntyvätkö he.
07.30 Saari ilman lakeja
Port Protectionin asukkaat voivat viimein iloita, sillä talvi lähestyy loppua. Tämä rosoinen ja sitkeä ryhmä ihmisiä on todistanut kykenevänsä vastaamaan Alaskan talven loppumattomiin haasteisiin ja selviytymisen vuoksi tehtäviin töihin jatkuvassa kylmässä ja pimeässä.
08.15 Food Factory
Kurkista, miten tehdään inkivääriolutta, soijakastiketta, paholaisen kakkua ja matzoleipää.
08.35 Food Factory
Kurkista kulissien taakse, miten maapähkinänugaata tehdään, katso, kuinka perunasta tulee ranskalaisia ja miten joka tunti tehdään miljoona nallekarkkia.
09.00 Jättimäiset rakennusurakat: BelugaXL
Käymme läpi uskomattoman Airbus-kuljetuskoneen, BelugaXL:n, rakennusvaiheet. Se suunniteltiin nopeuttamaan pitkin Eurooppaa rakennettujen lentokoneen osien kuljetusta Toulouseen, jossa kokoamistehtaat sijaitsevat.
09.50 Meret ilman vettä
Kaikuluotauksella kartoitamme liittoutuneiden aluksia Normandian rannikolla. Pinnan alta paljastuu uskomattomia näkyjä.
10.40 Eläintarhan salaisuudet
Eläintarhan lääkäreistä kuoriutuu sankareita, kun heidän on pelastettava 16 araa hamstraajalta Alabamassa ja vietävä Emmet-gepardi olkapääleikkaukseen.
11.30 Eläintarhan salaisuudet
Eläintarhassa valkoisen sarvikuonon ultraääni näyttää jotain yllättävää. Tri Priya hoitaa hätätapausta: sairas helmikana käyttäytyy oudosti.
12.25 Eläintarhan salaisuudet
Eläintarhan uusimmat asukkaat pääsevät isoon uuteen maailmaan – ihania tiikerin pentuja, orpo pieni manaatti ja uroskeihäsantilooppi, joka pääsee naaraista koostuvan lauman tykö.
13.20 Eläintarhan salaisuudet
Nuori uroskenguru, Fergus, on valmis liittymään jengiin, mutta ensin eläintarhan tiimi yrittää saada Fergusin ja Beatricen ihastumaan toisiinsa.
14.15 Eläintarhan salaisuudet
Eläintarhassa leviää vauvakuume, kun gepardien lisääntymisohjelma käynnistyy. Takini ja lääkäri eivät tule toimeen, joten tiimin pitää auttaa.
15.10 Eläintarhan salaisuudet
Columbuksen eläintarhassa on kiire ennen kuin portit avataan. Eläintarhanhoitajat tekevät aamiaiskierroksen Afrikka-näyttelyn sydämessä.
16.05 Yukonin eläinlääkäri
Aikaa on rajallisesti, kun tri Oakley kiirehtii diagnosoimaan kissaa, jolla on hurja rakko-ongelma. Hän saattaa tarvita mysteerin kanssa lisäapua. Maatila, joka hoitaa karjansa hyvin, tarvitsee apua tri Oakleyltä testatakseen uutta järjestelmää riehakkaita biisoneita varten. On varsinainen koiran päivä, kun tri Oakley järjestää rokotusklinikan, johon voi ajaa autolla. Tri Oakley tutkii kahta frettiä sekä kahta saksanpaimenkoiraa, joilla on lajityypillisiä ongelmia.
17.00 Yukonin eläinlääkäri
Kaksi karhunpentua toipuu kamalasta kokemuksestaan, mutta ne tarvitsevat tohtori Oakleyn apua lähteäkseen pitkälle matkalle uuteen kotiin. Kissalla on suussaan pahoja haavaumia, jotka huolestuttavat sen omistajaa. Tohtori Oakley kuitenkin tietää, mitä tehdä. Helppo leikkaus uhkaa viedä Rusty-labradorin hengen. Kaksi kiliä on kastroitava. Tohtori Oakley menee kahden tyttärensä ja hevosten kanssa uimaan.
18.00 Yukonin eläinlääkäri
Kun talvi on tulossa vauhdilla, tri Oakley auttaa Alaskan ja Yukonin eläimiä valmistautumaan kylmään kauteen. Hammasvauriot ovat helppo nakki hevoselle, joka on tunnettu kyvystään selvitä. Toisen hevosen outoa nenäverenvuotoa on tutkittava lisää.
19.00 Yukonin eläinlääkäri
Kaikki tarvitaan apuun, kun tri Oakley kastroi entisen villiorin. Kaikki odottavat jännittyneinä tuloksia, joista selviää, onnistuiko nyt kuohittu hevonen saamaan kolme tammaa tiineeksi ennen talvea. Pelkäksi hyvänlaatuiseksi kystaksi luultu kasvu Curly-koiralla voikin olla vakavampi kuin omistaja oli kuvitellut.
20.00 Yellowstonen susidynastia
Susilaumat tappelevat reviireistä, metsästävät, pariutuvat ja kasvattavat pentunsa ihmisten silmien alla.
21.00 Yellowstonen susidynastia
Seuraamme Yellowstonessa yli kymmenen vuotta eläneiden susilaumojen ja niiden kilpailijoiden elämää.
22.00 Koirat kuriin
Palvelukoiran pitäisi auttaa PTSD:n kanssa, mutta se on itse ahdistunut. Buddy menee pelosta sekaisin, kun armeijaveteraani Scott tarvitsisi sitä eniten. Pelkkä kauppareissu hirvittää koiraa, joten Mattin pitää ratkaista tilanne. Kat pyytää Mattia auttamaan Liquor-koiransa aggression kanssa. Liquor on niin aggressiivinen, että melkein tappoi toisen koiran. Kat pelkää turvallisuutensa puolesta.
23.00 Huumebisnes Oy: Pittsburghin heroiini
Pittsburghissa heroiinikuninkaat keräävät omaisuuksia. Poliisit kuitenkin panevat parastaan, ja heroiinimarkkinoilla myllertää. National Geographic Channel.
00.00 Rajasota
Kahtia jaettu kaupunki. Yhdysvaltain rajaviranomaiset löytävät Nogalesin kaupungin alta salakuljettajien rakentaman tunnelin. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
00.55 Uskomaton eläinlääkäri Pol
Polin eläinklinikalla on koirien täyteinen viikko! Koirat ovat tärkeitä sekä Polin yksityiselämässä että asiakkaina.
01.45 Koirat kuriin
Palvelukoiran pitäisi auttaa PTSD:n kanssa, mutta se on itse ahdistunut. Buddy menee pelosta sekaisin, kun armeijaveteraani Scott tarvitsisi sitä eniten. Pelkkä kauppareissu hirvittää koiraa, joten Mattin pitää ratkaista tilanne. Kat pyytää Mattia auttamaan Liquor-koiransa aggression kanssa. Liquor on niin aggressiivinen, että melkein tappoi toisen koiran. Kat pelkää turvallisuutensa puolesta.
02.35 Australian rajalla: Sylkeä ja soulia
Uusiseelantilainen Tony joutuu kohtaamaan menneisyytensä ja kiinalaisen opiskelijan tyyriit tuliaiset aiheuttavat päänvaivaa . Australialainen tosi-tv-ohjelma. S05E15
03.00 Alamaailma Oy
Väärennöslääkkeet. Jäljitelmälääkkeet tekevät isompaa bisnestä kuin lääketeollisuus, niin internetissä, apteekeissa kuin kadullakin - ja kysyntä kasvaa. National Geographic Channel.
03.45 Vankilassa ulkomailla
Elinkautiseksi bangkokilaiseen vankilaan tuomittu huumeiden salakuljettaja Angela Carnegie sai kohtalolta mahdollisuuden uuteen elämään.




Paramount Network


23.45 Comedy Central Stand-Up Presents
Devin Field. Devin Field tunnustaa, että hän on kireä ihminen, nimeää koko television rasistisimman tv-ohjelman ja kuvittelee, kuinka muinaiset kreikkalaiset teatterikävijät käyvät katsomassa kamalia näytelmiä osoittaakseen tukea ystävilleen. S02E03
00.05 Comedy Central Stand-Up Presents
Emmy Blotnick. Emmy Blotnick luonnehtii hölynpölylausetta, jonka hän kuuli "Onnenpyörässä" ja keksii, mistä kaikki pop-laulut ovat peräisin. Lisäksi hän kertoo rakkaudestaan Fifth Harmony -bändiin. S02E04
00.25 South Park: Vahvat tytöt
Vuosittainen Vahva nainen -kilpailu pakottaa kaikki venymään äärirajoilleen. S23E07
00.50 South Park: Torttuvarkaat
Kylen äiti saa ulosteensiirron, ja pojat etsivät parasta mikrobiomia. S23E08
01.15 South Park: Tavallinen kaapeli
Scott Malkinson haluaa epätoivoisesti tehdä vaikutuksen uuteen tyttöön luokallaan. S23E09
01.40 Konnakamera
Innocent Victims. Kuudennessa Caught on Camera -sarjan jaksossa toimittaja Nick Wallis näyttää ainutlaatuista videokuvaa vartaloon kiinnitetystä kamerasta, joka paljastaa väkivaltaisia hyökkäyksiä poliisia kohtaan. Wallis seuraa myös tutkintaa, joka liittyy monimutkaiseen ja järjestäytyneeseen aseistettuun jengiin. Jengin kohteena olivat supermarketit ja jalokivikaupat North Westissä, ja jengiläiset pukeutuivat usein naisten uskonnollisiin vaatteisiin. Mukana on myös kaupan omistaja, joka taistelee ryöstäjää vastaan vodkapullolla. S04E06
02.30 Historiaa hiprakassa
World War II. Taiteilijaryhmä nimeltä Ghost Army huijaa Saksan joukkoja, vastarintaliike kasvaa japanilaisten internointileireillä ja Adolf Hitlerin veljenpoika taistelee USA:n joukoissa. Mukana Randall Park, Lyric Lewis, Jack McBrayer ja Aaron Takahashi. S05E08
02.50 Historiaa hiprakassa
Heists. Italialainen yleismies varastaa 'Mona Lisan', 'Santa bandits' ryöstää pankin Teksasissa ja Mossadin agentit nappaavat Argentiinasta paenneen natsikenraalin. Mukana Jack Black, Johnny Knoxville, Tony Hale, 'Weird Al' Yankovic ja Rachel Bloom. S05E09
03.10 Ridiculousness
Chanel and Sterling CCCXVII. Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo pitävät hauskaa nelipyöräisillä mönkijätavoitteessa, katsovat palkinnon arvoisia suorituksia ja tuntevat korkeimman puuttuvan asioihin Jumalan kuiskatessa. S21E19
03.35 Ridiculousness
Chanel and Sterling CCCXVIII. Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo laittavat puutarhaa punapeukalossa, tuntevat kuolinsänkyjen mukavan kivun ja aiheuttavat vahinkoja pimeydessä. S21E20
09.30 Catfish: The TV Show
Catfish: The Untold Stories Part 5. Miten digitaaliajan nuoret löytävät rakkauden? Usein luoden yhteyden nettituttavuuden kanssa, jota he eivät ole tavanneet tosielämässä. Ongelma on, että se söpö kundi johon olet rakastumassa, saattaa valehdella siitä kuka hän oikeasti on. S04E57
10.10 Teen Mom OG
Don't Give Up on Me. Catelynn ja Tyler ovat järkyttyneitä saadessaan kotitestillä selville lapsen sukupuolen. Mackenzie lähtee kotiin Oklahomaan yllättämään isänsä ja saa selville, että tämä on yhä masentunut. S09E13
10.55 Teen Mom OG
A Day Late and a Dollar Short. Cheyenne siirtyy raskauden loppuvaiheeseen ja haluaa Coryn auttavan enemmän Ryderin kanssa, mutta tällä on muita suunnitelmia. Catelynn empii, mutta Tyler haluaa kokeilla ketamiinihoitoa. Mackenzie juhlii äitivainajansa syntymäpäivää. S09E16
11.35 Catfish: The TV Show
DeJohn & Cashay. Yh-isä DeJohn on niin rakastunut nettikaunotar Cashayyn että on valmis kosimaan, mutta hänen nuorempi veljensä Adonis on vakuuttunut, että Cashay on valhetta. Kun pelissä on sormus, löytävätkö Nev ja Kamie DeJohnin unelmatytön? S08E08
12.15 Catfish: The TV Show
Aaliyah & Jaquan. Aaliyah säästää itseään Instagram-malli Jaquanille, kundia jota hän on deittaillut vuoden tapaamatta häntä. Kun Nev ja Kamie uppoutuvat syvemmälle juttuun, he pelkäävät että Aaliyahia vedätetään oikein kunnolla! S08E09
13.00 Teen Mom 2
Off the Leash. Kaililla on edessään oikeustaistelu Chrisin kanssa. Barin rattijuopumustuomio uhkaa pilata Ashleyn juhlat. Leah saa kuulla, että hänen kasvaimensa pitää leikata. Keskusteltuaan asianajajan kanssa Luisista Brianan on tehtävä vaikeita päätöksiä. S10E33
13.40 Just Tattoo Of Us
Ryan And Hughie: Round Two. Big Brotherin Hughie ja Ryan tekevät paluun katastrofaalisin seurauksin, rakastavaiset Calvin ja Ellie merkkaavat epävarmuutensa musteella, ja lapsuudenystävät Rishi ja Courtney laittavat 21-vuotisen ystävyytensä testiin. S03E08
14.25 South Park: Erektiopäivä
Jimmy pelkää, että hänen jatkuva erektionsa estää häntä osallistumasta tuhannen taalan kykykilpailuun. S09E07
14.50 South Park: Kaksi päivää ennen ylihuomista
Pojat törmäävät pikaveneellä majavien patoon. S09E08
15.10 Funniest Adverts on the Planet!
Stunts. Koomikko Josh Widdicombe on hulvaton ja epäileväinen oppaamme kaikkien aikojen hauskimpien mainosten maailmassa. Näemme, miten meille myydään asioita toimintastunttien avulla. Mukana Tom Cruise, Jean Claude Van Damme ja Dolph Lundgren. S02E05
15.35 Funniest Adverts on the Planet!
Lookalikes. Koomikko Josh Widdicombe on hulvaton ja epäileväinen oppaamme kaikkien aikojen hauskimpien mainosten maailmassa. Näemme, kun mainostajilla ei ole varaa ottaa mainoksiinsa oikeita tähtiä, he käyttävät esimerkiksi Sylvester Stallonen kaksoisolentoja. S02E06
16.00 Paavo Pesusieni: Patrikin Kuponkipäivä / Pois kuvasta
Patrikilla on ilmaiskuponki, millä hän saa ilmaisen jäätelön, mutta hänen on päästävä jäätelökauppaan, jos hän haluaa käyttää sen! // Johtaja Rapu ostaa Jalmarin taideteokset, mutta jotta hän tekisi voittoa, hänen täytyy poistaa taitelija kuvioista. S10E214
16.25 Paavo Pesusieni: Neptunuksen kuu / Älä herätä Patrikia
Outo kuu muuttaa kaupungin asukkaat villieläimiksi, ja Sanna on ainoa, joka voi pelastaa heidät! // Patrik kävelee unissaan, eikä Paavo voi herättää häntä! S10E215
16.50 Paavo Pesusieni: Luolasieni / Simpukkakuiskaaja
Esihistoriallinen Luolasieni aiheuttaa kaaoksen kaupungissa. Vain Paavo pystyy kommunikoimaan hänen kanssaan. // Simpukkaparven laskeutuessa Tangalaan, Paavon tehtävänä on hankkiutua niistä eroon ennen kuin koko kaupunki on pilalla. S11E216
17.15 South Park: Sinulla on 0 kaveria
Stan liittyy Facebookiin ja hänestä tulee sosiaalisen median jättiläinen, jonka seurauksena hän imeytyy täysin verkkosivuille. S14E04
17.40 South Park: V-koodi
Pojat ottavat mittaa vastenmielisestä moottoripyöräjengistä. Heidän metodinsa pakottavat kaupungin asukkaat määrittelemään erään loukkaavan sanan merkityksen uudelleen. S13E12
18.05 South Park: Köyhä ja typerä
Carman haluaa kuumeisesti NASCAR-ajajaksi. Voittaako hän elämänsä kilpailun? S14E08
18.30 Teen Mom OG
Agree To Disagree. Amber haluaa opiskella psykologiaa. Mackenzie ja Josh hankkivat Broncsille ammattiapua. Catelynn yrittää ymmärtää Tylerin ketamiinihoitoa. Cheyenne on murtunut, koska hänen siskonsa muuttaa Washingtoniin. S09E17
19.15 Teen Mom OG
Flying By the Seat of Our Pants. Amber toivoo suhteensa Leahiin lämpenevän ja lähettää tälle tunteellisen videoviestin. Maci ja Taylor ovat huolissaan, että Maverick ei ehkä pääse päiväkotiin. Catelynn ja Tyler tapaavat Mackenzien ja Joshin Floridassa. S09E18
20.00 South Park: Anteeksi Jesse Jackson
Randy joutuu naurunalaiseksi käytettyään n-kirjaimella alkavaa kiellettyä sanaa suorassa lähetyksessä. Cartman kiusaa pienikokoista vierailijaa, joka tulee heidän kouluunsa puhumaan ennakkoluuloista. S11E01
20.25 South Park: Cartman villinä
Butters jää kiinni kyseenalaisessa asennossa Cartmanin kanssa ja hänet lähetetään leirille, jossa homoseksuaaliset ajatukset ajetaan pois rukouksen voimalla. Cartman yrittää saada haltuunsa valokuvan tapahtuneesta. S11E02
20.45 South Park: Täiseikkailu
Cartman haluaa selvittää, kuka aiheutti täiepidemian South Parkin ala-asteella pilkatakseen kyseistä henkilöä. S11E03
21.10 The Way Way Back
Rantakaupunkilomallaan 14-vuotias Duncan vieraantuu äidistään, joka pyrkii päättäväisesti saamaan uuden parisuhteensa toimimaan. Duncan näkee äidin juhlivaisen poikaystävän upottavien perheenrakennuspyrkimysten pinnan alle, eikä löydä paikkaansa perheen polskinnan keskellä. Hauska ja salamyhkäinen ystävyys vesipuiston seurallisen johtajan ja muiden epämääräisten työntekijöiden kanssa auttaa nuoren miehen lopulta altaan pohjalta takaisin aurinkoon.
22.45 Life Itself
Romanttinen draama Life Itself seuraa kahta newyorkilaista opiskelijaa, Williä (Oscar Isaac) ja Abbyä (Olivia Wilde), jotka rakastuvat, menevät naimisiin ja saavat ensimmäisen lapsensa. Yllättävät käänteet heidän elämässään johtavat seurauksiin, joilla on kokonaisia sukupolvia ja mannertenvälisiä rajojen ylittäviä vaikutuksia. Elokuvan kansainväliseen tähtikaartiin kuuluvat mm. Antonio Banderas, Annette Bening ja Olivia Cooke, ja se sijoittuu New Yorkiin ja Espanjan Carmonaan. Dan Fogelmanin (Amazonin kehuttu sarja This Is Us) käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on toisiinsa kietoutuvien elämäntarinoiden kudelma, johon kuuluu niin onnen hetkiä kuin pettymyksiäkin. Life Itself on huumoria, oivalluksia ja rakkautta yhdistelevä ylistyslaulu elämälle kaikessa sen monimutkaisuudessaan.
00.35 Jimmy Carr: Being Funny
Tämä ohjelma sisältää yli 100 minuuttia Jimmy Carrin upouutta materiaalia, johon kuuluu vitsejä, jotka ovat liian häijyjä televisioon, hauskoja heittoja ja entistäkin parempia sanailuja. Jimmy koettelee komiikan rajoja ja heittää mahtavan keikan.
02.20 Historiaa hiprakassa
Animals. Asianajaja puolustaa rottien elämää oikeudessa, Henry Bergh perustaa ASPCA:n ja matemaattisia tehtäviä ratkaiseva hevonen johtaa edistysaskeliin psykologian alalla. Mukana Mae Whitman, Claudia O'Doherty, Paul Scheer, Martin Starr ja Samm Levine. S05E10
02.45 Historiaa hiprakassa
Death. Robert E. Leen tiluksista tulee liittovaltion armeijan sotilaiden hautausmaa, väärentäjien jengi yrittää kidnapata Abraham Lincolnin ruumiin ja palsamoitu rosvo matkustaa ympäri maata. Mukana Jason Ritter, Justin Long ja Jimmy O. Yang. S05E12
03.10 Ridiculousness
Chanel and Sterling CCCXIX. Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo yrittävät sietää liian kuumia käsiteltäväksi, avaavat oudon tölkin papupojissa ja oppivat, ettei palkkionmetsästäjä Debiä pääse karkuun. S21E21
03.35 Ridiculousness
Chanel and Sterling CCCXX. Jaksossa Rob, Chanel ja Steelo näkevät surkeita seuraajia, ovat rentoina chill-pokalypsissä ja kysyvät tekniseltä tuelta neuvoja. S21E22

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jouluaatto 2005, listamuodossa

Jouluaatto 2005, tarkempi versio

Arkisto