Uudenvuodenaatto 2012, tarkempi versio

Maanantai 31.12.2012




Yle TV1


23.50 Gallipolin salaisuudet
Tohtori Robert Ballard, Titanicin löytäjä tutkii Turkin rannikolla Gallipolin taistelupaikan lähivesiä. Kuinka turkkilaiset vuonna 1915 onnistuivat torjumaan brittien maihinnousun? Vastaus voi löytyä meren pohjalta.
00.40 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
08.00 Yle Uutiset
08.05 Avara luonto: Jäinen planeetta
6/6. Viimeisellä rajalla. Kuinka ihminen selviytyy napa-alueiden äärimmäisissä oloissa? Elinympäristö on ankara ja avuksi tarvitaan niin perinteistä tietoa kuin tieteen uusimpia keksintöjäkin. T: BBC.
09.00 Yle Uutiset
09.05 Kuningatar Elisabetin vallan vuosikymmenet
Kuinka kuningashuone ja yhteiskunta ovat muuttuneet 60 vuoden aikana, jotka Elisabet II on hallinnut maataan? Oman näkmeyksensä kertovat Paul McCartney, Ian McEwan, Salman Rushdie, David Hockney ja Helen Mirren.
10.00 Yle Uutiset
10.05 Sydämen asialla: Pikkujuttu
Jon huoli koulupojan poissaolosta johtaa järkyttävään löytöön. Ylikonstaapeli Blaketon epäilee tehtaan henkilökuntaa varkauksista.
11.00 Yle Uutiset
11.05 Päivän kasvo
11.15 Talvinen matka
Nuori mies, oopperalaulaja Kalle Koiso-Kanttila, etsii itseään ja omaa ääntään. Oppilas kohtaa mestarin, ihminen kasvaa aikuiseksi. O: Visa Koiso-Kanttila.
12.30 Tohtorit: Uudestisyntynyt
Englantilainen draamasarja terveysaseman arjesta ja juhlasta.
13.00 Juurakon Hulda
Suomi 1937, 82'. O: Valentin Vaala. N: Irma Seikkula, Tauno Palo, Hugo Hytönen. Komedia maalta Helsinkiin muuttaneesta poikamiestuomarin piiasta, joka alkaa itseopiskelun avulla nostaa asemaansa. Mv.
14.25 Pohjolan sudet
Luontoelokuva susilauman elinkamppailusta Suomen maaperällä. O: Kari Kemppainen ja Pekka Mandart.
14.55 Pisara
Naisten Rockbändi Riskiryhmä oppi soittamaan noin 70-vuotiaina. Elinikäinen oppiminen ja musiikki ovat tuoneet iloa ja pitäneet terveenä. Ritva Kärki lukee bändikavereiden kanssa Raamattua. (Luuk.2:33-40).
15.00 Yle Uutiset
15.05 Tähtien tarina: Hannes Häyrinen
Hannes Häyrisen elokuvallinen ura ylimääräisestä kulissimiehestä näyttämöiden Vanhaksi Vihaiseksi Mieheksi. Ohjaus Peter von Bagh. (U)
16.05 Elämä pelissä
Oppiiko toimitusjohtaja Irina Krohn pitämään puolensa muutenkin kuin räiskähtelemällä? Valmentaja Anne Hyvén käyttää kaikki keinot saadakseen Irinan pitämään fiksusti huolta omista tarpeistaan.
16.35 Illallinen yhdelle
Kreivitär Sophie järjestää illalliset 90. syntymäpäivänsä kunniaksi ja pyytää hovimestariaan palvelemaan vieraiksi kutsuttuja ystäviään samoin kuin viime vuonnakin. Hovimestarina Freddie Frinton. O: Heinz Dunkhase.
16.55 Yle Uutiset viittomakielellä
17.00 Yle Uutiset
Teksti-TV 335.
17.08 Sydämen asialla: Rivit tiivistyvät
Poliisi turhautuu, kun varkaat tunnetaan, mutta riittäviä todisteita ei ole. Bellamy tunkee todisteita yhden epäillyn taskuun ja seuraukset ovat katastrofaaliset.
18.00 Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18.20 Päivän kasvo
18.30 Uutisvuoto: 2012 Remix
Vuoden 2012 viimeisessä Uutisvuodossa palataan kuluneen vuoden kevääseen.Kooste kevään 2012 poisleikatuista pätkistä.
19.00 Prisma: Huippuälykkäät eläimet
1/2. Eläinten älykkyyttä on pitkään vähätelty, mutta uusimmat tutkimustulokset paljastavat niiden olevan paljon oletettua fiksumpia. Kuinka kekseliäitä delfiinit ovat ja miten hyvämuistinen simpanssi on? T: BBC.
19.50 Pieni tarina
Kun kaikki ei täsmää. Eturivin brittinäyttelijöitä koskettavissa pikku tarinoissa, joissa sanoja ei tarvita. N: Peter Capaldi. T: BBC
20.00 Todella upeeta, 20 v
1/2. Edina ja Patsy ovat pikkuisen vanhempia, mutta eivät yhtään viisaampia. Mukana myös muut tutut: Edinan tytär Saffy, äiti ja henkilökohtainen touho Bubbles.
20.30 Yle Uutiset
Teksti-TV 335.
20.55 Urheiluruutu
21.00 Muistojen polku tangokonsertti
Rakastetut tangosävelmät kuninkaallisten esittäminä. Mukana mm. Jari Sillanpää, Arja Koriseva, Amadeus Lundberg ja Saija Tuupanen. Juontajina Natalil Lintala ja Marko Maunuksela, kapellimestarina Markku Johansson.
22.00 Kotikatsomo: Täällä pohjantähden alla
Osa 2/8: Pentinkulman väki nousee vastarintaan. Kuohunnan keskellä Akseli ja Elina rakastuvat ja työväentalolla tanssitaan häitä. K&O: Timo Koivusalo. T: Artista Filmi Oy.
22.50 Vuosi vaihtuu
Michael Monroe viettää vuodenvaihdetta Senaatintorilla mm. sirkus- ja tulitaiteen kera. Myös Johanna Försti ja Osmo Ikonen ovat menossa mukana Sami Pitkämön orkesterin johdolla. Juontajina Sanna Stellan ja Sami Hedberg.
00.05 Panta kaulassa
Pastorin vaimon hermo on varsin kireällä, mistä Adam on huolissaan. Niinpä tielle sattuvaa tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä. Mutta valkoisinkin valhe saattaa tulla harmillisen kalliiksi. 2.kausi alkaa. T: BBC
00.35 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



Yle TV2


22.35 Yle Live: The Chemical Brothers
"Don't Think, just let it flow" eli anna musiikin viedä. Elektronisen tanssimusiikin legendojen konserttielokuva Don't Think on visuaalisesti ja äänellisesti huima elämys. O: Adam Smith. T: EMI. Veli Kauppinen juontaa.
00.05 Päätapaus
20/23. Tapaamme taas psykoterapeutti Elizabeth Gooden (Alexandra Wentworth), jonka vastaanotolla vilisee julkkiksia
00.30 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
06.50 PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen
06.53 Anniina Ballerina
Urheilusankarit. Anniina on päättäväinen balettia rakastava hiirityttönen, jonka perheeseen kuuluvat äiti, isä, pikkusisko ja isovanhemmat.
07.06 Metkat Mesiläiset: Vaihtokaupat
Sampo tekee Jasperin kanssa vaihtokaupat, joita katuu pian.
07.13 Musavideot: Kiireen vilkkaa
Kiireen vilkkaa.
07.18 Popi Kissa: Karannut ilmapallo
Hissun ilmapallo karkaa taivaan tuuliin, ja ystävykset lähtevät sen perään.
07.30 Melkein mestari
6-vuotias Sara tietää käsittämättömän paljon dinosauruksista.
07.39 Humps
Istutaan Harri-sedän vieressä. Harri-sedän vieressä on niin kiva istua, että kaikki haluaisivat siihen.
07.47 Neppajymykerho
Vilja askartelee koristeellisen pussin paperista Milman ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen
07.55 Disney esittää: Mainio Manu
Kätevää uutta vuotta! Manu ja hänen työkalunsa ovat valmiita auttamaan, jos tarvitset korjaus- tai rakennusapua.
08.18 Hauskat ötökät
Talven tarinoita. Ötökät haluaisivat järjestää omat talvijuhlat, mutta kuningatar ei ole ajatuksesta innoissaan.
08.46 Kosminen kulkuri
Animaatio robottiposteljoonista, joka törmää avaruudessa leijuvaan nalleen. Käsikirjoitus ja ohjaus: Mariko Härkönen, Ismo Virtanen. Tuotanto Elokuvaosuuskunta Elokas.
08.57 Viidakkokirja
Vilskettä viidakossa. Muistellaan yhdessä Mowglin huikeita viidakkoseikkailuja. Muistatko kun Faona ja Mowgli ottivat mittaa toisistaan juoksukilpailussa tai kun ystävykset vartioivat temppelin aarretta?
10.00 Pieni runotyttö
Emilia löytää äitinsä vanhan nuken, ja uusia totuuksia paljastuu. L. M. Montgomeryn romaaneihin perustuva kanadalainen perhesarja.
10.50 Pekko ja unissakävelijä
Osa 4/4. Pystyykö Pekko paljastamaan tutkijan huijauksen ja saattamaan äidin ja tyttären jälleen yhteen? K&O: Timo Koivusalo. R: Timo Koivusalo, Satu Silvo, Tuija Piepponen, Esko Nikkari, Jope Ruonansuu, Rea Mauranen. (U).
11.15 Viidakkoperhe: Uusia jaksoja
1/12. Leopard's Denin kohtalon jälkeen perhe on joutunut erilleen. Danny ja Du Plessis ovat edelleen Afrikassa, ja he yrittävät kerätä rahaa uutta alkua varten. Lisää vaikeuksia on kuitenkin luvassa.
12.05 Avuton Anna
Lastenelokuva Annasta, joka vanhempien lomamatkan aikana muuttaa kaverinsa perheeseen, missä elämä on erilaista ja täynnä yllätyksiä. KK: Susanna Huuhka. O: Marjo Valve. T: Jörn Donner Productions Oy.
12.55 Annen uudenvuoden herkut
Tanskalaiskokki Anne Hjernöe valmistaa tapaksia ja muita herkkuja uudenvuodenjuhliin. Apunaan hänellä on keittiöpäällikkö Jimmy Holm sekä maailmankuulun El Bulli -ravintolan espanjalaiskokki Xavier Quera.
13.25 HulaHula
Parhaat hetket ja hienoimmat kisat. Kissan ja Koiran kujeet. Juontajina Mari Sainio ja Rami Koivula. Tommi Lindellin mobiili musalabra villitsee.
14.20 Uusi päivä : Joulutervehdys
"Jossain sataa valkeaa lunta". Virtauksessa vietetään musiikillista joulujuhlaa. Joulupukki on hukassa. Yllätysvieras saapuu Haavistoon joulunviettoon.
14.55 Uusi päivä: Osa 242: "Tytöksein sut aikanaan saan"
Vilman oireet palaavat. Tomi ja Karri päättävät taistella Kristasta. Marika saa puhelun New Yorkista. Mirja Mäkimaa tulee Virtaukseen.
15.25 Uusi päivä: Osa 243: "Kun mä sinut kohtasin"
Marika kuulee New Yorkin kutsun. Mirja muuttaa maalle. Petra paljastaa uuden puolen itsestään. Vilma kohtaa totuuden.
16.00 Erätulilla
Mikko "Peltsi" Peltola ja kuvaaja Juha Korhonen ovat tänä vuonna kiertäneet Suomea eräelämysten perässä enemmän kuin koskaan. Mikä niistä jäi eniten mieleen, mikä meni pieleen? Ensi vuonna ohjelma täyttää 20 vuotta.
16.30 Galaxi: Bofori
Puuman ja Kleopatran agenttitiimit käyvät kisaamaan arvoituksessa, jossa jäljitetään varastettua rahasaalista Boforin suurkaupungissa. Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori.
17.00 Pikku Kakkonen
Siinan kanssa katsellaan Max ja Meeri, Onnea on, Stella ja Sami, Kuunalle, Prinsessa Ruusunen sekä Hupsis, jossa Mat ja Pat silittävät.
18.00 Yle Uutiset minuutissa
18.02 Viidakkoperhe
Du Plessis ei pääse irti epäilyksistään Dannyn suhteen, ja miesten ystävyys joutuu koetukselle. Perheen paluu Afrikkaan ei suju ilman pettymyksiä. Du Plessis on laiminlyönyt askareensa, ja uusi koti on kaameassa kunnossa.
18.48 Luonnon ihmeitä
Ciénaga de Zapatan kosteikko. Yhdysvaltalainen lyhytohjelmasarja yhdistää luonnon kauneutta ja kauniita sävelmiä.
19.00 Yle Uutiset
Mukana urheilu.
19.10 Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19.20 Yle Uutiset Suora linja
Vuorovaikutteinen uutislähetys.
19.30 Meediot
Dokumenttisarja 8/8. Tilit selviksi: Tanja puhuu asiat halki äitinsä kanssa, ja Tuija yrittää kertoa isälleen mitä tekee.
20.00 Nine
USA 2009. Näyttävässä musikaalissa elokuvantekijä etsii vastauksia työhönsä ja elämänsä naisten arvoituksiin. O: Rob Marshall: N: Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Judi Dench.
21.55 Yle Uutiset
Mukana urheilu.
22.10 Pate Mustajärvi - popedoitu mies
Kaikki uskovat tietävänsä millainen mies on Pate Mustajärvi, tuo Popedan rokkikukko, joka on luotsannut bändiään kohta 35 vuotta. Mutta mikä on miehiään PAULI Mustajärvi?
23.00 Misfits
Siivouskeikka sairaalan kulmilla muuttuu kohtalokkaaksi yhdelle sopeutumattomien kantajengistä. Ilman pettyneen poikaystävän panostusta tilanne voisi riistäytyä käsistä. Käykö tässä vielä hullusti?
23.47 Haven: Näyistä tulee totta
Kun Duke ja Audrey uppoutuvat yhä syvemmälle Colorado Kidin salaisuuksiin, alkaa kaupungilla sattua ihmishenkiä vaativia räjähdyksiä. Mutta kuinka joku voi nähdä tuhoiskut etukäteen?
00.30 Nobel-rauhankonsertti 2012
Kylie Minogue, Jennifer Hudson, Seal, Ne-Yo, Fanfare Ciocarlia, Il Volo, Laleh ym. tähdet esiintyivät Nobelin rauhanpalkintoon liittyvässä konsertissa Oslossa 11. joulukuuta. Juontajina näyttelijät Sarah Jessica Parker ja Gerard Butler.
01.45 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



MTV3


22.45 Pilvilinna joka romahti
Osa 2/2. Lisbeth Salander makaa vakavasti loukkaantuneena sairaalassa. Toipumisen jälkeen Lisbethiä odottaa oikeudenkäynti kolmen ihmisen murhasta, ja turvallisuuspoliisin salainen ryhmä yrittää saada hänet suljetuksi loppuiäkseen mielisairaalaan. Lisbethin ystävät tekevät kaikkensa paljastaakseen salajuonen, jonka uhriksi hän on joutunut. Ilmitulevat asiat ravistelevat valtiota perustuksia myöten. Perustuu Stieg Larssonin palkittuun Millennium-sarjaan. Ohjaaja Daniel Alfredson. Ruotsi/Tanska/Saksa 2009 (89') Pääosissa: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Sofie Ledarp, Jacob Ericksson, Mikael Spreitz.
00.35 MTV3 Chat
Legendaarinen keskustelupaikka Maikkarilla, tule ja tekstaa.
06.00 MTV3 Chat
Legendaarinen keskustelupaikka Maikkarilla, tule ja tekstaa.
07.15 Aamusää
Aamusää kertoo alkavan päivän sään niin Suomesta kuin maailmaltakin.
07.50 Uki
Uki on pieni keltainen olento, joka elää värikkäässä maailmassaan keskellä kukkasia ja auringonpaistetta. Muiden taaperoiden tavoin Uki ei osaa vielä puhua, mutta ilmaisee itseään hassuilla äänillä, hymyllä ja naurulla. Uki oppii jokaisessa jaksossa uusia asioita ja kokee riemukkaita oivalluksia. Aurinko, pilvi ja kuu pitävät huolta Ukista sekä Kanista, Siilistä, Ankasta ja muista Ukin rakkaista ystävistä. Alle kouluikäisille suunnattu animaatiosarja.
07.55 Palomies Sami: Palomies Janne
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
08.10 Baby Looney Tunes: Kaikki kylpyyn!
, Sinun vikasi. Mummi ehdottaa, että kylvetään ennen leikkiä. Tas ei halua. Auttaako pakko? - Satulinnan puolustus on vakava juttu. Kenen lippu pannaan salkoon? Pian linna saa jo uudet valloittajat. Suositut piirroshahmot Tipi, Sylvesteri, Väiski ja Repe olivat aikanaan pieniä taaperoita hekin. Tässä sarjassa nämä veikeänsuloiset pikkuveijarit ihmettelevät maailmaa uteliaan innostuneesti ja vierailevat mm. eläintarhassa, akvaariossa ja planetaariossa.
08.35 Maantiekiitäjä
Vauhtia veressä. Maantiekiitäjä palaa kaikenkarvaisine ystävineen ohjelmistoon lasten ja lapsenmielisten suureksi iloksi.
09.00 Kasper: Rakettikiihdytin
Kaikkien lasten ystävä, kiltti aave Kasper jatkaa seikkailujaan.
09.25 Winx-klubi: Rohkeuden haaste
Winxit yrittävät ratkaista viimeistä arvoitusta ja suuntaavat Dominoon mereen etsimään rohkeuden helmeä.
09.55 Pokémon
Kilpakumppanien uudet kujeet!. Ash ja Pikachu jatkavat matkaansa Pokémon-mestaruutta kohti. Rakettiryhmän konnat seuraavat tietysti kannoilla... Japanilainen suomeksi puhuttu animaatiosarja.
10.20 Mitä tänään syötäisiin?: Emmental-päärynäsalaatti
10.25 Emmerdale: Kamat kasaan ja kauas pois
Pettynyt Maisie aikoo pakata kassinsa, vaihtaa maisemaa ja jättää Ryanin pelastamisen Declanin harteille. Bartonit yllättävät Hollyn apurin välityksellä, mutta tyttö taistelee itsepäisesti vastaan. Hazel jatkaa ristiretkeään Vivin vaatekaapin päivittämiseksi. Valheiden jatkuessa Eve potee omantunnontuskia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10.55 Emmerdale: Etsintäretkellä
Johnin toimiin tyytymätön Moira ottaa ohjat omiin käsiinsä ja lähtee Laurelin avustamana etsimään Hollya. Kotona häntä odottaa ikävä yllätys. Vihainen Faye purkaa tunteitaan Natashalle. Declan tekeytyy tietämättömäksi tapahtumista ja tenttaa Natashaa. Carl ja Eve sopivat jälleen salaisesta tapaamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.25 HANKI: Hiihtolajien huippuhetket
Viikonvaihteen talvilajien huippuhetket. Yllättäjien, voittajien ja suomalaisten kommentit.
12.25 Ostoskanava
13.40 Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13.50 Selviytyjät: Ruusujen sota
Miehet ja naiset ottavat mittaa toisistaan. Joukkueiden on selvittävä esteitä kuhisevasta radasta ja nopeampi ryhmä voittaa palkinnon. Voittajille on luvassa ajelu köysiradalla ja grilliateria viidakossa. Koskemattomuus ratkeaa muistipelin avulla. Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla.
14.50 Putous tulee taas
14.55 Mitä tänään syötäisiin?: Emmental-päärynäsalaatti
15.00 Better Off Ted
Puoliapinamies. Veridian jakelee yllätyspotkuja, ja Tedin tyttärellä Rosella tuntuu olevan tapauksista sisäpiirin tietoa. Linda on innoissaan, kun saa myydyksi ensimmäisen lastenkirjansa, mutta kuinka ollakaan, kirjan sankari, puoliapina, muistuttaa erehdyttävästi Philiä. Lemillä on kuuma suhde firman lakinaiseen, mutta lemmenhetket käyvät kalliiksi. Amerikkalainen satiirinen komediasarja.
15.30 Amerikan lapsityrannit
16.30 Onnenpeli Joulukalenteri
Osallistu Onnenpelin Joulukalenteriin ja tue SOS-Lapsikylän toimintaa. Samalla voit voittaa yhden tuhansista palkinnoista. Päävoittona omakotitalo!
16.50 Uutiset
16.55 Suomen ja maailman sää
17.00 Kauniit ja rohkeat: Tuoksut ihanasti Owenilta, sinä vanha paita!
. Jackie halaa ja hyväilee Owenin vanhaa T-paitaa - ja kaipaa miestä takaisin. Samaan aikaan Owen ja Bridget ilmoittavat Ericille ja Brookelle, että vaikka Owen on aivan ihana isä ja mies, niin Jackie on kuitenkin hänen suuri rakkautensa. He menevät kertomaan uutisen suoraan myös Maronelaan. Miten Jackie suhtautuu siihen, että Owenin vanha paita saisi ehkä piankin verhota taas elävää miestä? Hope tuntee itsensä tekopyhäksi, koska himoitsee päästä naimisiin, mutta julistaa blogissaan kärsivällisen seksiodottamisen arvoja. Hän pelkää Steffynkin keksivän jotain käänteentekevää jäljellä olevan kuuden kuukauden aikana. Siltä naiselta voi Hopen mukaan odottaa aivan mitä vain, olihan Rickin tuomien aviopapereidenkin allekirjoituksena kaikkea muuta kuin Steffyn oma nimi. Heureka! Hope tajuaa, mistä hänen ahdistuksensa johtuu - siitä, että hän on valmis, niin valmis, vihdonkin. Liamin luo! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
17.25 Kauniit ja rohkeat: Ilmoitan nyt suuren ilon, Liam!
. Owen suutelee Jackien käsiä ja puhuu itseään tämän luo. Bridgetinkin mielestä Jackie ja Owen kuuluvat yhteen, eikä hän vastustaisi yhteenmenoa. Jackie rakastaa Owenia edelleen, mutta miten hän suhtautuu uuteen alkuun? Spencer Publicationsin tyylikkäiden pukumiesten ja laatufarmareissa viihtyvän omistajan sekä aina ystävällisen Alison-sihteerin kokouksen jälkeen Liamin puhelimeen tulee viesti, joka saattaa hyvinkin mullistaa pojan libidoelämän. Siinä Hope kertoo salaperäisenä, että on tehnyt päätöksensä. Bill yrittää sekoittaa Liamin tunteita puhumalla taas kerran Steffyn kanssa solmitun liiton puolesta. Sitten! Hope tulee toimistolle ilmoittamaan Liamille suuren ilon: "En halua odottaa enää hetkeäkään. Steffy tehköön, mitä tahtoo, mutta tänä iltana MINÄ tahdon olla vaimosi, kaikin tavoin. Olen sitoutunut sinuun ja haluan riemulla avautua miehelle, jota rakastan ja jota tulen aina rakastamaan. Nyt. Tänä yönä. Kaikkina öinä." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
17.55 Mitä tänään syötäisiin?: Emmental-päärynäsalaatti
18.00 Emmerdale: Tyttäreni ei ole varas
Kun poliisit selvittävät murron syitä, Moira ei halua uskoa Hollyn turvautuneen varkauksiin. Aihe aiheuttaa talossa melkoista epäsopua. Eve ja Carl kokevat täpäriä tilanteita yrittäessään pitää suhteensa salassa. Marlon, Rhona ja Paddy viettävät iltaa, ja Rhona kohottaa Paddyn itsetuntoa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
18.30 Emmerdale: Eve lentää pesästä
Edna löytää kotoaan salaperäisen kellon ja saa tarpeekseen Even hiiviskelystä. Isoäidin syytösten jälkeen Eve syöksyy ulos. On aika siirtyä omilleen, mutta minne? Moira kärsii Hollyn konnankoukkujen vuoksi. Nicola murehtii, ettei ehdi olla tyttärensä kanssa, mutta Jimmy on elementissään ravintolahommissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
19.00 Seitsemän Uutiset
19.20 Päivän sää
19.30 Ennätystehdas
8. tuotantokauden uudet jaksot alkavat! Ennätystehtaan uudenvuodenaaton erikoisvieras on 75-vuotias teräsvaari Matti Hietikko. Lisäksi tehtaalla rutistellaan tölkkejä ja avataan pulloja Antero Mertarannan ja Eppu Salmisen johdolla.
20.00 Mäkihypyn maailmancup: Garmisch-Partenkirchen
Keski-Euroopan mäkiviikko, HS 140 mäen karsinta. Selostaja Jani Uotila, kommentaattori Toni Nieminen. Toimittaja Jari Porttila. Kooste.
21.00 Syksyn Sävel 2012
Syksyn sävel soi tänä vuonna 36.kertaa. Legendaarisessa musiikkiohjelmassa oli mukana Suomen huippuartisteja Yöstä Yölintuun ja Marita Taavitsaisesta Tuuliin. Kisan voiton vei Jesse Kaikuranta hittikappaleellaan Järjetön rakkaus. Uusinnassa näet ohjelman parhaat palat. Osa 2/2.
22.00 Kymmenen Uutiset
22.15 Päivän sää
22.20 Tulosruutu
Tiivistelmä päivän urheilutapahtumista.
22.30 Hockey Night Extra
Yhteenveto ja tunnelmat jääkiekon nuorten MM-kisojen ottelusta Ruotsi - Suomi.
22.40 Rizzoli & Isles: Luotien lentäessä
Janen vanhemmat kyhäävät täyttä häkää yllätysjuhlia vankilasta vapautuvalle Tommylle, mutta innottomalla Janella on parempaakin tekemistä, kun peitetehtävissä toimineen poliisin murha aiheuttaa hälyä ja huolta Bostonin poliisiasemalla. Teosta vastuussa oleva rikollisjoukko löytää tiensä aseman sisälle etsien epätoivoisesti jotain hukkaamaansa ja pistäen paikan pimeäksi. Koko juttu haiskahtaa sisäpiirin hommilta, ja Jane tekee parhaansa suojellakseen läheisiään viimeiseen asti. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 1. tuotantokauden päätösjakso.
23.40 Burn Notice: Ristitulessa
Miamiin saapunut Stricklerin yhteistyökumppani Mason Gilroy kutsuu Michaelin tapaamiseen luodatakseen tämän aikeita ja asennetta. Michael päättää esittää petturia hyötyäkseen kylmäverisen tappajan voimavaroista, mutta joutuu samalla auttamaan Samia, jonka vanha Navy SEAL -toveri pyytää apua lapsensieppaajan narauttamisessa. Tämänkertaisessa jaksossa sarjan vierailijakaartiin liittyy Pako-sarjasta tuttu Chris Vance! Mukana menossa on myös arpinaamainen Danny Trejo. Amerikkalainen komediallinen toimintasarja agentista, joka tiedusteluyhteisön mustalle listalle yllättäen jouduttuaan alkaa Miamissa auttaa muita kiperiin tilanteisiin ajautuneita ja selvittää, kuka hänet oikein käräytti. Tuotantoyhtiö: Fox Television Studios.
00.35 MTV3 Chat
Legendaarinen keskustelupaikka Maikkarilla, tule ja tekstaa.



Nelonen


23.30 Mad Men: Huonoa julkisuutta
Neljännen tuotantokauden avausjakso. Don joutuu pulaan lehtihaastattelun vuoksi. Peggy ja Pete yrittävät lisätä purkkikinkun myyntiä rohkean PR-tempun avulla. Amerikkalainen draamasarja. (45')
00.30 Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu
The Lord of the Rings: The Return of the King/USA - Uusi-Seelanti - Saksa 2003. . Seikkailutrilogian päätösosa voitti peräti 11 Oscar-palkintoa sekä vuoden parhaan elokuvan ja ohjauksen Golden Globe -palkinnot. Frodo ja Sam jatkavat Klonkun kanssa matkaansa kohti Tuomiovuoren tulia tuhotakseen Sormuksen. Samaan aikaan Aragorn tarjoaa kolmikolle taustatukea johtamalla joukkojaan kohti Sauronin ylivertaista armeijaa. Pääosissa: Elijah Wood, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Ian McKellen, Sean Astin, Orlando Bloom, Andy Serkis. Ohjaus: Peter Jackson. (192')
04.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.55 Ostosruutu
06.05 Ostosruutu
06.10 Ostosruutu
06.25 Ostosruutu
07.05 Ostosruutu
07.20 Ostosruutu
08.00 Ostosruutu
08.40 Ostosruutu
09.20 Eläinten ABC: Afrikan asukit
Millä eläimellä on kaikkein korkein verenpaine, ja miksi? Entä millä eläimellä on kaikkein suurimmat silmät? Entä mikä eläin on okapi, ja minkä eläimen serkku se on? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin löytyy Afrikasta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (21')
09.45 Koiralle koti: Elämää Koirakylän jälkeen
Erikoisjaksossa muistellaan aiempien jaksojen koiria ja nähdään, mitä niille nykyään kuuluu. Kohtaamme muun muassa karvattoman Aristoteleen ja koiratappeluun joutuneen Sisun, jotka saivat uuden elämän. Amerikkalainen dokumenttisarja. 3. tuotantokausi. (50')
10.45 Fort Boyard - Linnake
Tänään Linnakkeessa kohtaavat Pinkki ja Sininen joukkue. Pinkki tiimi on yhtä kuin Sofia Sida, Tomi Metsäketo, Kirsi Salo ja Jimi Constantine. Sinisen tiimin jäsenet ovat Lotta Lehtikari, Kristiina Wheeler, Mikki Kauste ja Kari Ketonen. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
11.40 Fort Boyard - Linnake
Tänään Linnakkeessa kohtaavat Vihreä ja Musta joukkue. Vihreisiin kuuluvat Tuuli Matinsalo, Marko Asell, Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen. Mustan joukkueen muodostavat Nina Tapio, Janne Virtanen, Hanna-Riikka Siitonen ja Reka Kontio. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
12.35 Reissussa lasten kanssa: Rantaelämää Kaliforniassa
SARJA PALAA RUUTUUN. Kohteena on San Diego, jossa nautitaan Etelä-Kalifornian auringosta, opetellaan lainelautailua ja tavataan eläimiä niin meriakvaariossa, eläintarhassa kuin rannallakin. 4. tuotantokausi.
13.10 Vanessa ja pikkuväki
Vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan lasten ylipainosta. 5. tuotantokausi. (22')
13.40 Kodikkaasti vuokralla
Koti ja toimisto korkeuksissa. SARJA PALAA RUUTUUN. Talous- ja elämäntapavalmentaja David haluaa asua ydinkeskustassa. Jodi etsii hänelle asuntoa, jossa niin vieraat kuin asiakkaatkin saisivat nauttia upeista näköaloista. Amerikkalainen lifestylesarja. 3. tuotantokausi.
14.10 Leila leipoo: Pullia ja sämpylöitä
SARJA ALKAA. Leila Lindholm leipoo täyteläisiä mustikka- ja vaniljapullia sekä herkullisia aamiaissämpylöitä. Jaksossa tutustutaan Warbro Kvarn -tilaan, jolla viljellään spelttivehnää luonnonmukaisin menetelmin. Ruotsalainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
14.40 Off Beat - Tanssien tutuksi
Off Beat/USA 1986. . Pääosissa: Judge Reinhold, Meg Tilly, Cleavant Derricks, Joe Mantegna, Amy Wright, John Turturro, Harvey Keitel. Ohjaus: Michael Dinner. (88')
16.25 Matkaoppaat
Passitonna en voi lentää... Katja ei tiedä, miten kotiinlähtö onnistuu ilman passia. Anne-Marin Sozopolin retkellä on mukana muitakin kuin asiakkaita ja Maija epäilee bulgarialaisen byrokratian toimivuutta. 3. tuotantokausi. (20')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
16.55 Nelosen sää
Nelosen sää
17.00 Tuuri
Hurjia tarjouksia ja miehen metsästystä. Onnenviikoilla myydään kännykkää hintaan 7,77 ja sellaisen tulee silakkataktiikkaansa luottava Tarjoushaukka Jormakin hakemaan. Turun seudulta shoppailemaan saapuvat kaverukset, joista toinen on miestä vailla ja toinen jakaa työkseen ”rykimäsukkia”. Kaikkien kaveri Merja saapuu jokakesäiselle reissulleen, mutta tällä kertaa hän ei voi ostaa joululahjoja, se johtuu matkaseurasta. Onnelassa vietetään olympialaisia Minnan johdolla ja Vesa kertoo miehen ja naisen rooleista parisuhteessa. Tivolin avajaisiin hänen kanssaan osallistuu hänen ystävänsä Carl Danhammar. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi.Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
17.55 Nelonen Maailman kevät 2013
18.00 Matkaoppaat
Passinsa varkaille menettänyt Katja jännittää kotiinpääsyä, Juha ja Lotta-Maria narraavat puolestaan kalaa. Isoäiti-lapsenlapsi -duo Irja ja Tia taas metsästävät irtokarkkeja. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.30 Nelosen uutiset
Nelosen uutiset
18.50 Nelosen sää
Nelosen sää
19.00 Lentokenttä: Perhosia vatsassa
Huumekoira Danin ensimmäinen työpäivä sairausloman jälkeen. Nuori Iina muuttaa rakkaansa luo Saksaan. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi.Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30 Hauskat kotivideot
Tänä iltana kuulemme ping-pong shown vaaroista, tapaamme vampyyripappi Jorman sekä tutustumme Neon Ykköseen ja luonnonsuoleen. Kotimainen viihdeohjelma. 20. tuotantokausi.
20.00 Huippumalli haussa
Kemiaa. Tytöt pääsevät harjoittelemaan henkilökemian rakentamista miesmallin kanssa. Lisäksi teemana on feikki vastaan aito. Jaksossa vierailevat koomikko Ross Mathews ja entinen huippumalli Pat Cleveland. Amerikkalainen realitysarja. 14. tuotantokausi. (40')
20.57 Keno
21.00 There Will Be Blood
There Will Be Blood/USA 2007. . Peräti kahdeksalla Oscar-ehdokkuudella huomioitu ja pääosatähdelleen Daniel Day Lewisille sekä Oscar- että Golden Globe -palkinnot tuonut vaikuttava suurelokuva, jonka ohjaaja Paul Thomas Anderson muistetaan menestyksistä Magnolia ja Boogie Nights. Liikemies Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) saa vihjeen Kaliforniassa sijaitsevasta maakaistaleesta, jonka alla piilee öljyä. Valtataistelussa alueen herruudesta mies kohtaa vastuksensa nuoressa saarnaajassa (Paul Dano, Little Miss Sunshine), joka ei pelkää nöyryyttää ulkopaikkakuntalaista suurmiestä. Musiikin on säveltänyt Radiohead-tähti Jonny Greenwood. Pääosissa: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O'Connor, Ciaran Hinds, Dillon Freasier, Sydney McCallister. Ohjaus: Paul Thomas Anderson. (151')
23.55 Nelosen uutiset
Nelosen uutiset
00.05 Nelosen sää
Nelosen sää
00.10 Frasier: Jouluparaati
Frasier yrittää toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa päästä juontamaan Seattlen jouluparaatia. Kun juontajapari Kelly Kirkland sairastuu, Frasier saa parikseen erään vanhan tutun. Amerikkalainen komediasarja. 8. tuotantokausi. (20')
00.40 Totuuden miekka: Merkitty
Darken Rahlin kukistuttua uudet pahan voimat nostavat päätään. Richard saa yllättäviä uutisia syntyperästään, ja Zedd on levoton huolestuttavan ennustuksen takia. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi.
01.35 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



MTV Sub/SUB/SubTV


23.10 Lain varjossa
00.00 Teräspallit
Julkkis-TV:ssä testataan miten julkkiksilta sujuu Kuupperin testi. Illan kilpailupanoksessa mukana myös hermoja raastava Piinaava Piru, silmäniloa tarjoava Nude Girl Australiasta sekä uusia, omalaatuisia tietovisoja luotsaava Alex Zane Isosta-Britanniasta. Uusinta.
00.30 Madventures
Osa 13/25. Kotimainen extreme-matkaohjelma, jossa tuhlaajapojat Riku Rantala ja Tunna Milonoff kiertävät maailman tv-kameran kanssa. Tuotanto: Trans-Global Professionals. Uusinta.
01.00 Madventures
Osa 14/25. Kotimainen extreme-matkaohjelma, jossa tuhlaajapojat Riku Rantala ja Tunna Milonoff kiertävät maailman tv-kameran kanssa. Tuotanto: Trans-Global Professionals. Uusinta.
01.30 Teräspallit UK
Tällä kerralla teräspallejaan esittelevät piinaava Piru, julkkiksille jäynivä Olivia Lee, visailunikkari Alex Zane, Kipukundit Pritchard ja Pancho, miesloukku Dawn Porter sekä uusiseelantilainen stuntmies Randy Cambell.
02.10 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
06.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
08.00 Lemmen viemää: Sirkushuveja
Nils ja Tanja paikkailevat liittoaan sirkustempuilla. Barbara haluaa Evan kirjanjulkistamistilaisuudesta massiivisen tapahtuman, mutta Eva itse on kuvitellut jotain aivan muuta. Markus tekee kaikkensa toteuttaakseen Evan toiveen, ja Robert suostuu yhteistyöhön. Barbara kihisee kiukusta Wernerin vietyä kirjapainomogulin huomion. André on raivoissaan sokkotreffiensä saamasta käänteestä, ja tekee kiukuspäissään vääriä johtopäätöksiä. Alfonsilla on suunnitelmia Käthen ja Gustlin varalle. Sibylle ja Jacob saavat kalastusretkellään todella yllättävän saaliin, joka ratkaisee Sibyllen ongelman. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta.
08.55 Eastenders
Isän korvikkeita. Roxy viettää aikansa keskoskaappiin joutuneen tyttärensä vierellä ja pohtii, kuinka jaksaa tulevat haasteet ilman Seania. Onneksi lähipiiristä löytyy sydämellinen tarjokas isän korvikkeeksi. Myös Jack saa kantaa enemmän vanhemmuuteen liittyviä vastuita Tanyan ollessa tutkintavankeudessa. Darren järjestää Libbylle romanttisen yllätyksen puistossa. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
09.30 Onnenpeli Joulukalenteri
Osallistu Onnenpelin Joulukalenteriin ja tue SOS-Lapsikylän toimintaa. Samalla voit voittaa yhden tuhansista palkinnoista. Päävoittona omakotitalo!
09.50 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
11.00 Ostos-tv
14.00 Karvinen: Katkeraa kalkkia
Ketku autokauppias huijaa Eskoa, ja Karvinen näyttää tälle lain pitkää tassua. Orsonin farmilla Orsonin koulukiusaaja ilmoittaa vierailuaikeistaan. Amerikkalainen piirrossarja laiskanpulskeasta kissasta kavereineen.
14.25 Karvinen: Postieläin
Karvinen onnistuu hankkimaan postinjakajalle potkut, eikä asiaa voi tietenkään jättää siihen. Orsonin farmilla Roi on pähkinöinä pähkinöistä. Amerikkalainen piirrossarja laiskanpulskeasta kissasta kavereineen.
14.55 Kaiken maailman kampaamot: Earth, Moon, Sunin syöksylasku
Janeen Nufer perusti kampaamon yhdessä siskonsa kanssa. Kun sisko kuitenkin päätti väistyä, Janeen jäi ilman hiusasiantuntijaansa, ja siitä alkoi yrityksen vauhdikas alamäki. Tabathan kovan koulun myötä muutokset ovat mahdollisia. Amerikkalainen realitysarja, jossa suorapuheinen Tabatha Coffey vierailee ahdinkoon ajautuneissa kampaamoissa.
15.50 Esittelyssä: Iholla
Ilmiöksi muodostunut Iholla saa jatkoa tammikuussa AVAlla. Sarjassa viisi erilaista naista kuvaavat elämäänsä puolen vuoden ajan. Iholla esittelyssä paljastetaan millaisia naisia Sanni, Johanna, Marketta, Claudia ja Venla ovat.
15.55 Will & Grace: Koiranvirkaa kehräävä Grace
Grace lähtee Willin kanssa kilpasille asettumalla vastaehdokkaaksi asukastoimikunnan puheenjohtajan vaaleissa. Karen päästää Jackin papukaijan karkuun, mutta suru-uutinen rakkaasta Guaposta tuottaa myös odottamatonta ja varsin vastustamatonta iloa. Mukana myös Jackin tuore puoliso, El Salvadorista kotoisin oleva Rosario McFarland (Shelley Morrison). New Yorkiin sijoittuva amerikkalainen komediasarja homojuristista ja hänen heterosta naisystävästään.
16.25 Eastenders
Lapsia ja aikuisia. Koko suku ällistyy kuullessaan, että Roxy ja Christian aikovat kasvattaa vauvan yhdessä. Sean utelee Ronnielta vastasyntyneen tyttärensä vointia. Tanyan poissaolo aiheuttaa kaaosta Branningeilla, ja lastenvahdiksi joutuvat vuorotellen Jack, Bradley ja Ronnie. Shirley yrittää auttaa Vinnieä naisasioissa. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
17.00 Lemmen viemää: Mustasukkaisuutta ilmassa
Uusi komisario painostaa niin Robertia kuin Barbaraakin. Barbara turvautuu asianajaja Rosi Zwickiin ja hakee apua myös tohtori Oestreichilta. Robertin ja Markuksen välit kiristyvät entisestään Markuksen mustasukkaisuuspuuskan vuoksi. Rosalie pestaa Sibyllen hotelliin töihin ja odottaa tältä tiettyjä vastapalveluksia. Alfons yrittää saada Kätheä ja Gustlia lähentymään kertomalla Käthelle Gustlin onnettomasta rakkaudesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
18.00 Frendit: Sisko lapsenvahtina
Rachelin sisar Amy tulee Emman vakituiseksi vahdiksi ja muuttaa asumaan Rachelin ja Joeyn luokse.
18.30 Frendit: Apuraha
Ross joutuu omituiseen kaupankäyntiin, kun Charlien exä on päättämässä hänelle lankeavasta suuresta apurahasta.
19.00 Valehtelevat viettelijät: Haluttu avain
Mustasukkainen Aria saa vilauksen kuvasta, jonka perusteella tulkitsee Ezran viettävän kaksoiselämää. Poikaystävällä on kuitenkin selitys, kun tyttö rohkaistuu ottamaan asian esille. Murheellinen Caleb aikoo jättää Rosewoodin taakseen ja haluaa tavoittaa Hannan ilmaistakseen tunteensa. Spencer asettaa Ianin kiusalliseen tilanteeseen ja kokee pelon hetkiä kauhutalossa. Emily äkkää Alin jälkeensä jättämän avaimen, jonka avulla tytöt tekevät yllättävän ja karmaisevankin löydön. Ovatko he askelen lähempänä murhan motiivia? Sara Shepardin jännittäviin nuorisoromaaneihin perustuva palkittu amerikkalainen draamasarja kertoo, miten ystävysten elämä muuttuu joukon johtajan kadottua, kun he vuoden kuluttua alkavat saada epäilyttäviä viestejä likaisista salaisuuksistaan.
20.00 Glee: Kuumat latinorytmit
Will ja Sue kilpailevat vakinaisesta opettajan paikasta McKinleyssä, mutta molempien opettajantaidot kyseenalaistetaan. Will hakeutuu iltalukioon oppiakseen vihdoin espanjaa - kyseisen kielen opettaja kun on - mutta opettaja David Martinez paljastuukin mahdolliseksi kilpailijaksi. Ristiriita-asetelmasta huolimatta Will esittelee kuorolaisille Davidin, jonka perään tytöt katselevat silmät kiiluen ja jonka avustuksella Uudet tuulet tutustuvat latinorytmeihin. Sue puolestaan suunnittelee perheenlisäystä, ja Sam ja Mercedes hakevat Emmalta apua rakkausmurheisiinsa. Tytöissä ihastusta herättävää David Martinezia näyttelee Ricky Martin. Amerikkalainen musikaalikomedia.
21.00 Valkoinen kaupunki
Aku Louhimiehen onnistunein ohjaus on tarina Veli-Matti Lehtosesta (Janne Virtanen), taksikuskista ja perheenisästä, joka tasapainoilee kolmivuorotyönsä ja pienten tenaviensa hoitamisen välillä. Arjen pyöritys on hankalaa, sillä lasten vaimo Hanna (Susanna Anteroinen) viipyy ulkomailla. Kun Hanna viimein palaa kotiin, kriisi kärjistyy ja Vellu tuntee itsensä lopullisesti nurkkaan ajetuksi. Ohjaaja: Aku Louhimies, Suomi 2006, 91'. Pääosissa: Janne Virtanen, Susanna Anteroinen, Hannele Lauri, Juha Veijonen, Jari Pehkonen.
22.50 C.S.I.: Sarjaraiskaajan jäljillä
CSI pääsee televisioon sarjaraiskaajaa jäljittäessään. Amerikkalainen poliisisarja, 6. tuotantokausi.
23.45 Teräspallit
Elina Viitanen saa kevään viimeiseen Teräspalli-kisaan vieraakseen Urbaaniurheilijan, joka yrittää saada ihmiset liikkeelle sekä Rautarouvan, joka kokee odottamatonta kärsimättömyyttä ostosreissullaan. Kansainvälisen mausteen kisaan tuo Annoying Devil ja Bunny Boiler. Uusinta.
00.15 Simpsonit: Joulurauha
Jouluvelvollisuudet eivät oikein ole Homerin alaa, ja lasten lahjatoivomuksetkin ylittävät realismin rajat. - Sarjan 1. tuotantokauden jaksojen uusintakierros alkaa.
00.45 Simpsonit: Nuori nero
Bartin vanhemmat saavat kutsun rehtorin puhutteluun. - Sarjan 1. tuotantokauden jaksojen uusintakierros.
01.15 Simpsonit: Ydinvoimala
Bart luokkatovereineen pääsee tutustumiskäynnille Springfieldin ydinvoimalaan. - Sarjan 1. tuotantokauden jaksojen uusintakierros.
01.45 Simpsonit: Perheterapia
Johtajan perinteisillä piknikkutsuilla Homer tajuaa, että hänen perheensä poikkeaa työtovereiden perheistä. - Sarjan 1. tuotantokauden jaksojen uusintakierros.
02.15 Simpsonit: Sodanjulistus
Bart pelkää viimeisen hetkensä koittavan klo 15.15 tänään - tai huomenna. - Sarjan 1. tuotantokauden jaksojen uusintakierros.
02.45 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!



Yle Teema


22.56 Carlos, shakaali
Osa 6/6. Berliinin muurin kaatuminen merkitsee Carlosille toimialan kutistumista, ja hän aikoo vetäytyä aktiivitoiminnasta. Onko se mahdollista hirmutekojen jälkeen? Olivier Assayasin ohjaama draamasarja päättyy.
00.00 Uusi Kino: Lyhyt elokuva Helsingistä
Kymmenen tarinaa Helsingistä ja suomalaisuudesta uuden vuosituhannen kynnyksellä. T: GNUfilms Oy.
00.50 Teematieto
04.00 Teematieto
10.00 Kunnes pilvet väistyvät
(Till the Clouds Roll By, USA, 1946). Säveltäjä Jerome Kernin elämästä kertova musikaali. O: Richard Whorf. Pääosissa: Robert Walker, Judy Garland, Lucille Bremer, Van Heflin, Van Johnson, June Allyson ja Frank Sinatra.
12.15 Frank Sinatran parhaat laulut
(Sinatra Sings, 2011) Sinatra esittää 17 kuuluisinta lauluaan: Fly Me to the Moon, Strangers in the Night, My Way, New York New York... Ohjelma on koottu Sinatran parhaista tv-esiintymisistä 1950 - 1980-luvuilla.
13.13 Skandaalihäät
(High Society, USA 1956) Frank Sinatra, Grace Kelly ja Bing Crosby tähdittävät romanttista musiikkikomediaa naimisiin aikovasta rikkaasta tytöstä ja hänen kosijoistaan. Musiikin sävelsi Cole Porter. O: Charles Walters.
14.55 Keho mikroskoopin alla: Manikyyri
Sarjassa tutkitaan mikroskooppisella tasolla ihmisen ihon pintoja ja niiden reaktioita uusimpia kuvantamisen tekniikoita hyödyntäen. Tuotanto BBC.
15.00 Ballets russes
Impressaario Sergei Djagilevin vuonna 1909 Pariisiin perustaman, tanssimaailmaa mullistaneen venäläisen baletin jälkeen Euroopaan syntyi useita muita Djagilevin perintöä jatkaneita ryhmiä.
17.00 Tie Roomaan: Kaksi pientä elefanttia
Osa 4/9. Ella jatkaa Jyrki Sukulan kanssa matkaa Parmaan, parmankinkun ja parmesaanijuuston kotikaupunkiin.
17.43 Musiikin muisti - kansansoitinvideot
Osa 2. Suomalaiset perinteiset kansansoittimet heräävät eloon 2000-luvun karismaattisten muusikoiden käsissä. Tutuiksi tulevat sallaisetkin oudot instrumentit kuin liru, mänkeri ja jouhikko. Ohjaus Mirja Metsola.
18.00 Kuningatar Elisabetin juhlakonsertti
Viime kesäinen suurkonsertti Kuningatar Elisabetin 60-vuotisen vallassaolon kunniaksi Buckinghamin palatsin edustalta. Mukana mm. Shirley Bassey, Elton John, Tom Jones, Paul McCartney ja Cliff Richard. Tuotanto BBC.
21.20 Kino: Jättiläinen
(Giant, USA 1956) Elizabeth Taylor -sarjaa jatkaa muhkea eepos Teksasin karjasuvuista ja öljypohatoista. N: Rock Hudson, James Dean, Carroll Baker, Mercedes McCambridge, Dennis Hopper, Sal Mineo. O: George Stevens.
00.30 Nuori kapinallinen
(Rebel Without a Cause, USA 1955) James Deanin ehkä kaikkein kuuluisin rooli, josta tuli tyylinmuodostaja kokonaiselle sukupolvelle. Muissa rooleissa mm. Natalie Wood, Sal Mineo ja Dennis Hopper. O: Nicholas Ray.
02.17 Teematieto
04.00 Teematieto



Yle Fem/Yle FST/Yle FST5


22.38 Ystävät hämärän jälkeen
Låt den rätte komma in, Ruotsi 2008. John Ajvide Lindqvistin romaaniin perustuva romanttinen kauhuelokuva. 12-vuotiasta Oskaria kiusataan. Hän rakastuu Eliin, merkilliseen tyttöön, joka antaa hänelle voimia iskeä takaisin.
01.05 SVT: Kappelin i Europa
En resa genom 15 länder med korrespondenten Kristina Kappelin. Del 2 av 3. Hur ser Europas gränser ut? Kappelin letar efter gränsen mot Asien, möter mannen som öppnade Berlinmuren, hittar nya barriärer - och en man med en osannolik mustasch. Även kl 04.35 CET samt 1/1
02.05 SVT: Martin Morning
Martin, 7 år, och hans kompis Gromo går till skolan tillsammans varje dag. Där får han alltid höra att han är en medelmåtta, men så är det inte alls. Varje morgon när Martin vaknar händer det någonting med honom. Fransk tecknad serie med svenska röster. 4:3-format Textat sid. 795
02.20 SVT: Djungelboken
Ny tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar. Textat sid. 795
02.30 SVT: SOS - vilda djur
Del 9 av 10. Vi följer tre viltvårdarteam i Sverige när de räddar vilda djur. Ewa på Ekerö har fruktstund med en hel kull igelkottungar. Andungarna på åttonde våningen riskerar att trilla ned, Teodore rycker ut. Lena i Bromölla har tagit hand om en riktig dunboll, som äter kött! Lotta får hjälp med en giftig granne av herpetologen Simon. Textat sid. 795
03.00 SVT: Så ska det låta
Del 2 av 12. Året avslutas med pompa och ståt i Så ska det låta-studion. Kvällens tävlande: i lag ett hittar vi allas vår allsångsledare Måns Zelmerlöw som siktar på seger tillsammans med komikern och vännen Per Andersson. De möter Melodifestivaldrottningen Sanna Nielsen tillsammans med Så ska det låta-veteranen Jessica Andersson. Från tidigare ikväll CET. Även 31/12 5.1-ljud. Textat sid. 795
07.00 SVT: Rapport
07.05 SVT: Sportspegeln
Höjdpunkter ur söndagens sportnyheter.
07.25 SVT: Gomorron Sverige
Dagsaktuella gäster i intervjuer, debatter och diskussioner i soffan varje kvart. Tips om mat och resor och recensioner av film och böcker m.m. Rapport sänder nyheter varje halvtimme med start 06.30. Vädret varje halvtimme med start 06.40. Sportnytt sänds kl 07.05, 08.05 och 09.05. Regionala nyheter sänds varje halvtimme med start 07.10.
11.00 SVT: Tack för senast
Svensk novellfilm från 2012. Det är Lovisas födelsedag och hon har planerat den här kvällen i veckor för att allt ska bli rätt. Johan, en söt kille från jobbet ska komma och Lovisa vill göra ett coolt intryck. Men en viss Lars dyker upp en timme tidigt med röda rosor och beter sig som om det är något på gång mellan dem. Lovisa blir desperat: Johan kommer att missförstå allt. I rollerna: Sanna Sundqvist, Maia Hansson Bergqvist, Joakim Granberg, med flera. Även 1/1 Textat sid. 795
11.25 SVT: Sportspegeln
Från 30/12
11.55 SVT: De tre musketörerna
Stockholms Stadsteaters succéföreställning är en humoristisk musikfest där pop- och rockhits av Madonna, Jon Bon Jovi, Prince, Ozzy Osbourne m.fl. blandas med rappa repliker och fantastiska kostymer. Pudelfrisyrer, kvinnliga spioner, avvikare och vanliga Svenssons, alla får de en kärleksfull plats i denna populära föreställning som har en egen fan-club och som varit utsåld sedan premiären. Regi: Alexander Mörk-Eidem. I rollerna: Leif Andrée, Johannes Bah khunke, Sofia Ledarp, Gerhard Hoberstorfer m.fl. Fritt efter en roman av Alexandre Dumas. Från 30/12 5.1-ljud.
15.25 Tohtori Åsa: Sisäinen kello
Keho toimii vuorokausirytmin mukaan. Yötyötä tekevillä esiintyy enemmän syöpää kuin päivisin työskentelevillä. Mikä on paras aika kuntoilla tai hankkiutua raskaaksi?
15.55 Mimmi Lehmä ja Varis
Mamma Mu och Kråkan, Ruotsi 2008. . Mimmi Lehmä haluaa tanssia balettia ja sukeltaa. Variksen seurassa kaikki on kaksin verroin hauskempaa. Perustuu Jujja Wieslanderin ja Sven Nordqvistin kirjaan. buu.yle.fi
17.10 Ennen mikään ei ollut paremmin
Osa 2/8: Päihteet. Oliko alkoholinkäyttö 1950- ja 1960-luvulla maltillisempaa kuin nyt? Entäpä muiden päihteiden käyttö? Oliko kaikki ennen paremmin? Toim. Susanna Ström-Wilkinson ja Göran Palm.
17.40 Torniagentit
Osa 6/10. Tietäjät. Lapsilla on salainen agenttikerho, joka kokoontuu kirkontornissa. Joulun alla agentit päättävät auttaa muita lahjojen hankkimisessa. Draamasarja joulun sanomasta.
17.55 TV-nytt
18.00 BUU-klubben
Pippi, Puppu ja Rosmari: Uusi vuosi. Sotta ja Pytty: Tähtisadetikku. Moko: Pyöreä maapallo. Nuusku ja Viksu: Lintujen tarkkailija. buu.yle.fi
18.30 Luontoretkellä: Syvyyksien kuningatar
Kenneth Bruvik on koko ikänsä haaveillut saavansa koukkuun ruijanpallaksen. Mutta onko tuo valtava kala noin vain narrattavissa?
19.00 Spanielipentueen elämää
6/8. Andersilla on syntymäpäivä, ja Yngvar on valmistellut aivan erityisen juhlan. Kirsti ottaa Noddyn mukaansa uuteen työpaikkaan. Felia-pentu on tuonut Ingridin elämään uutta vipinää.
19.30 TV-nytt
19.40 Ilvesten elämää
Norjalainen luontokuvaaja Trond Berg on seurannut kolmen ilveksen puuhia Hedmarkin metsissä. Kun emon on aika synnyttää, se etsii suojaisen paikan.
20.05 Pink Noise - The Saga
A cappella -yhtye Forkin esitystä Pink Noisea esitettiin täysille saleille Svenska Teaternissa. Mitä kulissien takana tapahtuu, ja miten esitys syntyi? Långfilm Productions 2009.
21.00 Suunvuoro: Osa 8/10
Oman tiensä kulkijat. Petteri Väänäsen vieraina taiteilijat Cris af Enehielm ja Dave Lindholm. Tuontanto: Susamuru Oy & Yle Fem.
21.30 Antiikkimakasiini
Paloviina ja juopottelun historia. Ruotsalaiset ovat juopotelleet vuosisatoja, ja pöydässä on tietenkin tarvittu monenlaisia esineitä. Mitä esineet kertovat yhteiskunnasta?
22.00 Vallan linnake: Osa 6/30
Birgitte Nyborg valmistautuu emännöimään ensimmäistä valtiovierailuaan, kun entisen neuvostovaltion Turgisian presidentti saapuu maahan. Katrinen uusi poikaystävä ei ole Kasperin mieleen. Tanskan televisio, 2011.
23.00 SVT: Tårtor till tusen
Dansk programserie från 2011. Del 10 av 12. Konditorn Mette Blomsterberg reser Danmark runt och träffar hemmabagare som delar med sig av recepten till sina favorittårtor. Denna vecka gästar hon Rikke i Aarhus.
23.25 SVT: Skavlan - julspecial
Fredrik Skavlan bjuder på det bästa ur den senaste säsongen. Även kl 04.05 CET samt 1/1
00.15 SVT: Tolvslaget på Skansen
SVT sänder tolvslaget direkt från Skansens Sollidenscen, där Jan Malmsjö traditionsenligt läser Alfred Tennysons "Nyårsklockan" under årets sista skälvande minuter. I programmet medverkar också Malin Byström, Carola, Peter Jöback, Kristina Lugn, Gustaf Sjökvists Nyårskör samt Johan Granströms Orkester.
01.05 SVT: På kungligt uppdrag
Vi får följa Hovets urmakare Philip Jansson under hans arbete på Stockholms slott, där han varje vecka drar upp cirka 100 klockor. Berättare: Johan Sandström. Från 1992 4:3-format Textat sid. 795
01.15 SVT: Grevinnan och betjänten
Världens roligaste tv-sketch? Huvudpersonerna minns svunna tider, nu uppträder betjänten som den gamla damens uppvaktande kavaljerer, samtidigt som han serverar middagen. Det blir många skålar och han blir allt rundare under fötterna. Vi ser Freddie Frinton som betjänten och May Warden spelar grevinnan. Från 1969. Från tidigare idag 4:3-format
01.30 SVT: Överraskningen
Del 12 av 12. Kompisarna Josefin och Emelie ber Niklas om hjälp att överraska sina grannar genom att öppna en restaurang. Textat sid. 795
01.45 SVT: Räkna med skägg
Musikvideo. Ett sifferprogram för de minsta. Textat sid. 795
01.50 SVT: Världens bästa fritids
Norsk humorserie om livet på ett fritids. Andra säsongen. Textat sid. 795
02.15 SVT: Kent Agent och den hemliga kraften
Del 6 av 12. Kent Agent jagar en skurk som avslöjar barns alla hemliga ställen. I jakten har han råkat äta av förgiftade bananer och är nu drabbad av den fruktade Svindelinfluensan. Det enda botemedlet - den Underjordiska Mörkermurklan har nu tillagats av Mister Bister. Men kommer Kent Agent att bli frisk nog för att kunna fortsätta jakten på den ondskefulla avslöjaren? Textat sid. 795
02.30 SVT: Cirkus Maximum
Cirkusföreställning. År 2012 kunde Cirkus Maximum presentera sin 30:e uppsättning. En klassisk cirkusföreställning med djur och människor som turas om i manegen. Flera av artistnumren har prisbelönats bland annat vid cirkusfestivalen i Monte Carlo. Vi får se Sorellas, två luftakrobater i världsklass, DueYingling, två damer i ett klassiskt kinesiskt nummer och motorcykeltruppen Diorius vars glob, fyra meter hög, delar sig på mitten medan artisterna snurrar runt inne i den. Från tidigare idag. Även 1/1 5.1-ljud.



JIM


23.30 Outoa vai mitä?
Merenpohjalta tähtitaivaalle. Mikä aiheutti Tyynenmeren syvyyksistä kuuluneen merkillisen äänen? Entä miksi Yhdysvaltain Tyynenmeren rannikolla on alkanut upota laivoja hyvälläkin säällä? Ja mitä olivat värikkäät valot, joita F-16-hävittäjien lentue ajoi takaa texasilaisen pikkukaupungin yötaivaalla? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.
00.25 Ruotsalaiset poliisit: Mielipuolista menoa
Tällä kertaa poliisit joutuvat selvittelemään mm. murtoa kauppaan sekä erikoista pahoinpitelyä, jossa uhria on purtu kasvoihin. Ruotsalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
01.20 JIM D Rikos: Gangsteripomot
Tommy "Karate" Pitera. Tommy "Karate" Pitera oli gangsteri, joka silpoi uhrinsa ja hautasi heidät omalle hautausmaalleen, koska halusi olla kaikista pahin. Miten ujosta ja syrjäänvetäytyvästä lapsesta kasvoi kylmäverinen mafian tappaja? Amerikkalainen dokumenttisarja.
02.15 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
06.45 Ostosruutu
07.05 Ostosruutu
07.15 Ostosruutu
08.15 Ostosruutu
09.15 Ostosruutu
10.15 JIM D Henkilökuva: Nicolas Cage
Näyttelijä Nicolas Cage tunnetaan omalaatuisista ja kiihkeistä rooleistaan. Dokumentissa haastatellaan Cagen tuttavia ja sukulaisia ja seurataan hänen kehittymistään aloittelevasta näyttelijästä kansainväliseksi supertähdeksi. Amerikkalainen dokumenttisarja.
11.15 JIM D Henkilökuva: Tom Selleck
Komeudessaan klassisten Hollywood-sankareiden veroinen Tom Selleck on tehnyt pitkän uran tv:ssä, teatterissa ja valkokankaalla. Parhaiten hänet muistetaan yksityisetsivä Magnumin roolista ja Kolme miestä ja baby -komediasta. Amerikkalainen dokumenttisarja.
12.05 Navigare
Kekseliäät teekkarit vesillä. Kotimaista lifestyleä veneissä ja vesillä.
12.30 Start!
Ensitestissä superkova uutuus: Ford Focus RS. Koeajossa nelivetoinen Saab. Kotimainen autoiluohjelma. (23')
13.00 Rekkakuskit jäällä: Vikoja ja konerikkoja
Tulivuorenpurkaus pysäyttää Alaskan lentoliikenteen, ja Lisa Kelly ottaa matkustajan mukaansa matkalle Fairbanksiin. Renkaat aiheuttavat Alex Debogorskille taas päänvaivaa, ja Jack Jessee rahtaa tärkeää diesellastia. Kanadalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
13.55 Talent USA
2. neljännesfinaali. Seuraavat 12 esitystä kilpailevat vastakkain toisessa neljännesfinaalissa. Vain neljä esitystä jatkaa eteenpäin, joten kilpailu on kovaa ja paineet sen mukaiset. Amerikkalainen realitysarja. 5. tuotantokausi.
15.30 Apua avajaisiin: Brasilialainen pihviravintola
David Adjey matkaa kylmään Edmontoniin avaamaan Pampaa: brasilialaista pihviravintolaa, jossa saa syödä lihaa niin paljon kuin napa vetää. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
16.25 Anthony Bourdain minilomalla
Kulinaristi ja gourmeen perässä maailman ympäri seikkaileva Anthony Bourdain kuljettaa katsojia matkassaan paikasta ja kaupungista toiseen. Ympäri maailmaa reissannut Anthony reissaa tässä sarjassa kiireellä, sillä hänen on tutustuttava kunkin maan ihmisiin ja ruokakulttuuriin maksimissaan kahdessa vuorokaudessa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (40')
17.15 Gordon Ramsay ja paras ravintola
Ravintolat ympäri Englantia kisaavat voittaakseen Ramsayn Paras ravintola –tittelin. Ravintolat pyrkivät selviytymään heille annetuista tehtävistä ja tämän lisäksi Ramsay lähettää omia tarkkailijoitaan ravintolaan ruokailemaan kisan ulkopuolella. Onko silloinkin ruoka ja tarjoilu moitteetonta? Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (44')
18.10 Talent USA
2. neljännesfinaalin tulokset. Tuloslähetykset jatkuvat. Tänään semifinaaleihin pyrkivät mm. kiipeilyryhmä Ascendance, imitaattori Ronith ja laulaja Hannibal Means. Taukoviihteenä Cirque du Soleil. Amerikkalainen realitysarja. 5. tuotantokausi.
19.00 Los Angelesin tatuointitarinat: Vitsit vähissä
Aubry päättää kokeilla onneaan stand up -koomikkona, mutta se ei suju aivan ongelmitta. Kat pääsee juhlistamaan sitä, että on ollut kaksi vuotta juomatta. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
19.55 Isänmaan toivot
Poikamieselämää. Osa 2/10. Antti ja Vellu opettelevat yhdessä miten nainen isketään - ja miten sitten varmistetaan että kyseessä on nainen. Pääosissa Tiina Lymi, Petteri Summanen, Miia Nuutila ja Toni Wahlström. Vierailevina näyttelijöinä mm. Kristiina Halttu, Mikko Kouki ja Ilari Johansson. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (26')
20.30 Entisöintipaja: Tartu tilaisuuteen
Brettly lupaa kaverilleen töitä pajalla. Rick ei innostu ajatuksesta, mutta antaa tulijalle tilaisuuden. Verstaan puolella uurastetaan kieltolain aikaisen pienoishedelmäpelin sekä 40-luvun voimamittarin kimpussa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
21.00 JIM D Rikos: Äiti epäiltynä
Kaliforniassa löydetään kaksi ruumista, mutta vainajia ei pystytä tunnistamaan. Arvoitus alkaa selvitä vuosia myöhemmin, kun nuori nainen kertoo poliisille karmeasta lapsuudestaan. Jakso sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää herkimpiä katsojia. Amerikkalainen dokumenttisarja.
22.00 Villit nettivideot: Hurjat kyydit
Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi.
22.30 Kuuluisat kuppilat: Tursuavat täytteet
Adam syö lihapullaveneitä ja lentopallon kokoisia riisipyöryköitä Long Islandilla, ahmii sipulihampurilaisia El Renossa ja elää täytetyillä rekkamiesleivillä Pittsburghissa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')
22.55 South Park: Punainen kunniamerkki
South Parkissa näytellään eräs USA:n sisällissodan taisteluista, ja Cartman saa päähänsä muuttaa historian kulkua. Hän johtaa etelävaltioiden joukot voitosta voittoon tavoitteenaan Stanin ja Kylen orjuuttaminen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi.
23.20 Alaston piilokamera
Sarjassa vilautellaan hyvää aavistamattomien kadunmiesten -ja naisten iloksi ja ihmetykseksi piilokameran hengessä. Ukrainalainen sarja. 5. tuotantokausi. (22')
23.50 Pelkokerroin
Mm. härällä ratsastamista ja aivojen syöntiä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 2. tuotantokausi.
00.45 JIM D Henkilökuva: Kuuma, kuuluisa ja 40 v.
Elämäkertadokumenteissa suurennuslasin alla kiehtovia ja arvoituksellisia henkilöitä. Harvoin nähtyjä dokumentteja muun muassa hirmuhallitsijoista, yhteiskunnallisista vaikuttajista ja psykopaattisista murhaajista. Amerikkalainen dokumenttisarja.
01.35 JIM D Rikos: Rikostutkijat
Vihjeet veren alla. Mies puukotetaan julmasti hengiltä, ja hänen asuntonsa lainehtii verta. Koska teolla ei ole silminnäkijöitä, tutkijoiden täytyy löytää ratkaiseva todiste sotkun joukosta. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi.
02.30 Navigare
Kekseliäät teekkarit vesillä. Kotimaista lifestyleä veneissä ja vesillä.
03.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



MTV Ava/AVA


23.35 AVA Draama: Agatha Christien tarinat: Vuoksi ja luode
(Flux Et Reflux). Agatha Christien teoksiin perustuvan 12-osaisen draamaelokuvasarjan päätösosassa komisario Larosièren ensimmäisen maailmansodanaikainen aseveli, kapteeni Delarive, kuolee tapaturmaisesti tulipalossa. Larosière epäilee viimeiseen asti murhaa, sillä iäkäs kapteeni on vasta mennyt salaa naimisiin Albertine-nimisen 25-vuotiaan heitukan kanssa. Kapteeni on elättänyt lähisukuaan kartanossaan vuosikausia ja nyt perhe uhkaa jäädä perinnöttömäksi. Tunteet kiristyvät ja epäluulot lisääntyvät, kunnes pian Larosièrella ja Lampionilla onkin useampi kuolemantapaus selvitettävänään. Elokuva pohjautuu Agatha Christien vuonna 1948 julkaistuun teokseen Vuoksi ja luode. Ranska 2009.
01.20 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!
06.00 Aamun AVAus
Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!
08.10 Ostoskanava
09.10 Namaste jooga
(204). Tänään liikesarja koostuu kolmesta soturiasennosta sekä maa ja sade -liikkeestä.
09.40 Rachael Ray Show: Keittiö liekeissä
(6045). Ohjelmassa New Yorkin palomiesten vuosittaisen kokkauskilpailun finaali. Tuomarina Top Chef -voittaja Stephanie Izard. Vieraana Dame Julie Andrews sekä juontajavieraana Talent USA -juontaja Nick Cannon. Amerikkalainen lifestyle-ohjelma.
10.30 Market Kitchen: 75
(75). Theo Randall valmistaa helmikanaa pagnottaleivällä ja Judy Joo korealaisia rapulettuja. Fuchsia Dunlop laittaa kenraali Tson kanaa ja Jun Tanaka egyptiläistä linssikeittoa. Jaksossa myös tuunataan puuroa ja opetellaan juomaan teetä brittityyliin. Vieraana Frendit-sarjan "Gunther", James Michael Tyler. Brittiläinen ruokaohjelma.
11.20 Market Kitchen
(70). Paul Merrett valmistaa lampaan takapaistia munakoisopaistoksella ja historioitsija Simon Schama merianturaa voilla. Maria Elia tekee luumu-, inkivääri- ja mascarponekääretortun ja Ben Tish cannellinipapu- ja mustakaalipihvejä. Kimiko Barber opettaa Amandan laittamaan sushia. Vieraana myös 'Japanin Martha Stewart' Harumi Kurihara. Brittiläinen ruokaohjelma.
12.10 Kasvun paikka: Mustasukkaisuutta ja kiusantekoa
(S4 Ep4). Paul harjoittelee vastuunottoa Laceystä, ja Becca opettelee antamaan hänelle tilaa. Sammy kärsii mustasukkaisuudesta ja vaatii vakuuttelua Davidiltä. Danielle on jäänyt porukan ulkopuolelle mutta edistynyt valtavasti Ethanin kanssa. Onko hän valmis lähtemään?
13.10 Diili: Uusi mahdollisuus, osa 1/2
(1001 pt1/2). Tällä kertaa julkkikset tekevät tilaa laman potkimille johtajille. 16 kilpailijaa tulee New Yorkiin metstästämään uutta mahdollisuutta. Kilpailijat jaetaan naisten ja miesten joukkueisiin. Ensimmäinen tehtävä on suunnitella moderni toimistotila. Kilpailijat käyvät innoissaan töihin pitkän tauon jälkeen. Eräs miehistä käy niin kuumana, että projektipäällikön täytyy panna hänet jäähylle. Kaksiosaisen avausjakson ensimmäinen osa. 16 laman kolhimaa menestyjää kilpailee työpaikasta Donald Trumpin leivissä amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa. - 7. tuotantokausi alkaa.
14.00 Emmerdale: Kamat kasaan ja kauas pois
(5703). Pettynyt Maisie aikoo pakata kassinsa, vaihtaa maisemaa ja jättää Ryanin pelastamisen Declanin harteille. Bartonit yllättävät Hollyn apurin välityksellä, mutta tyttö taistelee itsepäisesti vastaan. Hazel jatkaa ristiretkeään Vivin vaatekaapin päivittämiseksi. Valheiden jatkuessa Eve potee omantunnontuskia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
14.30 Emmerdale: Etsintäretkellä
(5704). Johnin toimiin tyytymätön Moira ottaa ohjat omiin käsiinsä ja lähtee Laurelin avustamana etsimään Hollya. Kotona häntä odottaa ikävä yllätys. Vihainen Faye purkaa tunteitaan Natashalle. Declan tekeytyy tietämättömäksi tapahtumista ja tenttaa Natashaa. Carl ja Eve sopivat jälleen salaisesta tapaamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
15.00 Masterchef USA: Tuskanhikeä häähumussa
(Masterchef US). Kilpailijat jaetaan kahteen joukkoon ja heidän on kokattava alku- ja pääruoat 230 häävieraalle. Sharonen ja Leen välinen kilpahenki vauhdittaa tehtävää, mutta kummankaan joukkue ei selviä haasteesta puhtain paperein. Häviäjät joutuvat piinaavaan paineensietotestiin, jossa heidän on valmistettava maukkaalla kastikkeella terästettyä tuorepastaa. Kiivastahtinen ruokareality, jossa Gordon Ramsay tiimeineen etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat kulinaarisiin huippusuorituksiin.
15.50 Market Kitchen
(82). Huippukokki Nigel Haworth ja hänen poikansa Kirk valmistavat kasvisruokaa. Tamasin Day-Lewis leipoo herkullisen porkkanakakun. Vieraana on myös toimittaja Tom Standage. Brittiläinen ruokaohjelma.
16.40 Rachael Ray Show
(6048). Emmy-voittaja Rachael Rayn talkshow, jossa ajankohtaiset puheenaiheet, julkkisvieraat ja konstailematon kokkailu vuorottelevat viihdyttävällä tavalla.5. ja 6. tuotantovuosi.
17.30 Eastenders: Katkeruutta ilmassa
(Set 222 #16). Max tulee viimein tajuihinsa. Whitney on varma, että poissaoleva ja ärtynyt Bianca salaa jotain. Shirley ei ole tyytyväinen Suzylta saamansa kauneushoidon tulokseen. Christian sisustaa innoissaan Amy-vauvalle lastenhuoneen luonaan, mutta joutuu pettymään Roxyn tuodessa huonoja uutisia. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
18.05 Suurin pudottaja: Uusi kausi käyntiin!
(701A). Yksitoista ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee Suurin pudottaja -titteliä suositun sarjan seitsemännellä tuotantokaudella. Tällä kertaa mukana on muun muassa vanhin kilpailijapari ikinä, painavin naisosallistuja sekä sairain kilpailija. Laihduttajat joutuvat heti koetukseen, sillä heidän on treenattava ilman valmentajia. Yksi kilpailijoista saa sairauskohtauksen. Myöhemmin muodostetaan joukkueet. Amerikkalainen realitysarja, jossa yksitoista ylipainoista kilpailijaparia tavoittelee terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. nyt Audrey tarvitsee tukeaan itselleen ja lapsilleen, ja hän pyytää Jerryä muuttamaan heidän luokseen asumaan. -
18.55 Esittelyssä: Pieniä potilaita
19.00 Salatut elämät: Osa 2385
Onkos tullut kesä nyt talven keskelle.
19.30 Täydellinen päivä: Saaristolaisherkut
(6 A Taste of the Island). Tina tutustuu Ahvenanmaan herkkuihin. Tarjolla on merirapua ja ahvenpataa. Paikallinen asiantuntija opastaa saaristolaisleivän saloihin. Sara la Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
20.00 Grand Designs - unelma-asunnot: Konstailematon retrokoti
(6 Lizard Penins). Vasta kolmekymppinen sisustussuunnittelija Kathryn Tyler pääsee toteuttamaan haaveidensa omakotitalon vanhempiensa pihan yhteydessä olevalle lisätontille Falmouthiin. Vaikeapääsyinen tontti aiheuttaa kuljetusongelmia, mutta lahjakas nainen luotsaa töitä kuin vanha tekijä ja luo skandinaavistyylisen kodin valkoiseksi maalatusta tiilestä, lasista sekä puusta. Tyylikkäässä tilaihmeessä kelpaa esitellä harkiten valittuja vintage-helmiä, joiden joukosta voi bongata suomalaisiakin retroaarteita. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
20.55 Esittelyssä: Iholla
Ilmiöksi muodostunut Iholla saa jatkoa tammikuussa AVAlla. Sarjassa viisi erilaista naista kuvaavat elämäänsä puolen vuoden ajan. Iholla esittelyssä paljastetaan millaisia naisia Sanni, Johanna, Marketta, Claudia ja Venla ovat.
21.00 Muotitietoinen: Osa 8
Stylisti Anu Laapotti kertoo parhaat vinkkinsä nettishoppaamiseen. Maria tapaa kenkäsuunnittelija Minna Parikan. Muoti mielessä -blogin Anne Melender auttaa Piiaa esiintymistyylin luomisessa.
21.30 AVA Dokumentti: Hugh Laurie bluesin lähteillä
(Hugh Laurie - Down By The River). Brittidokumentti vuodelta 2011 seuraa näyttelijä Hugh Laurien (House, Kyllä Jeeves hoitaa, Musta Kyy) matkaa bluesin ja jazzin syntysijoille New Orleansiin. Rytmimusiikkia rakastava mies valmistautuu oman levyn äänittämiseen ja hakee inspiraatiota lukuisilta alan legendoilta. Ohjelmassa kuullaan Laurien ohella muun muassa Tom Jonesia, Allen Toussaintia ja Irma Thomasia.
22.25 50 parasta ravintolaa: Ravintola Muru, Helsinki
Ravintola-alan ammattilaiset ovat jälleen äänestäneet Suomen 50 parasta ravintolaa. Sarjassa esitellään jokainen näistä menestyneistä ravintoloista ja tutustutaan niihin asioihin, jotka ovat tehneet ravintolasta hyvän ja kiinnostavan. Ravintolat esittelee Hanna Sumari. Tuotanto Soma Projects.
22.30 Beverly Hillsin täydelliset naiset: Paluu Beverly Hillsiin
(VJE70). Beverly Hillsin täydelliset naiset jatkuu toisen kauden jaksoilla. Camillen avioliitto näyttelijä Kelsey Grammerin kanssa on tullut tiensä päähän, ja nyt Camille yrittää sopeutua elämään avioeron jälkeen. Adrienne kutsuu ystävänsä illalliselle Camillen saaman tv-roolin kunniaksi. Tunnelma on alusta asti kireä Paulin ja Adriennen kinastelun takia, mutta pahempaa on luvassa, kun Ken loukkaa vahingossa Taylorin tunteita.
23.25 Rikos: Ajojahti
(18). Lund ja Meyer ovat Birk Larseneille työskentelevän Leon Frevertin kannoilla. Takaa-ajo johtaa hengenvaaralliseen tilanteeseen. Journalisti Erik Saliin uskoo saaneensa selville tärkeitä seikkoja murhatutkimuksesta ja ahdistelee Hartmannia. Birk Larsenit yrittävät paikata välejään Vagniin. Maineikas tanskalainen rikossarja, jossa seurataan nuoren tytön brutaalista murhasta liikkeelle lähtevää poliisitutkintaa. Ensimmäinen tuotantokausi, osa 18/20.
00.30 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!



LIV


23.40 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
06.00 Ostosruutu
07.30 Ostosruutu
09.00 Kodikkaasti vuokralla
Työtilaa jatko-opiskelijalle. Jodi auttaa psykologian väitöskirjaa tekevää Kimiä löytämään keskusta-asunnon, jossa olisi muun muassa erillinen työtila ja iso, moderni keittiö, mutta sellaisen löytäminen ei ole helppoa jatko-opiskelijan budjetilla. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30 Pienten perhe: Keski-iän kriisi
Matt ostaa Amylle ja itselleen Mersut. Amy epäilee keski-iän kriisiä. Amy panostaa puolestaan pian koulusta valmistuvien poikien juhliin, joissa Mattia ei juuri näy. Ajautuvatko Amy ja Matt erilleen lasten muuttaessa kotoa? 5. tuotantokausi.
10.00 Hulluna häämekkoihin: Prinsessamorsiamet
Hemmoteltu Jennifer etsii hääpukua ilman määriteltyä budjettia ja kuvittelee, että isoäiti maksaa hänen prinsessaunelmansa. Kate haluaa prinsessapuvustaan täydellisen linnassa vietettäviin häihinsä. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
10.30 Hulluna second handiin: Jennifer Lopezin mekko
Second Time Aroundin väelle tarjotaan Jennifer Lopezin mekkoa, kahta uniikkia mallikappaletta ja vaatehuoneellista ainutlaatuisia muotiluomuksia. Pakkaa sekoittaa uusi työntekijä, joka tulee raikastamaan liikkeen nuhjuista miestenosastoa. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
11.00 Sisustus uusiksi miehen tapaan - USA
Tumpelosta taitavaksi. Nacho Braches on aiemmin keskittynyt urheiluun ja jättänyt remonttihommat muille. Nyt hänen pitäisi remontoida kotinsa keittiö, kylpyhuone ja olohuone ilman pikkutarkan vaimonsa Andrean apua.
12.00 Trinny & Susannah Hollannissa: Rotterdam
Tyyligurut uudistavat Rotterdamissa kahdentoista huonosti pukeutuvan ihmisen tyylit. Mukana on mm. Kreikasta hiljattain takaisin Hollantiin muuttanut ja vieläkin kesävaatteita käyttävä äiti tyttärineen. Englantilainen lifestyleohjelma.
13.00 Hyvän ystävän vieroituskuuri
Shontelle. Shontelle on 21-vuotias myymäläapulainen Bristolista. Ystävät ovat huolissaan hänestä, sillä bimbon imago vetää puoleensa vääränlaisia miehiä, eikä hän osaa pitää puoliaan, kun häntä kohdellaan halpamaisesti. Englantilainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
14.00 Hulluna häämekkoihin: Erimielisyyksiä
Brooke ja hänen äitinsä ovat eri mieltä budjetista. Amandan äiti on sitä mieltä, että hän tietää tyttärensä toiveet ja tyylin paremmin kuin Amanda itse. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
14.30 Vanessa ja pikkuväki
Vanessa ja pikkuväki on perhe-elämään keskittyvä ohjelma, jonka juontajana nähdään Vanessa Kurri. Ohjelmassa nähdään matkailuvinkkejä koko perheelle, ravintotietoutta odottaville äideille, eikä isiäkään ole unohdettu! Isi testaa -osiossa näyttelijä Juha Varis kokeilee Tekniikan Maailma -hengessä erilaiset vekottimet rintapumpusta rattaisiin. Lastentarhanopettaja Heikki Aunio opastaa aidoissa tilanteissa, kuinka kauhukakarasta saadaan kunnollinen ja kuinka uhmaiän hepuleista selvitään sekoamatta. Ohjelman tuottaa Tuotantoyhtiö Ta-Daa! Kotimainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
15.00 Kotiruokaa Rachael Rayn tapaan: Sisin on tärkein
Tällä kertaa kaksi suosikkiruokaa saa uutta potkua, kun Rachael tekee gorgonzolatäytteisiä lihapullia ja pinaatti-perunasosetta.
15.30 Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Hapansilakkayllätys. Tätä kilpailuviikkoa vietetään Sundsvallissa. Anneli tarjoaa fetakeittoa ja lohta, mutta eniten vieraita puhuttavat hapansilakka ja keltaiset vadelmat. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
16.00 Illallissota: Kuivin suin
Illallinen ilman viinitarjoilua epäilyttää tuomareita, eivätkä vieraatkaan ole täysin sydämin mukana. Vastapainoksi kilpakumppanit tarjoavat aterian, jonka teemana ovat halua nostattavat ruoka-aineet. Kanadalainen sarja. 1. tuotantokausi.
17.00 Koirakuiskaaja
Väärän puun haukkumista. Cesarin kuntoutettavana on kaksi pientä koiraa, joista toinen muuttui muuton jälkeen vihaiseksi ja toinen ei siedä ihmisten lähtemistä kotoa. Kolmas koira, Leo, karkaa aina omistajansa yskiessä. 5. tuotantokausi.
18.00 Supernanny
Hemmotellut kakarat. Schumacherin perheen lapset kohtelevat vanhempiaan kuin palvelijoita ja valittavat pienimmistäkin asioista. Vanhemmat myös antavat 11-vuotiaan tyttärensä puhua Internetissä miltei täysi-ikäisille pojille. Jo Frost opettaa vanhemmille rajojen asettamista ja lasten verkkokäyttäytymisen valvomista. 4. tuotantokausi.
18.55 Nelonen Maailman kevät 2013
19.00 Emilyn sisustussalaisuudet: Boheemia retroilua
Jerry pitää hillitystä retrosta, vaimo Joy räiskyvistä väreistä. Emilyn haasteena on tehdä heille viihtyisä koko perheen oleskelutila, jossa yhdistyvät kummankin tyylit. Amerikkalainen lifestylesarja.
19.30 Olet mitä syöt: Luovuttanut luistelija
35-vuotias Nicki Philips oli ennen huippuluistelija, mutta nykyään hän painaa 127 kiloa eikä liiku yhtään. Joskus Nicki haaveilee vielä jäälle paluusta, mutta hän tuntuu menettäneen uskonsa sen suhteen. Gillian tulee selvittämään, mikä on saanut entisen huippuluistelijan luovuttamaan. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
20.00 Käenpesä
Jussi kosii Kaisaa. Suostuuko Kaisa ja mitkä ovat Jussin todelliset motiivit kosintaan? Kauko on yllättäen Pirjon oven takana. Yllätysvierailun syy saa Pirjon maailman aivan sekaisin. Luukas pohtii, jäädäkö Helsinkiin vai lähteäkö jatkamaan perheensä maatilaa pohjoiseen? Kotimainen draama. 1. tuotantokausi. (43')
21.00 Täydelliset naiset: Vaikea rakkaus
Avioliiton arki ahdistaa vaimoja. Susan saa uusia tietoja, mutta Paulilla on kovempikin vastustaja. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
21.55 Huippumalli haussa
Kemiaa. Tytöt pääsevät harjoittelemaan henkilökemian rakentamista miesmallin kanssa. Lisäksi teemana on feikki vastaan aito. Jaksossa vierailevat koomikko Ross Mathews ja entinen huippumalli Pat Cleveland. Amerikkalainen realitysarja. 14. tuotantokausi. (40')
22.45 Seurapiirisäpinää Teksasissa: Kiusalliset treffit
Leslie löytää puuman itsestään ja tapailee nuorempaa miestä. Grace järjestää Maddielle treffit Bonnien pojan kanssa. Bonnie järjestää murhamysteerijuhlat, jotka Pam yrittää parhaansa mukaan pilata. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
23.40 Vanessa ja pikkuväki
Vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan lasten ylipainosta. Kotimainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi. (22')
00.10 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



TV5


23.40 Tallinna
Sporttia, kidutusta ja hajuvettä. Anu ja Sami työskentelevät samalla kuntosalilla ja suunnittelevat naimisiinmenoa. Tallinnassa he käyvät salilla, shoppaamassa ja kidutusmuseossa. Alli ja Miksu tutustuvat Miksun suvun tarinaan, jota Miksu on tutkinut. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)
00.10 Tallinna
Maunon megabeibet. Tanssiryhmä Scandinavian Babes'in jäsenet ovat harjoitelleet pitkään, ja nyt on rentoutumisen vuoro. Ryhmän vetäjän Petri "Mauno" Ahonen vie tytöt Tallinnaan. Miksu on päässyt vihdoin villisikametsälle. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)
00.35 Tallinna
Kirjapiiri pieni pyörii. Scandinavian Babes'it rentoutuvat kylpylässä ja käyvät hoidoissa. Marketta ystävättärineen matkustaa Tallinnaan tutustuakseen sen kulttuuriantiin. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)
01.00 Tallinna
Tallinnan parhaat - tähän asti. Tallinna-sarja on edennyt puoleenväliin. Koostejaksossa on mukana muun muassa yleisön suosikiksi noussut kaksikko, Wiljami Korvenkoski ja mänäzeri Seppo Seponseppo. (Tallinna, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2011)
01.30 Num3rot: Sodassa ja rakkaudessa
Irakilainen naisten oikeuksien puolesta taisteleva nainen murhataan serkkunsa kotipihalle. Charlien entisen heilan visiitti herättää vanhat tunteet eloon. (Numb3rs, rikosdraama, 2. kausi, USA, 2006)
02.25 Defendor
Defendor, komedia, USA, Kanada, Iso-Britannia, 2009. Lapsen tasolle jäänyt Arthur Poppington pukeutuu Defendor-supersankariksi ja taistelee kotikaupunkinsa alamaailmaa vastaan. Kaikki muuttuu, kun Arthur uskoo vihdoin löytäneensä äitinsä surmanneen Kapteeni Teollisuuden. 90 min. Ohjaus: Peter Stebbings. Pääosissa: Woody Harrelson, Kat Dennings, Sandra Oh.
04.05 Harha-askelia New Yorkissa
Sidewalks of New York, draama, USA, 2001. Vuosi sitten eronnut Maria hapuilee sinkkuelämässään, hammaslääkäri Griffin pettää vaimoaan salaa ja nuori Ashley on onneton rakastajattaren roolissaan. Yhteen nivoutuvissa tarinoissa kaikkia yhdistää epävarmuus New Yorkin suurkaupungissa. 100 min. Ohjaus: Edwards Burns. Pääosissa: Edward Burns, Rosario Dawson, Dennis Farina, Heather Graham.
06.25 Taikatemput paljastuvat: Jään sisällä
Jaksossa selviää, miten valtava maansiirtoauto saadaan katoamaan keskeltä todistajajoukkoa. Lisäksi taikuri näyttää, miten eräs kuuluisa televisiotaikuri selvisi jäälohkareen sisällä viikon ilman ruokaa ja juomaa. (Breaking The Magician's Code: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed, viihde, USA, 2005)
07.15 Hulppeat hääkakut
Juustoa kerrakseen. Brenda pähkäilee tiiminsä kanssa piknik-kakun ruutuliinakuviota. Chris Garren tasapainoilee orkideojen ja kallojen välillä. Revalta tilataan sulhaskakku, jossa on juustoa kerrakseen. (Amazing Wedding Cakes, lifestyle, 3. kausi, USA, 2009)
08.05 DC Cupcakes
Leivontakisa. Sisarukset tekevät leivoksia palokunnan tilaisuuteen ja samalla lupautuvat opettamaan palomiehille vuokaleivosten tekoa. Tilanne kärjistyy kilpailuksi. Kumpi sisarista onkaan parempi leipuri? (DC Cupcakes, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2010)
08.30 Musta Kyy
Lentäjät. Musta kyy liittyy lentojoukkoihin, koska uskoo pääsevänsä siellä helpommalla. Pian hän kuitenkin huomaa olleensa pahasti väärässä. (Blackadder Goes Forth, komediasarja, 4. kausi, Iso-Britannia, 1989)
09.05 best direct
10.05 Tvins winter 2012
10.35 Tvins winter 2012
11.05 Tvins winter 2012
11.35 Tvins winter 2012
12.05 Harry Enfield Show
Aurinkoa ja radioaaltoja. Tällä kertaa seurataan mm. laiskureiden kastejuhlaa, appiukon grillausta, supersankarien lainanhankintaa sekä radiojuontajien arkea. (Harry Enfield's Television Programme, komedia, 1. kausi, Iso-Britannia, 1990)
12.40 5D: Pieni pariskunta
Bill ja Jen ovat lyhytkasvuisia, joka johtuu harvinaisista perinnöllisistä tekijöistä. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt heitä viettämästä normaalia elämää. 35-vuotias Jen työskentelee lastenlääkärinä Texasissa ja 34-vuotias Bill omistaa menestyvän yrityksen New Yorkissa. Pariskunta tapasi netin kautta ja kolme vuotta ensitapaamisen jälkeen he avioituivat. (The Little Couple Special, dokumentti, USA, 2008)
13.35 Matlock: Tuhoaja
Ammattilaispainija Vic Garrettia syytetään vastustajansa, Laivurin, murhasta. Matlock ottaa Vicin päämiehekseen Cassien pyynnöstä ja selvittää, onko Vic oikeasti syyllinen. Tutkinnan aikana ammattipainin maailma saa Tylerin päästä pyörälleen. (Matlock, draamasarja, 2. kausi, USA, 1987)
14.30 Tarzan
Uusi valtuutettu. Viidakon idyllin rikkoo ilkeä viranomainen, joka haluaa muuttaa alueen metsästyspaikaksi ja uhkaa ystäviämme karkotuksella. (Tarzán, seikkailu, 3. kausi, Ranska, Kanada, Meksiko, 1993)
15.00 Ylipainoinen perhe: Leanne
15-vuotias Leanne inhoaa peilikuvaansa ja haluaa laihtua, mutta miten kannustaa salille kaveriksi myös ylipainoinen, roskaruokaa rakastava äiti? (X-Weighted: families, tosi-tv-sarja, 4. kausi, Kanada, 2008)
16.00 Harry Enfield Show
Retkuja ja romantiikkaa. Tällä kertaa Lee ja Lance keskustelevat naisista ja Laiskurit jalkapallosta. Mukana on myös 30-luvun dokumentti Hitleristä. (Harry Enfield's Television Programme, komedia, 1. kausi, Iso-Britannia, 1990)
16.30 Amerikan hauskimmat kotivideot
Amerikan hauskimmat kotivideot esittää koomisimmat katsojien lähettämät videot, joissa lemmikkieläimet sekoilevat, perheenisät saavat pallosta nivusiin ja teinipoikien stuntit menevät pieleen. (America's Funniest Home Videos, viihdeohjelma, 18. kausi, USA)
17.00 Peloton punatakki
Dudley Do-Right, komedia, USA, 1999. Vanhaan piirrettyyn perustuvassa komediassa ovat vastakkain tumpelo kanadalaisratsupoliisi Dudley Do-Right ja ilkeä Snidely Whiplash, joka haluaa vallata pikkukaupungin itselleen. Taistoa käydään myös Nell-tytöstä. 69 min. Ohjaus: Hugh Wilson. Pääosissa: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Alfred Molina.
18.25 Godzilla
Godzilla, toiminta, USA, Japani, 1998. Roland Emmerichin (Independence Day - Maailmojen sota, Tähtiportti) ohjaama elokuva on jättibudjetin versio japanilaisesta hirviöelokuvaklassikosta. Tällä kertaa hirviö riehuu Tokion sijaan New Yorkissa. 134 min. Ohjaus: Roland Emmerich. Pääosissa: Hank Azaria, Matthew Broderick, Kevin Dunn, Michael Lerner, Maria Pitillo, Jean Reno.
21.00 Talladega Nights - Bensaa suonissa
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, komedia, USA, 2006. NASCAR-kuski Ricky Bobbyn (Will Ferrell) elämä on mallillaan. Jyrkkä alamäki alkaa, kun kuvaan astuu ranskalainen mestarikuski (Sacha Baron Cohen) ja sattuu tuhoisa onnettomuus. 96 min. Ohjaus: Adam McKay. Pääosissa: Gary Cole, Jane Lynch, John C. Reilly, Leslie Bibb, Michael Clarke Duncan, Sacha Baron Cohen, Will Ferrell.
23.00 5D: Maksulliset miehet
Haluavatko naiset nykyään maksaa miehille seksistä? Dokumentissa seurataan, miten miesseuralaisten Fredericon, Johnin ja Ricon bisnekset sujuvat Englannissa. (Man Hunters - Meet the Gigolos, dokumentti, Iso-Britannia, 2008)
00.00 Kunnian miehiä
A Few Good Men, draama, USA, 1992. Laivaston asianajaja Danny Kaffee on tottunut ratkaisemaan juttunsa vähällä vaivalla. Kun Danny määrätään puolustamaan kahta joukkuetoverin murhasta epäiltyä merijalkaväen sotilasta, hän joutuu puntaroimaan todellisia arvojaan. JoAnne Galloway auttaa Dannya kaivamaan totuuden esiin merijalkaväen järkähtämättömien kunniakäsitysten suojista. 128 min. Ohjaus: Rob Reiner. Pääosissa: Tom Cruise, Demi Moore, Jack Nicholson.
02.30 Tarkka-ampujat: Kauko-ohjattu ryöstö
Elämässään epäonnistunut Mike pyytää apua velipuoleltaan Justinilta, joka työskentelee pankin tietoliikenneasiantuntijana. Justin suostuu, mutta pian vaatimukset kovenevat ja Justinin raskaana oleva vaimo kidnapataan yhteistyön varmistamiseksi. (Flashpoint, draama, 2. kausi, USA, 2009)
03.20 72 tuntia: rikos: Viina vie
Nicolas Goulatis lähtee ostamaan valtavaa erää pimeää viinaa, muttei koskaan palaa. Onko kaupanteossa ilmennyt erimielisyyksiä? Miksi hänen vaimonsa odottaa viisi päivää, ennen kuin soittaa poliisille? (72 hours: True Crime, dokumenttisarja, 1. kausi, Kanada, 2001)



Kutonen


23.45 C.S.I.: Liian kova kuolemaan
Sara kiintyy nuoreen naiseen, joka on raiskattu ja jätetty tien poskeen kuolemaan. Warrick ja Catherine tutkivat murhaa, joka saattoikin olla itsepuolustusta. (CSI: Crime Scene Investigation, rikosdraama, 1. kausi, USA, 2000)
00.35 The Cave
The Cave, scifitrilleri, USA, 2005. Tutkimusryhmä laskeutuu valtavaan tutkimattomaan luolaan Romaniassa. Sortuman jälkeen ryhmä jää eristyksiin ja joutuu etsimään uuden reitin maan pinnalle. Lisäksi luolassa asustaa olentoja, jotka ovat vainonneet sinne uskaltautuvia jo vuosisatojen ajan. 88 min. Ohjaus: Bruce Hunt. Pääosissa: Morris Chestnut, Cole Hauser, Marcel Iures, Piper Perabo, Rick Ravanello.
02.10 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
06.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
07.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
08.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
09.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
09.30 TV Shop
10.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
10.30 TV Shop
11.00 TV Shop
11.30 TV Shop
12.00 TV Shop
12.30 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
13.00 TV Shop
13.30 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
14.00 Parasta Suomesta
Tunti kotimaisia musiikkivideohittejä.
15.00 Voicen uutuudet
16.00 Retro
Musiikkivideomuistoja.
17.00 Latauslista
Suomen virallinen latauslista.
18.00 Star Trek: The Next Generation: Jälleennäkeminen
Klingonien neuvoston johtaja K'mpec on kuolemassa, ja Picard saa tehtäväkseen huolehtia uuden johtajan valinnasta. Worf kohtaa entisen rakastettunsa K'Ehleyrin. K'Ehleyrillä on mukanaan yllätys, joka saa Worfinkin hymyn hyytymään. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 4. kausi, USA, 1990)
19.00 Ihmemies MacGyver: Ritari MacGyver, osa 2
MacGyverin seikkailut Camelotissa jatkuvat. MacGyver ja Merlin pääsevät Morganan linnaan, jossa heitä odottaa ikävä yllätys. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)
20.00 Pakkolunastajat: Froy ja Lou ottavat haltuunsa kuormurin
Matt ja Lindah kohtaavat turisteja nuorisotalossa. Sonia ja Froy pakkolunastavat ajoneuvon mysteerimieheltä ja hänen kahdelta vaimoltaan. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)
20.30 Dog, palkkionmetsästäjä: No luv still
Tiimi etsii nuorta, kidnappauksesta syytettyä rap-artistia ja pohtii perheen merkitystä. (Dog the Bounty Hunter, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2008)
21.00 Käteiskauppiaat: Merihenkinen veto
Scott ja Sheldon ovat Nova Scotiassa ja päättävät lyödä vetoa siitä, kumpi löytää parhaimman meriaiheisen Nova Scotiaan liittyvän esineen. Sellainen viimein löytyy, mutta kumpi voittaa? He nappaavat mukaansa myös myös muassa eroottisen puhelimen sekä Coca-Cola-kylmäaltaan. (Cash Cowboys, tosi-tv, 1. kausi, Kanada, 2010)
22.00 Syntynyt tappajaksi?: Sarja alkaa
Sarjamurhaajien kieroutuneisiin mielenliikkeisiin perehtyvän sarjan avausjaksossa käydään läpi Richard Trenton Chasen tapaus. "Sacramenton vampyyrina" tunnettu amerikkalainen Richard Trenton Chase murhasi kuusi ihmistä Kaliforniassa, silpoi ruumiita ja joi uhriensa verta. (Born to Kill, dokumenttisarja, 2. kausi, USA, 2010)
22.55 Score
Tämän päivän jaksossa tutustutaan pelintekijänaiseen, joka on luonut hittipelin Little Big Planet Karting. Studiovieraana nähdään Haave Oy:n Tuomas Rasila, joka kertoo Applicationista ja sen toiminnoista. (Score, kotimainen ajankohtaisohjelma, 2. kausi, 2012)
23.00 Seinfeld: Georgen avaimet katoavat kadun kuoppaan
Kramer adoptoi pätkän moottoritietä ja aikoo kunnostaa sen. Elaine muuttaa tilapäisesti talonmiehen huoltokoppiin saadakseen ruokaa, ja Jerryllä on hygieniaongelmia. (Seinfeld, komediasarja, 8. kausi, USA, 1996)
23.30 Seinfeld
Jerry joutuu Floridassa kilpasille 80-vuotiaan vanhuksen kanssa ja tuo Kramerille hieman kuubalaisia. Elaine joutuu riitoihin kaikkien kanssa erilaisen elokuvamakunsa takia. (Seinfeld, komediasarja, 8. kausi, USA, 1996)
23.55 Pakkolunastajat: Froy ja Lou ottavat haltuunsa kuormurin
Matt ja Lindah kohtaavat turisteja nuorisotalossa. Sonia ja Froy pakkolunastavat ajoneuvon mysteerimieheltä ja hänen kahdelta vaimoltaan. (Operation Repo, tosi-tv-sarja, 4. kausi, USA, 2010)
00.25 Star Trek: The Next Generation: Jälleennäkeminen
Klingonien neuvoston johtaja K'mpec on kuolemassa, ja Picard saa tehtäväkseen huolehtia uuden johtajan valinnasta. Worf kohtaa entisen rakastettunsa K'Ehleyrin. K'Ehleyrillä on mukanaan yllätys, joka saa Worfinkin hymyn hyytymään. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 4. kausi, USA, 1990)
01.15 Ihmemies MacGyver: Ritari MacGyver, osa 2
MacGyverin seikkailut Camelotissa jatkuvat. MacGyver ja Merlin pääsevät Morganan linnaan, jossa heitä odottaa ikävä yllätys. (MacGyver, toiminta, 7. kausi, USA, 1991)
02.10 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.



STAR Channel/FOX


23.35 The Walking Dead
2. kausi. Osa 10. Rick ja Shane lähtevät viemään ulkopuolista nuorukaista selviytymään yksin. Maatilalla Bethillä on itsetuhoisia ajatuksia. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.
00.20 The Walking Dead
2. kausi. Osa 11. Rick pohtii muun ryhmän kanssa, mitä Randallille pitäisi tehdä. Tilan liepeille ajautuu jälleen kulkija. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.
01.05 The Walking Dead
2. kausi. Osa 12. Carl kokee syyllisyyttä Dalen kuolemasta. Shane tekee oman ratkaisunsa Randallin suhteen. Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.
01.50 The Walking Dead
2. kausi. Osa 13. Rick ja Carl palaavat maatilalle, mutta sielläkään ei ole enää turvallista. Andrea joutuu selviytymään omillaan.Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama.
06.37 FOX Kids: Sannin taikamatka
06.49 FOX Kids: Ni Hao Kai Lan
07.11 FOX Kids: Avatar
07.33 FOX Kids: Monsuno
07.55 FOX Kids: Hot Wheels
08.17 FOX Kids: Transformers
Pimeys nousee - osa 3: Bulkhead lähtee pelastamaan Decepticonien sieppaamaa agentti Fowleria. Ongelmia seuraa, kun Miko ujuttautuu salaa mukaan.
08.39 FOX Kids: Prätkähiiret
09.01 FOX Kids: Prätkähiiret
09.23 FOX Kids: Planet Sketch
09.35 Mr & Miss ShowHau
Mr & Miss ShowHaun toiseksi viimeisessä jaksossa tutustutaan kuuteen huippumallikoirafinalistiin. Jaksossa perehdytään myös koiran jouluun, sekä jatketaan koira-ajokortin parissa.
10.00 Titanic special: Mysteerin ratkaisu
Dokumentissa historioitsija ja kirjailija Tim Maltin esittää uuden, mullistavan teorian Titanicin kohtalokkaasta matkasta. Titanic: Case Closed, National Geographic.
11.40 FOXdoc: Juhli kuin rikkaat ja kuuluisat
Miksi New Yorkin kaupunki on tunnettu Amerikan parhaana juhlien järjestäjänä? Ohjelmassa nähdään, millaisia juhlia on järjestetty eri vuosisadoilla, vuoden 1897 ylellisistä Bradley-Martin-juhlista nykyajan wieniläisiin oopperatanssiaisiin.
12.30 Älyvapaa veto
The Ringer/ USA 2005. . Ohjaus: Barry W. Blaustein. Pääosissa: Johnny Knoxville, Katherine Heigl. Elämänsä suuntaa etsivä Steve tarvitsee nopeasti rahaa. Älyttömän idean seurauksena hän päätyy huijaamaan kehitysvammaisten olympialaisissa.
14.10 Luonnon salaiset kansiot
Rannalle huuhtoutuu outo raato, jota aletaan nimittää Montaukin hirviöksi. Kuka tai mikä tappoi julmasti naisen Ruotsissa? Sadat Serengetin leijonat saavat kohtauksia ja kuolevat omituisesti. Dokumenttisarja, National Geographic.
15.00 Jättimäiset rakennusurakat: Hiukkaskiihdytin
Suuri hadronitörmäytin on Genevessä sijaitseva maailman suurin hiukkaskiihdytin, joka etsii vastauksia universumin syntyyn. Sen rakentaminen kesti 15 vuotta ja maksoi yli kolme miljardia euroa. Dokumentti, National Geographic.
15.50 Historian salaisuudet
J. Edgar Hooverin salaisuudet. FBI-johtaja Hoover kuoli vuonna 1972. Millainen henkilö hän oli ja mitä tietoja hänellä oli hallussaan? Dokumenttisarja, National Geographic.
16.40 Supertehtaat: Chevy Volt
Harvinaista kulissien takaista kuvamateriaalia GM:n tuotannonsuunnittelutehtaalta, jossa Chevy Volt -sähköauton salaisuudet paljastuvat.
17.34 Kierroksilla: Salamavihjeet
17.40 Jahtikuningatar Marjaana
Marjaana lähtee ystävättärensä kanssa jahtimatkalle Unkariin. Naiset kokevat, että metsästys on kovin erilaista kuin Suomessa. Reissussa metsästetään mm. villisikoja ja valmistetaan riistagulassia. Miten peppupiiskaus liittyy metsästykseen?
18.05 Hullut tiedemiehet
UUSI SARJA ALKAA! John ja Don Giandomenico rakentavat moottoripyörän sivuvaunun toimistotuolista ja lähtevät sitten hurjaan kyytiin. Mad Scientists, National Geographic.
18.35 Huutokaupan metsästäjät
Kilpailu on kovaa, kun yhdellä ostajalla ei ole rahasta puutetta. Brandi ei ole tyytyväinen, kun Jarrod ylittää budjetin. Mikä saa Barryn säikähtämään yhtä varastoa? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
19.05 FOXdoc: Satojen kissojen nainen
20.00 Hetki ennen tuhoa: Räjähdys lentotukialuksella
20.30 Huutokaupan metsästäjät
Barry saa vieraakseen omalaatuisen ystävänsä Bostonista. Mark käy muiden hermoille, mutta osuuko hänen vainunsa oikeaan? Brandi ja Jarrod tarvitsevat lisää tavaraa liikkeeseensä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20.58 Kierroksilla: Illan Salama
Illan Toto5-kierroksen tulokset ja voitonjako.
21.00 Criminal Minds: Verilöyly
New Yorkissa räjähtää autopommi, ja ryhmä alkaa selvittää ja jäljittää teosta epäiltyjä terroristeja. Amerikkalainen rikosdraama.
21.55 Toys
USA 1992. Toys, USA, 1992. O: Barry Levinson, P: Robin Williams, Michael Gambon. Kun perinteikkään lelutehtaan johtaja kuolee, hänen veljensä alkaa rakentaa leluista omaa armeijaa. Johtajan poika Leslie taistelee lelujen tulevaisuuden puolesta.
00.10 Asian Music Awards 2012
2012 Mnet Asian Music Awards (MAMA). Aasian merkittävimmässä musiikkipalkintogaalassa nähdään PSY:n ja Gangnam Style -tanssijoiden lisäksi muita K-pop-artisteja, Jackie Chan, amerikkalaisräppäri B.o.B ja Adam Lambert.
02.20 Karmea kiitospäivä
National Lampoon's Thanksgiving Family Reunion. National Lampoon's Thanksgiving Family Reunion, USA, 2003, 87min. O: N. Israel. P: B. Cranston, J. Reinhold. Sniderien perhe lähtee viettämään kiitospäivää sukulaisten luokse. Vierailu ei suju kuin Strömsössä, mutta lopussa kiitos seisoo.
04.00 Näin alkaa Tanssi peppu pieneksi Suomi TXT

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jouluaatto 2005, listamuodossa

Jouluaatto 2005, tarkempi versio

Arkisto