Uudenvuodenaatto 2013, tarkempi versio

Tiistai 31.12.2013




Yle TV1


23.15 Peter Jöback, täysin sydämin
3/3: Berliini. Peter Jöback matkaa viihdemusiikin tähtien ja hittien syntysijoille. Kuinka paljon laulajan tulee paljastaa sisintään yleisölle? Jöback osallistuu rohkeaan performanssiesitykseen. (U)
00.15 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
08.00 Yle Uutiset
08.05 Kiehtova maailma: Ihmisen planeetta
Kaupungit. Yli puolet maailman väestöstä elää kaupungeissa ja ihmiset ovat niitä rakentaessaan kenties ajatelleet tekevänsä pesäeroa villiin luontoon. Eläimet eivät suostu kuitenkaan helpolla luovuttamaan. 8/8. T: BBC.
09.00 Yle Uutiset
09.05 Suomalainen kirjailija: Eeva Joenpelto
Kauppiaan tyttären lempiaine koulussa oli historia, mutta varmemmin mestarilintsarin näki lohjalaiskahvilassa, lukemassa romaaneja. Joenpellon muotokuvan toimittajina Atro Lahtela, JP Pulkkinen ja Marika Kecskémeti. (U)
10.00 Yle Uutiset
10.05 Sydämen asialla: Postijuna
Naamioituneet rosvot ryöstävät junan postisäkit. Masonin entinen esimies tulee tutkimaan ryöstöä eikä antaisi tämän auttaa jutun selvittämisessä. Peggy uskoo saavansa perinnön, joka tekee hänet rikkaaksi.
11.00 Yle Uutiset
11.05 Nansenin jäljillä
2/2. Frans Joosefin maalla. Börge Ousland ja Thomas Ulrich jatkavat taivallustaan Nansenin reittiä seuraillen. Kunnioitus suuren edelläkävijän saavutusta kohtaan kasvaa päivä päivältä.(U)
12.00 Villit eläinystävämme: Jättiläislaiskiaisen jalanjäljillä
Ranskalainen lyhytohjelmasarja, jossa ihminen ja luonto kohtaavat.
12.10 Kansansankari: Jari Sillanpää:
Tangokuninkaasta kansansankariksi noussut Jari Sillanpää odotetussa henkilökuvassa. Viihdemaailmojen ulkopuolellakin Jari oma persoonallinen itsensä, energinen, avoin ja iloinen. Ohjaaja Risto Kuusisto.(U)
13.00 Täysosuma: Suomi 1941, 100'
O: Hannu Leminen. N: Ansa Ikonen, Aku Korhonen, Siiri Angerkoski, Turo Kartto. Komedia jossa hotellivieraat käyttäytyvat eri syistä toisin kuin heidän todellinen minänsä edellyttäisi.
14.40 Illallinen yhdelle
Kreivitär Sophie järjestää illalliset 90. syntymäpäivänsä kunniaksi ja pyytää hovimestariaan palvelemaan vieraiksi kutsuttuja ystäviään samoin kuin viime vuonnakin. Hovimestarina Freddie Frinton. O: Heinz Dunkhase.
15.00 Yle Uutiset
15.05 Yle News
15.10 Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
15.15 Norjan kuninkaanlinnan historiaa
Kuningatar Sonja kertoo yhdessä Nina Höyen kanssa kuinka Norjan kuninkaanlinna syntyi arkkitehti Hans. D.F. Linstowin piirustusten pohjalta ja miten siitä tuli yksi Norjan komeimpia rakennuksia.(U)
15.45 Poro ja muuttuva ilmasto
Poro on sopeutunut kestämään kovatkin talvet, mutta entäpä kun talvet käyvät entistä leudoimmiksi? Millaisia muutoksia ilmaston lämpenemisen arktisilla alueilla odotetaan poroille ja poronhoitajille merkitsevän? (U)
16.35 Löytöretkiä maailmaan
Karhut talviunilla. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010
16.50 Novosti Yle
16.55 Yle Uutiset viittomakielellä
17.00 Yle Uutiset
17.08 Sydämen asialla: Rakkauskertomus
Lammasfarmille saapuvat australialaiset lampaankeritsijät aiheuttavat harmeja ylikonstaapeli Millerille. Rosien vanha heila palaa kylään, mutta viekö uusi mielenkiinnon kohde voiton?
18.00 Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18.22 Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18.25 Yle Uutiset sää
18.30 Tosi tarina: Pellehypyn suurlähettiläät
Jerobeam Salakyttä Team on kiertänyt Suomea yli 40 vuotta. Kesällä 2011 ryhmä kutsutaan Amerikkaan. Dokumentti on matkakertomus pelleistä, joilla pelon tunne on korvattu halulla saada katsomo kiljumaan riemusta.(U)
19.00 Tangomarkkinat 2013: Juhlakonsertti
Tango Suomessa 100 vuotta konsertissa Arja Koriseva, Jari Sillanpää, Amadeus, Johanna Pakonen, Marita Taavitsainen, Mika Pohjonen ja Heidi Pakarinen. Orkesterina Dallape. Juontajina Anna-Liisa Tilus ja Marko Maunuksela.
20.30 Yle Uutiset
20.55 Urheiluruutu
21.00 Kerran vielä, Harvey
Last Chance Harvey/Englanti/USA 2008. Lontoon maisemiin sijoittuva romanttinen komedia kahdesta yksinäisestä ihmisestä, jotka lähtevät viettämään iltaa yhdessä. O: Joel Hopkins. N: Dustin Hoffman, Emma Thompson.
22.30 Jäminkipohja
Matti muuttaa perheensä kanssa Helsingistä maalle. Matin tulo paikkakunnalle laittaa sekä Matin että kylän nuorten kuviot myllerrykseen. N: Elias Salonen, Juha Varis, Meri Nenonen. KK: Matti Kihlström. O: Mika Kurvinen.(U)
22.55 Yle Uutiset
23.00 Vuosi vaihtuu 2013
Keskiyön lavatanssit Helsingin Senaatintorilla. Tanssittajina Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Anna Puu. Taikuutta tunnelmaaan lisäävät mentalistit Noora Karma ja upea ilotulitus. Juontajina Vappu Pimiä ja Nicke Lignell.
00.10 Neiti Marple: Kohti nollapistettä: Towards Zero
Jane Marple saapuu kutsuille, jossa on myös komea tennistähti nuorikkoineen. Emännän ystävä löytyy kuolleena. Neiti Marple huomaa vihjeitä intohimosta ja omistushalusta. N: Geraldine McEwan. (U)
01.45 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



Yle TV2


23.35 Teiniäidit: Osa 7/8
Sarita haluaisi tavata poikansa. Sanna pohtii Saritan tilannetta. Demi järjestää miehensä Ilkan kanssa Viima-vauvan 1-vuotissynttäreitä. Roosa mökkeilee vauvan ja vanhempiensa kanssa. 2. tuotantokausi.
00.05 Game of Thrones
4/10. Hänen aikansa on kulunut loppuun. Jaime ei halua tunnustaa tappiotaan, vaan ryhtyy sitkeään vastarintaan. Varys punoo juoniaan, mutta onko joku vielä ovelampi? Yövartion miehet ajautuvat kahakkaan. T: HBO.
01.00 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna
06.50 PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen
06.51 Nimipäiväonnittelu: 31.12.
Onnea Sylvester, Silvo.
06.52 Jääkarhu Otto: Merirosvot
Otto ja Unto leikkivät aavan meren merirosvoja, mutta Oili-merihirviö pakottaa heidät hylkäämään laivansa. Maihin päästyään he alkavat äidin piirtämän kartan avulla etsiä takapihalta suurta kulta-aarretta.
07.03 Ystäväkirja: Kukkienpoimijat Espoosta
Olli ja Sanni Espoosta ovat löytäneet ihanan valkovuokkometsän. Kenelleköhän kukkia ollaan keräämässä? Kukkien poiminnan jälkeen parasta on riehuminen.
07.08 Timppa: Lysti lemmikki
Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations.
07.18 Tanssi tarttuu
Rock'n roll.
07.20 Jessin kanssa: Voimmeko maalata lumpeet vihreiksi?
Jessi-kissa ystävineen yrittää keksiä kysymykseen vastauksen.
07.31 Kaapon ja Laten pähkinät: Miksi ihmisillä ja esineillä on varjo
Miksi ihmisillä ja esineillä on varjo? Kaapo Manninen ja Late-kettu pohtivat vastauksia lasten lähettämiin kysymyksiin.
07.36 Neppajymykerho
Neppajymykerhossa Vilja tekee lumilyhtykortin Markuksen ohjeen mukaan. Tehtävät osoiteessa yle.fi/pikkukakkonen.
07.42 Niko ja ystävät
Pekka fakiirina.
07.50 Franklin ja ystävät
Naparetkeilijä, osa 2/2. Konna-perheen huikea seikkailu jatkuu napamantereelta toiselle. Etelänavalla odottavat myös uudet ystävät.
08.15 Kaapo
Ensin Kaapo näkee tähdenlennon, sitten Kaapo tutustuu työntekoon. Lopuksi Kaapo käy Mirrin kanssa eläinlääkärissä ja tekee kuukävelyn.
08.38 Viiru ja Pesonen: Kuninkaallinen vieras
Ruotsalainen animaatio.
08.50 Amalia ja kevät
Kuningas Baltasarin valtakunnassa juhlistetaan kevättä, jolloin konna Bonifatius näkee tilaisuutensa kaapata valta. Prinsessa Amalian ja hänen ystäviensä täytyy panna kaikki peliin hänen estämisekseen.
09.16 Urhea pikku Mörkyli
Pikku Mörkyli on tulossa ikään, jolloin se haluaa ulottaa tutustumismatkansa tutun aukean ulkopuolelle, mutta Pikku Mörkylin turvallisuudesta huolissaan oleva isä ei halua päästää sitä syvälle pimeään metsään.
09.44 Velhot, jätit ja susihukkaset
Pieni lumityttö. Englantilainen animaatiosarja.
10.00 Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10.10 Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10.20 Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta
10.30 Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10.40 Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10.50 Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11.00 Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11.10 Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta
11.20 Maailman matkailuaarteet
Rooman Colosseum. Yhdysvaltalainen lyhytohjelmasarja esittelee Unescon maailmanperintökohteita eri puolilta maailmaa.
11.30 Apua, meille syntyy vauva
6/6. Anne Marie päättää lopettaa työnsä poliitikkona ja on nyt synnytysosastolla yhdessä miehensä kanssa. Jimmi ja Camilla odottavat lapsensa syntymää, mutta vauva onkin perätilassa.
12.00 Minä ja mun äiti: Lotta ja Monica
7/8: Koulukiusattu Lotta on nuori äiti. Monica on seissyt tyttärensä rinnalla ja samalla kamppaillut irti raastavasta parisuhteesta. He lähtevät automatkalle pohtimaan vuosia jotka ovat olleet molemmille käänteentekeviä.
12.27 Minä ja mun äiti: Viivi ja Sari
8/8: Viivi ja Sari puhuvat salatuista sukutragedioista automatkallaan Kellokoskelle, jossa äitejä ja isoäitejä on ollut hoidettavana. Osansa saavat myös ihmissuhteet, jotka ovat olleet kaikkea muuta kuin helppoja.
13.00 Tanskalainen maajussi
Keittiöpuutarhaan tehdään viimeiset hernepenkit, ja Frank lähtee kylvämään ohraa. Kylvökonetta vetää Solveig-hevonen. Eläinlääkäri käy katsomassa Herman-oria. Lipputanko saadaan kuntoon.
13.30 Löytöretkiä maailmaan
Jättiläistursaita tapaamassa. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010
13.45 Peppi Pitkätossu
Osa 7/13: Peppi ja ensilumi. Astrid Lindgrenin kertomuksiin perustuva sarja. Pääosaa esittää Inger Nilsson. Ohjaus: Olle Hellbom.
14.15 Peuranpyytäjien jalanjäljissä
1/2. Neljä miestä lähtee kohti Aaffaqia, Grönlannin kuulua peuranpyyntipaikkaa. Joukko kulkee pyytäjien ikivanhoja polkuja. (U)
14.38 Peuranpyytäjien jalanjäljissä
2/2. Neljän miehen matka Grönlannin komeissa maisemissa jatkuu, ja peurojen laidunmaat alkavat lähetä. Yhden vaeltajan isä oli aikoinaan kuulu peuranmetsästäjä ja tunsi peurojen polut tuiki tarkkaan. (U)
15.05 Teiniäidit: Osa 7/8
Sarita haluaisi tavata poikansa. Sanna pohtii Saritan tilannetta. Demi järjestää miehensä Ilkan kanssa Viima-vauvan 1-vuotissynttäreitä. Roosa mökkeilee vauvan ja vanhempiensa kanssa. 2. tuotantokausi.
15.35 McLeodin tyttäret
Poikamiehiä ja vanhojapiikoja. Tytöt lähtevät Gungellanin tanssiaisiin, joka on seudun tapahtumakalenterin ehdoton huipputapaus. Matka on pitkä, ja kaiken lisäksi Katen auto varastetaan.
16.20 Kerrostaloelämää
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa.
16.30 Tumpelot
Galaxin sketsipäivää rytmittävät Tumpelot. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi.
16.31 Pok ja Mok
Osa 27: Villissä luonnossa. Katja ei usko että Mok ja Pok osaavat seikkailla luonnossa. Pojat päättävät näyttää.
16.38 Viidakkojytä
16.44 Martine
Romanssimysteeri. Ullakolta löytynyt salaperäinen rakkauskirje saa Martinen ja ystävien mielikuvituksen laukkaamaan.
17.00 Pikku Kakkonen
Lassin vieraana Eila ja Johanna. Samalla katsellaan Pingu, Pikku prinsessa, Pulkkamäki, Planeetta Kosmo, Totta vai taikaa, Laura sekä Runokuva.
18.00 Yle Uutiset minuutissa
18.02 McLeodin tyttäret
Magneettista vetovoimaa. Stevien tytär Rose saapuu yllättäen tilalle tapaamaan tätiään. Mutta miksi uhmakas teinityttö on lähtenyt matkaan? Alex saa Kanesta uuden ystävän, jolla tosin on metkut mielessään.
18.46 #lovemilla
Köysi Roope Robotin kaulan ympärillä kiristyy. 23/25
19.00 Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19.10 Yle Uutiset
19.16 Urheiluruutu
19.20 Yle Uutiset Suora linja
Vuorovaikutteinen uutislähetys.
19.30 Karhuperheeni ja minä
2/3. Kesä. Kun Gordon palaa alkukesästä Minnesotaan, hän huomaa järkytyksekseen karhuemon hylänneen pienen pentunsa. Hope-pentu on nälkään nääntymäisillään, ja Gordonin on ryhdyttävä sen sijaisemoksi. T: BBC.
20.20 Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia.
20.30 Pasila: 2/12: Kiinalainen työvoima
Maahan on tuotu laittomasti kiinalaista työvoimaa. Kolme lääkäriä viidestä uskoo Pöystin selviävän luomestaan. Käsik. & ohj. Atte Järvinen. Yle Draamalle tuottanut Filmiteollisuus Oy.
21.00 Ajankohtainen kakkonen: Vuosikatsaus
Vuoden 2013 tapahtumat ja tarinat Nokiasta Talvivaaraan, Himaskohusta Hautalagateen ja Syyrian sodasta supertaifuuniin Ajankohtaisen kakkosen kertomina. Juontajina Reeta Kivihalme ja Jyrki Richt.
21.50 Yle Uutiset
22.00 Urheiluruutu
22.05 Paha maa
Paha maa on kiivas, nopearytminen ja realistinen tarina rohkeudesta ja yrityksestä vaikuttaa ympärillä olevaan maailmaan. O: Aku Louhimies. T: Solar Films. (U).
00.15 Love Connection
11/12. Rakkauden vuoristorata. Matin vanhemmat tenttaavat morsianehdokkaita, Markus mokaa treffeillään, ja Henri esittelee naisille poikansa. Tunteet ovat herkillä, kun viimeinen päätös lähestyy.
01.05 Yle Live: The Sound of Change
Lontoossa kesäkuussa 2013 pidetty hyväntekeväisyyskonsertti maailman tyttöjen ja naisten puuttuvien oikeuksien puolesta. Mukana mm. Beyoncé, Jennifer Lopez, Jessie J, Rita Ora, Timbaland, John Legend, Laura Pausini. (U)
03.10 Uutisikkuna
04.00 Uutisikkuna



MTV3


23.50 Vihjeet hukassa: Diplomaattinen koskemattomuus
Shawn ja Gus on palkattu etsimään Darth Vader -lelua Ison-Britannian suurlähettilään asunnosta. Shawn livahtaa taloon kesken juhlien ja sattuu löytämään kuolleen naisen lähettilään makuuhuoneesta. Suurlähettiläs vaikuttuu Shawnin kyvyistä ja palkkaa Shawnin ja Gusin tutkimaan avustajansa murhaa.
00.50 Eurojahti
06.00 Aamusää
08.00 Tuomas Veturi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi.
08.15 Chuggington: Sofie ja mehiläiset
Sofie haluaisi nauttia kauniista kesäpäivästä, mutta joutuu vain tylsiin sisähommiin.
08.25 Mia ja minä
Tulen yksisarvinen. Mia joutuu osallistumaan koulunsa kykykilpailuun. Onchao osallistuu seremoniaan, jossa nuoret yksisarviset otetaan mukaan laumaan.
08.50 INK - Ihmenappuloiden kerho: Hampaisiin asti asteistettu
Vin tarvitsee apua matematiikassa, ja Katie olisi valmis auttamaan. Vinin mielestä Katien hammasraudat ovat nolot. Macbeth saa jälleen loistoidean.
09.20 Beyblade: Beywheelz
Japanilainen enimesarja, jossa Estrella-niminen joukko nuoria ja lahjakkaista beybleidaajia taistelee agresiivista Dominaattorit -jengiä vastaan. Voittaja päättää maailman kohtalon.
09.45 Mitä tänään syötäisiin?
09.50 Tunteita ja tuoksuja: Aivoleikkaus ohi!
. Kevin suutelee Janaa onnellisena siitä, että tämä pystyy vaikean aivokasvainleikkauksen jälkeen puhumaan - ja muistaa hänenkin nimensä. Lääkäri kertoo, että he tekivät parhaansa, ja ennuste potilaan toipumiselle on hyvä. Kevinin äidin Glorian kysymykseen, onko tuumori aiheuttanut Janan tekemät kauheudet lääkäri ei osaa vastata kuin että aivoissa sijaitseva kasvain saa joskus pahaa jälkeä aikaan. Heather tarjoaa Amberille sopimusta, josta tämä ei voi kieltäytyä. Miten Michael suhtautuu siihen juristina, sillä onhan Amber hänenkin asiakkaansa? Jill sanoo Jackille, ettei hänellä ollut aavistustakaan Jabotin todellisista omistajuussuhteista, kunnes Ji Min kertoi. Ji Min lupaa tehdä mitä vain, jotta Jill ottaisi hänet takaisin elämäänsä. Mitä vain? Niin, mitä vain. Jill pyytää miestä tekemään Jabot-omistuksista julkisen. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.
10.40 Emmerdale: Poliisit peliin
Juonikas Cain manipuloi Priyan tekemään ilmoituksen Jaista, joka haetaan poliisiasemalle kuulusteltavaksi pahoinpitelystä, ja temppu on Charitylle viimeinen pisara. Katie on häkeltynyt Declanin kysymyksestä. Saako ailahteleva yrmy uuden mahdollisuuden? Amy näkee sosiaalityöntekijän kylässä, eikä ajoitus voisi olla huonompi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.10 Emmerdale: Hylätty
Pelokas Amy synnyttää yksin hautausmaalla, mutta hylkää hiljaisen lapsen olettaen sen kuolleen. Löytääkö kukaan hylättyä vauvaa ja onko sen henki vielä pelastettavissa? Hazel on alamaissa Aaronin lähdöstä. Katie ja Declan käyvät tärkeää keskustelua odottamattoman käänteen keskeyttäessä heidät. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
11.40 Grand Designs - unelma-asunnot
Vesitornielämää. Pariskunta rakensi kymmenen vuotta sitten avaran asunnon vanhan vesitornin kylkeen. Se suunniteltiin liiketilojen tyyliin hyvin nopeasti pystytettäväksi, mutta koko urakka vei kauan ja vaati paljon. Kevin epäili styroksiharkkoseinien kestävyyttä, eikä varsinaisen vesitorniosan vuosilla venynyt kunnostuskaan oikein vakuuttanut. Nyt hän palaa katsomaan, miten tilat ovat eläneet ja onko koti vastannut odotuksia. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
12.45 Ostoskanava
14.15 Alueellinen sääennuste
14.20 Amerikan ykkösperhe: Maalle!
. Presidentti pohtii tärkeää nimitystä korkeimpaan oikeuteen, eikä päätös ota syntyäkseen. Hän päättää yllättäen lähteä maatilalleen Nevadaan, perheensä kauhuksi. Maalla Skip hermostuttaa isänsä puhumalla taukoamatta, vaikka pitäisi nauttia hiljaisuudesta. Presidentin rouva yrittää saada nuorimpia lapsia innostumaan luonnosta, mutta joutuu siinä sivussa kohtaamaan omat pelkonsa.
14.50 Amerikan ykkösperhe: Valtataistelu
Presidentin nuorempi tytär Marigold on hyvä koulussa, mutta haluaisi laistaa algebrasta. Äitipuoli Emily ja vanhempi tytär Becca ovat eri linjoilla siitä, miten asia pitäisi hoitaa. Skipin podcast aiheuttaa sotkun.
15.15 Mitä tänään syötäisiin?
15.20 Musta hevonen
Head of State. Kutkuttavassa poliittisessa komediassa Amerikan vahvin presidenttiehdokas kuolee yllättäen kesken vaalien, ja demokraatit asettavat hänen tilalleen todellisen mustan hevosen, suorasuisen Mays Gilliamin (Chris Rock) - sekalaisen tukijajoukkonsa turvin Gilliam aloittaa kaikkien aikojen yllätyksellisimmän kampanjan. Ohjaaja: Chris Rock, USA 2003.Pääosissa: Chris Rock, Bernie Mac, Dylan Baker, Nick Searcy, Lynn Whitfield, Robin Givens, Tamala Jones.
17.15 Uutiset
17.20 Suomen ja maailman sää
17.25 Kauniit ja rohkeat: Lehtolapsen paluu Malibuun
Brooke ja Bill puhuvat yhteisestä, menetetystä lapsestaan. Bill vetää Brooken hellästi rinnalleen. Katie zoomaa kohti. Donnan mielestä ele on myötätuntoa, ei erotiikkaa. Katie zoomaa taas. Bill puhuu Brookea matkustamaan Monte Carlon televisiofestivaaleille edustamaan Forrester Creations -tuotteita. Hope ja Liam kiusoittelevat toisiaan sohvalla. Ovat vapautuneempia kuin ennen. Hope uskaltaa sanoa mielipiteensä Liamin parrastakin, ja siitä, että Liamin ja Wyattin pitäisi sopia asiat. Liamin mielestä Wyatt on ylittänyt veljesrajan Hopeen päin, joten se siitä. Wyatt lähettää isälleen tekstiviestejä Malibun-talon tapahtumista. Bill lähettää yhden tekstiviestin itsekin, ja asiaan alkaa tulla liikettä. Pian Liamin talon ovella seisoo miekkariipuslapsi numero kaksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
17.55 Mitä tänään syötäisiin?
18.00 Emmerdale: Ambulanssien valot
Kauhistuneet Hazel ja Lisa tekevät parhaansa pitääkseen vauvan hengissä, kunnes ambulanssi saapuu, ja Amy salaisuuksineen seuraa ikkunasta kadun tapahtumia. Tyttö ei halua pihahtaakaan synnytyksestä kellekään, mutta saattaako David antaa asian olla? Perheongelmat kärjistyvät Bartoneilla, ja inhottu Moira tekee päätöksen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
18.30 Emmerdale: Hän oli yksin ja peloissaan
Tieto löytyneestä vauvasta leviää ympäri kylän, ja painostettu Belle kertoo vanhemmilleen Amyn raskaudesta. Paljastuuko isän henkilöllisyys samassa rytäkässä? Huolestuneina Eric ja Val kiirehtivät Amyn ja Davidin perässä sairaalaan. Voivatko kasvatusvanhemmat antaa tytön valheet jälleen kerran anteeksi? Moira lähtee kotoa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
19.00 Seitsemän Uutiset
19.20 Päivän sää
19.30 Salatut elämät: Osa 2434
Suru saapuu Pihlajakadun ylle.
20.00 Mäkihypyn maailmancup
Mäkihypyn maailmancup: G. Partenkirchen. Keski-Euroopan mäkiviikko. Kooste karsinnasta. HS 140. Selostaja Jani Uotila, kommentaattori Toni Nieminen. Toimittaja Teemu Jordberg.
21.00 Kosketus: Samasta puusta
Guillermo yhyttää Martinin, ja hänen onnistuu kuin onnistuukin riistää jälleen yhden oikeamielisen henki. Jake ja Amelia löytävät jälleen toisensa ja yrittävät selvittää käsillä olevan ongelman omalla tavallaan. Amerikkalainen draamasarja.
22.00 Kymmenen Uutiset
22.20 Päivän sää
22.25 MTV Sport Uutiset
22.35 MTV Sport: Leijona Extra
Hockey Night Extra. Yhteenveto ja tunnelmat nuorten MM- kisojen ottelusta Suomi -Sveietsi. Juontajana Teemu Niikko. Asiantuntijat Juhani Tamminen ja Tero Lehterä.
22.45 C.S.I. Miami: Metsästysmaa
Evergladesin rämeiltä löytyy nuolen lävistämä ruumis. Metsästysonnettomuudelta vaikuttava kuolemantapaus paljastuukin joksikin paljon synkemmäksi ja julmemmaksi. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.
23.45 C.S.I. Miami: Erikoistoimitus
Kuljetusfirman lähetti surmataan raa'asti autoonsa. Kesken tutkimusten kyseistä firmaa käyttävä lelutehtailija murhataan, ja pian Horation tiimi huomaa selvittävänsä myös huumeiden salakuljetusta ja kauppaamista. Amerikkalainen rikossarja rikospaikkatutkijoista.
00.45 Eurojahti



Nelonen


23.10 Hannibal: Juusto
Salaperäinen murhaaja tekee sinfoniaorkesterin pasunistista erikoisen soittimen. Hannibal Lecterin potilas epäilee, että hänen ystävänsä saattaa liittyä murhaan. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
00.10 Maailman vaarallisimmat tiet
Ruumiskasa. Liikennöinti vaikeakulkuisen Rohtangin solan läpi Keylongista Manaliin ja takaisin jatkuu. Lisa tahtoo todistaa pärjäävänsä yksin, joten hän lähtee matkaan ilman tähystäjäänsä Tashia. Se on päätös, jota hän joutuu vielä katumaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
01.10 Robin POP SHOW - Live In Hartwall Areena
Suomen suosituimman popartistin, Robinin, ainutlaatuinen live show on taltioitu Hartwall Areenalla Robin The Movie -elokuvan ensi-illassa 1.12. 2012. Lavalla on Robinin lisäksi kolmekymmentä huikeaaesiintyjää, ohjaajana Riku Nieminen. Koko perheen konsertissa nähdään hurmosta, vauhtia ja viihdyttäviä tilanteita. (23')
01.40 Matkalla kiven sisään: Jessup
Rikoksia tehneet 13-17-vuotiaat nuoret viedään Jessupin vankilaan tutustumaan vankien elämään. Miten vierailu vaikuttaa nuorten elämään? (41')
02.40 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
07.30 Ostosruutu
08.00 Onnea matkaan, Charlie!
Kykykilpailu. Amy ilmoittaa perheensä sairaalan kykykilpailuun. Ikävä kyllä esityksessä kaivataan rytmitajua, jota perheellä ei ole lainkaan. Teddy epäilee Ivyn käyneen juhlissa salaa häneltä. Totuus käy ilmi luokan järjestämässä oikeudenkäyntinäytöksessä. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.25 Shake It Up
Juhlahumua. Gary järjestää suuret vuosittaiset juhlansa, ja myös Rocky ja CeCe saavat kutsun. Ty ja Deuce puolestaan jäävät kotiin lapsenvahdeiksi. Ilta ei kuitenkaan osoittaudu sellaiseksi kuin nuoret kuvittelivat. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
08.55 Eläintarhojen elämää: Ei pöllömpää menoa
Pöllönpoikaset kaipaavat hoivaa, hylje joutuu leikkauspöydälle, ja Adelaiden eläintarha saa harvinaisia vieraita. Australialainen sarja. 4. tuotantokausi. (22')
09.25 Eläinten ABC: Etelä-Amerikan ihmeotukset
Suuntana Etelä-Amerikka! Tiesitkö, että puissa asuva laiskiainen käy maassa vain kerran viikossa? Tai sitä, että iguaanilla on "kolmas silmä" keskellä päätä? Luvassa myös Amazonian eksotiikkaa, siivellä elävä lintu ja hassuja hampaita... Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (21')
09.50 Eläinten ABC: Pohjois-Amerikan mahtavimmat eläimet
Jaksossa tutustutaan Pohjois-Amerikan eläinten erikoisuuksiin. Miten kalifornianjuoksukäki suojautuu kuumuudelta? Miksi biisonilla on kyttyrä, ja mistä se on tehty? Miksi kodiakinkarhu on niin suuri? Lopuksi selviää, mitä yhteistä on kanadanhanhilla ja hävittäjälentokoneilla. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (21')
10.20 Lauran matkakuvia: Tukholma
Lauran matkaseurana Tukholmassa on Antti Tuisku. Vierailukohteena on mm. ABBA-museo, jossa selviää olisiko Tuiskusta ollut ainesta ABBA:n viidenneksi jäseneksi. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10.50 Ostosruutu
11.30 LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
12.50 Melkein nainen
14.45 Tulossa: The Voice of Finland
14.50 Huippumalli haussa
Sukellus syvyyksiin. Tytöt saavat neuvoja uimapuvussa poseeraukseen Victoria's Secret -enkeli Marisa Milleriltä. Haasteena on hyppy kalliolta mereen, ja kuvauksissa pitää poseerata meren syvyyksissä. Amerikkalainen realitysarja. 13. tuotantokausi. (40')
15.45 Merieläinten pelastajat: Kylmettymisiä
Kylmä koettelee Floridaa, ja merieläinten pelastajat antavat kaikkensa pelastaessaan hengenvaarassa olevia manaatteja vaarallisesta kanaalista. Tuhannet merikilpikonnat uhkaavat kuolla kylmän veden lamaannuttamina. 1. tuotantokausi. (21')
16.15 4D: Länsimaiden huippuhetkiä
Dokumentissa esitellään kymmenen paikkaa ja niihin liittyvää historiallista tapahtumaa, jotka ovat muovanneet maailmaamme. Listaan kuuluu poliittisia tapahtumia, vapaustaisteluita, innovaatioita ja erikoisia lentoja. Dokumentti. (43')
17.10 Tulossa: The Voice of Finland
17.15 Matkaoppaat
Ovenkarmit pitkin pihoja Anna-Kaisa paimentaa hotellihuoneensa oven rikkoneita Mikaa ja Miskaa. Aapolla ovat maalaistuoksut mielessä, kun taas Emiliä pelottaa merivesi. 3. tuotantokausi. (19')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
17.45 Dr. Phil: Profeetta vai pedofiili?
. Amerikkalaista FLDS-lahkoa on syytetty moniavioisuudesta ja lasten hyväksikäytöstä, ja vuonna 2011 sen johtaja Warren Jeffs sai elinkautisen tuomion raiskauksista. Dr. Philin vieraana on Jeffsin entinen henkivartija, jonka väitetään olevan yksi lahkon nykyisistä johtajista. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (41')
18.45 Nelosen uutiset
Nelosen uutiset
18.55 Nelosen sää
Nelosen sää
19.00 Neljän tähden illallinen
Tanssija Jorma Uotisen illallispöytään saapuvat vieraiksi näyttelijä Sari Havas, laulaja Arttu Wiskari ja kuvataiteilija Outi Heiskanen. Hulppeassa kodissaan Jorma apureineen valmistaa suomalaista perinneruokaa eli läskisoosia! Illallinen huipentuu Jorman mahtavaan esitykseen. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30 Hauskat kotivideot
Tänään tuijotetaan omaan napaan ja muiden napoihin sekä nähdään miten hausfrau käsittelee nesteitä ja Cyndi Lauper kylvää tuhoa lastenkutsuilla. Kotimainen viihdeohjelma. 21. tuotantokausi.
19.55 Tulossa: The Voice of Finland
20.00 Huvila & Huussi
Keittiö vaihtaa paikkaa ja seinää kaatuu kun Anita suunnittelee ruokaharrastajalle mökkiin unelmien keittiön. Tupaantuliaisissa Meri-Tuulikin pääsee testaamaan taitojaan kun he yhdessä valmistavat ensimmäistä kertaa elämässään tuoremakkaroita alusta asti itse. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57 Keno
21.00 Factory Girl
Factory Girl/USA 2006. . Supertähti Sienna Miller (G.I.Joe, Alfie) on tositapahtumiin perustuvan draaman pääosassa Edie Sedgwick, Manhattanilla kansainväliseen supertähteyteen kohonnut malli ja Andy Warholin tallin kaikkein hehkuvin keulakuvakaunotar. Vuonna 1965 New Yorkiin muuttava nuori Sedgwick elää kuin viimeistä päivää tutustuttuaan Warholiin (Guy Pearce), liihottaa uskomattomista juhlista seuraaviin ja kohoaa myös suojelijansa elokuvien tähdeksi. Vauhdikas elämä vaatii ennen pitkää veronsa. Pääosissa: Sienna Miller, Guy Pearce, Hayden Christensen, Jimmy Fallon, Jack Huston, Mena Suvari. Ohjaus: George Hickenlooper. (87')
22.50 Anthony Bourdain maailmalla: Suomi-jakso: Suomi
Anthony Bourdain tutustuu Sami Yaffan opastuksella suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin peruspilareihin: saunaan, viinaan ja makkaroihin. Lisäksi herkutellaan hienossa ravintolassa, mummon keittiössä ja nakkikioskilla. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
23.50 Tulossa: The Voice of Finland
23.55 Maailman vaarallisimmat tiet
Räjähtävä lasti. SARJA PÄÄTTYY. Rekkakuskien matka alkaa olla lopuillaan, ja Lisa, Rick ja Dave ovat uransa vaikeimman haasteensa edessä: heidän on kuljetettava polttoainelasti Rohtangin solan läpi. Onnistuvatko rekkakuskit vaikeassa tehtävässä vai heittääkö huono sää kapuloita rattaisiin? Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (44')
00.55 Juha Tapion Lapislatsulia-konsertti Savoy-teatterista
Juha Tapion Lapislatsulia-konsertin tuore taltionti Savoy-teatterista. (29')
01.35 Start!
Vauhdikas automakasiini Start! tarjoaa katsojilleen koeajoja, vinkkejä, esittelyjä ja uutisia automaailman kuumimmista uutuuksista. Kotimainen autoiluohjelma. 8. tuotantokausi.
02.05 Matkalla kiven sisään: Lieber
Ongelmanuoret viedään tutustumaan Lieberin vankilaan Etelä-Carolinassa. Vaikuttaako vierailu heihin? (41')
03.05 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



MTV Sub/SUB/SubTV


23.05 Vaarallinen totuus: Oregon
Michaelin vaimo Hannah haluaa muuttaa Oregoniin opiskelemaan. Töissä Michael saa vihiä, että kuolleeksi luultu sarjamurhaaja saattaa olla elossa. Vai onko kyseessä sittenkin vain jäljittelijä? Amerikkalaisessa jännityssarjassa etsivä Michael Britten tutkii väkivaltaisia henkirikoksia kahdessa rinnakkaistodellisuudessa ja yrittää selvittää, mitä hänen perheensä elämän muuttaneessa auto-onnettomuudessa todella tapahtui.
00.05 Elämää Philadelphiassa: Jouluja kaikille, osa 2
Mac ja Charlie yrittävät löytää joulumielen sovittamalla vanhat vääryydet, joskin jokseenkin kehnolla menestyksellä. Deen ja Dennisinkään suunnitelma ei mene putkeen, mutta Frank näkee onneksi näkyjä ihan itsenäisesti. Saako jengi sittenkin valkean joulun? Osa 2/2. Amerikkalainen komediasarja irkkupubia pyörittävistä ystävyksistä ja heidän älyvapaista edesottamuksistaan.
00.35 Ensisilmäyksellä: Viesti tuonpuoleisesta
Marshallin äiti ja veljet kertovat koskettavia tarinoita Marshallin isän viimeisistä sanoista. Marshallilla ei hienoa tarinaa ole, mutta sitten hänen kännykästään löytyy vastaajaviesti edesmenneeltä isältä. Mikä mahtaa olla viestin sisältö? Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka tapasi näiden äidin parikymmentä vuotta aiemmin. Kuudes kausi.
01.05 Simpsonit: Kaikkien aikojen huonoin jakso
Sarjakuvatyyppi saa sydänkohtauksen seuratessaan naamiointivelhon työskentelyä. Bart ja Milhouse saavat idean ryhtyä androidin lapsenvahdiksi.
01.35 Eurojahti
04.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
06.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!
08.25 Nakke Nakuttaja
Mökkihöperyys. Lumimyrsky telkeää Naken Valtun kotiin. Viivi raataa saadakseen ruokakriitikolta hyvät arvostelut. Naken henkivartijalla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Amerikkalainen animaatiosarja hulvattoman töyhtöpäisen tikan seikkailuista.
08.50 Beyblade: Metal Fury: Mahtava joukkueturnaus
Kiinassa järjestettävä "Toryumon"-joukkueturnaus on edennyt välieriin, kun Mei-Mei ja Chaoxin kohtaavat Gingkan ja Yukin tiukassa ottelussa.
09.20 Eastenders
Zainab salapoliisina. Zainab aikoo selvittää keinolla millä hyvänsä, kuka polttarijuhlijoista oikein päätyi petiin stripparin kanssa. Janine hoivaa toipilaana olevaa Patia. Ronnie päättää unohtaa Archien, mutta saa huomata, ettei se käy kovin helposti. Aukiolla kiertää huhuja, joiden mukaan poliisilla on uusi johtolanka murhatutkimuksissa. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
09.55 Lemmen viemää: Totuudenhetkiä
Doris ja Theresa ovat jo tajuttomia, kun Moritz ja Konstantin löytävät heidät. Huonokuntoiset naiset viedään sairaalaan, ja poliisi lähtee Kristinin perään. Theresa muistaa Dorikselle antamansa lupauksen. Sitten Doriskin katoaa jäljettömiin. Theresa saa vihdoin isänsä kirjeen luettavakseen ja menneisyyden salaisuudet murtavat padon. Fleuria imartelee Alfonsin suojelunhalu, ja hän kertoo totuuden elämästään. Elena ja Nils antautuvat vihdoin keskinäiselle rakkaudelleen ja antavat sen näkyä. Xaverin kiusoitellessa Nils lähettää vahingossa Elenalle tarkoitetun tekstiviestin Tanjalle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
10.50 Ostoskanava
Tuote-esittelyjä ja erikoistarjouksia.
13.50 Myytinmurtajat: Myyttievoluutioita
Myytinmurtajat testaavat vanhojen myyttien pohjalta poikineita jatkomyyttejä. Uusintakäsittelyyn pääsevät mm. autosta pelastautuminen veden alla, tappava turvatyyny ja nopeusvalvontakameran huijaaminen.
14.55 Farm Kings: Päin mäntyä
Pete on stressaantunut: kauppa ei käy maatilatorilla, tipulähetys saapuu päivän etuajassa ja kukaan ei tunnu noudattavan ohjeita varastolla. Dan pääsee näyttämään kyntensä torimyyjänä. Lisa ja Elizabeth etsivät antiikkihyllyä kaupalle. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 9/13.
15.55 Vauvaonnea: Mustasukkaisuutta
Chris kokee orastavaa mustasukkaisuutta kun Reagan joutuu työskentelemään tiiviisti pomonsa Luken kanssa. Avan uusi personal trainer valmentaa häntä hyväntekeväisyyskisan kympin juoksuun. Reagan Brinkley on rakastava vaimo, menestyvä televisiotuottaja, juhlien keskipiste ja nyt myös äiti. Vauvan myötä sympaattinen pariskunta jakaa vastuun siten, että isä jättää lakifirman hoitaakseen lasta ja äiti palaa töihin. Ekstrovertti televisiotähti Ava on Reaganin pomo ja tuo vaatimuksillaan omat haasteensa perheen elämään. Amerikkalainen draamasarja.
16.25 Eastenders
Zainab salapoliisina. Zainab aikoo selvittää keinolla millä hyvänsä, kuka polttarijuhlijoista oikein päätyi petiin stripparin kanssa. Janine hoivaa toipilaana olevaa Patia. Ronnie päättää unohtaa Archien, mutta saa huomata, ettei se käy kovin helposti. Aukiolla kiertää huhuja, joiden mukaan poliisilla on uusi johtolanka murhatutkimuksissa. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
17.00 Lemmen viemää: Lohtua murheellisille
Konstantin kertoo huolestuttavia uutisia Doriksesta. Kun hotellin raha-asiatkin menevät huonosti, Werneristä tuntuu, että hän menettää kaiken itselleen tärkeän yhdellä kertaa. Marlene ei halua Konstantinin näkevän hänen kyynärsauvaansa. Miehellä on kuitenkin muuta ajateltavaa, ja Marlene onnistuu lohduttamaan häntä. Nicolan kuoleman aiheuttama suru yhdistää Theresaa ja Andréta. Kristin löytää timanteille piilopaikan. Fleur käyttää viehätysvoimaansa saadakseen Alfonsin pienentämään hotellilaskuaan. Sonnbichlereiden luokse saapuu yllättäen Marie-tytär. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
18.00 Dieetit vaihtoon!: Väriä ruokavalioon
Tällä kertaa ruokaklinikan potilaina ovat 9-vuotias David ja 11-vuotias Aiyesha. Alipainoinen David nirsoilee ruoan suhteen ja saa suurimman osan energiastaan suklaapirtelöistä. Aiyesha puolestaan syö valtavia ruoka-annoksia ja napsii niiden välillä epäterveellisiä välipaloja. Molempia yhdistää epäluuloisuus uusia ruokia ja erikoisia makuja kohtaan, eikä kummankaan ruokavaliosta liiemmin löydy hedelmiä tai vihanneksia. Brittiläisen realitysarjan erikoiskaudella lääkäri Christian Jessen ottaa joka jaksossa hoitoonsa kaksi nuorta, joista toinen on ylipainoinen ja toinen alipainoinen. Lapset ja heidän vanhempansa muuttavat muutamaksi päiväksi asumaan Jessenin valvovan silmän alle opetellakseen terveellisiä ruokailutottumuksia. Monipuolisen ja maukkaan ruokavalion salaisuuksia heille opettaa ravitsemusterapeutti Ursula Philpot, joka on tuttu myös aiemmista Dieetit vaihtoon! -jaksoista.
19.00 Tyhjätaskut
Kuka on pomo?. Leivospuodin remontointiin ja avaamiseen liittyvät puuhat sekä tiloissa mellastavien rottien pyydystäminen pitävät tytöt kiireisinä, joten Caroline päättää, että on aika hankkia ilmaista työvoimaa eli harjoittelija. Maxilla on kuitenkin vaikeuksia pomottaa ketään. Harjoittelijaksi valikoitunut tyttö hyväksikäyttääkin Maxin hellämielisyyttä alusta alkaen. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television.
19.30 Miehen puolikkaat: Rahahuolia
Alan huolestuu rahatilanteesta, mutta Charlie jatkaa tuhlaamista luottavaisin mielin. Tuskastunut Alan keksii itselleen lisätulonlähteen, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta - eikä ihan olekaan. Charlie joutuu yllättäen viihdyttämään Lindan pientä poikaa, joka suhtautuu lähes kaikkeen penseästi.
20.00 Rillit huurussa: Komeron uudistuminen
Howard nakkaa roinat komeroon. Miten komeron saa siistiksi? Näyttämällä sen Sheldonille. Järjestelyn tuoksinassa tulee päiväjärjestykseen kirje vuosien takaa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja.
20.30 Simpsonit: Pikku lukiolainen
Lisa rupeaa hankkimaan liikunnan erikoisopetusta lukiolaisryhmässä ja käymään lukiolaisesta itsekin. Hänen peruskoulukaverinsa hylkäävät hänet sen takia.
21.00 Kurjat kuppilat USA: Jämähtänyt Yanni's
Tällä kertaa Ramsayn apua tarvitsee kreikkalaisravintola Yanni's, jonka omistaja Peter ei suostu muuttamaan ikivanhaa konseptia, vaikka alueelle virtaa nuorta väkeä. Peterin apuna ovat vaimo ja tyttäret, mutta velkaa on niin paljon, että perheeltä puuttuu jopa sairausvakuutus. Sali taas on kuin suoraan 80-luvulta, ruokalista yhtä paksu kuin Raamattu, ja hygieniassakin on toivomisen varaa. Ruokarealitysarja Gordon Ramsayn kohennusmatkoista ekonomisen, kulinaarisen ja imagollisen tuhon partaalla oleviin ravintoloihin Yhdysvalloissa.
22.00 Lainvalvojat
Tämän illan jaksossa Helsingin väkivaltarikosyksikön Ahlgren ja Huuskonen joutuvat pysäyttämään auton Itäväylällä sekä tutkimaan pientä tulipaloa kerrostalon aulassa. Kenttäjohtopartiolle tuntuu tänään humalaisilla olevan asiaa. Rovaniemellä saadaan ilmoitus motellissa nähdyistä huumeista ja Espoossa taksikuski on napannut itse kiinni tyypin, joka on varastanut taksista rahaa ja lähtenyt karkuun. Partio rientää hätiin.
22.30 Lain nimessä
Ääliöt jonossa. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja.
23.00 Nikita: Isän jäljillä
Alex pyytää apua Nikitalta. Auttaessaan Alexia Birkhoff löytää Percyn tiedostoista tietoja Nikitan isästä, joka näyttääkin olevan elossa. Michael ja Nikita lähtevät etsimään Nikitan isää, mutta myös Jaosto on heidän kannoillaan. Percy suunnittelee taas uusia juonia ja käyttää Alexia niiden toteuttamiseen. Nikita joutuu paljastamaan Michaelille suuren salaisuuden.
00.00 Simpsonit: Tenniskenttä
Simpsonit ryhtyvät rakentamaan tenniskenttää. Isoisä saa vanhainkodin mitalin.
00.30 Southland: Herran työtä
Sherman ottaa kovia kokeneen prostituoidun ja tämän tyttären asian omakseen ja yrittää auttaa heidät uuden elämän alkuun, mutta väkivaltaisen parittajan valvova silmä vaikeuttaa työtä siinä missä naisen itsensä vastahakoisuuskin. Tangin ampumatapauksen käsittely on kesken ja uhri sairaalassa kriittisessä tilassa, kun hän joutuu Cooperin kanssa selvittämään toista ampumatapausta, jolla on selviä yhtymäkohtia Tangin omaan tilanteeseen. Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen.
01.25 Southland: Riskinottoa
Sherman jatkaa Amberin ja Danielen auttamista, mutta on joutua liriin parittajan kanssa. Adams ja Robinson puolestaan selvittävät jengimurhaa, joka näyttää saaneen alkunsa graffiteista. Tang odottaa ampumatapaustutkinnan ratkaisua ja ylikonstaapelikokeen tuloksia. Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen.
02.20 Eurojahti
04.00 SubChat
Klassikoksi muodostunut tekstiviestichat. Jutustele, kysy, kommentoi!



Yle Teema


23.30 Amerikkalaisen tv-sarjan tarina
4/4. Monenlaiset sankarit. Tv-sarjojen sankarit ovat historian aikana muuttuneet humaaneiksi, oman elämänsä sankareiksi. Miten tv-sarjojen veteraanit kokevat muutoksen?
00.25 YleX: Joulusinkku
00.30 Teematieto
04.00 Teematieto
10.00 Silkkitie 30 päivässä
Silkkitie 30 päivässä seuraa 10 jakson ajan Ville Haapasalon seikkailuja entisissä neuvostomaissa, pitkin muinaista Silkkitien reittiä, Kaukasuksella sijaitsevasta Georgiasta Mongoliaan asti. Osa 1/10.
10.44 Silkkitie 30 päivässä
Ville herää henkeäsalpaaviin vuoristomaisemiin Isolla-Kaukasuksella, Georgiassa. Hän opettelee tanssimaan georgialaisia kansantansseja ja maistaa kuuluisaa Borjomin terveysvettä ja Länsi-Georgian viinejä. Osa 2/10.
11.28 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkustaa Keski-Aasiassa, muinaisella Silkkitiellä. Tadzhikistanissa hän tutustuu vihreään teehen, Aleksanteri Suuren linnoituksiin ja 5 500 m korkeudessa kulkevaan henkeäsalpaavaan vuoristoreittiin. 3/10
12.12 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkustaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Tadzhikistanissa Ville vaeltaa aaseilla Fann-vuoristossa, paimentaa lampaita, löytää tappavan hämähäkin ja vierailee Dushanben vanhimmassa moskeijassa. Osa 4/10.
12.56 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Uzbekistanissa Ville nukkuu jurttakylässä, ratsastaa kamelilla, tapaa sirkusperheen ja matkaa autiomaan halki tarunhohtoiseen Buharan kaupunkiin. Osa 5/10.
13.41 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Ville osallistuu Buharassa uzbekistanilaisiin häihin ja Samarkandissa ihailee itämaista arkkitehtuuria. Koskenlasku koituu kohtalokkaaksi. Osa 6/10.
14.25 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Silkkitiellä. Ville tutustuu niin iskelmälaulajiin kuin hevosmakkaran tekoon ennätysluistinradalla. Ennen Shamaanin ja suojelusenkelinsä tapaamista hän näkee villin hevospoolopelin. 7/10.
15.08 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Kazakstanissa vieraillaan neuvostoaikaisessa observatoriossa, lähdetään Araljärvelle ja tutustutaan futuristiseen Astanaan. Osa 8/10
15.52 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Mongoliassa Ville oppii soittamaan hevosenpääviulua, käy yrttitohtorilla ja rakentaa jurtan kodittomalle slummiperheelle. Osa 9/10.
16.35 Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Ville osallistuu Tiibetin buddhalaiseen jumalanpalvelukseen, opettelee kurkkulaulantaa, bongaa villihevosia ja viettää päivän nomadiperheessä. Osa 10/10.
17.20 Kausikortti: Sibeliuksen Voces Intimae
Uusi Helsinki -kvartetti soittaa Sibeliuksen Sisäisiä ääniä. Soittajat ovat RSO:n muusikoita, ja myöhäisillan kamarimusiikkikonsertti taltioitiin 2.11.2012 Musiikkitalossa.
18.05 Saari
3/26. Giorgis kamppailee kasvattaakseen tyttärensä yksin. Eleni ei voi katsella saaren opettajan raakuutta toimettomana. Saarella kärsitään vesipulasta, ja sinne saapuu lisää sairastuneita sekä uudet vartijat.
18.50 Mozartia etsimässä
(In Search of Mozart, Britannia 2005) Tutkimusmatka Mozartin maailmaan on kaunis johdanto rakastetun säveltäjän elämään, musiikkiin ja vanhan Euroopan sydämeen. O: Phil Grabsky.
21.00 Gaudin Sagrada Familia
Antoni Gaudille kivikin oli nestemäistä, kaikkiin hänen visioihinsa muotoutuvaa. Millainen haaste on toteuttaa Barcelonan kuuluisin rakennus, Sagrada Familia -kirkko Gaudin suunnitelmien mukaisesti? Ohjaus Polly Watkins/Australia
21.55 Treme
8/11. LaDonnan avioliitto on vaikeuksissa. Davisilla on ensiesiintyminen uuden bändinsä kanssa. Mikä onkaan yleisön vastaanotto? Sofia liikkuu väärässä seurassa ja ajautuu hankaluuksiin. T: HBO. 2. kausi.
22.55 Kilimanjaron lumet
(The Snows of Kilimanjaro, USA 1952) Hemingway-filmatisoinnissa kirjailija muistelee elämänsä naisia metsästysretkellä Afrikassa. O: Henry King. N: Gregory Peck, Ava Gardner, Susan Hayward, Hildegard Knef.
00.45 Pandora ja Lentävä hollantilainen
(Pandora and the Flying Dutchman/Englanti 1951) Rakkauselokuvassa legendat heräävät eloon amerikkalaisen laulajan ja hollantilaisen purjehtijan kohdatessa Espanjan rannikolla. O: Albert Lewin. N: Ava Gardner, James Mason
02.45 Teematieto
04.00 Teematieto



Yle Fem/Yle FST/Yle FST5


23.30 SVT: Ridsport: Världscuphoppning
Sammandrag från Mechelen, Belgien, och världscuphoppningen.Kommentatorer: Roger Blomquist och Lotta Björe. Även i SVT1 31/12
00.30 SVT: Aktuellt
00.55 SVT: Regionala nyheter
01.00 SVT: Sportnytt
01.15 SVT: Inför Idrottsgalan
De nominerade till Jerringpriset presenteras och tittarna får ringa och rösta på sina favoriter. Se även svt.se. Textat sid. 795
01.20 SVT: Monica Zetterlund
Monica Zetterlund intervjuas av Tom Alandh om låten hon till slut inte längre tålde: "Sakta vi gå genom stan". Från 2007 4:3-format Textat sid. 795
01.25 SVT: Jag vill ha allt
Svensk kortfilm från 2012 Philip och Minna, tätt omslingrade inför en ljus framtid. Men de vill olika saker. Vi ser vad som varit och vad som skulle kunna blivit om allt bara var annorlunda. I rollerna: Mylaine Hedreul, Adam Pålsson, Kajsa Ernst m.fl. En film av av Maria Eriksson. Från 29/12 i SVT2. Även i SVT24 5/1 Textat sid. 795
01.50 SVT: Seglarprästen
Norskt program från 2011. Det hårda vädret på Helgelandskusten skrämmer inte Arild Strand. Han är präst i Rødøy och använder sin lilla segelbåt som transportmedel när han ska ut för att predika i någon av ökommunens många små kyrkor. Från 2012
02.00 SVT: Lasse-Majas detektivbyrå
Lasse och Maja hjälper polismästaren att lösa knepiga brott och märkliga mysterier i Valleby, t.ex. vem som rånar Café Marsan. Och varför stjäl familjen Åkerös kinesiska äppeltax från Stadshotellet? Serien bygger på Martin Widmarks böcker om Lasse Majas detektivbyrå. I rollerna: Tomas Norström, Teodor Runsiö, Matilda Grahn, Pia Johansson, Christer Fant, Rachel Mohlin m.fl. Textat sid. 795
02.30 SVT: Antikmagasinet
Del 11 av 12: Nell Walden (kvinnligt avantgarde). Nell Walden är prästdottern från Landskrona som hamnar i Tysklands konstcentrum i början av 1900-talet. Hon återvänder hem och blir den första kvinnliga konstnären i Sverige som målar abstrakt. Gäster: konstsamlaren Thomas Andersson, experten Claes Moser och historikern Jessica Sjöholm Skrubbe. Från 27/12 i K Textat sid. 795
07.00 SVT: Rapport
07.30 SVT: Rapport
07.40 SVT: Gomorron Sverige
Sammandrag av Gomorron Sveriges förra sändning.
07.55 SVT: Gomorron Sverige
Dagsaktuella gäster i intervjuer, debatter och diskussioner i soffan varje kvart. Tips om mat och resor och recensioner av film och böcker m.m. Rapport sänder nyheter varje halvtimme. Vädret varje halvtimme med start 07.40. Sportnytt sänds kl 07.05, 08.05 och 09.05. Regionala nyheter sänds varje halvtimme med start 07.10. Läs text-tv sid 679.
11.00 SVT: Ridsport: Världscuphoppning
Sammandrag från Mechelen, Belgien, och världscuphoppningen.Kommentatorer: Roger Blomquist och Lotta Björe. Även i SVT1 31/12
12.00 SVT: Rapports årskrönika 2013
Nyhetsåret här hemma och ute i världen med bilderna och människorna som gjort särskilt starkt intryck. Om inbördeskriget i Syrien, om bränderna i Husby, om den begynnande valrörelsen och om Obamas Sverigebesök. Bland mycket annat. Programledare: Lisbeth Åkerman. Även i SVT24 31/12, SVT1 1/1, SVT1 2/1 och SVT24 3/1 Textat sid. 795
14.05 Huone hienoksi
Osa 2/8. Sisustussuunnittelija Isabelle McAllister saa kirjeitä lapsilta, jotka eivät ole tyytyväisiä huoneisiinsa. Tällä kertaa Isabelle menee Hacindan luo. Huoneeseen tulee mm. ompelunurkkaus. buu.yle.fi/storabarn
14.35 Poika ja kilpikonna
Ruotsalainen komedia vuodelta 2004. Pikkusiskon synnyttyä pojasta tuntuu kuin vanhemmat olisivat unohtaneet hänet. Poika nielee mustasukkaisuutensa, kunnes hänen elämäänsä ilmaantuu uusi ystävä, katkeroitunut kilpikonna. buu.yle.fi
15.55 Taivaallista menoa: Nina Åström
Nina Åström laulaa jouluisia lauluja Wilma Witickin ja Kimmo Suomelan kanssa. Toimittaja: Bengt Klemets.
16.22 Norjaa ristiin rastiin: Uiva ravustaja
Joulukuussa vuonon vesi on takuulla kylmää, mutta se ei 67-vuotiasta rouvaa pelota. Uintireissullaan hän laskee rapumerrat veteen.
16.25 Hotelli Kultainen mysteeri
Osa 13/24. Uudet hotellivieraat vaikuttavat aika merkillisiltä. Mitä heillä on meneillään? Tuleeko hotellin viereen tosiaan kaatopaikka? Rogerin entinen työkaveri ilmaantuu hotelliin. buu.yle.fi (U)
16.38 Hotelli Kultainen mysteeri
Osa 14/24. Uudet hotellivieraat jatkavat outoja puuhiaan hotellin liepeillä. Etsivätkö he sopivaa tonttia kunnan uudelle kaatopaikalle? buu.yle.fi (U)
16.52 Hiiri tuli taloon!: Joululauluja
Hiiret esittävät Tonttujen jouluyön. buu.yle.fi
16.55 Kuninkaittemme jäljillä
Osa 7/10. Kaarle XII:n johdolla Ruotsi menetti suurvalta-asemansa Suuressa Pohjan sodassa. Venäläiset miehittivät Suomen, josta monet lähtivät pakolaisiksi Ruotsiin.
17.55 Yle Nyheter TV-nytt
18.00 BUU-klubben: Ystävyyden talvi
Pieni ankka eksyy vanhemmistaan etelään muuton aikana ja joutuu selviämään yksin koko pitkän talven. Mutta kevät saapuu aikanaan. Palkittu englantilainen animaatio. buu.yle.fi
18.30 Ilmastohemmot
Osa 4/10. Huonoa säätä. Sääennusteet eivät Emiliä ja Peteriä pelota, ja kun ns. vesipolkupyörä tuntuu liian hitaalta, kaverukset vaihtavat vanhaan mikroautoon. Tuotanto Tanskan televisio. buu.yle.fi/storabarn (U)
19.00 Camilla Plumin helpot herkut
Neljän ruokalajin juhla-ateria ja melkein ilman lihaa. Camilla Plum näyttää, kuinka ruuat voi tehdä etukäteen ja ilman stressiä ja niin emäntäkin ehtii nauttia seurustelusta vieraidensa kanssa.
19.30 Yle Nyheter TV-nytt
19.40 Tanskan salaisuuksia
4/5. Kaupunkitutkimusmatkailijat Jan Elhöj ja Morten Kirckhoff tutustuvat Kööpenhaminan vanhan oopperatalon salaisuuksiin ennen talon purkamista. Molemmat muistavat mahtavan rakennuksen myös nuoruudestaan.
20.00 Dok: Mies tähtien takana
Vincent Paterson on tehnyt koreografioita mm. Michael Jacksonin ja Madonnan musiikkivideoihin. Patersonin puoleen kääntyi myös Lars von Trier tehdessään Dancer in the dark -elokuvaa. Ruotsi 2013.
21.00 Urheilevat norjalaiset
Istumahiihto. Thomas Jacobsenin urheilu-uralla on ollut uskomaton määrä pahoja loukkaantumisia, ja hän on joutunut pyörätuoliin. Urheilun kipinä ei kuitenkaan ole sammunut.
21.30 Grotesco
Uudet jaksot alkavat. 2. kausi, osa 1/8. Grotesco-jengi on taas täällä. Sikatilallinen Jöns Jönsson muuttaa sikansa kanssa Tukholmaan puolueen saatua paikan parlamentissa.
22.00 Fork ElectroVocal Circus
Seurataan a cappella -yhtye Forkin konserttikiertuetta ja valmistautumista ElectroVocal Circus -esitykseen. Nähdään myös katkelmia Aleksanterin teatterissa pidetystä konsertista. Långflm Productions Ab, 2013.
23.00 Konsertillinen Sinatraa
Norjan radion sinfoniaorkesteri soittaa yhdessä Sinatra Songbook -yhtyeen kanssa Sinatran tunnetuksi tekemää musiikkia. Laulusolistina Ingar Kristiansen.
23.30 SVT: Monica Zetterlund
Monica Zetterlund intervjuas av Tom Alandh om låten hon till slut inte längre tålde: "Sakta vi gå genom stan". Från 2007 4:3-format Textat sid. 795
23.35 SVT: Skavlan - julspecial
Fredrik Skavlan bjuder på det bästa ur den senastesäsongen. Även i SVT1 1/1 och SVT24 5/1
00.15 SVT: Tolvslaget på Skansen
Det är Jan Malmsjö som även i år läser Alfred Tennysons "Nyårsklockan" på Sollidenscenen på Skansen vid tolvslaget. Utöver diktläsning blir det musik och sång med mezzosopranen Katija Dragojevic, Gustaf Sjökvist med Nyårskören, artisten Samuel Ljungblahd, sång och dans med Trace by Base, samt Theresia Widarsson från Glada Hudikteatern. Gästerna presenteras av Lisa Nilsson.
01.05 SVT: Nyår med Price och Blomsterberg
Danskt matprogram från 2012. Del 4 av 4. Mette Blomsterberg från "Det söta livet" och James Price från "Spisa med Price" slår sina matlagningskunskaper ihop och skapar en gemensam vintermeny i en slottssal på renässansslottet Kronborg i Helsingør. På parets nyårsmeny står bl a hummer thermidor och karamellparfait. Även i SVT1 1/1
01.35 SVT: Inför Idrottsgalan
De nominerade till Jerringpriset presenteras och tittarna får ringa och rösta på sina favoriter. Se även svt.se. Textat sid. 795
01.45 SVT: Grevinnan och betjänten
Världens roligaste tv-sketch? Huvudpersonerna minns svunna tider, nu uppträder betjänten som den gamla damens uppvaktande kavaljerer, samtidigt som han serverar middagen. Det blir många skålar och han blir allt rundare under fötterna. Vi ser Freddie Frinton som betjänten och May Warden spelar grevinnan. Från 1969 4:3-format
02.00 SVT: Lasse-Majas detektivbyrå
Lasse och Maja hjälper polismästaren att lösa knepiga brott och märkliga mysterier i Valleby, t.ex. vem som rånar Café Marsan. Och varför stjäl familjen Åkerös kinesiska äppeltax från Stadshotellet? Serien bygger på Martin Widmarks böcker om Lasse Majas detektivbyrå. I rollerna: Tomas Norström, Teodor Runsiö, Matilda Grahn, Pia Johansson, Christer Fant, Rachel Mohlin m.fl. Textat sid. 795
02.30 SVT: Vinterljuset
Norsk naturfilm från 2012. Ljuset i naturen under vintern kan synas vara vekt, kallt och en blott alltför sällsynt gäst. Men det finns där, om man ger sig tid att leta efter det. En film av Per Jarle Heggdalsvik. Från 25/12 i SVT2
03.00 SVT: Cirkus Maximum 2013
Cirkus Maximums jubileumsföreställning 2013 med roliga, magiska och spännande cirkuskonster. I tältet uppträder trapetskonstnärer, clowner och det blir förstås en rad halsbrytande nummer. Från SVT1 tidigare idag. Även i SVT24 3/1 och SVT1 6/1 Textat sid. 795



JIM


23.45 Huipputatuoija haussa: Kitaroita ja eläimiä
Tulikokeessa kisaajat pääsevät kustomoimaan Daven omat kitarat, mutta lopputulos ei miellytä Davea lainkaan. Pudotuskisassa tatuoidaan tällä kertaa eläimiä. Yhdelle asiakkaalle kipu on aivan liikaa, ja yhtä kisaajaa ripitetään siitä, ettei tällä itsellään ole tatuointeja. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
00.35 JIM D: Massiivinen tuho
Megatsunami. Valtava tsunami iskeytyi kolmen maanosan rannikoille itäisellä Välimerellä 6000 eaa. Dokumentti selvittää, mikä sen aiheutti, kuinka tuhoisa se oli ja miten rannikoilla asuvien ihmisten kävi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
01.30 Bullrun - kaasu pohjassa: Tankki tyhjänä
Kisaajien matka jatkuu Arizonasta Texasiin. Huoltoasemat ovat harvassa, ja moni tiimi kärvistelee lähes tyhjän tankin kanssa. Duudsonien matka ei myöskään etene toivotulla tavalla. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
02.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
11.00 Ostosruutu
11.20 Ostosruutu
12.20 Krokotiilimies: Lääkärintarkastus
Eläinlääkäri tulee kuukausittaiselle käynnilleen Australia Zoohon. Potilaita riittääkin kengurusta valkomerikotkaan. Steve Irwin huolestuu toden teolla, kun pussiahma Morton hotkaisee myrkyllisen agakonnan. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.45 Remontit rahaksi: Armando apuun
Armando saapuu auttamaan Finniganin perhettä, joka on vararikon partaalla. Heidän talonsa remontti pahasti kesken, ja ulosotto uhkaa. Talo pitäisi saada remontoitua loppuun ja myytyä pois, jotta perhe saisi velat maksettua. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi.
13.35 JIM D: Rasvaa
Rasva pitää maailmamme liikkeessä. Mikään ei pyörisi, nousisi tai laskisi ilman rasvan voitelevaa voimaa. Tässä jaksossa tutustutaan rasvan lukuisiin käyttötarkoituksiin, mutta myös sen pimeään puoleen, josta todistavat rannikoiden öljytuhot. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi.
14.25 Tomin keittiö
Saaristolaissafkaa. Vieraina: Ravintola På Krokenin Markus Doepel Hangosta ja Tomin isä, Timo Viitanen. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
14.50 Tomin keittiö
SARJA PÄÄTTYY. Tänään Tomi kokkaa ensimmäisille pomoilleen Juhalle ja Merkkulle sekä mentoreilleen Jarille ja Jarkolle. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
15.20 MasterChef Australia: Pastapudotus
Vuorossa on kauden ensimmäinen pudotushaaste, jossa testataan kilpailijoiden pastatietoja ja -taitoja. Australialainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (51')
16.20 Kuppilat kuntoon Ruotsi: Pubi uuteen kukoistukseen
The Golden Horn -pubi Osbyssä ei menesty, vaan ravintolan ohessa toimiva hotelli elättää ravintolaa. Ravintolan suurin ongelma on se, ettei siellä ole ammattikokkia, ja omistajan voimavarat alkavatkin ehtyä. Alexander tarttuu haasteeseen ja palkkaa ensitöikseen kokin. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
17.15 Gordon Ramsay - pannu kuumana
Suklaakakkujen taisto. Gordon valmistaa ravintolan asiakkaille fasaania, haudutettua kaalia ja leipäkastiketta sekä kilpailee juontaja Sarah Beenyn kanssa siitä, kumpi tekee parempaa suklaakakkua. Giles Coren laskeutuu viemäriin ottaakseen selvää, mitä tapahtuu käytetylle keittiörasvalle. Vieraana piipahtaa myös Big Brother -juontaja Davina McCall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
18.10 MasterChef Australia: Jappi ja juustokakku
Mestarien oppitunnilla valmistetaan jappirapuja etikkakurkkujen kera sekä sitruuna-ricottajuustokakkua, jonka seuraksi asetellaan upea hedelmäsalaatti. Gourmetleipuri Philippa Grogan opettaa kilpailijoille, miten leivotaan täydellinen leipä. Australialainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (46')
19.05 Kuppilat kuntoon Ruotsi: Uusi ilme Solsidaniin
Bistro Solsidanissa on loistavalla paikalla, mutta asiakkaista on suuri pula. Keittiö on ruokottomassa kunnossa, eikä raaka-aineita juuri ole. Alex kutsuukin paikalle siivousfirman ja vie henkilökunnan naurujoogaan. Sen jälkeen on aika uusia ruokalista. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
20.00 Amerikan kovimmat keräilijät: Asuntovaunu-unelmia
Sarja päättyy. Danielle lähettää pojat Arizonaan, jotta hänen ei tarvitsisi kuunnella heidän valitustaan. Matkallaan Mike ja Frank tapaavat persoonallisen Wally-rouvan sekä särmikkään Fargo-cowboyn, jolla on elokuvatausta. Reissu huipentuu, kun Mike löytää Airstream Dream -asuntovaunun, jollaisesta koko porukka on jo pitkään haaveillut. Se on saatava, mutta ei millä hinnalla tahansa. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi.
21.00 Suomen huutokauppakeisari: Konkurssi uhkaa
Tavaranhakureissu ylittää Akin ja Helin odotukset, kun myyntiin saadaan arvokas sota-ajan ahkio. Markku tuunaa mummopyörän. Eräs myyjä yllättää Akin tinkaamalla hintaa väärään suuntaan. Aki ja Heli ajautuvat perheriitaan. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22.00 Rekkakuskit jäällä: Viimeinen rypistys
Ajokausi on loppumassa ja lastikisa käy kuumana. Kanadan puolella kilpakumppanit Alex ja Hugh ovat tasoissa ennen kauden viimeistä reissua. Alaskassa Lisa pyrkii ohittamaan potkut saaneen Daven. Kisan tauottua kuskit kilistelevät maljoja ja muistelevat mennyttä talvea. Kanadalainen realitysarja. 5. tuotantokausi. (43')
22.55 Täysillä tutkaan: Pahaa sushia
Naista epäillään rattijuoppoudesta, ja hän osoittautuukin hyvin sekavaksi. Ovatko valkoiset miehet epäilyttäviä, jos he ajavat Cadillacilla? Pimeillä kujilla autossa voi puuhata kaikenlaista. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
23.25 Gordon Ramsay - pannu kuumana
Suklaakakkujen taisto. Gordon valmistaa ravintolan asiakkaille fasaania, haudutettua kaalia ja leipäkastiketta sekä kilpailee juontaja Sarah Beenyn kanssa siitä, kumpi tekee parempaa suklaakakkua. Giles Coren laskeutuu viemäriin ottaakseen selvää, mitä tapahtuu käytetylle keittiörasvalle. Vieraana piipahtaa myös Big Brother -juontaja Davina McCall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
00.20 Rajakaupunki Laredo: 50 tonnia
Huumekauppa on vähentynyt tilapäisesti Laredossa, ja huumeyksikkö ottaa osaa muihin operaatioihin toivoen löytävänsä uusia johtolankoja. Eräs pidätetty puhuu valtavan suuresta lastista, ja tieto johtaakin yllättäville jäljille. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (19')
00.50 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



MTV Ava/AVA


23.50 Kosketus: Kellopeli
(2ATG09 - Clockwork). Jake haluaa isänsä etsivän miehen, joka on selittämättömällä tavalla kytköksissä häneen. Mies löytyy nopeasti, mutta hänen kohtalonsa näyttää sinetöidyltä, sillä hänet on määrä teloittaa vielä samana päivänä. Amerikkalainen draamasarja.
00.40 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!
06.05 Aamun AVAus
Viestit ja kommentit aamustasi AVAlle!
08.00 Namaste jooga
(105). Ohjelmassa tehdään joogaharjoituksia. Lämmittelyn jälkeen harjoitellaan tanssiva aurinko -sarjaa ja lopuksi rentoudutaan ja venytellään.
08.30 Ostoskanava
09.30 Tähdet kertovat: Mad Men- sarjan tähdet
(Cast of Mad Men). Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa teatteri- ja elokuva-alan opiskelijat ja ammattilaiset kohtaavat näyttelijöitä. Nauhoituspaikkana on New Yorkin Manhattanilla sijaitseva maineikas The Actors Studio.
10.30 Pomo piilossa UK: Sisko seksipuodissa
(1 Ann Summers). Ann Summers -ketjun pääpomo Jacqueline Gold lähettää sisarensa Vanessan peitetehtävälle ketjun liikkeisiin. Miten toimistotyöhön tottunut Vanessa selviää aikuisten lelukaupan arjessa? Ja selviääkö syy asiakasmäärien hiipumiseen? Brittiläinen realitysarja.
11.30 Viimeinen sauma: Tekijä esiin
(101 Radenroro). Elle-lehden luova johtaja Joe Zee haluaa panna hyvän kiertämään ja auttaa urallaan vaikeuksissa olevia muotisuunnittelijoita pääsemään uuteen nousuun. Ensimmäisenä muutoksen kouriin joutuu jo seitsemän sesongin ajan läpimurtoa odotellut Radenroro-merkki. Ratkaisu löytyy, kun suunnittelija astuu rohkeasti esiin merkkinsä takaa.
12.30 Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat: Punainen thaicurry
(2. THAI RED CURRY (PROD EP 15)). Tänään Jamie tekee yhtä lempiruoistaan: punaista thaicurrya jasmiiniriisin ja kurkkusalaatin kera. Ensimmäisenä valmistuu kurkkusalaatti, jonka pelkkä kastike saa jo veden herahtamaan kielelle: tuoretta inkivääriä, limettiä, seesamiöljyä, soijaa, chiliä, korianteria... Mausteinen pääruoka valmistuu vaivattomasti ja jääpä Jamielle aikaa vielä hedelmäisen jälkiruoankin loihtimiseen. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
13.00 Grand Designs - unelma-asunnot: Elementtitalon tulevaisuus
(4 Revisited West Cumbria). Metallielementtien tuottaja rakensi perheelleen mukautuvan mallikodin. Isojen osasten valmistaminen omassa tehtaassa pani pään pyörälle. Töitä riitti yli odotusten, mutta rungon pystytyksen aloituksesta kului alle kuukausi, kun päästiin jo muuttamaan. Kevin palaa nyt katsomaan, millaista mallikodissa on ollut asua ja onko se poikinut lisää töitä. Kulunut vuosi ei ole ollut ainakaan helppo. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
14.00 Muodin huipulle: Tehtävä 14: Ole hyvä, parempi, paras!
(914 Finale Part Two). New Yorkin muotiviikolla pidettävä Project Runwayn 9. tuotantokauden finaali huipentuu Lincoln Center -rakennuksen catwalkille. Neljä finalistia saavat Tim Gunnilta vielä viime hetkellä 500 dollarin yllätyssumman kymmenen asun kokoelmaansa varten. Herätyskellot soivat ratkaisevan päivän aamuna kello kolmen jälkeen. New Yorkin yö on pimeä, mutta sinne on sukellettava. Esityslava hohtaa valkoisena, kutsuvana, haastavana. Päiväkin valkenee, ja show alkaa. Heidi Klum astuu esiin mustassa housuasussaan. Yleisön joukossa istuu armottomia ja armollisia silmäpareja - juryn jäsenet, sukulaisia, rakastettuja, ystäviä, kollegoja. Voittajasuunnittelijan nimi julkistetetaan Parson's-koululla, ja tuomarit ylistävät kokoelman yhtenäisyyttä. Kenen vaatteista on kysymys? Vieraileva tuomari: muotisuunnittelija-malli L'Wren Scott. Vakituiset tuomarit: Nina Garcia, Michael Kors. Juontaja-tuomari: Heidi Klum. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle. - Yhdeksännen tuotantokauden viimeinen kilpailujakso. Jäljellä on vielä muisteluepisodi.
15.00 Kodinkohentajat: Ystävä sä lapsien
(17). Florence Duncan on äiti ja vaimo, mutta työskentelee silti väsymättä hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii auttamaan erityistarpeita vaativia lapsia ja heidän perheitään. Oman kodin remontointia on aloiteltu, mutta se on jäänyt kesken. Nyt Florencen läheiset tulevat apuun. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
16.00 Pilanpäiten
(21 /138 pt1). Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16.15 Italialaiset mestarit: Maaseutumatka Calabriaan
(1 Calabria and Bambinone). Lontoolaistuneet kokit Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo palaavat synnyinmaahansa Italiaan katsomaan, mitä aika on tehnyt maan kulttuurille ja ruokakulttuurille. Samalla he valmistavat matkakohteensa ruokia milloin sisätiloissa, milloin ulkona luonnossa. Uusi tuotantokausi alkaa Calabrian maakunnasta, joka sijaitsee saappaan muotoisen maan eteläkärjessä. Italia, varsinkin sen syvä etelä, rakastaa lapsia, ja niin tekevät Antonio ja Gennarokin. Paikallisten pienten kanssa valmistetut sianmakkarat, peruna-juustokuorukat ja leivonnaiset nostavat miesten omat lapsuudenmuistot pintaan. Välimeren ruokavalio tekee hyvää sydänverisuonille, mutta moni calabrialainenkin lapsi on nykyisin lihava. Syynä makeisautomaatit, jotka ovat terveellisen lounaan vihollinen numero uno. Lasten kanssa tehtyjen ruokien lisäksi Antonio ja Gennaro valmistavat isojen lasten ruokia, kuten ohra-pinaattirisoton, appelsiinisen riisikakun ja meren antimista tehdyn keiton. Mamma mia, mitkä värit ja tuoksut! Ja koska Antonio on intohimoinen oopperamusiikin ystävä, ei myöskään kuuloaistin tarvitse nähdä nälkää. BBC-dokumenttisarja. - Toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso, 2012.
17.25 Eastenders: Yhteinen taival
(set 235 / 11 #3947). Jack ja Max pohtivat, kannattaisiko Bradleyn kertoa poliisille koko totuus vai jatkaa salailua. Dotin ja Jimin hääpäivän koittaessa heille valmistellaan pubissa yllätysjuhlia. Ronnie pääsee vapaaksi saatuaan syytteen poliisin mottaamisesta. Mandan ja Mintyn yhteinen harrastushetki saa vakavan sävyn, kun Manda esittää vaikean kysymyksen. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen.
18.00 Kiinteistöjen kuningas: Muiden syy!
(VDH08 It's not Me, It's You). Casa Vegan projekti saa tragikoomisia piirteitä. Jeffin käytös ei pahemmin naurata. Sarahin itku kääntyy riemuksi. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
19.00 Grand Designs Australia
(06 Hampton House). Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
20.00 Hugh Laurie bluesin lähteillä
(Hugh Laurie - Down By The River). Brittidokumentti vuodelta 2011 seuraa näyttelijä Hugh Laurien (House, Kyllä Jeeves hoitaa, Musta Kyy) matkaa bluesin ja jazzin syntysijoille New Orleansiin. Rytmimusiikkia rakastava mies valmistautuu oman levyn äänittämiseen ja hakee inspiraatiota lukuisilta alan legendoilta. Ohjelmassa kuullaan Laurien ohella muun muassa Tom Jonesia, Allen Toussaintia ja Irma Thomasia.
21.00 Suomen kaunein koti: Jakso 10. Lapsiperheiden puutalokodit
(Suomen kaunein koti). Viimeinen finalisti selviää! Sisustusarkkitehti Minna Piironen, arkkitehti Pekka Pakkanen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari vierailevat kolmessa lapsiperheen puutalokodissa. Yksi kodeista on rakennettu 1850-luvulla, toinen 1920-luvulla ja kolmas 1950-luvulla. Asukkaat ovat remontoineet ja sisustaneet unelmiensa kodit pieteetillä ja rakkaudella. Jakson jälkeen kaikki kymmenen Suomen kaunein koti -finalistia ovat selvillä ja katsojat saavat seuraavaksi valita Suomen kauneimman kodin. Äänestysohjeet löytyvät ohjelman nettisivuilta osoitteessa mtv.fi/suomenkauneinkoti.
22.00 Tappajan näköinen mies: Osa 1/8
Viktor Kärppä saa tehtäväkseen etsiä kadonneen naisen. Kärpän ystävät Karpov ja Ryshkov menettävät ryöstössä satojen tuhansien arvosta tavaraa. Molempien tapausten taustalla tuntuu kummittelevan sama mies, virolainen suurrikollinen Jaak Lillepuu. Kärppä tapaa kauniin Marjan, mutta Kärpän elämäntyyli ja työ asettavat esteitä suhteen kehittymiselle. Etsiessään kadonnutta naista Viktor Kärppä joutuu ongelmiin virolaisen suurrikollisen kanssa. Kärppä tapaa kauniin Marjan, mutta Kärpän elämäntyyli ja työ asettavat esteitä suhteen kehittymiselle.
23.00 Tyhjätaskut: Talli pystyyn
(2J6707 And The Three Boys With Wood). Kuppilaan saapuu kaksi viatonta ja kokematonta amish-poikaa, jotka ovat eräänlaisella lomalla yhteisöstään. Koska Carolinen hevonen tarvitsee suojaisan paikan talveksi, tytöt lupaavat majoittaa pojat, mikäli nämä vastalahjaksi rakentavat takapihalle tallin. Kaupunkielämän houkutukset saattavat kuitenkin käydä poikaparkojen kohtaloksi. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television.
23.30 Tyhjätaskut: Munasolut myyntiin
(2J6708 And The Egg Special). Kun Andyn karkkikaupan vierestä vapautuu liiketila, joka olisi täydellinen Maxin ja Carolinen leivoskaupalle, tytöille tulee kiire järjestää rahoitus kuntoon. Tutkittuaan eri vaihtoehtoja he päätyvät siihen, että nopein ratkaisu on myydä muutama munasolu. Sophien ja Olegin romanssi kukoistaa. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television.
00.00 Gossip Girl: Viimeinen mahdollisuus
(3X7657 Save The Last Chance). Serena ja Dan päättävät hyvittää läheisilleen tekemänsä vääryydet. Serena yrittää lähestyä Blairia anteeksipyynnön merkeissä, ja Dan tapaa isänsä. Blairilla on viimeinen mahdollisuus todistaa äidilleen pystyvänsä luomaan uran suunnittelijana. Chuck puolestaan on isänsä salaisuuden kintereillä, mutta suunnitelman heikon lenkki on hänen läheinen ystävänsä. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.
01.00 Yön AVA
Yön interaktiivinen ikkuna!



LIV


23.45 Täydelliset naiset
Peli. Susanin järjestämä peli-ilta muuttuu mielenkiintoiseksi, kun pelaajien väliset jännitteet purkautuvat. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (41')
00.35 Paris Hiltonin maailma: Synttärit
On koittanut suuri päivä: Paris täyttää 30. Sen kunniaksi hän esiintyy David Lettermanin ohjelmassa ja pitää juhlat kahdella eri aikavyöhykkeellä. Suhde raittiuden kanssa kamppailevaan Brookeen rakoilee, samoin poikaystävään. Kolmekymppisenä on aika tehdä päätöksiä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
01.30 Supernanny
Supernannyn salaisuudet. Jo juhlii sadatta jaksoaan palaamalla auttamiensa perheiden luokse ja kyselemällä heidän kuulumisiaan. Hän kertoo myös omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tunteistaan. (40')
02.20 Arvostele mun illallinen Suomessa
Tämän viikon kilpailijat ponnistavat Lahdesta. Ensimmäisenä vuorossa on päiväkotiyrittäjä Paul, jonka keittiön kulmakivet löytyvät pusseista ja purkeista. Löytyykö niistä myös makua? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
02.50 Arvostele mun illallinen Suomessa
Miska on perheenisä, jonka keittiössä kiehuu hurmaava Lapin taikapata. Jälkiruoan oma resepti on hyvin omalaatuinen. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
03.20 Good Wife: Päämiehen kuolema
Juhlat keskeytyvät, kun Alicia pyydetään poliisilaitokselle auttamaan päämiehensä murhan selvittämisessä. Kresteva käyttää tietysti asian hyödykseen ja laittaa ikäviä juoruja liikkeelle. Alician äiti ryhtyy lapsenvahdiksi ikävin seurauksin. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi. (41')
04.15 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
07.30 Ostosruutu
09.00 Sisustuskaksoset
Kisa alkaa. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.
09.30 Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Venäläinen ilta. Venäjältä Ruotsiin muuttanut matkatoimiston johtaja Irina emännöi venäläistä iltaa. Daniel, Lasse ja Lillemor pääsevät muun muassa venäläisen sillin ja punssin makuun. Mutta mitä ovat pikasuolatomaatit? Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
10.00 Hulluna häämekkoihin: Yllätys hintalapussa
Oikean hintaisen hääpuvun löytäminen voi olla haastavaa. Mitä tehdä, kun unelmahääpuku ei millään mahdukaan budjettiin? Kleinfeldin liike kohtaa asiakkaan, jonka edessä sen on pakko tehdä poikkeuksellisia myönnytyksiä. Vaikka varakkaalla Michellellä ei ole mekkojen suhteen lainkaan ylärajaa, hinnat tuntuvat hänelle silti liian kovilta. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 6. tuotantokausi.
10.30 Amerikan venäläisnaiset: Kummitusjuttuja
Anastasian ja Dianan kotona tapahtuu pelottavia asioita, ja Evan neuvot ovat tarpeen. Renata yrittää toimia sovittelijana Marinan ja Svetan välillä ennen tärkeää ensi-iltaansa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
10.55 Lapsiperheen taloprojekti: Urakka alkaa
Brykien viisihenkinen perhe löysi unelmakotinsa, mutta talo on remontin tarpeessa. Budjetti on 700 000 dollaria ja aikaa on neljä kuukautta. Alku sujuu hyvin, mutta rankkasade paljastaa talossa vakavan rakenteellisen vian. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (22')
11.25 Reissussa lasten kanssa: Kalifornian ihmeitä
San Diegossa riittää koettavaa Legolandin minimaailmasta Sea Lifen merieläimiin ja hienoista purjelaivoista Villin lännen tunnelmiin. 4. tuotantokausi.
12.00 Arvostele mun illallinen Suomessa
Tämän viikon kilpailijat ponnistavat Lahdesta. Ensimmäisenä vuorossa on päiväkotiyrittäjä Paul, jonka keittiön kulmakivet löytyvät pusseista ja purkeista. Löytyykö niistä myös makua? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
12.30 Arvostele mun illallinen Suomessa
Miska on perheenisä, jonka keittiössä kiehuu hurmaava Lapin taikapata. Jälkiruoan oma resepti on hyvin omalaatuinen. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
13.00 Häät sulhasen tapaan: Nigerialainen naimakauppa
Vitkasteleva ja hajamielinen James yrittää järjestää häät, jotka kunnioittavat morsiamen nigerialaisia sukujuuria. Onnistuuko sulhanen valitsemaan kaksi morsianta miellyttävää hääpukua: länsimaisen ja nigerialaisen? Englantilainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi.
14.10 Tyyliä vai ei: Moottoripyöräilijä Annie
Annie harrastaa moottoripyöräilyä ja käyttää myös miehisiä vaatteita. Hän on jämähtänyt vanhaan tyyliinsä, sillä hän pelkää, mitä muut sanovat naisellisten vaatteiden käytöstä. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 7. tuotantokausi.
15.05 Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa: Kuurona koirista
Joannin ja Jessen kotona on neljä löytökoiraa, jotka ovat äärimmäisen äänekkäitä. Jesse on jopa saanut kuulovaurioita jatkuvan haukkumisen takia, mutta Joannille koirat ovat aviomiestä tärkeämpiä. Victoria Stilwell saapuu paikalle ja yrittää saada Joannin ymmärtämään, kuinka kieroutuneeksi tilanne koirien kanssa on muuttunut ja kuinka eläinrakas Joann ei annakaan koirille sitä, mitä ne tarvitsevat. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
16.00 Unelmien talo
Unelmien talo -ohjelmassa kolme perhettä rakennuttaa itselleen valmistalon. Ensimmäisessä jaksossa juontaja Noora Hautakangas tutustuu perheisiin ja heidän taloprojekteihinsa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.
16.30 Yhteinen taloprojekti
Perheenpään päämaja. Mattin hartaasti odottama varaston kohennus on viimein käsillä. Kun koko talo on kokenut muodonmuutoksen, Mattin on aika paljastaa omakin yllätyksensä. 4. tuotantokausi. (21')
17.00 Arvostele mun illallinen Suomessa
Mariele rakastaa korkeita korkoja, pin-up -tyyliä ja tietenkin Marilyniä. Vauhdikas harrastus vaatii hammassuojat, mutta minkälainen suutuntuma viikon kuopuksen ruoissa on? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
17.30 Arvostele mun illallinen Suomessa
Vetääkö joku ruodot väärään kurkkuun? Päivi kokkaa todellista lähiruokaa ja illan päätteeksi selviää, ketkä lähtevät kyyneleet silmissä kotimatkalle ja kenen taskua tuhat euroa lämmittää. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
18.00 Häät sulhasen tapaan: Latohäät
Maatilalla töissä oleva Nathan aikoo juhlia häitään ladossa ja valitsee häiden teemavärin autonsa värin perusteella. Järjestelyjä häiritsee kuitenkin anoppi, jolla on oma käsitys siitä, millaiset häiden pitää olla. Englantilainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi.
19.05 Hurja remontti
Elämän koulu. Tricia Creasey on syöpään sairastunut opettaja, joka jatkaa sinnikkäästi opetustyötään sairaudestaan huolimatta, näyttäen oppilailleen esimerkkiä uskosta ja toivosta. Ty tiimeineen rakentaa perheelle puhtaamman ja turvallisemman kodin. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
20.00 Supernanny
Määräilevä esikoinen. Jeansin perheen kolme leikki-ikäistä tyttöä ovat aggressiivisia, äänekkäitä ja tottelemattomia, ja 4-vuotias esikoistytär komentelee koko perhettä. Jo Frost opettaa vanhempia pitämään kuria ja luottamaan arvovaltaansa. 1. tuotantokausi. (42')
21.00 Lola ja tanssin taika
Whatever Lola Wants/Kanada-Ranska 2007. . Draamakomedia New Yorkissa asuvasta, tanssia rakastavasta Lolasta (Laura Ramsey), joka päätyy hetken mielijohteesta seuraamaan ystäväänsä Zachiä (Assad Bouab) tämän kotikaupunkiin Kairoon. Egyptissä kokemastaan kulttuurishokista toivuttuaan Lola päättää etsiä käsiinsä tanssijalegenda Ismahanin (Carmen Lebbos) yksityisopetuksen toivossa. Pääosissa: Laura Ramsey, Assad Bouab, Carmen Lebbos, Hichem Rostom, Achmed Akkabi. Ohjaus: Nabil Ayouch. (110')
23.05 Sinkkulaiva
Manna on Lapin likkoja, mutta kotiutunut jo ajat sitten Helsinkiin. Jos sellainen käsite on olemassa kuin perus-viisikymppinen, niin Manna on kaikkea muuta. Rohkean nuorekkaasti pukeutuva ja tukkaansa värjäävä, laajalti tatuoitu ja lävistetty, sekä suorastaan valtaisan äänienergian omaava nainen etsii nuorempaa miestä. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (22')
23.35 Sinkkulaiva
Janne on Matkaoppaat -sarjasta tuttu julkkisopas. Mies on myös kampaaja, juontaja ja yrittäjä. Yrittäminen ei ole kuitenkaan tuonut vakituista elämänkumppania, jota Janne etsii varsin avoimesti saman sukupuolen edustajista. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (22')
00.05 Hurja remontti
Elämän koulu. Tricia Creasey on syöpään sairastunut opettaja, joka jatkaa sinnikkäästi opetustyötään sairaudestaan huolimatta, näyttäen oppilailleen esimerkkiä uskosta ja toivosta. Ty tiimeineen rakentaa perheelle puhtaamman ja turvallisemman kodin. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
01.00 Arvostele mun illallinen Suomessa
Mariele rakastaa korkeita korkoja, pin-up -tyyliä ja tietenkin Marilyniä. Vauhdikas harrastus vaatii hammassuojat, mutta minkälainen suutuntuma viikon kuopuksen ruoissa on? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
01.30 Arvostele mun illallinen Suomessa
Vetääkö joku ruodot väärään kurkkuun? Päivi kokkaa todellista lähiruokaa ja illan päätteeksi selviää, ketkä lähtevät kyyneleet silmissä kotimatkalle ja kenen taskua tuhat euroa lämmittää. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
02.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05.00 Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!



TV5


23.10 5D: Elän itseni myynnillä
Opiskelija Alex Bedford ottaa selvää, millaista seksityöläisen elämä on Lontoossa. Onko se yhtä loistokasta kuin Belle de Jourin muistelmat antavat ymmärtää? (Britain's Happy Hookers, dokumentti, Iso-Britannia, 2010)
00.05 Zorron naamio
The Mask of Zorro, toiminta, USA, Saksa, 1998. Legendaarinen miekkamies Zorro on menettänyt tyttärensä arkkivihollisensa Don Rafael Monteron huostaan ja istunut 20 vuotta vankilassa. Kun Montero palaa Kaliforniaan, Zorro kouluttaa itselleen nuoren seuraajan kostonsa välikappaleeksi. 123 min. Ohjaus: Martin Campbell. Pääosissa: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, Stuart Wilson.
02.40 Star Trek: The Next Generation
Picard, Geordi, Data ja Troi palaavat Liiton konferenssista ja löytävät Enterprisen jäätyneenä sekä romuluslaisten sota-aluksen hyökkäyksen kohteena. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)
03.35 Ihmemies MacGyver: Kumppanukset
Salamurhaaja Murdoc houkuttelee MacGyverin ja Peten ansaan. Tämä saa heidät muistelemaan ensimmäistä kertaa, kun he tapasivat. (MacGyver, toiminta, 2. kausi, USA, 1986)
04.25 Tarkka-ampujat: Kaikella on hintansa
Valmiusryhmä 1 nappaa asetta puistossa heilutelleen miehen. Paljastuu monisäikeinen kidnappausten vyyhti, jonka selvittämisessä Wordykin on apuna. (Flashpoint, draama, 4. kausi, USA, 2011)
06.15 Kolmas kivi auringosta: Turvallisuus uhattuna
Dickin usko ihmiskuntaan kokee kovan kolauksen, kun hän joutuu ryöstön uhriksi. Rikosilmoitusta tekemään menevä Sally ihastuu poliisiaseman tunnelmaan. (3rd Rock from the Sun, komedia, 1. kausi, USA, 1996)
06.40 Pikku-Britannia
Andy osallistuu tv-visailuun, Maggie toipuu munuaisleikkauksesta ja Sebastian laulaa pääministerille kesken kyselytunnin. (Little Britain, komediasarja, 3. kausi, Iso-Britannia, 2005)
07.15 Lasten eläinmaailma: Rakastan kissoja
Sarjassa uppoudutaan kissojen kiehtovaan maailmaan useasta eri näkökulmasta muusikko John Fultonin johdolla. Fulton kiertää ympäri USA:ta löytääkseen yllättävimmät ja hauskimmat kissatarinat ja kissoihin hurahtaneimmat ihmiset. (Must Love Cats, perhesarja, 1. kausi, USA, 2011)
08.05 Matlock: Osa 1/2
Matlock puolustaa nuorta brittisuurlähettilästä, jonka epäillään murhanneen rakastajattarensa aviomiehen. Suurlähettiläs luopuu diplomaattisesta koskemattomuudestaan puhdistaakseen maineensa. Yhtäkkiä suurlähettiläs on menettää henkensä, kun joku yrittää ajaa autolla hänen ylitseen. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)
09.00 TV Shop Guthy Renker
10.00 Musavisa
Interaktiivinen visailuohjelma.
12.00 Pomo keittiössä
Tällä kertaa Buddy valmistaa ruokaa tätinsä Annan kanssa. Ensimmäistä kertaa loistokokki Anna suostuu paljastamaan salaisia reseptejään. Yhdessä he valmistavat koko perheen rakastamia juustotäytteisiä manicotteja sekä paistettua kanaa. (Kitchen Boss, lifestyle, 1. kausi, USA, 2011)
12.25 Cupcake Girls: Neuvottelutaidot koetuksella
Lori tekee kaikkensa pitääkseen uudet franchising-yrittäjät tyytyväisinä. Heatherille järjestetään vauvakutsut, mutta pääseekö tuleva äiti paikalle? (Cupcake Girls, tosi-tv-sarja, 2. kausi, Kanada, 2011)
12.50 Lasten eläinmaailma: Rakastan kissoja
Sarjassa uppoudutaan kissojen kiehtovaan maailmaan useasta eri näkökulmasta muusikko John Fultonin johdolla. Fulton kiertää ympäri USA:ta löytääkseen yllättävimmät ja hauskimmat kissatarinat ja kissoihin hurahtaneimmat ihmiset. (Must Love Cats, perhesarja, 1. kausi, USA, 2011)
13.40 Todella upeeta
Patsyn sisko. Edinan taloudessa juhlitaan vuoden vaihtumista, mutta suunnitelmat menevät uusiksi, kun Patsyn kauan kadoksissa ollut sisko saapuu yllättäen kylään. (Absolutely Fabulous, komediasarja, 3. kausi, Iso-Britannia, 1995)
14.15 Pikku-Britannia
Annella on uusi työ pianistina hienossa ravintolassa, Marjorie häkeltyy kun laihdutusryhmään liittyy julkkis ja Lou ja Andy pysäytetään ylinopeudesta. (Little Britain, komediasarja, 3. kausi, Iso-Britannia, 2005)
14.50 Matlock: Osa 2/2
Suurlähettilään selvittyä täpärästi yliajoyrityksestä Matlock huomaa, että hänen asiakkaansa nimi voidaan puhdistaa vain avaintodistaja Shelby Russellin suosiollisella avustuksella. Shelby löytyy lopulta hänen äitinsä kautta, jolloin Matlock tähdentää Shelbylle, että Anthony on mennyttä miestä, ellei nainen suostu astumaan todistajanaitioon. (Matlock, draamasarja, 3. kausi, USA, 1988)
15.45 Kolmas kivi auringosta: Kaikki keinot käyttöön
Dick ei voi millään hyväksyä sitä, että Mary muuttaa uuteen toimistoon ilman häntä. Sally joutuu sairaalahoitoon ja kiinnostuu lääkärin ammatista. (3rd Rock from the Sun, komedia, 1. kausi, USA, 1996)
16.15 Kolmas kivi auringosta: Viesti avaruudesta
Iso Jättipää ottaa nelikkoon yhteyttä ja antaa ymmärtää olevansa tyytymätön heidän edesottamuksiinsa. Joutuvatko Dick ja kumppanit palaamaan kotiplaneetalleen? 1. kauden päätösjakso. (3rd Rock from the Sun, komedia, 1. kausi, USA, 1996)
16.45 Hei, kuka puhuu nyt!
Look Who's Talking Now, komedia, USA, 1993. Kolmannessa Hei, kuka puhuu -komediassa puhuvat Ubriaccon perheen uudet lemmikkikoirat Rocks ja Daphne. Koirat aiheuttavat Mollien (Kirstie Alley) ja Jamesin (John Travolta) suhteeseen kitkaa, ja yhteinen tulevaisuus näyttää epävarmalta. 88 min. Ohjaus: Tom Ropelewski. Pääosissa: Danny DeVito, David Gallagher, Diane Keaton, John Travolta, Kirstie Alley, Tabitha Lupien.
18.30 Hulk
The Hulk, toiminta, USA, 2003. Huikea toimintaseikkailu nuoresta Bruce Krenzlerista, joka alkaa vähitellen havahtua isänsä hänelle suorittamiin salaisiin tieteellisiin kokeisiin. Kun isä palaa pitkästä aikaa kuvioihin, ja Brucen sisäinen vihreä hirviö pääsee ensi kertaa valloilleen, on yhteentörmäys väistämätön. 127 min. Ohjaus: Ang Lee. Pääosissa: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas, Nick Nolte.
21.00 Sinä, minä ja Dupree
You, Me and Dupree, komedia, USA, 2006. Vastanaineiden Carlin ja Mollyn (Matt Dillon ja Kate Hudson) elämään tupsahtaa Carlin lapsuudenkaveri Dupree (Owen Wilson), joka pistää pariskunnan elämän sekaisin. 100 min. Ohjaus: Anthony Russo, Joe Russo. Pääosissa: Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon, Michael Douglas.
23.00 Ryhmäterapian tarpeessa
Ryan ei kykene vielä luopumaan vihkisormuksestaan, vaikka se uhkaa ajaa Simonen tiehensä. Anne ottaa Herra K:n lapsenvahdiksi ja huomaa tämän olevan oikea Maija Poppanen. (Go On, draamakomedia, 1. kausi, USA, 2012)
23.30 Ryhmäterapian tarpeessa
Ryanin vanha peliongelma nostaa päätään, kun Fausta vie hänet bingoon. Anne häpeää uutta tyttöystäväänsä, joka on hemaiseva mutta hölmö. (Go On, draamakomedia, 1. kausi, USA, 2012)
00.00 Zombie Strippers!
Zombie Strippers!, kauhu, USA, 2008. Armeijakäyttöön suunniteltu virus pääsee leviämään laboratorion ulkopuolelle. Strippiklubin paras tanssija saa pian tartunnan ja muuttuu verenhimoiseksi hirviöksi. Klubin omistajan yllätykseksi zombie-strippari kohoaa asiakkaiden suosioon. Haluavatko klubin muut stripparit osansa suosiosta, vaikka hintana on zombieksi muuttuminen? 86 min. Ohjaus: Jay Lee. Pääosissa: Jeannette Sousa, Jenna Jameson, Jennifer Holland, Penny Drake, Robert Englund, Roxy Saint, Shamron Moore, Whitney Anderson.
01.45 Playboy esittää: 69 seksiseikkailua
Lelut ja syntinen Vegas. San Franciscosta löytyy kaikkea, mistä vapaamieliset kokeilijat voivat haaveilla, eivätkä aikuisille suunnatut mekaaniset lelut suinkaan jää kaupungin muiden houkutusten varjoon. Las Vegasissa syntiset kasinot, klubit ja hotellit vievät mennessään, kuten unelmien ja paheiden kaupungissa sopiikin. (69 Things to Do Before You Die, eroottinen viihde, 1. kausi, USA, 2008)
02.15 Seksin oppitunnit
Homoseksuaalisuus. Dan Wright esittelee oudoimpia ja hauskimpia seksivalistusvideoita ympäri maailman. Tällä kertaa aiheena on homoseksuaalisuus. Videot osoittavat, kuinka suhtautuminen homoseksuaalisuuteen on vuosikymmenten saatossa muuttunut. (Sex Lessons, viihteellinen asiaohjelma, Iso-Britannia, 2010)
02.45 Jutellaan teiniseksistä
Tohtori Drew auttaa teinejä ja heidän vanhempiaan puhumaan seksiasioista ja kohtaamaan ongelmansa. (Sex... with Mon and Dad, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2010)
03.10 Jutellaan teiniseksistä
Tiukat vanhemmat. 16-vuotias David on vielä neitsyt, mutta hän haluaa harrastaa seksiä. Vanhemmat kuitenkin tuomitsevat esiaviollisen seksin. Poika pyytää apua tohtori Drew'ltä, joka yrittää saada osapuolet sopuun rohkeilla tehtävillään. (Sex... with Mon and Dad, tosi-tv-sarja, 1. kausi, USA, 2010)
03.35 Star Trek: The Next Generation
Osa 1/2. Borgit palaavat uhkaamaan Liittoa, mutta nyt he toimivat selkeästi yksilöinä, eivätkä yhtenä mielenä. Samaan aikaan Data kokee häiritseviä inhimillisiä tunteita. Mukaan lukien vihaa kimppuunsa hyökännyttä borgia kohtaan sekä mielihyvää tapettuaan tämän. 6. kauden päätösjakso. (Star Trek: The Next Generation, scifi, 6. kausi, USA, 1992)
04.30 Ihmemies MacGyver: Mestarisissi
MacGyver lähtee pelastamaan pudonnutta lentäjää banaanitasavallasta ja saa tahtomattaan mukaansa lentäjän tyttären. (MacGyver, toiminta, 2. kausi, USA, 1986)



Kutonen


23.55 Devils Ride
Laffing Devils -nimisen moottoripyöräkerhon hajottua siitä eronneet haararyhmät kilpailevat keskenään pyöräkerhojen machomaailman johtopaikoista. (The Devils Ride, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2013)
00.50 Fame
Morlock saa selville Leroyn olevan huippulahjakas juoksija ja yrittää houkutella tätä miettimään tulevaisuuttaan uusiksi. Doris tekeytyy vanhukseksi roolia varten. (Fame, draama, 3. kausi, USA, 1984)
01.45 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
06.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
07.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
08.00 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.
09.00 TV Shop Tvins
10.00 Musavisa
Interaktiivinen visailuohjelma.
12.00 The Voice Live - Elonkerjuu
Elonkerjuu lavalla The Voice Juhannuksessa Himoksella. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
13.00 The Voice Live - Irina
Irina lavalla The Voice Juhannuksessa Himoksella. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
14.00 The Voice Live - Apulanta
Apulanta lavalla Himos Festivalissa. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
15.00 The Voice Live - Haloo Helsinki
Haloo Helsinki lavalla The Voice Juhannuksessa Himoksella. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
16.00 The Voice Live - Yö
Yö lavalla Himos Festivalissa. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
17.00 The Voice Live - PMMP
PMMP lavalla Himos Festivalissa. (The Voice Live, konserttitaltiointi, 2013)
18.00 Fame
Danny onnistuu vahingossa hypnotisoimaan Morlockin, joka pian herättää kummastusta käytöksellään. Holly joutuu yllättävään kilpailutilanteeseen äitinsä kanssa. (Fame, draama, 3. kausi, USA, 1984)
19.00 Miami Ink
Family Values -kiertue. Darren tatuoi Kornin basistille Fieldylle bändin jäsenten nimmarit Kornin Family Values -kiertueella. Nunez tekee tatuointia kaverilleen Robille. (Miami Ink, tosi-tv, 2. kausi, USA, 2006)
20.00 Blues Brothers 2000
Blues Brothers 2000, musikaalikomedia, USA, 1998. Suositun musikaalikomedian jatko-osassa Elwood vapautuu vankilasta ja päättää pistää vanhan bändin kasaan. Mukana menossa mm. James Brown, Eric Clapton, Wilson Pickett ja B.B. King. 123 min. Ohjaus: John Landis. Pääosissa: Aretha Franklin, Dan Aykroyd, James Brown, J. Evan Bonifant, Joe Morton, John Goodman, Nia Peeples.
22.15 Ylvis Show
Kettuvideollaan maailmanmaineeseen ponnahtaneiden norjalaisveljesten Bård ja Vegard Ylvisåkerin vauhdikas talkshow koostuu sketseistä, videoista, villeistä stunt-tempuista sekä kuuluisien norjalaisten humoristisista haastatteluista. Sarjassa esiintyy sivuroolissa koomikko Calle Hell Vang Larsen. (I kveld med YLVIS, viihde, 3. kausi, Norja, 2013)
23.10 Karmeat tatuoinnit
Tommyn luo tulee nainen, joka on jo kertaalleen yrittänyt korjauttaa tatuointiaan. Kolmas kerta toden sanoo? Jasmine joutuu operoimaan asiakkaan haarovälissä. (Tattoo Nightmares, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2012)
23.35 Roudarit
Metallica haluaa kolmiulotteista Through the Never -konserttielokuvaansa varten lavan, jossa on valtava patsas, pyrotekniikkaa ja kaatuvat valotornit. (Tait Stages, tosi-tv, 1. kausi, USA, 2013)
00.05 Elän tanssille: Ratkaisun hetki
Kilpailu huipentuu finaalilähetykseen, jossa ratkeaa, kuka voittaa 500 000 dollaria ja Amerikan parhaan tanssiesiintyjän tittelin. Lähetyksessä nähdään myös kaikkien finalistien huikea yhteisesitys. Sarja päättyy. (Live to Dance, tosi-tv-kilpailu, 1. kausi, USA, 2011)
00.55 Fame
Danny onnistuu vahingossa hypnotisoimaan Morlockin, joka pian herättää kummastusta käytöksellään. Holly joutuu yllättävään kilpailutilanteeseen äitinsä kanssa. (Fame, draama, 3. kausi, USA, 1984)
01.50 Me Rakastamme Musiikkia
Monipuolisesti musiikkivideoita.



STAR Channel/FOX


23.20 Endgame
Osa 1. Kadonnut poika. Kihlattunsa kuolemaa sureva venäläinen shakkimestari Arkady Balagan ratkoo rikoksia älynystyröidensä voimalla. Ensimmäisessä jaksossa etsitään kadonnutta poikaa. Kanadalainen rikosdraamasarja.
00.10 Boys Don't Cry
Boys Don't Cry, USA, 1999. O: Kimberly Peirce. P: Hilary Swank, Chloë Sevigny. Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Brandon Teena kokee olevansa mies naisen vartalossa. Brandon joutuu vaikeuksiin, kun epäilykset sukupuolesta heräävät.
02.10 Suomen vartijat (TXT): Suomenkielinen tekstitys
Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan Turvatiimin vartijoita kaikkialle missä tapahtuu. Lisäksi ohjelmassa nähdään turvakameroiden materiaalia ympäri Suomea.
02.35 24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03.05 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! Santeri haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03.35 Sky News
06.00 Sky News
06.15 FOX Kids: Mimi & Kuku
Hauskat Mimi ja Kuku juontavat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.
06.17 FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset.
06.30 FOX Kids: Transformers
Kausi 1. Osa 21. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan.
06.50 FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
07.15 FOX Kids: Pound Puppies
07.35 FOX Kids: My Little Pony
08.00 FOX Kids: My Little Pony
08.20 FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta.
08.45 FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 14. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan.
09.05 FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 15. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan.
09.25 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Herkulliset salaatit. Santeri antaa vinkkejä riisi-linssisalaatin, paahdetun munakoisosalaatin ja persikka-sinihomejuustosalaatin valmistukseen. Jaksossa vieraillaan myös Kolin luomutilalle. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
09.55 24Kitchen: Sara La Fountain
Superfood. Sara valmistaa tällä kertaa kehoa puhdistavat ja energisoivat aamu- ja välipalasmoothiet, vihermehua, raakasalaattia misoinkiväärikastikkeella ja marjaisan raakakakun. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10.25 24Kitchen: Savannin herkut
Kampalan heinäsirkat. Ugandassa pyydystetään kekseliäällä menetelmällä heinäsirkkoja ja maistellaan niitä eri tavoin valmistettuina. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10.50 24Kitchen: Nopeaa ja herkullista
Mestarikokki Rudolph van Veen kokkaa helppoja ja herkullisia arkipäivän aterioita, jotka ovat aina valmistettu tuoreista raaka-aineista. Rudolphin vinkeillä kuka tahansa voi onnistua kokkaamisessa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11.20 24Kitchen: Nopeaa ja herkullista
Uudenvuodenbuffetti. Rudolph valmistaa vieraansa Biancan kanssa uudenvuoden naposteltaviksi venäläistä salaattia, kanansiipiä ja wrapeja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11.50 Futurama: Kausi 2
Osa 18. Törähtelyjä. Benderin setä kuolee ja jättää perinnön. Saadakseen perinnön, Benderin täytyy viettää yö aavemaisessa linnassa. Outo öinen onnettomuus johtaa karmeisiin seurauksiin. Amerikkalainen animaatiosarja.
12.15 Futurama: Kausi 2
Osa 19. Pakastettu nainen. Bender, Fry ja Leela saavat potkut tunaroituaan pahemman kerran. He palaavat töihin syväjäädytysfirmaan, jonka eräästä kammiosta löytyy Fryn menneisyydestä tuttu nainen. Amerikkalainen animaatiosarja.
12.40 Totta vai tarua?
Kummitukset. Tutustumme USA:n kuuluisimman kummitustalon, Amityvillen, tapaukseen. Bobby Mackeyn vaimo ei enää uskalla mennä miehensä baariin kummitusten pelossa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
13.05 Uskomaton eläinlääkäri Pol: Lama-rama ding-dong
Jan Pol kastroi geenivirheisen alpakan. Tuleva 4H-näyttely työllistää eläinlääkäreitä. Charles tutustuu skottijuuriinsa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.
13.55 Alaskan poliisit
Puukkotappelu. Pahamaineisella mökkialueella tapelleiden miesten riita päättyy puukotukseen. Dokumenttisarja, National Geographic.
14.50 Lentoturmatutkinta
Ei yhteyttä. Birgenairin lento 301 syöksyy mereen yhden nopeusmittarin takia. Kapteenin päätökset joutuvat suurennuslasin alle. Dokumenttisarja, National Geographic.
15.43 STT Uutiset
Päivän uutiset toimittaa STT.
15.45 24Kitchen: Nopeaa ja herkullista
Uudenvuodenbuffetti. Rudolph valmistaa vieraansa Biancan kanssa uudenvuoden naposteltaviksi venäläistä salaattia, kanansiipiä ja wrapeja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
16.15 24Kitchen: Portugalin makuja
Lagosin torilla. Paikallisista aineksista valmistetaan tässä jaksossa leivitettyä pikkupagellia ja tomaattiriisiä. Jälkiruokana on raikasta hedelmäsalaattia jogurtin ja hunajan kanssa. Portugalilainen vapaa-ajanohjelma, 24Kitchen.
16.45 24Kitchen: Itä haukkaa länttä
Kurmaa ja laksaa Bathissa. Kaakkois-Aasiasta saapunut mestarikokki Wan opettaa englantilaiselle sotilaalle kurmaohjeen, ja valmistaa katukeittiössään herkullista laksa-keittoa. Vapaa-ajanohjelma. 24Kitchen.
17.10 24Kitchen: Sara La Fountain
Jäätelöt. Tänään Saran keittiössä herkutellaan jäätelöiden parissa. Luvassa on mansikka-vanilja- ja meloni-ananasjäätelöpuikkoja, mustikkajäätelöterriiniä ja Saran unelmajäätelöannos kinuskiminttukastikkeella. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
17.40 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Viinit. Santeri valmistaa glögiä, viinissä haudutettua luomukukonpoikaa ja juuresmuusia, sekä punaviinimehujäätä. Jaksossa vieraillaan myös Villa Marian viininmaistajaisissa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
18.10 Miehen paikka: Kausi 1
Osa 18. Perheyritys. Miken isä ja veli tulevat kaupunkiin. Miken pitäisi tehdä yhteistyötä veljensä kanssa, mutta keskustelut kääntyvät riitelyksi. Amerikkalainen komediasarja.
18.35 Miehen paikka: Kausi 1
Osa 19. Painava vastuu. Salaperäinen vieras käy soittelemassa Baxtereiden ovikelloa, ja Mike haluaa napata tekijän. Kristin aloittaa opinnot. Amerikkalainen komediasarja.
18.55 Family Guy
Kausi 10. Osa 12. Amerikkalainen animaatiosarja.
19.20 Autiotalojen aarteet
19.45 Suomen vartijat
Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan Turvatiimin vartijoita kaikkialle missä tapahtuu. Lisäksi ohjelmassa nähdään turvakameroiden materiaalia ympäri Suomea.
20.10 Varastojen metsästäjät: Sokkohuutoja
Malttamattomimmat huutajat aloittavat huutamisen jo ennen varaston oven avaamista. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20.35 Huutokaupan Metsästäjät
Jarrod ja Dave ottavat kunnolla yhteen, eikä sanoja säästellä. Darrell tekee järkeviä päätöksiä, ja Dave alkaa unelmoida eläkepäivistä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
21.00 Ilman johtolankaa: Olen tukenasi
Chet Collins on etsinyt kadonnutta poikaansa jo kuusi vuotta ja pyytänyt usein apua agentti Malonelta. Kun Chet itse katoaa, tutkijoille selviää, että hän on saattanut päästä poikansa jäljille.
21.50 Criminal Minds: Pakkomielle
FBI:n profilointiyksikkö selvittää collegen kampuksella tapahtuvia tuhopolttoja. Amerikkalainen rikosdraama.
22.40 JO
Osa 1. Notre Dame. Sarjassa tutkitaan rikoksia Pariisin upeimmilla nähtävyyksillä. Ensimmäisessä jaksossa etsivä Jo St-Clair (Jean Reno) tutkii Notre Damen katedraalilta löydetyn mestariurkurin kuolemaa. Ulkomainen rikossarja.
23.30 Asian Music Awards 2013
2013 Mnet Asian Music Awards (MAMA). Aasian merkittävimmässä musiikkipalkintogaalassa esiintyvät mm. The Fox -hitin luojat, norjalaisveljekset Bård ja Vegard Ylvisåkerit. K-pop-artistien lisäksi gaalaan osallistuivat maailmantähdet, kuten Stevie Wonder ja Paris Hilton.
01.30 Vankilassa ulkomailla
Lastani ette saa. Susan Haglof väärentää syntymätodistuksen hämärän adoption yhteydessä Egyptissä. Vaarana on joutua vankilaan ja menettää lapsi. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02.25 Suomen vartijat (TXT): Suomenkielinen tekstitys
Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan Turvatiimin vartijoita kaikkialle missä tapahtuu. Lisäksi ohjelmassa nähdään turvakameroiden materiaalia ympäri Suomea.
02.50 24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03.20 24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! Santeri haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03.50 Sky News

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jouluaatto 2005, listamuodossa

Jouluaatto 2005, tarkempi versio

Arkisto