Itsenäisyyspäivä 2013, tarkempi versio

Perjantai 6.12.2013




Yle TV1


22.55 Hiljainen todistaja
Turvattomat. Leo törttöilee liikenteessä ja joutuu yhdyskuntapalveluun ongelmanuorten keskelle. Nikki tutkii huvipuiston kuolemantapausta, joka osoittautuu murhaksi. Todisteet viittaavat nuorisokeskukseen. (U)
00.35 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
08.00 Yle Uutiset
08.05 A-studio: Talk
09.00 Yle Uutiset
09.05 Jääkiipeilyä Norjassa
Vesiputouksen lumoissa. Vetttisfossen on Euroopan korkein vesiputous, jolla on korkeutta peräti 275 metriä. Talvisin se jäätyy ja tarjoaa hurjan haasteen kokeneillekin jääkiipeilijöille. (U)
09.30 Veden saartamat: Saimaa
Millaista on saaristolaisuus Nestori Miikkulaisen kotikulmilla Puumalan Niinisaaressa? Okkolan matkailutilalla emännän ruislimppu vie kielen mukanaan ja navetan ylisillä soivat Niinijatsit.
10.00 Yle Uutiset
10.05 Sydämen asialla: Haudan partaalla
Sairaanhoitaja Carolin ura on vaarassa, kun hänen vaarallisia lääkkeitä sisältävä lääkelaukkunsa varastetaan. Peggy ja David löytävät rei'itetyn ruumisarkun hoitaessaan Bernien hautaustoimisto.
11.00 Yle Uutiset
11.05 Puoli seitsemän
Hyväntuulinen asiaohjelma. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
11.40 Yle TV1:n Itsenäisyyspäivä
Anna-Liisa Tilus johdattaa Tampereen Mediapoliksessa katsojat Itsenäisyyspäivän tunnelmiin.
11.55 Jumalanpalvelus
Suomen itsenäisyyspäivän ekumeeninen juhlajumalanpalvelus. Saarna piispa Samuel Salmi. Liturgit Tiina Silvo ja Johan Terho. Akateeminen Laulu, joht. Ruut Kiiski, kanttori Risto Pulkamo ja urkuri Anna-Maria Lehtoaho.
13.05 Taitoluistelun GP
Parien ja jäätanssin lyhytohjelmat, miesten vapaaohjelma. Selostus Tapio Suominen. Fukuoka, Japani.
14.20 Ampumahiihdon mc: Miesten pikakilpailu
Kilpailumatka 10 km. Selostus Pertti Tapola. Hochfilzen, Itävalta. Refereras på svenska av Magnus Eklöv.
15.40 Itsenäisyyspäivän paraati
Itsenäisyyspäivän paraati Mikkelissä. Paraatiin osallistuu eri puolustushaaroista tuhat henkilöä ja viitisenkymmentä ajoneuvoa. Paraatin vastaanottaa Maanvoimien komentaja kenraaliluutnantti Raimo Jyväsjärvi.
16.50 Novosti Yle
16.55 Yle Uutiset viittomakielellä
17.00 Yle Uutiset
17.10 Yle TV1:n Itsenäisyyspäivä
Anna-Liisa Tilus johdattaa katsojat Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton tunnelmiin.
17.15 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto
Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto Tampere-talolta suorana lähetyksenä televisiossa ja internetissä. Tunnelmia välittävät juontajat Piia Pasanen ja Jussi-Pekka Rantanen. Teksti-TV 333.
18.30 Yle Uutiset
18.35 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto
Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto Tampere-talolta suorana lähetyksenä televisiossa ja internetissä. Tunnelmia välittävät juontajat Piia Pasanen ja Jussi-Pekka Rantanen. Teksti-TV 333.
20.30 Yle Uutiset
20.40 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto
Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto Tampere-talolta suorana lähetyksenä televisiossa ja internetissä. Tunnelmia välittävät juontajat Piia Pasanen ja Jussi-Pekka Rantanen. Teksti-TV 333.
21.30 Itsenäisyyspäivän jatkot
Vuoden kiinnostavimpia ihmisiä, musiikkia ja viihdettä kuplivissa tunnelmissa. Estradilla Elastinen, Juha Tapio ja Suvi Teräsniska. Suoran lähetyksen hotelli Tammerista juontavat Jaakko Loikkanen ja Salla Paajanen.
22.30 Tuntematon sotilas
Suomi 1955, 169'. N: Kosti Klemelä, Heikki Savolainen, Reino Tolvanen, Veikko Sinisalo, Åke Lindman. Väinö Linnan romaani konekiväärikomppanian vaiheista jatkosodassa Edvin Laineen ohjaamana klassikkoelokuvana. (U).
01.20 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



Yle TV2


23.56 Game of Thrones
3/10. Rangaistujen kuja. Daenerys tekee kauppoja Tahrattomista, mutta hinta on kova. Tyrion saa vastuullisen tehtävän. Brienne ja Jaime joutuvat hankaluuksiin Locken joukkion kanssa. T: HBO.
00.49 Game of Thrones
4/10. Hänen aikansa on kulunut loppuun. Jaime ei halua tunnustaa tappiotaan, vaan ryhtyy sitkeään vastarintaan. Varys punoo juoniaan, mutta onko joku vielä ovelampi? Yövartion miehet ajautuvat kahakkaan. T: HBO.
01.42 Game of Thrones
5/10. Tulen suutelema. Hurtta joutuu tuomareiden eteen. Tyrellit suunnittelevat yllätyshäitä, mutta Lannisterit tekevät vastasiirron. Robb Stark tuntee joutuneensa petetyksi ja tekee kovan päätöksen. T: HBO.
02.40 Rakkautta ja jälkikasvua
Epävarmuutta. Nina on epäileväinen Chrisin suhteen. Onko hän sittenkin vain se toinen nainen? Billie tukee Staceya synnytyksessä ja joutuu ison kysymyksen äärelle. Uskaltaako Cherie olla avoin uudelle ystävälleen?
03.27 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
06.50 PIKKU KAKKONEN: Katti Matikaisen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen
06.51 Nimipäiväonnittelu: 6.12.
Onnea Niilo, Niko, Niklas, Niki, Nikolai.
06.53 Herra Heinämäki
Valmis maailma. Herra Heinämäki ja naapurin Erkki rehvastelevat kylän lapsille, kuinka hyviä oppilaita he olivat aikoinaan koulussa.
07.05 Kim ja Kai
Lomalla. Isä on selvästi loman tarpeessa, joten Kai ja Kim ottavat lomasuunnitelmat omiin käsiinsä! Mitä kunnon rantalomaan tarvitaan?
07.12 Aamuruno
Johanna Ala-Siurua esittää Silja Sillanpään runon "Itsenäinen Ilmari".
07.15 Lulu kilpikonna: Kukkia opettajalle
Lulu on kasvattanut tulppaaneja opettajan syntymäpäivää varten, mutta kun on aika kerätä kimppu, kukat ovat kadonneet. Lulu on raivoissaan ja yrittää selvittää syyllisen.
07.29 Lauri kilpa-auto : Ripa autovahtina
Ripa on vastuussa radasta, Laurista ja Sisistä. Mutta onko se kuitenkin Ripa, joka tarvitsee vahtimista ja huolenpitoa...
07.39 Pikku Kakkosen posti
Johanna esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
07.45 Max ja Meeri: Sulkapalloilijat
Meeri ja Liisa yrittävät rikkoa sulkapalloennätystä, mutta Max uhkaa pilata kaiken leikeillään.
07.56 Joulukalenteri
Omansapuolustuspäivä. Viänäsen ja Letun yhteiset puuhat saavat Toljanterin mustasukkaiseksi.
08.05 Syrhämä
Silmitön Sääski on keksinyt loitsun, joka estää kaikkia nukkumasta. Hyvä velho Valve pystyy purkamaan taian, mutta avukseen hän tarvitsee lapsia. Anna, Ella ja Roosa saapuvat valmiina seikkailuun.
08.34 Petteri Kaniini
Penna Pupun mansikkakeikka. Penna Pupu ottaa johtaakseen Vänskän isännän mansikkamaalle suuntautuvan ryöstöretken, mutta saakin huomata, että johtajan tehtävä on vaativampi kuin hän luuli.
08.47 Olivia
Päivä prinsessana. Kuninkaallinen perhe vierailee Lehtimäellä. Olivia ja prinsessa Stephanie huomaavat muistuttavansa toisiaan erehdyttävästi.
09.10 Oktonautit ja vesiläisten joulu
09.34 Fatima
Lastenelokuva tyttöjen ystävyydestä. Fatima luulee vanhempiensa olevan eroamassa. Fatiman ystävä Milla tietää miten ero on estettävissä - tärkeän tehtävän onnistumiseen haetaan apua romanttisten komedioiden maailmasta.
10.00 Niko - lentäjän poika
Niko uskoo isänsä olevan yksi Joulupukin Lentävistä Poroista. Isää Niko ei ole koskaan tavannut, mutta haluaisi olla samanlainen sankari. Sattumalta Niko kuulee susien uhkaavan. T: Anima Vitae & Cinemaker. (U).
11.20 Kerrostaloelämää
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
11.30 Solsidan - Onnea onkimassa
Ruotsalainen draamakomedia 1. kausi, 1/10. Komediasarja arjen kommelluksista. Tapaamme Alex Löfströmin ja hänen tyttöystävänsä Annan. Alexia näyttelevä Felix Herngren on myös ohjannut ja käsikirjoittanut sarjaa.
11.52 Solsidan - Onnea onkimassa
2/10. Alex kyseenalaistaa isyytensä ja epäilee että Anna on ollut uskoton! Olihan Anna kuvauksissa erään seksikkään näyttelijän kanssa... Ruotsalaisen draamakomedian 1. kausi.
12.14 Solsidan - Onnea onkimassa
3/10. Mikä tulevalle lapselle nimeksi ja kumpi vaihtaa vaipat? Näistä "suurista" kysymyksistä kiistellään ruotsalaisella paremman väen asuinalueella. Ruotsalaisen draamakomedian 1. kausi.
12.36 Solsidan - Onnea onkimassa
4/10. Alex ja Fredde yrittävät päihittää toisensa kulinaarisessa kilvassa. Kaikki alkaa siitä, kun Alex saa päähänsä, ettei hänen päivällisensä vastannut Fredden odotuksia. Ruotsalaisen draamakomedian 1. kausi.
13.00 Kovasikajuttu
Elokuva Suomen kovimmasta punk-yhtyeestä, Pertti Kurikan Nimipäivistä. Bändin kehitysvammaiset jäsenet Pertti, Kari, Toni ja Sami esiintyvät isolla asenteella ja ylpeydellä. O: Jukka Kärkkäinen, J-P Passi T: Mouka Filmi Oy
14.30 Jos rakastat
Nykypäivään sijoittuva musiikkielokuva kertoo ministerin tyttären ja maahanmuuttajien pojan rakkaustarinan. R: Elli Vallinoja, Chike Ohanwe, Taneli Mäkelä, Satu Silvo. K: Katja Kallio. O: Neil Hardwick. T: Juonifilmi
16.29 Galaxi
16.30 Hemmot
Holoportti.
16.32 Jenni
Jenni ja tuomion päivä. Kristianin hevonen Sulttaani pillastuu ratsastuslenkillä, ja Kristian putoaa sen selästä. Jenni ja Kristian löytävät karanneen Sulttaanin ratsastustallilta, mutta jotain ikävää on tapahtunut.
17.00 Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Närpiäiset, Metkat Mesiläiset, Taitoset sekä Jussin matkat.
17.48 Joulukalenteri
Omansapuolustuspäivä. Viänäsen ja Letun yhteiset puuhat saavat Toljanterin mustasukkaiseksi.
18.00 Finnsurf
Surffielokuva lainelautailusta Suomessa ja vähän muuallakin. Elokuva on syntynyt rakkaudesta lajiin ja kertoo tarinan intohimosta ja suomalaisuudesta, surffarin näkökulmasta. O: Aleksi Raij.
18.50 Kerrostaloelämää
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
19.00 Yle Uutiset
19.05 Jalkapallon MM 2014: Lohkoarvonta
Ensi kesän MM-kisojen lohkojen arvonta. Costa do Sauipe in Bahia, Brasilia.
19.30 Docventures special
20.00 Rouva Presidentti
Elokuva seuraa Suomen ensimmäisen naispresidentin Tarja Halosen arkea ja elämää puolentoista vuoden ajan ennen hänen virkakautensa loppumista. O: Aleksi Bardy. T: Helsinki-Filmi Oy ja Funny Films Oy.
21.25 Docventures special
21.50 Yle Uutiset
22.00 Urheiluruutu
22.05 Lordi! 12 pisteen syrjähyppy
Lordin Euroviisu-voiton pisteet ja tuuletukset koetaan vielä kerran! Voiton merkitystä pohtivat mm. viihdealan artistit ja musiikkialan ihmiset, mm. Asko Kallonen, Jone Nikula ja Vexi Salmi sekä Lordin jäsenet.
22.35 Jääkiekon MM: Loppuottelu 2011
Ruotsi - Suomi vuodelta 2011. Selostus Antero Mertaranta, Bratislava. Lähetyksessä myös parhaat palat Suomen muista otteluista. Refereras på svenska av Kaj Kunnas och Toni Söderholm.
00.42 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



MTV3


23.35 Villi sydän
Wild at Heart, USA 1990. Twin Peaksin luojan raju road movie käy inhimillisen käyttäytymisen äärirajoilla. Rakastavaiset lähtevät etsimään uusia mahdollisuuksia tien päälle. Ohjaaja: David Lynch, USA 1990. (120'). Pääosissa: Nicolas Cage, Laura Dern, Diane Ladd, Harry Dean Stanton.
02.00 Eurojahti
06.00 Eurojahti
07.00 Aamusää
08.15 Palomies Sami: Ponttipantin suurpalo
Supersuosittuun sarjaan perustuvassa elokuvassa Palomies Sami suorittaa sankarillisen pelastustyön, minkä johdosta hänelle tarjotaan ylennystä toisessa kaupungissa. Samaan aikaan retkellä olevat lapset sytyttävät vahingossa metsäpalon, joka leviää. Suurpalo uhkaa Ponttipanttia ja kaupunki on vaarassa menettää sankarinsa. Kuinka käy Ponttipantin?
09.20 Studio55.fi
09.45 Tunteita ja tuoksuja: Minulla on ongelma!
. Michael sanoo Amber-Kevin-Daniel -kolmikolle, että olisi ehdottomasti pitänyt soittaa poliisille heti, kun ruumis löytyi. Amber tähdentää, että he kaikki olivat peloissaan. Silti olisi pitänyt soittaa! Michael kysyy Keviniltä, ovatko rahat Amberilla. Poika ei tiedä. Entä Danielilla? Tuskin. Tietäisikö Jill jotain Kayn puutarhaan haudatuista rahoista? Lily tilaa ajan avioerojuristille. Hän sanoo Danielille, että siirtyisi nyt eteenpäin elämässään, sillä kaikki on jo sanottu heidän kahden välillä. Daniel pyytää Michaelilta juridista apua. Baldwin saa aikaan ison asian: Daniel tunnustaa, että hänellä on ongelma, riippuvuusongelma, ja hän tarvitsee apua. Alkaako ongelman nimi peellä? Nick alkaa valmistautua tilanteeseen, joka olisi seurausta sille, että Phyllis tekisi jotain radikaalia ja isästä tulisi Summerin huoltaja. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä. - Jakson amerikkalainen osanumero on 8700.
10.35 Emmerdale: Tärppääkö työhaastattelussa?
. Ikionnellinen Gennie palaa onnistuneesta työhaastattelusta, mutta kääntyykö onni, kun sosiaalisesti kömpelö Nikhil haluaakin pitää Gennien luonaan ja päätyy suosittelijaksi? David huomaa rahojen kadonneen kaupan kassasta ja suuntaa epäilynsä väärään henkilöön. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.05 Emmerdale: Anteeksipyytämisen taito
Pahoitteleva Nikhil säntäilee loukkaantuneen Gennien perässä yrittäen selittää käytöstään, mutta anteeksipyynnöt ja kohteliaisuudet eivät lukeudu miehen vahvuuksiin. Laurel tunnustaa tunteensa Marlonille aiheuttaen vain entistä enemmän hämminkiä ristiriitaisilla puheillaan. Hannah etsii lisää töitä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.35 Viimeiset ritarit
Jatkosodan aikana Suomen korkeimman mahdollisen kunniamerkin, Mannerheim-ristin, sai 191 miestä - sotamiehestä kenraaliin. Nykyisin heistä on elossa enää yksi. Juha Muurisen vuonna 2003 toimittaman dokumentin aikaan ritareita oli vielä elossa neljätoista. Ohjelmassa neljä pitkään vaienneista ritareista kertoo koruttomasti urotöistään raskaissa taisteluissa sekä muistelee myös vaikeita aikoja rauhan tulon jälkeen.
12.05 Atlantis - kadonnut kaupunki
Atlantis: The Lost Empire. Disneyn valloittava animaatioelokuva nuoresta kartanpiirtäjästä Milo Thatchistä, joka haaveilee löytävänsä Atlantiksen kadonneen kaupungin ja joutuu suureen seikkailuun. Ohjaajat: Gary Trousdale ja Kirk Wise, USA 2001, 95'. Ääninä: Pete Lattu, Sari Siikander, Tapani Perttu, Vuokko Hovatta.
14.00 Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14.05 Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
14.10 Bestikset: Sulho sihteerinä
Poikien räväkkä sihteeri Ro-Ro lähtee lomalle ja unohtaa palkata itselleen sijaisen. Louisilla on kinkkiseen tilanteeseen ratkaisu: annetaan pesti Wyattille! Joe on aluksi epäileväinen ratkaisun toimivuudesta, mutta pian roolit kääntyvät ja lopulta Louis on se, jota Wyattin läsnäolo ärsyttää. Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali.
14.40 Bestikset: Sormussotku
Joe haluaisi antaa Alille ainutlaatuisen kihlasormuksen, mutta on vaikeaa keksiä, mistä sellainen löytyisi. Apuun rientää Louis, joka tarjoaa tähän tarkoitukseen isoäitinsä perintösormuksen. Mutta mitä Wyatt sanoo kuullessaan, että Louis on luopunut sukukalleudesta? Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali.
15.10 Top Gear
Perinpohjaista testausta. Ohjelman kohtuuhintainen auto, Kia cee'd, on saanut uuden version, joka pannaan perinpohjaisiin testeihin. Jeremy testaa, onko auto vanhaa versiota nopeampi ja onko siitä hyötyä rugbykentällä. Richard testaa Mastrettaa Meksikossa, jossa hän ei ole kovinkaan suosittu. Studiovieraana Lewis Hamilton.
16.15 Idols -dokumentti
Idolsin erikoisjaksossa neljä semifinalistia pääsevät kaiken kohun keskellä elämänsä seikkailuun. Mitä nyt tapahtuu juhlavuoden yllättävään tyyliin? Jännitä suosikkiesi mukana. Ohjelmaa isännöi Heikki Paasonen.
17.15 Uutiset
17.20 Suomen ja maailman sää
17.25 Kauniit ja rohkeat: Seine virtaa, suhde seisoo
Steffy on Pariisissa yksin, niin yksin. Ovelle koputetaan. Liam! Mies haluaa tietoa, ja Steffy paljastaa tuskallisen keskustelun aikana mustan kohtunsa salaisuuden. Liam lohduttaa, ehdottaa adoptiota, sijaissynnyttäjääkin, mutta Steffy sanoo ei. Justin neuvoo Billiä allekirjoittamaan eropaperit ennen kuin Katie alkaisi vaatia lisää itselleen. Bill ei halua erota. Katie muistuttaa miehen pettäneen häntä pahimmalla mahdollisella tavalla. Bill suostuu eroon. Sitten! Karen tulee toimistolle, ja Katie kertoo tämän analyysejä hänestä. Niiden valossa ex-rouva Spencer on täyttää rautaa, todellinen lahja bisnesmaailmalle. Naisilla on Billille yllätyskin, oikeastaan kaksi, sillä ne liittyvät toisiinsa - nimitys ja sen seuraus! Wyatt tuo Hopen pieneen, äitinsä omistamaan korutehtaaseen. Isäänsä poika ei muista, koska oli tämän kuollessa niin pieni. Hope sanoo, ettei hänkään koskaan tutustunut kunnolla biologiseen isäänsä. Wyatt esittelee Quinn-äitinsä ja Hopen toisilleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Roolihahmojen joukkoon liittyy korusuunnittelija Quinn Fuller (Rena Sofer).
17.55 Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
18.00 Emmerdale: Rakastaa, ei rakasta, rakastaa
Hämillinen Laurel ei malta pysytellä erossa Marlonista: hyväksyvätkö rakastuneet ystävät viimein tunteensa vai jatkuuko ainainen kiertely ja kaartelu? Ashley puhuu Sandylle mahdollisuudesta muuttaa ikäistensä seuraan. Katiella olisi Hannahille väliaikaisia hommia, mutta uskaltautuuko Bartoneiden tytär Declanin maille? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
18.30 Emmerdale: Sopeutumisvaikeuksia
Työkiireiden keskellä Aaronilla palaa päreet Seaniin, joka pyörii jatkuvasti korjaamon liepeillä. Ali ja Ruby kuljeskelevat kylällä huomaten, että toisilla on suurempiakin ongelma kuin heidän perheellään. Cain härnää ja lähentelee avioliiton aallokossa pyristelevää Moiraa. Alin kumppania Rubya näyttelee Alicya Eyo. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
19.00 Seitsemän Uutiset
19.15 MTV Sport Uutiset
19.20 Päivän sää
19.30 Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala.
20.00 Teoria miehistä
Romanttinen newyorkilaiskomedia televisiossa työskentelevästä Jane Goodalesta ja hänen miesmaailmastaan. Tultuaan taas kerran jätetyksi Jane alkaa kehittää kolumneissaan radikaalia teoriaa, joka liittyy miesten eläimelliseen käyttäytymiseen. Ohjaaja: Tony Goldwyn, USA 2001. (94') Pääosissa: Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman, Marisa Tomei, Ellen Barkin, Catherine Dent.
22.00 Kymmenen Uutiset
22.15 Päivän sää
22.20 MTV Sport Uutiset
22.30 Dallas: Käärme keskuudessamme
Korruptiosyytösten tultua julki Sue Ellen on hävinnyt vaalit ja joutunut syyteharkinnan ja median vainon kohteeksi. Apu löytyy yllättävältä taholta, kun J.R. astuu entisen vaimonsa tueksi. Bobby hoivaa kotona surun murtamaa Annia, joka ei voi ymmärtää, miksei hänen kauan kateissa ollut tyttärensä halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Christopher luulee avioliittonsa mitätöinnin olevan helppo juttu, mutta oikeuskäsittelyssä häntä odottaa ikävä yllätys. Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä.
23.30 Traffic
Epäluuloa puolin ja toisin. Carolelle kerrotaan, että Mike on kadonnut Afganistanissa, mutta hän ei hyväksy sitä väitettä, että Mike olisi lavastanut katoamisensa. Vaimon ja tyttären kohtalo ei jätä Adamia rauhaan, mutta hän ei saa apua mistään. Ben päättää tarjota osaamistaan Ronny Cholle. Mike johdattaa paikallisen joukkion vuoristoon huumekätkölle. Tilanne saa taas uuden käänteen. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
01.15 Eurojackpot ja Jokeri
01.20 Eurojahti



Nelonen


23.50 Criminal Minds - FBI-tutkijat: Rotusoturi
Kaliforniassa tapahtuu kaksi joukkomurhaa, joissa ulkopuoliset hyökkääjät surmaavat kokonaisen perheen kotiinsa. Tapaukset tulkitaan ensin jengiväkivallaksi, mutta profiloijat huomaavat pian, että surmat eivät olekaan aivan niin suoraviivaisia. Vierailijana Paul Johansson (Tunteet pelissä). Amerikkalainen jännityssarja. 7. tuotantokausi. (39')
00.45 4D: Puolen tonnin murhaaja
Mayra Rosales on 470-kiloisena kaikkien aikojen painavin nainen, mutta se ei ole ainoa asia, joka tekee hänestä erikoisen. Hän saa nimittäin syytteen 2-vuotiaan siskonpoikansa murhasta. Onko Mayra oikeasti syyllinen vai marttyyri? Dokumentti. (47')
01.50 Perhe on pahin
Rakkaani tummatukka. Gloria loukkaantuu, kun Mike hurmaantuu hänen uudesta ulkonäöstään. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (25')
02.20 Perhe on pahin
Uusi häämatka. Edith yrittää piristää avioliittoaan viemällä Archien uudelle häämatkalle. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (25')
02.50 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
06.30 Ostosruutu
07.00 Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Sateenkaaren värit / Puhdassormi. Erikoisagentti Oso opettaa Nikolasta sekoittamaan värejä. Oso harjoittelee Jarin kanssa käsien pesua. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (23')
07.25 Disney esittää: Finias ja Ferb
Kaikkien aikojen rokkikeikka, osat 1 & 2. Isä kadottaa suosikkibändinsä levyn, joten Finias ja Ferb päättävät järjestää suuren stadionkonsertin isäänsä varten. 1. tuotantokausi. (21')
07.50 Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (2')
08.00 My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.25 Pound Puppies: Joskus koirakin voi olla koiran paras ystävä
Suomeksi puhutussa Pound Puppies -sarjassa ryhmä älykkäitä tarhakoiria pitää maanalaista salaista keskusta asuttamansa koiratarhan alla. Heidän tarkoituksenaan on etsiä uudet omistajat tarhaan tuoduille koiranpennuille, samalla kuitenkin varoen paljastumasta koiratarhan ihmisille. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.50 Ullan unelmakakku
Salakapakka. 50-vuotta täyttävän Tainan tyttäret saapuvat tilaamaan kakkua iloisen 20 -luvun henkeen. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
09.20 Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vaativat diivat. Asiakastapaamiset uhkaavat venyä loputtoman pitkiksi, kun Mojdeh ihastuu jokaiseen sovittamaansa pukuun ja Caitlyn on kiinnostuneempi koruista kuin mekoista. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09.50 Lapsiperheen taloprojekti: Unelmien koti
SARJA JÄÄ TAUOLLE. Kellarin viimeistely kuluttaa budjetin loppuun, ja Gregin ja Daniellen on remontoitava oma makuu- ja kylpyhuoneensa ennakoitua halvemmalla. Lopulta piinaava remontti valmistuu, ja kaikkien toiveet toteutuvat. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (21')
10.20 Joulumieltä etsimässä
Finding John Christmas/USA 2003. . Koskettava draama käynnistyy, kun pikkukaupungin sairaanhoitajan Kathleenin (Valerie Bertinelli) työpaikka ajautuu sulkemisuhan alle velkojien vaatimusten vuoksi. Tunnelin päässä alkaa näkyä valoa, kun paikallinen sanomalehti lupaa jakaa 50 tuhatta dollaria julistamansa kilpailun voittajalle. Kisaan liittyy arvoitus, jonka ratkaisemisessa on keskeinen rooli myös joulun suojelusenkelillä Maxilla (Peter Falk). Pääosissa: Valerie Bertinelli, David Cubitt, Peter Falk, William Russ, Jeremy Akerman. Ohjaus: Andy Wolk. (90')
12.20 College Road Trip
College Road Trip/USA 2008. . Mestarikoomikko Martin Lawrence esittää vauhtikomedian pääosassa poliisi-isää, joka ei sulata tyttärensä Melanien (Raven-Symone) aikomusta muuttaa opiskelemaan huippuyliopistoon yli 1 000 kilometrin päähän kotikaupungistaan. Kun tyttö lähtee tutustumaan tulevaan opinahjoonsa, isä tuppautuu väkipakolla mukaan ja tekee kaikkensa kääntääkseen Melanien kelkan. Ohjaaja Roger Kumble muistetaan mm. menestyksistä Julmia aikeita ja Radalla. Pääosissa: Martin Lawrence, Raven-Symone, Doony Osmond, Brenda Song, Eshaya Draper. Ohjaus: Roger Kumble. (79')
14.05 Robin POP SHOW - Live In Hartwall Areena
Suomen suosituimman popartistin, Robinin, ainutlaatuinen live show on taltioitu Hartwall Areenalla Robin The Movie -elokuvan ensi-illassa 1.12. 2012. Lavalla on Robinin lisäksi kolmekymmentä huikeaaesiintyjää, ohjaajana Riku Nieminen. Koko perheen konsertissa nähdään hurmosta, vauhtia ja viihdyttäviä tilanteita. (23')
14.35 Juha Tapion Lapislatsulia-konsertti Savoy-teatterista
Juha Tapion Lapislatsulia-konsertin tuore taltionti Savoy-teatterista.
15.15 Huippumalli haussa
Ilmeet koetukselle. Malli Beth Stern opettaa tytöille erilaisia ilmeitä, ja tytöt harjoittelevat matkimalla Tyraa. Kuvauksissa tyttöjen pitää soveltaa oppimaansa ilmentämällä tiettyjä värejä. Amerikkalainen realitysarja. 12. tuotantokausi. (40')
16.15 Hurja remontti
Sijaiskoti kuntoon. Melissa ja Larry Beach ovat kasvattaneet yli 85 sijaislasta. Lisäksi heillä on neljä omaa ja yhdeksän adoptoitua lasta. Hurrikaani Ike tuhosi heiltä kodin, joten Ty tuo tiiminsä ja Jessica Alban rakentamaan perheelle kunnon talon. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
17.15 Neljän tähden illallinen
Tampere-viikon päätteeksi kokkaa laulaja Kaija Pohjola. Hänen illallispöytäänsä istuvat mallitoimiston vetäjä Jenni Ahola, painija-poliitikko Marko Asell ja näyttelijä Jukka Leisti. Koska illallinen nautitaan Kaijan kotona Tampereella, on illallispöydässä toki tarjolla myös aitoa tamperelaista mustaamakkaraa! Kauppareissulla Kaija kohtaa pienen vastoinkäymisen, joka pakottaa vaihtamaan koko pääruoan. Illan päätteeksi paljastuu, kuka on tarjoillut viikon parhaan illallisen. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
17.45 Dr. Phil: Ylipainoiset ja aliravitut
Dr. Philin vieraina äitejä, joiden lapset kärsivät sairaalloisesta ylipainosta, sekä itse painonsa kanssa kamppaillut äiti, joka tekee mitä tahansa pitääkseen tyttärensä hoikkana. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (41')
18.45 Nelosen uutiset
Nelosen uutiset
18.55 Nelosen sää
Nelosen sää
19.00 Suuri painonpudotus: Vapautumisia
Rickywayne söi pihviä jo vauvana, ja Jessica sai jälkiruokaa joka aterialla. Rickywayne tuntee syyllisyyttä äitinsä kuolemasta ja tuntuu antaneen periksi elämässään. Jessicalla on tuskallisia kokemuksia lapsuudestaan, ja arjen pyörittämisessäkin riittää haasteita. Onnistuvatko he jättämään vuosien painolastin taakseen ja löytämään uuden suunnan elämälleen? Amerikkalainen dokumenttisarja.
20.00 Hauskat kotivideot
Nostalgian pyörteissä katsojille esitellään Tuomion terassi ja Dickin katoamistemppu. Ja päivän kysymys on: kuka muistaa Unelmakämpän? Kotimainen viihdeohjelma. 123. tuotantokausi. (40')
20.57 Keno
21.00 Running Man - juokse tai kuole
The Running Man/USA 1987. . Arnold Schwarzenegger esittää pääosaa toimintatrillerissä, joka perustuu Stephen Kingin kirjaan. Vuoden 2017 Yhdysvalloissa ainoa ajanviete on televisio, jonka suosituimpiin kuuluvassa ohjelmassa rikolliset pakenevat heitä takaa ajavia metsästäjiä. Poliisi Ben Richards (Arnold Schwarzenegger) joutuu syyttömänä osallistumaan show'hun ja saa juosta henkensä edestä. Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Maria Conchita Alonso, Yaphet Kotto, Jim Brown, Jesse Ventura. Ohjaus: Paul Michael Glaser. (96')
23.05 Säpinää San Franciscossa
Sucker Free City/USA 2004. . Mestariohjaaja Spike Leen toimintadraama on sukellus San Franciscon kansallisuuksien sulatusuuniin ja lain ulkopuolelle, jossa valkoisten, mustien, latinojen ja aasialaisten jengit kilvoittelevat keskenään keinoja kaihtamatta. 19-vuotias keskushenkilö Nick Wade (Ben Crowley) joutuu muuttamaan vanhempiensa kanssa mustien asuinalueelle Hunters Pointiin. Nuorukainen ajautuu jengiläisten silmätikuksi mutta pääsee pian heidän suojelukseensa. Pian vastassa ovat myös kiinalaisgangsterit. Pääosissa: Ben Crowley, Darris Love, Malieek Straughter, Anthony Mackie, Ken Leung, John Savage, Kathy Baker. Ohjaus: Spike Lee. (110')
01.25 Lost: Mökkihöperyys
Locke jatkaa Jacobin mökin etsintää samalla kun Keamy menee äärimmäisyyksiin Benin etsimisessä. Amerikkalainen jännitysdraama. 4. tuotantokausi. (41')
02.25 Perhe on pahin
Ryöstö taksissa. Archie ryöstetään, kun hän on ajamassa taksia. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (25')
02.55 Perhe on pahin
Kirous. Naapurin Irene haastaa Archien pelaamaan biljardia, mutta kirous kipeyttää Archien selän. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (25')
03.25 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Ostosruutu



MTV Sub/SUB/SubTV


23.00 C.S.I. New York: Pakotie
tuotantokauden päätösjakso! Hengenvaarallisen pidätyksen jälkeen Mac päättää tutkia uudelleen viimeistä ratkaisematonta tapaustaan. Kaksoismurhaan päättyneen myymäläryöstön uusintatutkimuksissa paljastuu, että epäillyt kidnappasivat mukaansa pienen tytön, joka on ollut kateissa 9 vuotta. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.
00.00 Chuck: Chuck vastaan hääsuunnittelija
Chuckin ja Sarahin hääsuunnittelija osoittautuu huijariksi, joka häipyy pariskunnan rahojen kanssa. Sarah ei voi sulattaa moista ja on valmis kääntymään isänsä Jack Burtonin puoleen. Tämä kokenut huijari neuvoo käyttämään hyväksi CIA:n resursseja. Niinpä Chuck teeskentelee välähdyksen ja onnistuu sotkemaan asiat pahan kerran. Hän saa kuitenkin vihiä myös oikeista konnista, jotka ovat tulossa Los Angelesiin. Saadaanko heidät kiinni, kun Beckmanin luottamus Chuckiin ja Sarahiin on vähissä? Jack ilmestyy yllättäen Burbankiin ja saa selville tyttärensä hääaikeet. Morgan ja Alex suostuttelevat Caseya kertomaan totuuden Alexin äidille. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.
01.00 Simpsonit: Pygmalion
Moen uudet kasvot tuovat hänelle pääosan suositussa saippuaoopperassa.
01.30 Alcatraz: Clarence Montgomery
Alcatrazin vangeilla tehtävien kokeiden mittakaava alkaa paljastua. Vankeustuomion murhasta saanut huippukokki Clarence Montgomery vakuuttelee syyttömyyttään, mutta totuus ei olekaan aivan yksinkertainen. Vankilanjohtaja James yrittää liennyttää valkoisten ja värillisten vanken välejä. Amerikkalainen trilleri.
02.30 Eurojahti
04.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
06.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
06.30 Eurojahti
08.25 Nakke Nakuttaja
Joulusatuja. Nakke ystävineen juhlii joulua. Oman kertomuksensa mukaan Nakke pelasti kerran koko joulun, mutta Tuittu ja Valttu ovat eri mieltä. Amerikkalaisessa animaatiosarjassa seikkailee hulvaton töyhtöpäinen tikka.
08.50 Daltonit
Daltonien uudet kasvot / Poppamies Pitkäviha / Jälleensyntyminen. Uusi animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.
09.20 Eastenders
Tuhotut tiedostot. Tamwar onnistuu vahingossa palauttamaan tietokoneelle kohtalokkaan äänitiedoston, jonka Ian tuhosi peitelläkseen hairahdustaan. Jeanin syntymäpäiviä juhlitaan iloisissa tunnelmissa. Janine saa kaikkialla osakseen epäileväistä mulkoilua, sillä aukion väki on vakuuttunut, että hän on syyllinen Archien murhaan. Kirjakerhon yksivuotisjuhlat eivät suju sopuisissa merkeissä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
09.55 Lemmen viemää: Murheelliset miehet
André ei voi uskoa korviaan, kun hän saa selville, mitä Doris ja Werner yrittävät. Hän on entistä järkyttyneempi huomatessaan Theresan ja Moritzin olevan mukana samassa juonessa. Kun Moritzin ja Kristinin häät aiotaan pitää jo seuraavana päivänä, Theresaa alkaa epäilyttää. Miten hän voi antaa rakastamansa miehen mennä naimisiin toisen kanssa? Ei-toivottujen vieraiden häätäminen tulee Xaverille kalliiksi ja vuokranantajaltakin tulee noottia. Nils kaipaa edelleen Fabienia ja André Nicolaa. Kummankin miehen murhe on sydäntä raastavaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
10.50 Ostoskanava
Tuote-esittelyjä ja erikoistarjouksia.
13.50 Myytinmurtajat: Hindenburg
Tässä jaksossa selvitetään mikä mahtoi olla syynä Hinderburgin tuhoon ja onko krokotiilia paras paeta juosten mutkitellen.
14.55 Dieetit vaihtoon!: Kolmen vuoden jälkeen
Alipainoinen Alex, liikalihava Tracy ja nollakokoinen Louise palaavat syömisklinikan jälkitarkastukseen kolme vuotta hoitojaksonsa jälkeen. Ovatko surkeiden syömäreiden tavoitteet toteutuneet? Brittiläinen terveysohjelma.
15.55 Vauvaonnea: Syntymä
Miten Amy syntyi? Toteutuiko Reaganin täydellinen synnytyssuunnitelma? Chris tuli sairaalaan työpaikalta. Entä Ava? Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja.
16.25 Eastenders
Tuhotut tiedostot. Tamwar onnistuu vahingossa palauttamaan tietokoneelle kohtalokkaan äänitiedoston, jonka Ian tuhosi peitelläkseen hairahdustaan. Jeanin syntymäpäiviä juhlitaan iloisissa tunnelmissa. Janine saa kaikkialla osakseen epäileväistä mulkoilua, sillä aukion väki on vakuuttunut, että hän on syyllinen Archien murhaan. Kirjakerhon yksivuotisjuhlat eivät suju sopuisissa merkeissä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
17.00 Lemmen viemää: Hääyöaie
Theresa ja Moritz todistavat rakkauttaan toisilleen Moritzin häiden kynnyksellä. Häämarssin kuuleminen on kuitenkin liikaa Theresalle. André yrittää todistaa, että Kristinin ja Moritzin pikahäät ovat silkkaa huijausta. Häiden jälkeisenä aamuna André etsii kuumeisesti, kenen sängystä tuore aviomies löytyy. Xaver on pulassa, kun tohtori Huber irtisanoo hänen vuokrasopimuksensa. Hän pyytää Michaelia apuun, mutta Michael mokaa pahemman kerran, ja Xaver tarvitsee uuden kodin. Nils ja Konstantin tekevät antiikkilöydön, joka saa Nilsin ja Doriksen näkemään näkyjä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
18.00 Tunteet pelissä: Uuden alku
Nathan on yrittänyt vältellä päätöksensä kertomista Claylle, mutta Jamien viisaat sanat saavat hänet rohkaistumaan. Victoria raivostuu tyttärensä aikeista korvata sijoittajien tappiot. Pystyykö loukkaantunut Brooke sanomaan suorat sanat äidilleen? Julian alkaa kuvata dokumenttia ystävistään, joiden elämässä on alkamassa uusi vaihe. Mukaan pääsee myös Mouth, jonka urakuviot eivät tahdo ottaa tuulta alleen. Chase saa sattumalta selville, että Alex on valehdellut omista työkuvioistaan. Tehoavatko Alexin selittelyt Chaseen? Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.
19.00 Paratiisi
Suomalaislomailija Eija liikuttuu kyyneliin sokeiden hieronnassa. Sukelluskeskuksen toimitusjohtaja Janne Miikkulainen pitää paratiisilaisille purjehduskurssin. Jasmine yllättää saapumalla kurssille treffikumppaninsa Henkan kanssa.
19.30 Miehen puolikkaat: Päivällinen palvelusväen kanssa
Bertan tyttäreen Naomiin ihastunut Alan tajuaa olevansa pahassa pulassa, kun innostunut Berta kutsuu hänet perhepäivällisille kotiinsa. Berta pitää Alania ihanteellisena vävyehdokkaana, mutta Alan-parallahan on jo kaksi ex-vaimoa elätettävänä... Amerikkalainen komediasarja.
20.00 Rillit huurussa
20.30 Simpsonit: Baarimikko
Kun baarimikko Moe lähtee jatkokoulutukseen, Homer suostuu hoitamaan kaupungin johtavaa keidasta. Mutta kun Moe palaa uudet ajatukset mielessään, Homer avaa kilpailevan yrityksen autotalliinsa.
21.00 Roolimallit
Role Models. Hillitön komedia kahdesta kaveruksesta, Dannysta ja Wheeleristä, jotka kiertävät maan kouluja energiajuomaa mainostaen. Kun Dannylla menee poikki tyttöystävänsä kanssa, hän saa niin pahat raivarit, että kaverukset päätyvät 150 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Danny saa hoidettavakseen tarumaailmoissa elävän Augien, ja Wheelerin kontolle jää kauhukakara Ronnie, joka on nuoresta iästään huolimatta erittäin kiinnostunut rinnoista...Ohjaaja: David Wain, USA 2008, 101'. Pääosissa: Paul Rudd, Seann William Scott, Christopher Mintz-Plasse, Elizabeth Banks, Jane Lynch.
22.55 C.S.I.: Pommi-isku
Langston taistelee hengestään Nate Haskellin puukotettua häntä. Tohtori Jekyllin ampumalle poliisille järjestetään hautajaiset, joihin tehdään tuhoisa pommi-isku. Vierailevana tähtenä Justin Bieber. Amerikkalaisen poliisisarjan 11. kausi.
23.55 30 Rock
Pormestari ja pummi. New Yorkin asukkaiden röyhkeyteen kiukustunut Liz alkaa itsekin venyttää sääntöjä äärimmäisin keinoin. Tultuaan ryöstetyksi Jack suunnittelee pormestarinvaaleihin kampanjaa rikkaiden hyväksi. Erikoisuuksista nauttivat Jenna ja Paul taistelevat vastaan huomatessaan käyttäytyvänsä normaalin parin tavoin. Amerikkalainen komediasarja, jossa pääkirjoittaja Liz Lemon käsikirjoitustiimeineen seikkailee televisiomaailman kulisseissa.
00.25 Eurojackpot ja Jokeri
00.30 Entourage: Suorin sorkin
Vince päättää ottaa tarjotut turvatoimet tosissaan, olivat ne sitten ylimitoitettuja tai eivät. E ei osaa päättää, kumpi kaihertaa enemmän, Sloan vai Ashley. Andrew'n sekava käytös uhkaa vaarantaa tärkeän diilin. Vieläkö Arin kannattaa panna maineensa alttiiksi? Jaksossa vierailevat käsikirjoittajaguru Aaron Sorkin ja Paosta sekä lukuisista elokuvista tuttu Peter Stormare. HBO:n draamakomedia elokuvatähti Vincent Chasen ja tämän lähipiirin Hollywoodin-valloituksesta.
01.00 Simpsonit: Tulevaisuus
Bart näkee itsensä tulevvaisuudessa surkeana soittoniekkana. Lisasta näyttää sen sijaan tulevan Yhdysvaltain presidentti.
01.30 Rikos ratkaistu: Koirankouluttaja ja perijätär
Michiel Oakes surmaa naisystävänsä entisen aviomiehen, Mark Stoverin. Oakes väittää, että kyse oli itsepuolustuksesta, mutta syyttäjä on asiasta eri mieltä. Tutkimusta vaikeuttaa ruumiin puuttuminen, koska Oakes ei suostu paljastamaan, missä Stoverin ruumis on. Syyttäjä epäilee, että Oakesin naisystävä Linda Opdycke palkkasi Michiel Oakesin tappamaan entisen miehensä.
02.30 Eurojahti
04.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!



Yle Teema


00.35 Teematieto
23.26 Kino: Antikristus
(Tanska 2009) Lapsensa menetystä sureva pari eristäytyy metsämökkiin parantamaan suhdettaan, mutta luonto vaikuttaa tapahtumien kulkuun, ja tilanne kärjistyy. O: Lars von Trier. N: Charlotte Gainsbourg, Willem Dafoe.
01.10 Teematieto
04.00 Teematieto
15.00 Dokumenttiprojekti: Itsenäisyyspäivä
Suomalaiset viettävät itsenäisyyspäivää antamalla muiden juhlia sitä puolestaan Linnassa. Elokuvassa seurataan, mitä erilaisissa kotikatsomoissa eri puolella Suomea vuoden katsotuimman tv-ohjelman aikana tapahtuu.
16.00 RSO:n Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti
Suora juhlakonsertin lähetys Musiikkitalosta. Kapellimestari Jukka-Pekka Sarasteen johdolla Sibeliuksen Aallottaret ja Madetojan Sinfonia nro 3.
17.00 Unelmien rivierat: Malibu
(Surf forever, Ranska, 2010) Surffikulttuurin pääkaupunki on tuonut mieleen aina 1960-luvulta Beach Boysit, bikinit, pronssinpaahteiset ihot sekä lainelaudat ja täydellisen aallon odotuksen.
17.47 Teetaukoja maailmalla
Maailman suosituin juoma. Hauska ja informatiivinen sarja käsittelee teen historiallista ja sosiaalista merkitystä eri kulttuureissa ja maissa ympäri maapalloa.
17.55 Marttojen toimia
(1941) Sodanaikaisilla Martta-kursseilla opetetaan kaikki teurastuksesta saippuankeittoon, ruoanlaitosta olkipatjojen kunnostukseen ja hautausmaan hoitoon. Ohjaus ja valmistus Aho & Soldan, käsik. Toini Syvälahti.
18.45 Arkistovieraana: Anne Lempinen
(2013) Itse tekeminen kuten ruuanlaitto, käsityöt, nikkarointi ja viljely ovat suosittuja tapoja viettää aikaa. Marttaliiton järjestöpäällikkö kertoo marttojen toimintaperiaatteista ennen ja nyt.
19.00 Levänluhdan kadonnut kansa
Entisestä pohjalaisesta suosta on löydetty sata noin 1 400 vuotta vanhaa vainajaa. Dokumentissa suomalaistutkijat yrittävät selvittää, keitä ihmiset olivat ja mitä heille tapahtui. Ohjaaja Tommi Hakko.
19.55 Keho mikroskoopin alla: Silmäripset
Sarjassa tutkitaan mikroskooppisella tasolla ihmisen ihon pintoja ja niiden reaktioita uusimpia kuvantamisen tekniikoita hyödyntäen. Tuotanto BBC.
20.00 Ruokamatka Espanjassa
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
21.00 The Ghost Writer - Haamukirjailija
(The Ghost Writer, Britannia 2010) Trilleri entisen pääministerin muistelmien haamukirjoittajasta, joka törmää arkoihin salaisuuksiin. O: Roman Polanski. N: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Cattrall.
23.05 Miesten vuoro
Elokuva matkaa läpi Suomen ja pysähtyy erilaisten saunojen lauteille kuuntelemaan miesten koskettavia elämäntarinoita rakkaudesta, kuolemasta, syntymästä, ystävyydestä - elämästä. O: Joonas Berghäll ja Mika Hotakainen 2010
00.25 Teematieto
04.00 Teematieto



Yle Fem/Yle FST/Yle FST5


23.15 SVT: Nobel 2013: Nobelstudion
Din guide till årets alla Nobelpris. Fördjupningar, intervjuer och spaningar för såväl nybörjare som Nobelrävar. Kvällens program handlar om Nobelpriset i litteratur och Lena Jordebo besöker Alice Munro i Kanada. Vi tittar också närmare på Alfred Nobels liv. Programledare: Ebba Kleberg von Sydow och Jessika Gedin. Även i SVT24 6/12
00.00 SVT: Hockeykväll
Från studion i Stockholm med fokus på dagens matcher. Direktintervjuer från arenorna runt om i landet, inslag om profiler, reportage och analyser. Programledare: Marie Lehmann. Experter i studion: Mikael Renberg och Per-Johan Axelsson. Även i SVT2 6/12 och SVT24 6/12
00.35 SVT: Debatt
Programledaren Kristina Hedberg med gäster från studion i Göteborg. Del 15 av 17. Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT1 6/12, SVT1 7/12 och SVT24 8/12
01.20 SVT: Gävledala
01.30 SVT: ABC
01.40 SVT: Programtablå
01.45 SVT: Julkalendern: Barna Hedenhös uppfinner julen
Del 5 av 24. Stella träffar hela familjen Hedenhös. När farmor klampar in måste Stella lura henne så att hon inte ska upptäcka kraschen. Regi: Oskar Mellander och Jonathan Sjöberg. I rollerna: Fredde Granberg, Sissela Benn, Mirjam Kjellman, Romeo Altera, Ella Rappaport, Lotta Tejle, Per Andersson m.fl. Från tidigare i dag 5.1-ljud. Textat sid. 795
02.00 SVT: Raja - Gränsen
Reggae på meänkieli. Seriestart. På resan genom Tornedalen möter musikerna Markus Fagervall och Tony Björkenvall människor som alla brinner för språket meänkieli och dess fortlevnad. Först ut är det språkpolitiska bandet The Meänland. Det blir också ett samtal om skammen över att tala något annat än svenska. Del 1 av 3. Från 4/12 i SVT1
02.30 SVT: Bokprogrammet
Biografier. Vad kan vi lära oss av andras livsöden? Om vad en bra biografi ska innehålla och hur den ska vara skriven. Programledare: Siss Vik. Del 9 av 11. Från 16/8 i K
03.00 SVT: Mitt i naturen
Naturprogram med Yvette Hermundstad. Del 3 av 5. Havsfågel utanför Norges kust. Røst, i norska Lofoten, är känt för sina kolonier med hundratusentals havsfåglar! Inte minst den tuffa lunnefågeln, havets papegoja. Men sedan sju år tycks fåglarna befinna sig i fritt fall, knappt några ungar överlever. Yvette Hermundstad besöker övärlden. Även i SVT1 6/12, SVT24 6/12 och SVT24 7/12 5.1-ljud.
08.30 SVT: Rapport
08.43 SVT: Gomorron Sverige
Dagsaktuella gäster i intervjuer, debatter och diskussioner i soffan varje kvart. Tips om mat och resor och recensioner av film och böcker m.m. Rapport sänder nyheter varje halvtimme med start 06.30. Vädret varje halvtimme med start 06.40. Sportnytt sänds kl 07.05, 08.05 och 09.05. Regionala nyheter sänds varje halvtimme med start 07.10. Läs text-tv sid 679.
11.20 Ampumahiihdon mc: Naisten pikakilpailu
Kilpailumatka 7,5 km. Selostus Pertti Tapola. Hochfilzen, Itävalta. Refereras på svenska av Magnus Eklöv.
14.00 SVT: Vem vet mest?
Frågesport. Rickard Olsson leder de tävlande genom SVT:s frågesport som kan handla om allt från Abba till atomer. Förutom bred allmänbildning krävs också ett strategiskt tänkande. Även i SVT24 senare idag och SVT2 8/12 Textat sid. 795
15.05 Alaston tonttuus
24 raporttia ihmisyydestä. Tuotanto: Fisher King Production Oy, 2013.
15.10 Dok: Ulkosaariston uskomaton Dora
87-vuotias Dora on pienen Lammholmin saaren ainoa vakinainen asukas. Dokumentti seuraa hänen elämäänsä vuoden ajan. Saako vanhana elää niin kuin itse haluaa? Toimittaja: Mikaela Weurlander. 2013. (U)
16.10 Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 9/10. Varsa on alkanut voida huonosti. Mikä sitä vaivaa? Papukaijalla on hengitysvaikeuksia, ja Assar-koiran välilevy on luiskahtanut paikaltaan. Aasin pahanlaatuinen kasvain on leikattava. buu.yle.fi/storabarn (U)
16.40 Joulukalenteri: Tommin supersohva
Tommi järjestää kaupungin parhaat juhlat. Taikaleipää: Tanssitaan valssia. Linda pyytää Nanettea opettamaan hänelle tansseja siltä varalta, että hän saisi kutsun presidentin juhlavastaanotolle. buu.yle.fi
17.10 Yle Nyheter TV-nytt
17.15 Itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti ja vastaanotto Tampere-talossa. Selostajina Pia-Maria Lehtola, Marko Hietikko ja Magnus Swanljung. Kutsuvieraita haastattelevat Katja Johansson ja Jonas Jungar.
20.20 Yle Nyheter TV-nytt
20.25 Itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti ja vastaanotto Tampere-talossa jatkuu. Selostajina Pia-Maria Lehtola, Marko Hietikko ja Magnus Swanljung. Kutsuvieraita haastattelevat Katja Johansson ja Jonas Jungar.
21.30 Taistelu Näsilinnasta 1918
Tositapahtumiin perustuva draama Suomen sisällissodassa taistelleen Melinin komppanian ratkaisevasta iskusta Tampereella. Yliluutnantti Melinin roolissa Nicke Lignell. O: Claes Olsson. Tuotanto: Kinoproduction Oy, 2012.
22.40 Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
23.00 SVT: Sportnytt
23.15 SVT: Nobel 2013: Nobelstudion
Din guide till årets alla Nobelpris. Fördjupningar, intervjuer och spaningar för såväl nybörjare som Nobelrävar. I kvällens program får vi lära känna de tre pristagarna i kemi och Malin Attefall reser till USA för att besöka årets pristagare i medicin. Programledare: Ebba Kleberg von Sydow och Victoria Dyring. Även i SVT24 7/12
00.00 SVT: Designreportage
Reportage om designmänniskorna som förgyller vår vardag. Del 3 av 6: Maria Liliegren. Från 2012 Textat sid. 795
00.10 SVT: Programtablå
00.15 SVT: Aktuellt
00.55 SVT: Kulturnyheter
01.00 SVT: Sydnytt
01.10 SVT: Nyhetssammanfattning
01.15 SVT: Nobel 2013: Litteraturporträtt
Reportern Lena Jordebo besökte Alice Munro i hennes hemtrakter i Kanada. Även i SVT24 12/12
01.45 SVT: Julkalendern: Barna Hedenhös uppfinner julen
Del 6 av 24. Junior är och snokar på museet. Stella måste gömma både familjen Hedenhös och deras raket innan han kommer fram till Stenåldersrummet. Regi: Oskar Mellander och Jonathan Sjöberg. I rollerna: Fredde Granberg, Sissela Benn, Mirjam Kjellman, Romeo Altera, Ella Rappaport, Lotta Tejle, Per Andersson m.fl. Från tidigare i dag 5.1-ljud. Textat sid. 795
02.00 SVT: Pax jordiska äventyr
Del 4 av 10: Dagiset. Den galna Pax landar på den märkliga planeten Jorden och tampas med Arga tanten om den försvunna manicken. Pax räddas från ett tak, umgås med små kaotiska jordbor och klipper en häck så Snälle gubben börjar gråta. Ska hon trots alla hinder lyckas stråla upp sig till rymdskeppet med manicken i behåll? I rollerna: Sanna Persson Halapi, Eva Westerling m.fl Regi: Petter Bragée. Textat sid. 795
02.15 SVT: Minimello 2013
Stor final i Minimello 2013, världens största och minsta melodifestival. Del 6 av 8. Sex finalister kämpar om segern. Programledare: Ylva Hällen Även i Barnkanalen 7/12 Textat sid. 795
02.30 SVT: Studio natur
Del 6 av 10. Hur stark i nyporna är egentligen en hummer? Dricker något djur mer än elefanten? Hur mycket vatten behöver en ökenråtta? Hur kan vattenkrabbor leva så länge på land? I dag handlar Studio natur om olika djurs förhållande till det så nödvändiga vattnet. Programledare Linda Olofsson tillsammans med naturexperterna Marie Dacke, Lunds universitet, Kristina Sundell, Göteborgs universitet och Bent Christensen, Umeå universitet. Även i K 8/12 och K 10/12 Textat sid. 795
03.00 SVT: På spåret
Del 3 av 13. I kväll möts två debuterande lag, Martina Thun och Ulf Danielsson tävlar mot Helen Alfredsson och Christian Olsson. Programledaren Kristian Luuk leder tillsammans med domaren Fredrik Lindström Sveriges mest populära frågesportsprogram. Den här säsongen består av sex debutantpar och tre par som tittarna har röstat fram. Varje vecka bjuder husbandet Augustifamiljen in nya musikartister. Musikgäst är Sievert Høyem. Även i SVT24 7/12, SVT1 9/12 och SVT24 10/12 Textat sid. 795



JIM


23.30 Vaihtokauppiaiden kuninkaat: Golfauto ennen kaikkea
Monta vaihtokauppaa tarvitaan, että Steve saa haaveilemansa golfauton ja Antonio hevosen tyttärelleen syntymäpäivälahjaksi. Onnistuvatko miehet tavoitteissaan? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')
00.00 JIM D: Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Ilmaston lämpeneminen. Tässä jaksossa Jesse Ventura tutkii ilmaston lämpenemistä. Tapahtuuko sellaista oikeasti, vai onko kyseessä jättimäinen salajuoni, jolla rahastetaan ihmisiä ja kontrolloidaan heidän elämäänsä, ehkä jopa koko maailmaa? Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (42')
00.50 Jopet-show
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (27')
01.25 Arktiset vedet
Viihteellinen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma Arktiset Vedet syöksyy vastaanottimiin ohjelmasarjan toisella tuotantokaudella 9:n jakson voimin. Pohjoinen ulottuvuus aukeaa katsojalle kaikessa loistossaan kuin rauhoitettu jääleinikki Kilpisjärvenn erämaassa. Jaksoissa seikkaillaan Suomen, Ruotsin, Norjan ja Islannin erämailla ja arktisilla vesillä. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi.
01.55 Australian rajalla: Epäilyttäviä tuomisia
Vietnamista ja Thaimaasta palaavien miehien tuomiset herättävät epäilyksiä. Erään pariskunnan makeat paketit tutkitaan myös tarkasti. Australialainen sarja. 7. tuotantokausi.
02.25 Pomo piilossa: Ykkösketjun supermarketti
Aasialaisia elintarvikkeita myyvän T&T-ketjun johtajatar Tina Lee etsii ideoita, millä houkutella myymälöihin uusia asiakkaita. Löytääkö hän herkkujen leipomisen ja tuoreiden äyriäisten käsittelyn lomassa uutta perspektiiviä liiketoiminnan kehittämiseen? Kanadalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
03.20 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
07.40 Ostosruutu
08.40 Mahdoton illallinen: Nälkäiset merirosvot
Tänään Robert kokkaa Key Westin merirosvofestivaalien osallistujille eli hurjille piraateille, ja menu pitää sisällään muun muassa kilpikonnaa ja laivakorppuja. Myös hyvä säilyvyys ja keripukin ehkäiseminen on otettava huomioon ruokia valmistettaessa. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
09.30 Krokotiilimies: Pelikaanipulmia
Siipirikko pelikaani saapuu eläintarhaan, mutta kotiutuminen ei olekaan aivan mutkatonta. Dokumentti. 1. tuotantokausi.
10.00 Kodin rakennusurakka: Eläkeläisten unelmakoti
Raymond ja Helen rakentavat itselleen taloa, joka soveltuu ikääntyvän pariskunnan tarpeisiin. Simon käy kokeilemassa muuraamista. Englantilainen sarja. 2. tuotantokausi.
10.55 Start!
Vauhdikas automakasiini Start! tarjoaa katsojilleen koeajoja, vinkkejä, esittelyjä ja uutisia automaailman kuumimmista uutuuksista. Kotimainen autoiluohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
11.25 Jopet-show
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (27')
12.00 Muuttajat
Noora ja Jussi pääsevät muuttamaan upeaan kotiinsa Nurmijärvelle. Johanna poikineen aloittaa muuton Lohjalta Vantaalle. Johanna löytää varastosta unohtuneen pahvilaatikon täynnä muistoja. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
12.30 Muuttajat
Johannan ja poikien muutossa Vantaalla tulevat karmit vastaan. Sampo ja Katja lapsineen kaipaavat takaisin kaupungin vilinään ja aloittavat muuton kohti Helsingin Eiraa. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
13.00 Suomen huutokauppakeisari: Tervetuloa huutokauppaan!
. Aki ja Heli Palsanmäki pyörittävät huutokauppaa Keski-Suomen Hirvaskankaalla. Joka viikko myyntiin etsitään kiinnostavia esineitä, jotka huutokaupataan perjantaisin Akin humoristisella meklarointityylillä ilman pohjahintaa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
13.55 Huippusalaiset reseptit: Herkkupulla Cinnabon
Cinnabon-korvapuusti on koko Amerikan suosikkipulla. Todd lyö vetoa, että pystyy kolmessa päivässä selvittämään sen salaisen reseptin. Pullaa ei ole koskaan leivottu tällaisella vimmalla. 1. tuotantokausi. (39')
14.45 MasterChef Australia: Oma resepti kullan kallis
Finaaliviikon ensimmäinen haaste on luoda keittokirjaresepti, jonka kotikokki pystyy toteuttamaan. Voittaja saa edun, joka voi viedä hänet finaaliin. Apuna reseptien kirjoittamisessa on julkkiskokki Curtis Stone. Australialainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (65')
16.05 Kuppilat kuntoon Ruotsi: Perheravintola
Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
17.00 Pomo piilossa: Perheravintolan päivitys
SARJA PÄÄTTYY. Ravintolaketjun toimitusjohtaja John Rothschild soluttautuu töihin East Side Mario's -ravintolaan päivittääkseen perheravintoloiden liikeidean 2000-luvulle. Henkilökunta ja asiakkaat tarjoavat yllättäviäkin ideoita liiketoiminnan piristämiseksi. Kanadalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
18.00 MasterChef Australia: Terriiniterroria
Finaaliviikon nelikko joutuu painetestiin, jossa tehtävän antaa ihastuttava Maggie Beer. Maggien terriiniresepti osoittautuu kuitenkin odotettua vaativammaksi, ja tuomarit joutuvat tekemään poikkeuksellisen päätöksen. Australialainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
19.00 Huipputatuoija haussa: Aseita ja tyttöjä
Päivän teemana on yksityiskohtiin paneutuminen. Tulikokeessa kisaajat pääsevät kaivertamaan aseiden tukkeja, ja pudotuskisassa tatuoidaan pin-up-tyttöjä. Malliksi saapuukin ihka oikea burleskitähti. Siitä huolimatta tuloksena on paljon rumia tyttöjä. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
20.00 Huima konttihuutokauppa: Kuka viimeksi nauraa
Tänään myynnissä on mysteerikontteja, joiden sisällöstä on vaikea päätellä mitään etukäteen. Mo ja Ty ottavat mittaa toisistaan ja selvittävät, kumpi heistä on pomo. Matt kokee kovan kolauksen, mutta Deana puolestaan saa kokea iloisen yllätyksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
20.30 Panttilainaamo
Unikeko. Ukon toistuva torkahtelu alkaa käydä nuorempien työntekijöiden hermoille, joten Chum päättää hyödyntää vastikään ostettua espressokonetta. Sillä välin Rick hieroo kauppoja Coltin revolverista, vanhasta rukista ja kattavasta vaalipinssikokoelmasta. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
21.00 Mitä tuli tehtyä
Tänään hypnotisoidaan Wilson Kirwa. 1. tuotantokausi. (42')
22.00 Villit nettivideot: Tosi talentit
Nettiin on ladattu monenlaisten taiturien esityksiä. Näemme mm. super-moonwalkia, Rubikin kuution ennätysratkontaa ja kulmakarvatanssia. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (21')
22.30 Villit nettivideot: Mitä ihmettä?
. Nettiin on ladattu paljon videoita, jotka ovat vähintään hämmentäviä. Näemme mm. miehen, joka haluaisi olla hylje, sammakoita syövän isoisän ja kutitukseen pyörtyvän nuorukaisen. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (21')
23.00 Poliisit: Kuopio
Ostoskeskuksella on tapahtunut pahoinpitely. Itsemurhaepäily jouduttaa Paulin ja Jaakon ratkaisuja. Juopolla käy jälleen tuuri. 5. tuotantokausi. (21')
23.30 Poliisit: Jyväskylä
Kiireinen lauantaiyö kaupungissa. Teroa ja Riikkaa työllistävät perheväkivalta ja tappelut. Pahoinpidelty nainen haluaa vielä yhden ryypyn. Partio pysäyttää maantiellä vaarallisen lastin. 5. tuotantokausi. (21')
00.00 Täysillä tutkaan: Ajo-opetusta
Kärttyisiä mummoja, kaveruksia viihteellä ja hurjastelevia mönkijöitä - täysillä tutkaan! Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
00.30 Gene Simmonsin sukukalleudet: Seikkailu Belizessä
Shannon palaa viimein kotiin. Gene pyytää häntä mukaansa romanttiselle matkalle Belizeen, jossa on luvassa lukuisia yllätyksiä. Nick ja Sophie purkavat tunteitaan vanhempiensa rooleista kasvattajina. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (44')
01.25 Jopet-show
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (27')
02.00 Bullrun - kaasu pohjassa: Yllätysvieras
Kisaajien matka jatkuu Omahasta Coloradon Boulderiin. Robert kyllästyy epämukavaan menopeliinsä ja kaappaa Texasin tytöt. Boulderiin ilmestyy myös kisakonkari Richard Rawlings. Amerikkalainen sarja. 7. tuotantokausi. (23')
02.30 Pomo piilossa: Perheravintolan päivitys
Ravintolaketjun toimitusjohtaja John Rothschild soluttautuu töihin East Side Mario's -ravintolaan päivittääkseen perheravintoloiden liikeidean 2000-luvulle. Henkilökunta ja asiakkaat tarjoavat yllättäviäkin ideoita liiketoiminnan piristämiseksi. Kanadalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
03.25 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



MTV Ava/AVA


23.35 Isänmaan puolesta: Punaiset kottikärryt
(3WAH08 A Red Wheelbarrow). Omapäinen Carrie sekä Quinn jäljittävät Langleyn pommituksen syyllistä, joka vihjeiden mukaan piilottelee yhä Yhdysvalloissa. Kytkökset Bennettin lakifirmaan asettavat kaksoisagenttina toimivan Carrien puun ja kuoren väliin, kun lakifirma saa vihiä CIA:n tutkimuksista. Lisäksi omatkin ongelmat painavat hänen hartioillaan. Saulin suunnitelman toisen vaiheen pyörät alkavat pyöriä. Mira antaa epävakaalle avioliitolleen mahdollisuuden, ja naisen rakastajalla on syynsä harmistua uutisista. Jännittävä ja palkittu amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Kolmas tuotantokausi.
00.35 Ratkaisija: Joulupukin perikato
(3X6562 You Have the Right to Remain Jolly). Monen joulumieli kokee kolauksen, kun punanuttuinen pukki kuolee Los Angelesin liepeillä sijaitsevassa joulukylässä tapahtuneessa turmassa. Tutkimukset paljastavat pian, ettei kyseessä ollut onnettomuus, vaan joku halusi joulupukin hengiltä. Oliko asialla yksi tontuista? Onneksi tapahtumaa oli todistamassa Buzz kameroineen, sillä videonauha tulee tarpeeseen tapausta setvittäessä. Jaksossa vierailee Takaisin ruutuun -sarjasta tuttu Fred Willard! Amerikkalaisessa draamasarjassa päällikkö Brenda Johnson johtaa persoonallisella otteella Los Angelesin poliisin erikoisyksikköä, joka tutkii kaupungin kohutuimpia ja arkaluontoisimpia henkirikoksia.
01.30 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!
06.00 Aamun AVAus
Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!
07.55 Namaste jooga
(106). Tässä jaksossa opitaan puolikuusarja. Siinä on soturiasentoja ja tasapainoa vaativa puolikuuasento.
08.25 Ostoskanava
09.25 Marbellan täydelliset talot: Pinkki piristää
Sisustussuunnittelija Jonty Lewis on saanut tehtäväkseen piristää klassisesti ja kermansävyisesti sisustettua taloa pirteämmillä väreillä ja rohkeammilla ratkaisuilla. Mutta mitä tapahtuu, kun Jonty maalauttaa vahingossa väärän seinän kirkkaan pinkiksi? Kiinteistönvälittäjä Brennon Nicholas esittelee luksusalueella sijaitsevaa suurta huvilaa, josta löytyy muun muassa elokuvateatteri, viinikellari, kuntosali ja sekä turkkilainen että saksalainen sauna. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.
10.20 Remontoijat: Viimeisellä vierailulla
(65). Viimeinen aamu remontoiduissa taloissa valkenee, ja kovan urakan suorittaneet remontoijat valmistautuvat tuomareiden vierailuun. Vihoviimeisen kerran tutut asiantuntijat kiertävät tarkastamassa taloja, ja ensi kertaa sekä tuomareille että katsojille paljastetaan entisten mökkipahasten muodonmuutokset loisteliaiksi lukaaleiksi. Tuomareiden suosikki voittaa ansaitun rantaloman, mutta edessä häämöttää vielä huutokauppa. Suosittu australialainen realitysarja, jossa vaihtelevissa remonttihommissa kokemusta kartuttaneet kilpailijat kunnostavat kuusi kohdetta tuliterään kuntoon taistellen suurimmasta voitosta.
11.15 Miljoonan dollarin sisustukset: Kaupunkikoti Osbourneille
(VDS01 Darling of Design). Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet. Ensimmäisessä jaksossa luksuksen, glamourin ja laadukkaan designin nimeen vannovat sisustussuunnittelijat esittäytyvät ja kertovat työtavoistaan. Lukuisille julkkiksille töitä tehnyt Martyn Lawrence Bullard sisustaa kaupunkikotia Sharon ja Ozzy Osbournelle. Projekti vaikeutuu huomattavasti, kun Sharon ilmoittaa saapuvansa paikalle etuajassa. Valmistuuko loistelias lukaali ajoissa ja pitääkö Sharon lopputuloksesta?
12.10 Suurin pudottaja: Finaali, osa 1
(1121 part 1). Kaksiosaiseen finaaliin huipentuu Suurimman pudottajan historian pisin kausi. Ensimmäisessä osassa saadaan selville, nähdäänkö finaalissa ensi kertaa vain naisista koostuva kokoonpano. Kenet amerikkalaisyleisö on siis äänestänyt kolmen parhaan joukkoon: aurinkoisen Irenen vai omistautuneen perheenisän Jayn? Lisäksi kisan aikana pudonneet kilpailijat palaavat vielä kerran ottamaan mittaa vaa'asta ja kilpailemaan siitä, kuka on karistanut eniten kiloja haastavissa kotioloissa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. 11. tuotantokausi.
13.05 Suoraa puhetta: naistähdet kertovat: Rohkeasti eteenpäin
(4 Be Fearless). Amanda de Cadenet saa vieraakseen Lady Gagan, jonka mielestä jokaisella naisella on oikeus tuntea itsensä jumalattareksi. Portia de Rossi on kamppaillut seksuaalisuutensa kanssa ja kärsinyt syömishäiriöstä, mutta on vihdoinkin oppinut hyväksymään itsensä. Rita Wilson keskustelee Amandan kanssa pelkojen voittamisesta, ja kirjailija Leslie Bennetts painottaa naisille taloudellisen riippumattomuuden tärkeyttä.
14.00 Kurjat kuppilat USA: Mautonta meksikolaista
(S05E17 Zocalo). Philadelphiassa sijaitsevan Zócalon asiakkaat ovat kaikonneet. Omistajapariskunnan mies on paikalla kellon ympäri, vaimoa ei työnteko kiinnosta. Michelin-tähtikokki Gordon Ramsaylla on viikko aikaa laittaa surkeasti menestyvä ravintola kuntoon.
14.55 Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat: Yorkshire-vanukas
(17 Smoked Salmon). Jamie tekee peribrittiläistä Yorkshire-vanukasta rosmariinilla höystettynä ja tarjoaa sitä kylmäsavulohen, paahdettujen parsojen ja lämpimän punajuurisalaatin kera. Toisena vartin ateriana on herkullinen, kreikkalaistyyppinen kana-kuskus-salaatti klassisen tsatsikin kera.
15.25 Pilanpäiten
(8 / 125 pt2). Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15.40 Kodinkohentajat: Christine Anderson
Tässä jaksossa kohennetaan lasten pyörätuoliurheiluseuran perustaneen Christine Andersonin kotia. Makuuhuone, työhuone ja talvipuutarha saavat uuden ilmeen. Brittiläinen tosi-TV -sarja.
16.40 Club For Five: Jouluna
Suosittu a cappella -yhtye Club For Five kertoo uuden Jouluna-albuminsa tarinan.
16.55 Salatut elämät: Osa 2549
(Secret Lives). Sievisillä on akka sekaisin.
17.25 Eastenders: Totuus tekee kipeää
(set 234 / 17 #3930). Raivostunut Zainab päättää näpäyttää Janea soittamalla tälle nauhoitteen, jolle on tallennettu Ianin ja Janinen yhteinen yö. Jean haistaa palaneen käryä ja vaatii Staceyta kertomaan totuuden raskaudestaan. Peggy tutkii Glendan matkatavaroita saadakseen selville, mitä nainen oikein juonii. Whitney järjestää tuplatreffit itselleen ja Toddille sekä Janinelle ja Ryanille. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
18.00 Hullut hamstraajat: Kirppari vai huutokauppa?
Siivousekspertti Aggie MacKenzie suuntaa tänään Uxbridgeen ja Maidenheadiin kahden topakan naisen avuksi. Carol on hankkinut varaston vasta äskettäin mutta on ehtinyt tuhlata vuokraan silti jo useita satoja puntia. Goottinaisen luulisi tietenkin hamstraavan kaikenlaista mustaa. Söpöt pehmolelut ja possupatsaat tarjoavat kuitenkin ison yllätyksen. Päivän toinen hamstraaja Debbie on oikea kotihengetär. Hänelle jäi varastollinen ylimääräisiä varusteita, kun hän luopui työsuhdeasunnostaan. Valitettavasti uudet tehtävät ovat täyttäneet pedanttisen naisen päivät niin tyystin, ettei varaston tyhjentämiseen ole jäänyt aikaa. Laatikoiden purkaminen pitkän ajan jälkeen nostattaa kovin haikean mielen, eikä mistään malttaisi luopua. Antiikin ja keräilyesineiden asiantuntija Tom Keane neuvoo parhaansa mukaan, mihin himokeräilijöiden kannattaisi pistää rahansa ja missä päästä eroon omista virhehankinnoistaan. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
19.00 Miljoonan dollarin sisustukset: Marokkolaistyyliä terassille
(VDS02 Playgrouds for the Rich). Nathan suuntaa Laguna Beachille suunnitellakseen ystävänsä suurelle terassille uuden ilmeen. Marokkolaiset lyhdyt, täyteläiset värit ja antiikkiset lattialaatat luovat tunnelmaa ja täydentävät terassilta aukeavia upeita näköaloja. Jeffrey ja Ross ovat saamassa päätökseen kolmen vuoden mittaisen sisustusprojektin, mutta asiakkaan tyttäret eivät pidä kaikista heidän tekemistään ratkaisuista. Martyn käy hypnotisoijan vastaanotolla päästäkseen eroon suklaa-addiktiostaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
20.00 House: Sivupersoonia
(AOB81 Dead And Buried). Housen ryhmä saa tutkittavakseen teinitytön, jonka oireet eivät sovi mihinkään sairauteen. Hänen todetaan myös olevan raskaana, vaikka hän sanoo olevansa neitsyt. House alkaa tutkia myös toista tapausta, nelivuotiaan pojan kuolinsyytä. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja.
21.00 Päivä jona maailma pysähtyi
(Day the Earth Stood Still). 1950-luvun tieteisklassikon uudelleenfilmatisoinnissa erikoisia valoilmiöitä aletaan havaita ympäri maailmaa, ja tutkija Helen Benson (Jennifer Connelly) sotkeutuu ottopoikansa kanssa erikoiseen tapahtumasarjaan. Kaiken takana näyttää olevan ihmiseltä näyttävä Klaatu (Keanu Reeves), joka väittää olevansa jotain ihan muuta...Ohjaaja: Scott Derrickson, USA 2008, 103'.
23.00 AVA Elokuva: Matador
(Matador, The). Ohjaaja: Pedro Almodóvar, Espanja 1986. Pääosissa: Assumpta Serna, Antonio Banderas, Nacho Martínez.Ihmisluonnon pimeästä puolesta kertovan elokuvan pääosissa ovat entinen härkätaistelija Diego, menestyvä asianajaja Maria sekä Angel-niminen nuorukainen. Kahta ensimmäistä yhdistää tappamisesta saatava nautinto ja kolmannen on ankaran uskonnollinen kasvatus tekemässä hulluksi. Pedro Almodóvarin ohjaaman ja käsikirjoittaman tyylikkään mustan komedian rakennusaineita ovat seksi, väkivalta, intohimo ja kuolema.
01.05 Ratkaisija: Perhemurheita
(3X6563 Relative Matters). Joulun alla Brenda tiimeineen joutuu tekemään yhteistyötä FBI:n kanssa selvitellessään murtovarasrinkiin sekaantuneen miehen murhaa. Kuulusteluvastuun jakaminen Fritzin kanssa ei käy ongelmitta. Eniten Brendan mieltä painaa kuitenkin hänen vanhempiensa tuomat surulliset uutiset: on käynyt ilmi, että Brendan isä on vakavasti sairas. Jaksossa vierailee Kaksi kaveria, tyttö ja pizzapaikka -sarjasta tuttu Suzanne Cryer. Amerikkalaisessa draamasarjassa päällikkö Brenda Johnson johtaa persoonallisella otteella Los Angelesin poliisin erikoisyksikköä, joka tutkii kaupungin kohutuimpia ja arkaluontoisimpia henkirikoksia.
02.05 Carrien päiväkirjat: Ristiaallokko
(3X7307 Caught). Carrie saa Larissalta houkuttelevan tarjouksen. Georgellakin olisi jotain tarjottavaa Carrielle, joka puolestaan ei saa Sebastianilta rauhaa. Myös Maggie ja Mouse ovat tahoillaan valintojen edessä. Tomilla taas ei juuri vaihtoehtoja ole: Dorrit tarvitsee isäänsä.
03.00 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!



LIV


23.00 Ruotsin miljonääriäidit New Yorkissa: Tervetuloa New Yorkiin
Ruotsin miljonääriäidit seikkailevat tällä kertaa New Yorkissa. Mukana ovat Gunilla Persson, Janique Svedberg, Madeline Hult Elghanayan ja Åsa Vesterlund. 1. tuotantokausi.
00.00 Supernanny
Perfektionismia ja kolmoset. Heredian perheeseen kuuluu 4-vuotias esikoinen ja 2-vuotiaat kolmoset. Vanhemmat kokevat neljän taaperon hallitsemisen mahdottomaksi varsinkin kodin ulkopuolella. Perheen äiti tavoittelee täydellisyyttä ja asettaa itselleen kohtuuttoman suuria paineita. Entä miten varmistaa, ettei 4-vuotias tunne itseään ulkopuoliseksi? Jo Frost auttaa vanhempia ottamaan kaaoksen hallintaansa. 5. tuotantokausi. (39')
01.00 Arvostele mun illallinen Suomessa
Fredrik eli Fresu on stadilainen ruokahifistelijä, joka tarjoilee vierailleen luksuskatkarapuja. Mainosmieheltä taipuu myös musisointi oman bändin kera. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
01.30 Arvostele mun illallinen Suomessa
Viikon viimeisessä jaksossa on tunteet pinnassa. Illallisten sarjan päättää veijarimainen Harri, joka hurmaa vieraat kotonaan Siltamäessä. Viinit ovat kohdillaan, mutta kyyneleiltäkään ei vältytä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
02.00 Design Star
Viimeinen tehtävä. Finaalikaksikolla on edessään kaikkien aikojen haaste: kokonaisen talon uudistaminen. Kumman sisustus hurmaa tuomariston ja tuo tekijälleen voiton? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
03.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
07.30 Ostosruutu
09.00 Kakkutehdas
Äijäluola. Duffille rakennetaan äijäluola leipomon kellariin, missä hän voi pitää bänditreenejä. Hänen bändinsä pääsee myös esiintymään, kun levy-yhtiö juhlii viisivuotissynttäreitään. Bileissä esiintyvät myös Elenan bändi ja Geof. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
09.30 Tuhluriprinsessat: Bileprinsessa Catyanna
Opiskelijatyttö Catyanna asuu vanhempiensa luona ja käyttää kaikki rahansa itsensä hemmotteluun. Hän rakastaa uusia vaatteita, yökerhoja ja hienoja ravintoloita. Catyannan vanhemmat ovat kyllästyneet siihen, että heidän tyttärensä elää jatkuvasti yli varojensa. He kääntyvät talousneuvoja Gailin puoleen saadakseen bileprinsessan lopettamaan tuhlaamisen. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00 Pienten perhe: Muutoksia
Matt ja Amy ovat suurten muutosten edessä. Jos kaksoset muuttavat pois kotoa, tila pitää myydä tila, koska Matt ei pysty pyörittämään sitä yksin. Lisää pilviä taivaalle tuo myös pariskunnan avioliiton epävarma tilanne. 6. tuotantokausi.
10.30 Jaksa paremmin
Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenvireyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
11.00 Pikakurssi kodinostoon: Koti kahdelle perheelle
Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
11.30 Onni Extreme
Shoppailu. Löytyyko onni kuluttamisesta ja shoppailusta? Stellan tapaa julkkisstylisti Teri Niitin, ostoslakossa olevan Ossi Kakon sekä eettisen kuluttajan, lifecoach Sanna Mämmin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
12.00 Arvostele mun illallinen Suomessa
Fredrik eli Fresu on stadilainen ruokahifistelijä, joka tarjoilee vierailleen luksuskatkarapuja. Mainosmieheltä taipuu myös musisointi oman bändin kera. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
12.30 Arvostele mun illallinen Suomessa
Viikon viimeisessä jaksossa on tunteet pinnassa. Illallisten sarjan päättää veijarimainen Harri, joka hurmaa vieraat kotonaan Siltamäessä. Viinit ovat kohdillaan, mutta kyyneleiltäkään ei vältytä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
13.00 Häähullut
Raivoa ja rakkautta. Alex ei halua kutsua siskoaan Liziä häihinsä. Moni muukin saa häihin porttikiellon. Alexin polttareissa riidellään, ja riita äityy käsirysyksi. Stephanien häät pidetään neljän tunnin ajomatkan päässä hänen kotikaupungistaan ja Stephanie pelkää, että sulhanen ei ehdi ajoissa perille. 8. tuotantokausi. (42')
14.00 Tyyliä vai ei: Irti menneistä
Homssuinen päätoimittaja Amanda on naimisissa itseään nuoremman miehen kanssa. Amandaa luullaan usein miehensä äidiksi, joten on korkea aika luopua ryysyläisilmeestä. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 7. tuotantokausi.
15.00 Kirstien värkkäilyt
Nidderdalen lihat. Kirstie kilpailee lihatuotesarjassa Nidderdalen markkinoilla. Hän tekee possupiiraita, aladobia ja makkaroita. Markkinat ovat kauden viimeiset, joten voitto on erityisen tärkeää. Kilpailu on kuitenkin kovaa, kun vastassa on ammattilaisia, joilla on vuosikymmenten kokemus. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (46')
16.00 Liv D Sarja: Kauneusihanteet testissä: Nainen ja barbienukke
Ryppyjä ja rumuutta kammoksuva 50-vuotias Sarah sanoo olevansa Ison-Britannian leikellyin nainen. Hän ei ymmärrä, miten syöpähoitojen runtelema Susan voi olla tyytyväinen ulkonäköönsä. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (44')
17.00 Liv D: Teinit tiaroissa
Lontoon hienostoperheet ovat perinteisesti esitelleet naimaikäiset tyttärensä seurapiireille. Perinne elää edelleen, mutta nykytytöt eivät unelmoi sopivan aviomiehen löytämisestä vaan hetkestä kauniina prinsessana loistokkaissa tanssiaisissa. Dokumentti.
18.00 Heikin lähiruokaa
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
18.30 Arvostele mun illallinen Australiassa: Hollywood-ilta
Elämäntapavalmentaja Maryann haluaa tarjota illallisellaan sielua hellivää ruokaa kuten tomaatti-chilikeittoa, kalkkunapiirasta ja jäätelöä. Vieraita hän on pyytänyt pukeutumaan Oscar-voittajiksi. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
19.00 Supernannyn paluu: Hancox Smithit
Supernannyn vierailu toi Hancox Smithien kotiin kuria ja järjestystä, mutta rauha ei säilynyt maassa pitkään. Nyt Jo Frost tarkastaa tilanteen ja pakottaa samalla äiti Jennyn ja isä Simonin tutkailemaan omia tunteitaan. Opastus onkin tarpeen, sillä vanhemmat suuntaavat viikonloppumatkalle äidistä riippuvaisen pienen Madisonin ja taukoamatta tappelevien poikien kanssa. Miten rutiinien säilyttäminen onnistuu vieraassa ympäristössä? Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (22')
19.30 Supermarjo ja tytöt
Marjo synnyttää. Henna ottaa tatuoinnin. Sofia kuunteluttaa sinkkunsa Marjolla, joka ei innostu kuulemastaan. Ari järjestää Marjolle kotiinpaluujuhlan. Marjo saa ison lahjan, josta Sofian ja Arin välille kehkeytyy riita. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
20.00 Kaksi julkkista ja yhdet häät
On Esko Eerikäisen ja Niko Nousiaisen vuoro järjestää unelmien häät! Laura ja Mikko haaveilevat rennoista hääbileistä sirkushengessä. Morsian uhkaa lähteä käpälämäkeen, mikäli suunnittelijoiksi paljastuu keltaisen lehdistön julkkiksia. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41')
21.00 Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisa hakee myyntiin laulajana tunnetun Janna Hurmerinnan asunnon Vantaalta. Kohteen myynnissä tulee heti mutkia matkaan, mutta Teuvo pääsee kuitenkin aloittamaan stailausurakan. Sari ja Rosa hakevat myyntiin Vanajasta talon, jonka hinnoittelu on edellisellä välittäjällä mennyt pahasti pieleen. Edellisessä jaksossa stailatulla siirtolapuutarhamökillä pidetään esittelytilaisuus. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
22.00 Sinkkuelämää: Kausi 2, osa 22
Rakkaus on kuin punainen nenä, sitä on vaikea salata. Toiset kuitenkin onnistuvat siinä toisia paremmin, kuten Carrie saa huomata. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (26')
22.35 Sinkkuelämää: Kausi 2, osa 23
Mirandan elimistö näyttää luopuneen toivosta pariutumisen suhteen. Carrien ja Kihon suhteessa kehitys kehittyy. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (25')
23.05 Sinkkuelämää: Kausi 2, osa 24
Ystävykset viettävät iltaa S&M-hengessä. Juhlien jälkeen työt vievät Kihon Pariisiin, ja Carrie joutuu miettimään, pystyisikö kaukosuhteeseen. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (27')
23.40 7 päivää seksiä: Taisteluja ja turhaumia
Chantalin ja Derekin intohimo on hiipunut lasten syntymän myötä. Chantal on turhautunut kotiäidin virkaan, mikä rokottaa myös pariskunnan seksielämää. Galen ja Marilyn puolestaan ovat huomanneet, etteivät vastakohdat aina täydennäkään toisiaan. Molemmat pariskunnat toivovat löytävänsä ratkaisun avio-ongelmiinsa seitsemän päivän seksikuurista. Kadonneen kipinän löytäminen ei kuitenkaan ole arjen ristiaallokossa helppoa. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (40')
00.40 Maailman övereimmät juhlat
Elämä opettaa. Suurin osa kiertolaislapsista jättää koulun kesken. Pojat menevät töihin, ja tytöt opettelevat huolehtimaan kodista. 16-vuotias Casa on poikkeus, ja hän pääsee lukion tanssiaisiin. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (47')
01.40 Totuuden anatomia
Syntien varjo. Nuori tyttö kuolee äkillisesti käyttäydyttyään kuin riivattu. Käy ilmi, että hän on uskovaisesta perheestä, jonka menneisyyydessä on synkkä salaisuus. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40')
02.35 Scandal
Valtion vihollinen. Olivia ottaa asiakkaaksi eteläamerikkalaisen diktaattorin, jonka perhe on siepattu. Tämä ei kuitenkaan ilahduta kaikkia hänen alaisiaan. Cyrus ottaa kovat keinot käyttöön kovistellakseen Oliviaa. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
03.30 Olivian armoilla
Tunkeilua ja tulehduksia. Hieroja saa kosketusaran asiakkaan, pikkuhousut aiheuttavat oudon tulehduksen ja tarjoilija joutuu koville, kun asiakas vaatii kalapuikkoja. Englantilainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (22')
04.00 Lemmi, kosi, vältä
Kuninkaallisia kerrakseen. PODin käsittelyyn joutuu kaksi itseään kuninkaalliseksi tituleeraavaa tekorusketuksen ystävää ja yksi aito lady, joka pukeutuu liian paljastavasti. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
04.40 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



TV5


22.55 5D: Minikokoiset lemmikit
Brittidokumentin jatko-osassa tutustutaan minikokoisiin lemmikkieläimiin. Tapaamme mm. muodikkaan chihuahuan, söpöjä sokerioravia, pikkuisia bambino-kissoja sekä miniatyyrihevosen, joka toimii näkövammaisen omistajansa oppaana. (Super Tiny Animals, dokumentti, Iso-Britannia, 2011)
00.15 Patriot
The Patriot, toiminta, USA, 2000. Entinen sotilas ja yksinhuoltaja Benjamin Martin (Mel Gibson) ei halua osallistua Amerikan vapaussotaan. Kun hänen poikansa tapetaan, hän on valmis tekemään kaikkensa. 155 min. Ohjaus: Roland Emmerich. Pääosissa: Chris Cooper, Mel Gibson, Jason Isaacs, Heath Ledger, Tom Wilkinson, Lisa Brenner.
03.15 Star Trek: The Next Generation
Worf jää poikansa Alexanderin kanssa loukkuun holodeckiin, simuloituun todellisuuteen, kun heidän kehittelemäänsä ohjelmaan tulee toimintahäiriö. Isän ja pojan on keksittävä keino lyödä holografiset rosvot, joilla on Datan kyvyt ja ulkomuoto. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)
04.10 Ihmemies MacGyver: Inhimillinen tekijä
MacGyveria pyydetään testaamaan uuden laitoksen turvallisuus. Laitoksen tutkija on kehittänyt tietokoneen, joka osaa ajatella itse. MacGyver ja tutkija ovat pulassa, kun kone kääntyy heitä vastaan. (MacGyver, toiminta, 2. kausi, USA, 1986)
05.05 Hasta La Lista
Kansallisaarteet. Suomen johtava standup & koomikkocombo listaa kaiken epäoleellisen oikeaan järjestykseen. André Wickström, Stan Saanila, Ilari Johansson ja Mari Perankoski tykittävät joka jaksossa top10-listan. (Hasta La Lista, kotimainen viihdesarja, 1. kausi, 2011)
05.30 Ranuan kummit
Venla-palkittua komediasarjaa tähdittävät suomalaiset eturivin näyttelijät Elina Knihtilä, Mari Perankoski, Pirjo Lonka ja Kari-Pekka Toivonen. (Ranuan kummit, kotimainen komediasarja, 1. kausi, 2003)
06.15 Pulmuset: Missä pomo on?
Al uhkaa ottaa lopputilin, ellei kenkäkaupan omistaja tule tapaamaan häntä. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)
06.45 Kellarin kunkku
Nostalgia valtaa mielen, kun Doug saa hommakseen toimittaa paketin entiseen lukioonsa. Vanhat muistot heräävät liiankin uskottavasti eloon teiniksi taantuvan Dougin tavatessa vanhan valmentajansa ja kaveeratessa uusien koululaisten kanssa. (The King of Queens, komediasarja, 7. kausi, USA, 2004)
07.10 Kaikki koirista
SARJA ALKAA. Ohjelmasarja ihmisen parhaasta ystävästä. Sarjassa tutustutaan eri koirarotuihin ja käydään läpi niiden historia, tarkoitus, luonne ja muut erityispiirteet, jotka tekevät jokaisesta koirarodusta ainutlaatuisen. Esille pääsevät koirarodut labradorinnoutajista beagleihin ja villakoirista mäyräkoiriin. (Dogs 101, perhesarja, 1. kausi, USA, 2008)
08.05 Matlock: Vallan kahvassa, osa 1/2
Senaattorin sihteeri on paljastamassa toimittajalle suuren salaisuuden, kun hänet murhataan ja toimittaja lavastetaan syylliseksi. (Matlock, draamasarja, 2. kausi, USA, 1987)
09.00 TV Shop Guthy Renker
10.00 Musavisa
Interaktiivinen visailuohjelma.
12.05 Pomo keittiössä
Buddy hyödyntää tällä kertaa palkokasveja. Keittiössä syntyy mm. pavuilla ja tomaatilla päällystettyä bruschettaa, kikherne-makaronikeittoa ja makoisaa papupastaa. (Kitchen Boss, lifestyle, 2. kausi, USA, 2012)
12.35 Tahdon morsiuspuvun!
Tällä kertaa nähdään morsiamia, jotka tuovat sulhasensa makutuomareiksi hääpukuostoksille. Pariskunnat saavat pian huomata, että makuasioista voi kiistellä. (Say Yes to Dress, tosi-tv-sarja, 5. kausi, USA, 2010)
13.05 Kaikki koirista
SARJA ALKAA. Ohjelmasarja ihmisen parhaasta ystävästä. Sarjassa tutustutaan eri koirarotuihin ja käydään läpi niiden historia, tarkoitus, luonne ja muut erityispiirteet, jotka tekevät jokaisesta koirarodusta ainutlaatuisen. Esille pääsevät koirarodut labradorinnoutajista beagleihin ja villakoirista mäyräkoiriin. (Dogs 101, perhesarja, 1. kausi, USA, 2008)
14.00 Tallinna
Marianne Kallio saa äidiltään 18-vuotislahjaksi silikonitissit. Jännitys tiivistyy, kun leikkaus lähestyy, mutta sitä ennen täytyy soittaa poikaystävälle. Hunksien pikkujoulut jatkuvat laulun ja juoman merkeissä. "Paita pois!", huutavat naiset, ja kundit pääsevät puttaamaan. (Tallinna, kotimainen tosi-tv-sarja, 2. kausi, 2012)
14.30 Hale ja Pace - hauskat pojat
Hermostuttaako? Vaikka hallitsisi hermonsa kiperässä tilanteessa, voi yllättävä käänne muuttaa kaiken. Yorkshiren herrasmiehet asioivat alusasuliikkeessä, ja maaseutuhotellin pelottava hovimestari saa vieraat varpailleen. (Hale and Pace, komediasarja, 10. kausi, Iso-Britannia, 1997)
15.05 Matlock: Vallan kahvassa, osa 2/2
Matlockin päämies on huijattu tunnustamaan murha ja todistaja siepataan nenän edestä. Kaiken taustalla tuntuu olevan salaliitto, joka Matlockin apureineen on paljastettava. (Matlock, draamasarja, 2. kausi, USA, 1987)
16.00 Kolmas kivi auringosta
Tommy lähtee yliopistoon, jolloin Dick vieroittuu vanhemmuudesta pahan kerran. Sally ja Harry haastattelevat potentiaalisia korvaajia ja Sally palkkaakin "nätin pojan" uudeksi tiedottajaksi. (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)
16.30 Kolmas kivi auringosta
Dick haluaa amerikkalaistua entistä enemmän, jolloin hän saa kuulla olevansa itse asiassa kanadalainen. Sally, Tommy ja Harry lanseeraavat kotonaan tasavertaisuussysteemin, joka johtaa lopulta kommunistiseen järjestelmään. (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)
17.00 Pulmuset: Johnny oli ja Johnny meni
Al ja Peggy aikovat viettää iltaa heidän vanhassa kantapaikassaan, mutta lasten ja naapurien ongelmat uhkaavat pilata suunnitelmat. 1. kauden päätösjakso. (Married... with Children, komedia, 1. kausi, USA, 1987)
17.30 Kellarin kunkku
35 vuotta täyttävä Carrie kiukuttelee ikäkriisin kourissa, eikä tunne itseään enää yhtä kuumaksi pakkaukseksi kuin nuorempana. Vaimoa ilahduttaakseen Doug lahjoo salassa naapurin raksamiehet huutelemaan hävyttömyyksiä Carrien perään perään. (The King of Queens, komediasarja, 7. kausi, USA, 2004)
18.00 Tatuointistudio HelsINK
Tänään tatuointistudiolla nähdään Mitzun asiakkaina Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila. Tony suunnittelee jälleen uutta, realistista koiratatuointia Sinin tuskaillessa hankalaan paikkaan tatuoitavan, mutta ottajalleen sitäkin tärkeämmän kuvan parissa. Mitzu on pohtinyt Tayn työskentelyä ja purkaa turhautumistaan liikkeellä. (Tatuointistudio HelsINK, kotimainen tosi-tv-sarja, 1. kausi, 2013)
18.30 Poliisikokelaat
Atella on edessään maijan kuljettamisen näyttökoe. Kunnianhimoiselle miehelle ei kelpaa arvosanaksi muu kuin erinomainen. Järvenpäässä Jari selvittää kolaripaikalla, kuka kyydissä olleista on ajanut autoa. (Poliisikokelaat, kotimainen tosi-tv-sarja, 1. kausi, 2013)
19.00 Jumanji
Jumanji, seikkailu, USA, 1995. Kaksi lasta pelaa löytämäänsä salaperäistä lautapeliä ja vapauttaa pelissä vuosikymmeniä vankina olleen miehen. Pelaajat kohtaavat jos jonkinlaisia vaaroja, joista selviää vain pelaamalla pelin loppuun. 95 min. Ohjaus: Joe Johnston. Pääosissa: Bradley Pierce, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Robin Williams.
21.00 Superbad
Superbad, komedia, USA, 2007. Härskejä sanoja ei säästellä hulvattomassa komediassa, jossa lukiosta valmistuvat parhaat ystävät Seth ja Evan pistävät kaiken peliin kartuttaakseen kokemusta naisrintamalla ennen yliopiston alkua. Nörttipojille tarjoutuu huippumahdollisuus panna ranttaliksi, kun kaveruksista kolmas Fogell väärentää henkkarit ja Seth saa kuumalta misulta kehotuksen hankkia juomaa illan bileisiin, joissa juhlii myös Evanin ihastus. Henkkareiden testaaminen ei kuitenkaan suju suunnitellusti poikien hukatessa toisensa ja ajautuessa toinen toistaan holtittomampaan seikkailuun matkalla kohti jymyjuhlia. 104 min. Ohjaus: Greg Mottola. Pääosissa: Bill Hader, Christopher Mintz-Plasse, Emma Stone, Jonah Hill, Martha MacIsaac, Michael Cera, Seth Rogen.
23.10 Villit kuviot
Wild Things, rikos, USA, 1998. Lukion opintojenohjaajaa syytetään opiskelijatyttöjen raiskaamisesta. Juttua tutkiva poliisi saa vihiä mahdollisesta salajuonesta, jonka motiivina ovat ahneus ja petos. Juonittelevia osapuolia tuntuu olevan joka puolella. 100 min. Ohjaus: John McNaughton. Pääosissa: Bill Murray, Daphne Rubin-Vega, Denise Richards, Kevin Bacon, Matt Dillon, Neve Campbell.
01.20 Spartacus: Kosto
Tasapaino. Vangittu Ilithyia paljastaa Spartacukselle totuuden lapsestaan. Kapinalliset ehdottavat vaimoaan etsivälle Glaberille vaihtokauppaa: Ilithyia vaunullisesta varusteita. Mutta mikä onkaan tärkeintä preettorille? (Spartacus: Vengeance, draama, 3. kausi, USA, 2012)
02.25 Just for Laughs
Montrealin komediafestivaalien parhaimmisto esiintyy. (Just For Laughs, viihdesarja, 2. kausi, Kanada, 2004)
02.55 Star Trek: The Next Generation
Data tekee merkittävän huomion, kun hän tajuaa tohtori Farallonin rakentamien huoltorobottien olevan kykeneviä tuntemaan ja aistimaan asioita. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)
03.50 Ihmemies MacGyver: Tuhoaja
Palkkamurhaaja uskottelee MacGyverille etsivänsä poikaansa. Todellisuudessa MacGyver johdattaa tappajan uhrinsa jäljille. (MacGyver, toiminta, 2. kausi, USA, 1986)



Kutonen


23.00 Ludacris vs. Tommy Lee
Rokkitähti Tommy Lee ja räppäri Ludacris joukkueineen kilpailevat ympäristöystävällisimmän artistin tittelistä eri puolille Yhdysvaltoja ulottuvalla kiertueella. Kiertueen aikana artistit pääsevät myös nostamaan esille tärkeiksi kokemiaan ympäristön tilaa käsitteleviä aiheita. Kiertue huipentuu Los Angelesissa järjestettävään hyväntekeväisyyskonserttiin. (Battleground Earth: Ludacris vs. Tommy Lee, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2008)
00.00 Mobbed
Veljesvihaa. Veljekset Tim ja Nick eivät ole puheväleissä Timin myytyä suutuspäissään veljensä kitaran. Vihanpito uhkaa hajottaa poikien bändin ja repiä rikki koko perheen. Tim haluaa pyytää anteeksi ja kutsuu apuun Howie Mandelin joukkoineen. (Mobbed, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2011)
00.50 Yllätystuunaajat
Chris Jacobs ja pojat pöllivät apulaissheriffin -65 Ford Thunderbirdin ja saattavat sen uuteen uskoon. (Overhaulin', tosi-tv, 3. kausi, USA, 2006)
01.45 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
06.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
07.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
08.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
09.00 TV Shop Tvins
10.00 Musavisa
Interaktiivinen visailuohjelma.
12.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
13.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
14.00 Parasta Suomesta
Tunti kotimaisia musiikkivideohittejä.
15.00 Voicen uutuudet
Uusimmat videohitit.
16.00 Pop Hop
Hip Hop, Pop Hop, Rnb.
17.00 Latauslista
Suomen virallinen latauslista.
18.00 Surf's Up - tyrskyn ratsastajat
Surf's Up, animaatio, USA, 2007. Cody Maverick on teini-ikäinen pingviini ja lahjakas surffaaja, joka osallistuu ensimmäiseen ammattilaiskilpailuunsa. Värikkäällä matkallaan kohti kilpailua Cody oppii elämän tosiasioita ja huomaa pian, ettei surffikisassa menestyminen olekaan avain onneen. 75 min. Ohjaus: Ash Brannon, Chris Buck. Pääosissa: Diedrich Bader, James Woods, Jeff Bridges, Jon Heder, Mario Cantone, Shia LaBeouf, Zooey Deschanel.
20.00 Yllätystuunaajat
Mike on joutunut pyörätuoliin onnettomuuden seurauksena. Muskeliautoharrastus on hänelle edelleen kova sana, joten tuunaajat lähtevät suorittamaan salaista tehtävää... (Overhaulin', tosi-tv, 3. kausi, USA, 2006)
21.00 American Chopper
Yksi Discoveryn suosituimmista pitkäaikaisista sarjoista seuraa isän, Paul Seniorin, ja hänen poikansa Paul Juniorin yhteistä chopper-moottoripyöräbisnestä. Kaksikko kustomoi maailmankuuluja moottoripyöriään Orange County Choppers -liikkeessä. Miehet suhtautuvat bisnekseen intohimoisesti, mikä johtaa säännöllisesti myös riitoihin työpaikalla. (American Chopper, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2004)
22.00 Underworld: Evolution
Underworld: Evolution, toiminta, USA, 2006. Vampyyrisoturi Selene ja Michael Corvin saavat peräänsä ihmissusiveljeään etsivän muinaisen vampyyrin. Pakomatkan aikana Selene saa tietää kammottavia asioita rotunsa historiasta sekä kasvatti-isästään. 102 min. Ohjaus: Len Wiseman. Pääosissa: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Derek Jacobi, Bill Nighy.
23.55 Yllätystuunaajat
Mike on joutunut pyörätuoliin onnettomuuden seurauksena. Muskeliautoharrastus on hänelle edelleen kova sana, joten tuunaajat lähtevät suorittamaan salaista tehtävää... (Overhaulin', tosi-tv, 3. kausi, USA, 2006)
00.50 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.



STAR Channel/FOX


21.55 Apinoiden planeetta
Planet of the Apes, USA, 2001. O: Tim Burton. P: Mark Wahlberg, Helena Bonham Carter, Tim Roth. Jännittävässä sci-fi trillerissä astronautti Leo Davidson laskeutuu planeetalle, jota johtavat apinat ja ihmiset ovat niiden orjia.
00.00 Tabu
Äärimmäisyyksiin meneviä manausrituaaleja maailmalta. Ohjelmassa tavataan muun muassa viisi teini-ikäistä paholaistuhoajaa Arizonasta. Dokumenttisarja, National Geographic.
00.55 Lake Placid 2
Lake Placid 2, USA, 2007. O: David Flores. P: John Schneider, Sarah LaFleur. Esihistoriallinen tappajakrokotiili terrorisoi Pohjois-Mainen idyllisellä järvellä. Paikallinen sheriffi ja newyorkilainen paleontologi lyöttäytyvät yhteen löytääkseen pedon.
02.30 Montanan poliisit
Lehmiä ja amfetamiinia. Montanaan mahtuu niin moderneja kaupunkeja kuin perinteistä maalaismaisemaa. Se näkyy myös poliisityössä: samana päivänä saatetaan jahdata lehmiä ja tutkia huumepakuja. Dokumenttisarja, National Geographic.
03.20 Suomen vartijat (TXT): Suomenkielinen tekstitys
Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan Turvatiimin vartijoita kaikkialle missä tapahtuu. Lisäksi ohjelmassa nähdään turvakameroiden materiaalia ympäri Suomea.
03.45 24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04.10 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! Santeri haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04.35 Sky News
06.00 Sky News
06.20 Hans Välimäen Joulukalenteri
Joulukalenterin 6. luukku. Itsenäisyyspäivänä Hans valmistaa mausteista graavilohta.
06.24 FOX Kids: Mimi & Kuku
Hauskat Mimi ja Kuku juontavat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.
06.25 FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset.
06.40 FOX Kids: Transformers
Kausi 1. Osa 4. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan.
07.10 FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
07.40 FOX Kids: Hot Wheels - maailman paras kuski
07.45 FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 24. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan.
08.10 FOX Kids: Avatar
Aang-pojalla on suuri vastuu kannettavanaan. Hänen kohtalonsa on olla pitkään odotettu Avatar, jonka tehtävänä on tuoda tasapaino maailmaan. Yhdessä vedentaitaja Kataran ja hänen härkäpäisen soturiveljensä Sokkan kanssa, Aang johtaa taistelua Tulen Valtiasta vastaan.
08.35 Wipeout
Armeijaerikoinen. 50 000 dollarin voittopotista kisaa tällä kertaa 24 USA:n eri aselajeissa palvelevaa sotilasta. Amerikkalainen gameshow.
09.25 Hans Välimäen Joulukalenteri
Joulukalenterin 6. luukku. Itsenäisyyspäivänä Hans valmistaa mausteista graavilohta.
09.30 24Kitchen: Sara La Fountain
Piknik. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on kanaperunasalaattia, chorizotonnikalaleivät ja limettikookoskakkua. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10.00 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Thaimaan makumatka. Santeri Hämäläinen valmistaa Thaimaa-teemajaksossa papaijasalaattia, kalakakkuja ja banaanijääkahvia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10.30 24Kitchen: Turkkilainen herkkukokki
Lohta ja suklaavaahtoa. Tänään Gabrielen keittössä tehdään paistettua lohta sekä persiljasalaattia. Jälkiruoaksi on herkullista suklaavaahtoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11.00 24Kitchen: Makujen lähteillä kaukomailla
Bali, osa 1. Rudolph ja Stella tutustuvat Balin makuihin ja erikoisiin raaka-aineisiin. Rudolph hemmottelee tapansa mukaan Stellaa, mutta Stellakin pääsee kokkaamaan Rudolphille. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11.30 Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Ohjelmassa näytetään selkeästi rakentamisen eri työvaiheet ja annetaan ohjeet remontin toteuttamiseen. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
11.55 Futurama: Kausi 2
Osa 2. Syyllinen, syytön? Kun sankarikapteeni Zapp Brannigan tunaroi itsensä työttömäksi, ottaa professori Farnsworth hänet Planet Expressiin töihin, Leelan suureksi harmiksi. Amerikkalainen animaatiosarja.
12.20 Totta vai tarua?
Sisäinen palaminen. Ilman mitään näkyvää syytä lähes täysin palaneet ihmiset ovat askarruttaneet tutkijoita jo vuosikymmeniä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
12.45 Hullut tiedemiehet
John ja Lance Greathouse tekevät kahdesta pyörätuolista eriskummalliset vettä ampuvat kärryt, mutta hankkeeseen liittyy monia haasteita. Mad Scientist, National Geographic.
13.10 Historian salaisuudet
Roswellin tapaus. Roswellin tapaus on kuuluisimpia ufo-havaintoja. Mitä alueella todellisuudessa tapahtui? Dokumenttisarja, National Geographic.
14.05 Lentoturmatutkinta
Egyptiläinen matkustajakone täynnä ranskalaisturisteja putosi Punaiseenmereen vuonna 2004. Olivatko syynä halpalentoyhtiön huolimattomuus ja tekniset ongelmat vai jokin inhimillinen tekijä? Dokumenttisarja, National Geographic.
15.00 STT Uutiset
Päivän uutiset toimittaa STT.
15.03 Lentoturmatutkinta
Kreikkalainen matkustajakone etenee kohti Ateenaa, mutta matkustamossa ja ohjaamossa kaikki ovat tajuttomia. Kuka konetta lentää? Ja mitä ihmettä on tapahtunut? Dokumenttisarja, National Geographic.
16.00 24Kitchen: Makoisat kilometrit
São Miguel. Lubomir Stanisic tutustuu Azorien lehmiin ja juustoihin. Hän valmistaa oman versionsa ananaksesta ja verimakkarasta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
17.00 24Kitchen: Sara La Fountain
Ruokakuvaus. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on passion-lycheemartinia, passionsalaattia ja marenki ja passionpavlovaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
17.30 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Oman maan kasvikset. Santeri kuuluu ruokaosuuskuntaan, jonka pellon antimista hän valmistaa punajuurimehua, kyssäkaali-omenapaistosta ja sorsan rintaa, sekä omenapiirakkaa cashew-vaniljakermalla. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
18.00 Hans Välimäen Joulukalenteri
Joulukalenterin 6. luukku. Itsenäisyyspäivänä Hans valmistaa mausteista graavilohta.
18.05 Tuppukylän turvaajat
Osa 3. Tohtori Sandy ja kiroilupurkki. Yrityskonsultti Sandy McKenzie käskee Joanin siivota suunsa ja Irwinin siivota työhuoneensa. Vanhoista tavoista on kuitenkin vaikea luopua. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
18.30 Tuppukylän turvaajat
Osa 4. Etsivä Christa Pista. Christa innostuu yksityisetsivän työstä ja pääsee kokeilemaan taitojaan. Irwinin serkku saa ansionsa mukaan. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
19.00 Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.
19.03 How I Met Your Mother: Kausi 5
Osa 19. Totta vai tarua? Marshall kertoo monta erilaista ja noloakin tarinaa siitä, miten hänet ryöstettiin Central Parkissa, mutta mikä tarinoista on totta? Amerikkalainen komediasarja.
19.30 How I Met Your Mother: Kausi 5
Osa 20. Kauhujen koti. Äitinsä naimisiinmenosta järkyttynyt Ted tekee hätiköidyn päätöksen, joka voi tulla kalliiksi. Amerikkalainen komediasarja.
20.00 How I Met Your Mother: Osa 521
Erilliset sängyt. Lily ja Marshall innostuvat erillisistä sängyistä, mutta pian heidän välillään on kuilu. Don pyytää Robinia muuttamaan luokseen. Amerikkalainen komediasarja.
20.30 How I Met Your Mother: Osa 522
Robotit ja painijat. Kukaan ei tunnu arvostavan Tedin fiksuutta, kunnes hän päätyy älykköjen juhliin. Lily ja Marshall miettivät, ovatko he valmiit saamaan lapsen. Amerikkalainen komediasarja.
21.00 Criminal Minds: Kausi 6
Osa 9. Metsän uumenissa. Profilointiryhmä kutsutaan jäljittämään lapsia saalistavaa murhaajaa, kun Appalakkien vuoristosta löytyy 8-vuotiaan pojan ruumis. Amerikkalainen rikosdraama.
21.55 Älyvapaa veto
The Ringer, USA, 2005. O: Barry W. Blaustein. P: Johnny Knoxville, Katherine Heigl. Elämänsä suuntaa etsivä Steve tarvitsee nopeasti rahaa. Älyttömän idean seurauksena hän päätyy huijaamaan kehitysvammaisten olympialaisissa.
23.40 Abyss - Syvyys
The Abyss, USA, 1989. O: James Cameron. P: Ed Harris, Mary Elizabeth Mastrantonio ja Michael Biehn. Joukko siviilisukeltajia pestataan etsimään kadonnutta ohjussukellusvenettä hyytävästä valtamerestä.
02.35 Montanan poliisit
Koirasuden jäljillä. Montanan luonnonkauniissa osavaltiossa poliisi ei ratkaise vain urbaaneja väkivaltarikoksia. Ilmoituksia tehdään myös karanneista hevosista ja pelottavista koirasusista. Dokumenttisarja, National Geographic.
03.25 Suomen vartijat (TXT): Suomenkielinen tekstitys
Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan Turvatiimin vartijoita kaikkialle missä tapahtuu. Lisäksi ohjelmassa nähdään turvakameroiden materiaalia ympäri Suomea.
03.50 24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04.15 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! Santeri haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04.40 Sky News

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jouluaatto 2005, listamuodossa

Jouluaatto 2005, tarkempi versio

Arkisto